Timi,azta,mennyit esznek a lányaid
lehet nekünk is el kéne hagynunk a reggeli tápit
pedig már nem is olyan későn esszük,általában 8 körül.De utána ebédig már csak egy pingui vagy tejszelet vagy túrórudi megy,úgy 9-fél10 körül.Szendvics az nem.Kipróbáltam,megcsináltam a szendvicset,mostmár töbször is amikor rossz idő volt,és nem mentünk ki sétálni,fél11-kor éheznek meg annyira,hogy megeszik a szendvicset.Az meg nem túl jó,ha dmeg élben meg ebédet akarom velük megetetni,vagy ha indulnánk ki,legkésőbb 10-re szeretek elindulni velük.Szóval lehet nekünk is el kéne hagyni...amikor nyaralni voltunk,akkor próbáltuk,hogy táp elött elmentünk az étterembe reggelizni,de akkor sem ettek.Viszont szerintem 9 körül már biztos megéheznének,és akkor időnk is marad játszózni.
Ja,és én is mondtam ám,hogy egész jó lesz,amikor együtt játszanak
Bringát hol és melyiket???
Babus,hova tudtak felmászni?
Enyémek is már ebédnél mondogatták,hogy menjünk kanyargós csúzdához
Mondom nem tudunk,ilyenkor az ovisok,sulisok vannak ott,és sokan vannak...így elmentünk a lakótelepre csúzdázni meg hintázni,ott senki nem volt
Lehet korai volt a mellény,mondjuk body+két pulcsi+ vastag mellény,de gondoltam a napon meleg lesz.
Miért nincs értelme a futóbiciklinek?
szerintem simán!
Törpikém,tényleg,holnapra,arra az egy napra be kell menned?Elhiszem,hogy jó velük otthon,én csak egy fél estére indulok el itthonról kikapcsolódni,de már akkor hiányoznak,mikor még csak öltözöm...másnap meg mintha egy hete láttuk volna egymást nagy mesélések,mi volt itthon,anya hol volt,mit csinált,nézték a videót,hogy hogyan korizok
Te mit tudsz tenni,hogy ne kapd el?Imádkozni?Vagy van valami trükk?Gondolom ez is olyan,ami felnőtt fejjel rosszabb,nem?
Joghurtot mi is szívószállal esszük-isszuk
Zsófi,enyémek is mondják,hogy csókolom,de mindig sziát köszönnek...aztán ha megkérdezem,hogy a néniknek hogy köszönünk,akkor mondják kórusban,hogy csókolom,persze a nénik meg erre,hogy mond nyugodtan,szia...na,akkor érdemes tanítani őket?
DM