Sziasztok,
mi is egész délelőtt az udvaron, felraktam a hintákat, visszakerült a nagy csúszda, és a homokozó teteje is felnyílt. Déli harangszóra tudtam bejönni ebédet csinálni, de addigra már úgy belemelegedtek a homokozásba, hogy úgy kellett bekönyörögni őket fél 1 után. Eleinte mi is kabátban nyomtuk, de a végén Míra már vetkőzött. El kell ismerni, a szakácsművészet megizzasztja az embert, még ha az alapanyag homok is
Nyuszi, zűrös éjszakákat nagyon sajnálom, talán hamar leszoknak. Szél képes fejfájást, levertséget okozni, remélem már jobban vagy! Két kisördög sokunknak ismerős
Bár vallom, nálunk bölcsi sokat javított. Második napja vagyok velük itthon, és szárnyalok a boldogságtól velük. Sokkal kezelhetőbbek, mint régen, és látom, hogy ők is élvezik, hogy úgy lehetünk hármasban itthon, mint régen. Fáj is a szívem rendesen
Bőghetnékem van, ha arra gondolok, hogy holnap már megint dolgoznom kell menni és jövő héten sem én leszek már megint velük. Szeretgetnek, ölelgetnek, puszilgatnak, és többnyire
szót is fogadnak.
Timi, jaj de jó, hogy nem kell a kajálással szenvednetek!!!! Éljen, éljen!
Zsófi, köszönöm!!!! Bár kopp-kopp, nem kapirgálja a pöttyeit. Valahol szerencse is, hogy tél van, nem izzad, és jól fel lehet öltöztetni, nincsenek keze ügyében. Igaz a pöttyök száma kb duplája lett, így 20-30 körül tartunk, de jól tűri egyenlőre a csajszi. Emma meg csak a hidegkiütéseitől pöttyös még mindig
Babus, nálunk is túrógombóc volt ma a menü
De ügyesek már! Eszembe jutottál ma délelőtt, mikor a csajokkal örömködtem, hogy Neked meg már igazi partnerek lehetnek mindenben a nagylányaid
Kefírt nálunk is csak Emma eszi, Míra ritkábban, csak ha a cél, hogy Emma elől elkanalazhassa
Joghurt szívószállal?