Szép reggelt! Nagyon jó éjszakánk volt, 9-kor evett a kis Drágám, 10-kor elaludt és fél 7-kor kelt.
Én annyira örülök ennek! Más ember lettem!
Persze sejtem, hogy nem tart sokáig, pl. majd ma rácáfol az átaludt éjszakára, de nem baj, legalább most kipihentem magam.
Ennyi alvás után nem is akartam rögtön visszaaltatni -nem is lehetett volna, csak mikor nem alszok éjszaka akkor van olyan mániám, hogy gyorsan aludjon és én is-, reggeliztünk, szórakoztattam és elfáradt a manó, visszaszundított. Azt nem tudom meddig tart, így gyorsan írok. Ma hosszú napunk lesz, apa későn jön. Remélem jól bírjuk majd és nem készít ki a kisember.
Ja, reggelre mindkét cicim bedurranva
jót tett neki az esti üres fejés és a sok alvás. Igaz a jobbal hamar végzett hiába éreztem teltnek, de legalább már van benne, még ha kevesebb is mint a másikban. Ennyi alvás után kellett neki a kettő.
Apa segítség: az elején még együtt fürdettünk, ő fogta babót én fürdettem (mindketten megszakadtunk), de aztán kipróbáltam egyedül mikor már nem kellett a köldökére figyelni és rájöttem, hogy nem hogy nehezebb hanem egyszerűbb úgy fogni és fürdetni. Azóta a vizet is én engedem és babót is én fürdetem, apa tartja a törcsit és szalad el babával, meg kiönti a vizet, elrakja az állványt utána. Nekem jó így, de többen írjátok jót tesz az apa-gyermek kapcsolatnak a fürdés, így lehet hogy ráveszem egyszer az apa-fia pancsira. A szopi úgy is hozzám köti, de a fürdés lehetne az ő programjuk.
Amikor multkor pelenkázás közben kiakadtam -néha egyszerűen képtelen vagyok ráadni, mindig rúg magán egyet mikor ráigazítom+fütyit is be kellene igazítani- akkor mondtam neki, hogy tanuljon már meg ő is pelenkázni, mert ilyenkor én 10 évet öregszek, ráadásul nem haszontalan a hétköznapokban sem ha van ilyen tudománya.
Egyszer csinálta, de a gyorsaság miatt (nehogy akkor pisiljen) általában én cserélem a pelust...
Babakocsi tolása megoszlik, ha olyan kedve van szívesen tolja, ha nem akkor szidja hogy milyen alacsony, nem esik kézre stb. pedig állítható a tolókar.
A hóban mikor én képtelen lettem volna tolni, ő élvezte a rodeózást.
Viszont csitításban, ringatásban, altatásban, tornáztatásban nagyon ott van, amiért hálás is vagyok, mert egy egész napos foglalkozás után jólesik ha átveszi.
Na eddig tartott a kimenőm, ébredezik PistiBence, így megyek. Próbálom ma kivédeni a nagy ordításokat, sétálni is biztos megyünk. Csak ne lenne olyan nehéz kiindulni, de nem baj, ember küzdj és...
Szép napot mindenkinek! Amikor tudok majd rátok nézek.