Új privát üzeneted érkezett!

harivera:
bocsánat, nem akartalak az uh-gal félrevezetni, valamit elérthettem a Királyhágón.

zölddi:
igazad van a gombás témában.

Tök jó a táblázat.

momi:
Örömmel látom, hogy lehet, hogy valakivel találkozni fogok az ÁEK-ban (MÁV) decemberben. Én ugyan 24-re vagyok kiírva, de mindkét gyerekemet 2-3 héttel előbb szültem, úgyhogy van esély. Ráadásul közel is laksz hozzám.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

BB: Köszi a reagálást!
Egyáltalán nem kell magyarázkodnod, mindenki úgy dönt, ahogy jónak látja. Ehhez senkinek semmi köze, hogy ki hogyan vélekedik és dönt egyes esetleges probléma felmerülése esetén.
Csak itt is ugye az a lényeg, hogy Te akarod, Te kéred,nem pedig, hogy autómatice "szokás".
Vendég

Aida!

Tetszik a táblázat! Köszönjük!

Holnap én is hozzászólnék a másik témához, de most készülök a vizsgámra... :roll:

Este jövök, és ha nem szívják el a kevés eszemet, akkor írok is...

Kellemes vaásrnap délutánt mindenkinek!
Vendég

Sinaszi, milyen vizsgád lesz? Mit tanulsz?
Vendég

[quote] írta:s ha az én felelősségem dönteni az új élet felett, akkor a legjobbat akarom adni a gyerekeimnek már induláskor is.

bb! Ezzel az a gond, hogy te/ti már döntöttetek egy új élet felett, most már max. affelől dönthetsz, hogy megszülessen-e.

Alma! Értem én, de ti tényleg dönthettek akár úgy is, hogy nem mentek el pl. AFP-re, vagy cukorra...Vagyis választhatsz.

Bár a cukorral nem értek egyet, hisz minden családi terheltség nélkül, soványan is megnőhet a cukrod várandósan, méghozzá tünetek nélkül, és az rád és a babára nézve is veszélyes. Ráadásul ez egy könnyen karban tartható "betegség", ha időben elcsípik, nem úgy, mint a genetikai rendellenesség, amit nem tudsz befolyásolni, ha szűreted, ha nem.

Kép
zölddisznó

Zöldi, igen, "elméletileg" megtehetem, jogom van hozzá, csak akkor ugye úgy kezelnek ezek után, mint egy felelőtlen különcködőt...persze úgy kell nekem, ha máshogy akarnám a dolgokat csinálni, ahogy nem szokás:wink:

Pedig van a cukorterhelésre is kíméletesebb megoldás, nemcsak a lötyi: első lányunknál megetettek velem egy zsemlét, meg megitattak 1 dl tejet.
De mondták, hogy ez még nem nagyon szokás, mert hát a legtöbb helyen szeretik a "jól bevált módszert". És ennek már több mint 5 éve...
Domónál máshova kellett mennem vérvételre és ott sajna nem ismerték ezt a módszert...annyi volt az előnyöm, hogy akkor épp teljesen elnyomta az ízlelő bimbóimat a taknyosság :D és nem éreztem semmit sem az édesből, csak azt, hogy megiszok egy pohár valamit... :D
Vendég

Sziasztok!

De jó olvasni benneteket mert már kezdetm magam "hülyén" érezni h nekem mindig fáj valamim főleg a hasam és a szelek nálam is fujnak vagy hasmenésem van (ritkán de durva).
A kedves férjem ma meg is jegyezte h milyen hosszú lesz még az év, mert biztos az idegeire kezdek menni mikor valahonnan haza kell mennünk mert elfáradok vagy nem érzem jól magam.de nyugtassatok meg h ez normális dolog.nekem az első terhességem és ugye nem tudhatok mindent h mi miért van tapasztaltabb társaim biztos fel se veszik ezeket a dolgokat.
Most kissé megnyugodtam h másoknál is vannak tünetek.
A barátnőm 4 héttel idősebb kismami és neki semmi tünete se hányionger se fájdalom csak nagyon ritkán jó ő is elfárad hamarabb én meg csak állandóan feküdnék de azt se tudok mert nem jó se oldalt, se háton, hason meg már régóta nem tudok, na ez tud olyan kinos lenni.
Köszönöm h leírhattam ez sokat segített h nem kell magamban tartani.
Bocsi h nem írtam senkinek!
legközelebb pótolom.

Kép

Kép
bellanitta

Alma! Nekem a cukros lötyi egyáltalán nem okozott gondot. Szerintem túl van lihegve, hogy az milyen "borzasztó". Max befogod az orrod, és akkor nem érzel ízeket :lol:

Kép
zölddisznó

Zöld: nem feltétlenül mert ha épp abban az időszakban vagy, hogy nem bírod elviselni a túl intenzív ízeket akkor simán visszajön... (ld. én pl. mostanában néha túl intenzívnek érzem a cukros ízt... a 100%-os almalét is kb. 5* annyi vízzel higítom, hogy jó legyen... ) Plusz bejön a dolog pszichés része is... ha valaki (pl. előző terhességnél) rosszul lett a szmötyitől akkor most se tudja meginni.

Egyébként a citromlé a megoldás... 1 vagy inkább 2 citrom levét kifacsarni, üvegben elvinni és ott beleönteni a cukoroldatba... iszonyú minimálisan ugyan befolyásolja az erdeményt, de ha gond van akkor az így is BŐVEN ki ugrani, a citromlé max. annyit tud befolyásolni, hogy hajszálnyit lassítja a szőlőcukor vércukoremelő hatását (nálam GDM-nél speciel lényegében semmit nem módosított ezért is merem ajánlani... ha a kérdéses kórházban tiltják akkor is bele lehet sutyiban csempészni a citromlét, xarni kell rájuk magasról...)
Vendég

Én is rühellem a cukros lötyit...pfúj :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

állat... az egyik vizsgám pont a 12 hetes kórházi UH időpontjában van... most írtam a tanárnak, hogy hagy menjek máskor....

Ja, és most koppant le, hogy HOLNAP lesz a kombinált tesztem az Istenhegyin... még jó, hogy rákérdeztem az UH-k időpontjára a férjemnél amikor lejelentkezgettem a vizsgáimra... (nem tudom hogy fogok rájuk tanulni... az agykapacitásom a 0-hoz konvergál... na mindegy, ha letudtam ezt a félévet kérek egy év halasztást)
Vendég

Fehéralma: Stílusosan családi jog vizsgára készülök... :)
Jogra járok - én, optimista...

Csakegy! Mit tanulsz? Én is agyaltam az évhalasztáson, de arra jutottam, hogy februárban már ingyen lesz a képzés (gyes), ezért még ha a legkisebb kreditű tárgyakat is veszem fel, érdemes csinálgatni. Hogy december-januárban hogyan vizsgázom le, az majd a tökmag "viselkedésétől" függ... Ja! És még itt van ez a félév is...

Időm lesz tanulni, mert veszélyeztetetten vagyok...
Vendég

sinaszi: sajna már megszűnt az ingyenes suli a gyes mellett (hogy rohadnának meg)... (bááár... ha te még a törvény megváltoztatása előtt kezdted akkor piszok nagy mázlid van mert akkor neked még tényleg ingyenes:)

Én is jogra járok de csak posztgrad, 2 éves levelező mikiegérképző. Csak azért járok nehogy behülyüljek a gyerek mellett :))) (szó szerint életmentő viszont mert levelező így inkább szórakozás mint megterhelés és a vizsgaidőszak is nevetséges a sima egyetemihez képest... )
Vendég

Ja... és gyerek mellett iszonyú gáz a suli... ha kisebb mint 6 hónapos akkor van ideje az embernek tanulni (ld. tök sokat alszik a baba) viszont nincs szíve otthagyni a gyereket fél napokra... utána meg már csak fektetés után hulla fáradtan tud tanulni ami elég húzós... (plusz fél év alatt kiürülnek a tartalékok is... én pl. most csak vegetálok... OK, ebbe a terhesség is belejátszik de az utóbbi néhány hónap már csak a túlélésről szólt olyan hulla voltam néha)
Vendég

Sinaszi!
Sajnálom, hogy veszélyeztetett vagy... :cry: Mi a gond?

Egy nagy kalappal a vizsgához...minden elismerésem a jogra járóknak.
Én bölcsész volnék...legalábbis tavaly nyáron ilyen papírt kaptam, hogy bölcselkedhetem és taníthatok, mindezt olaszul. :)
De hát 3,5 gyerkőc mellett, meg a jelenlegi tanári álláslehetetlenségek korában nem kell attól félnem, hogy munkába állhatok. Talán majd priviben... :?
Vendég

Bellanitta!

Tényleg teljesen normális a hangulat - és közérzet váltakozás. Párodnak is csak azt tudom tanácsolni, hogy legyen elnéző, mert ez nem ellene irányul, hanem csak úgy van :)

Első babát várva én is folyton összehasonlítgattam magam más kismamikkal és "rossz" volt, hogy más milyen remekül elvan, semmi gond én meg a 12. hétig volt, hogy egész nap csak feküdtem, de nem azért mert fájt valami, hanem mert egyszerűen nem volt kedvem semmihez! LEgszívesebben csak sírtam volna...pedig nagyon vártuk Dorkát...másnap meg be nem állt a szám és rohangáltam egész nap...
Szóval kitartás!!! :wink:
Vendég

Nincs már tandíj mentesség GYES alatt??? Ne hülyítsetek.. Pár napja olvastam a főiskola szabályzatban, ahova járok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zölddi:
Tudom, hogy már döntöttem, de én egy egészséges kisbaba mellett döntöttem. A legjobbat akarom neki. Lehet, hogy másnak durván hangzik a véleményem, de azt hiszem nem vagyok ezzel egyedül. Betegen születni és élni iszonyú lehet, és szerintem nincs jogom ezt erőltetni. Reméljük senki nem kerül közülönk ilyen döntési helyzetbe.

Alma:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hiába rinyálok minden vizsgálatkor, hogy mi lesz az eredmény, mégis elmegyek (kiv.kromoszóma, ha nem muszáj), mert nem akarok lelkiismeretfurdalást. Valahol lehet, hogy örülnünk kéne, hogy annyi mindent ki tudnak szűrni.
Szerintem a gyerekek védőoltásaival ugyanez a helyzet.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Zölddi:
Szerintem a szíved mélyén Te is azt szeretnéd, mint én. Ez teljesen normális.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

aida: ha a sulit 2006 dec 31 előtt kezdted (ha jól emlékszem) akkor neked még jár... ha utána akkor már nem... (én is ezzel szívtam mert Lilla mellett akartam másoddiplomázni de pont kilőtték az ingyenességet - így maradt a sokkal olcsóbb posztgrad)
Vendég

Alma!
Köszi a nyugtatást!

Sinaszi és Csakegy!
egy kalappal a vizsgákhoz!

Kép

Kép
bellanitta

Akkor jó, nekem elvileg járni fog. :) Már megijedtem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Na hát én a vizsgálatokkal úgy vagyok, hogy igen, biztosan van olyan, ami arra jó, hogy beparáztassa az Anyukát, de akkor is azt mondom, jobb félni, mint megijedni.
Én sosem bántam, hogy ennyi vizsgálaton kell túlesni, néha tény, hogy nyűg, de szeretném tudni, hogy minden rendben, na és ,ha ne adja az Ég valamit találnak, amit lehet orvosolni, hát akkor méginkább.
Egyébként a terheléssel kapcsoltaban két dolog: Szerintem is fontos megcsinálni, én aztán nem voltam benne a rizikófaktorban, 54 kilóval kezdtem a terhességem, összesen 7 kilót szdtem fel, cukros nem volt a családban, mégis diabéteszes lettem. Ha rizikófaktor szerint vizsgálnának, engem ugyan meg nem néznek :)
Ja és a zsömlés megoldás. Egy alkalommal nekem is csinálták. Meg kellett ismételni az vizsgálatot, a belgyógyász nem fogadta el, mivel ,hogy az nem terheléses, csak profil nézés..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok Lányok!

Megvolt ma a genetikai UH és vv. Minden rendben a két kis Picurkámmal, 58 és 61 mm. (néztem egy táblázatot, nagyobbak is, mint amit az ír a 11 hét 5 napi méretnél) Minden érték rendben van Náluk! Megint egy nagy kő esett le a szívemről, szerintem hallani is lehetett! Aranyos volt az ultrahangos, ahogy elkezdett vizsgálni, rögtön megszólalt, hogy ezek ketten vannak ám, tudta? :lol: :lol:

Hát lányok, nekem már egész látványosan növekszik a pocakom, nem tudom a végére látszom-e majd tőle. :roll: :lol:

verzso

Sziasztok lányok,

A véleményetekre lennék kiváncsi.

Ugy alakult, hogy ma és pénteken is voltam UHn. A furcsa az, hogy ma és pénteken is 46mm t mértek.
Ugyanott voltam, de másik doki volt. Lehet hogy e miatt van szerintetek?

Azért is csodálkozom, mert a saját dokibácsim azt mondta, hogy ezen a héten nagyott fog növekedni.

A 46 mm egyébént pont a mai állapotomnak felel meg, tehat 11plusz 3.

Szerintetek ez igy okés? Lehet hogy Babuci nem nött semmit 2-3 nap alatt?

nagyon koszi elöre is mindenkinek :shock:

Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Minden vizsgázónak egy kalappal.

Vizsgálatokhoz még annyit szólnák hogy ha kéred azzért itt is meg csinálják de mivel nem kötelezö így neked kell fizetni.Tavaly meg csináltattam a cukroslötyis vizsgálatot 60€ fízettem.MOST vettünk egy uh.-os csomagot.Ami annyit jelent hogy minden vizsgálatnál van 3d-uh ezért fizetünk 124€-t.
De más extra nem lesz.

Kérdés:Nálatok már tudja a család a jó hírt?Nálunk igen annyi hogy a nemét nem akarjuk majd elárulni senkinek azzért majd nektek elárulom...

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Verzso!

Neked még nem is gratuláltam, mint eddigi egyedüli 3in1 :D kismamánk! Szóval hajrá, hajrá! :D

A család mit szólt? Leesett az álluk, mi? :D
Vendég

Sziasztok asszonyok, lányok!

Egy teherrel könnyebb a szívem - egy vizsgát teljesítettem.

Pedig azt hittem rossz napom lesz, mert hajnali 3/4 3-kor ébredtem, hogy a hólyagom nem bírja a terhelést, aztán előjött a rosszullét, hányinger, és már nem is tudtam aludni. Így a mai napom már letelt, ideje pihenőre térnem...

Köszönöm a jókívánságokat a vizsgákhoz (egyelőre bejött :wink: ).

A tegnapi témához: Nem tudom, hogy mit tennék, ha kiderülne manócskáról, hogy valamilyen fejlődési rendellenessége, kromoszómaproblémája van. Nagyon kétségbe esnék, de azt hiszem nem merném vállalni. Annak ellenére - és talán éppen ezért -, hogy a családban van néhány rendkívül empatikus, a fogyatékosokkal türelemmel foglalkozó emberke (foglalkozásszerűen), és én is türelemmel és szeretettel figyelem a fogyatékosokat, nem tudom, hogy a saját gyermekemnek kívánnék-e ilyen életet. Szerintem nem vállalnám.

A vizsgálatokkal kapcsolatban. A vizsgálatokkal egyelőre nincs gondom (bár nem sok volt). Sokkal inkább felbosszant, amikor a vizsgáimra kellene készülnöm és helyette megvárom a kórházban, hogy mindenki ismerősét megműtsék, megvizsgálják stb. Ilyen szempontból türelmetlen vagyok... :)

Csak azért, mert ha lenne hordozható UH, hát én feltenném, hogy mindig lássam az apróságot, mert így aggódom... Ez nem jó. Utálom...

Alma: A novemberi vetélés miatt, illetve leginkább a munkám miatt vagyok veszélyeztetett (lehetne mondani, hogy a munkámtól :)). Ugyanis - ne lepődjetek meg!!! - rendőr vagyok. Gyakran fertőző betegeknél házkutatunk, TBC-sekkel utazunk egy gépkocsiban, fegyvert kellene hordani stb. Szóval leginkább ezért. Na meg aztán én dolgoztam volna, de a főnököm hozzállása nem olyan, mint normál esetben, kicsit kifáradtam, és az orvos úgy látta jónak, ha nem veszélyeztetem a babát...

Remélem minden kérdésre vállaszoltam.

Verzso! Gratula! Irigyellek!!!! :))

Zsiraf8! Szerintem azzal nincs probléma, ha két különböző doki, két különböző géppl, minimális időbeli eltéréssel nem méri (vagy túlméri) a baba milliméternyi, parányi testét! Szerintem nincs okod aggodalomra!!! (Mondom én, az örök kétségbeesett!)
Vendég

A terjedelem alapján: Nem szívták le minden agyamat! :))
Vendég

Zsiraf, szerintem nem kell aggódni, ekkora korban :D még nem hiszem, hogy hajszál pontosan meg tudják állapítani, hogy mekkora is az Apróság. Szóval vagy a múltkor nézték nagyobbnak, vagy most kisebbnek... de ez nem ok aggodalomra :!: Tényleg, ne stresszeld magad ilyenen :D

Hemej, nálunk még nem tudják, igazából, mivel már a 4.lesz, és hát...finoman szólva nem épp a legideálisabb helyzetbe érkezik, (lakás ügyileg) ezért már előre félek, hogy hogy fogják fogadni.
Az igaz, hogy mi már a kezdet kezdete óta 4-et terveztünk, de egyikünk sem nagy családból származó, így a nagyik már a harmadiknál csak csapdosták a kezüket, hogy atya úr isten... :o mi lesz veled, kislányom...
Persze tudom, hogy nem kell törődnöm velük, mert ez a mi életünk, de akkor is tudom, hogy rossz lesz, ha rosszalló megjegyzéseket tesznek :cry: De majd megpróbálok erős lenni :)
Vendég

Sinaszi:gratula!

Nemsemmi, rendőrnő :D És járőrőztél is vagy inkább irodai munkáid voltak? Bár amiket írtál, az alapján úgy vélem az előbbi :D
Vendég

Verzso, tudnál képet feltenni, hogy mekkora a pocid? :D Olyan kivi vagyok, hogy mekkor a a különbség az egykéhez képest... :D

Nekem van már egy kicsi, de leginkább akkor látszik, mikor jól bekajálok :D No meg totál ragyás az arcom, pedig az első szülés teljesen rendbe rakta. Persze tudom, hogy ez a hormonok miatt van, de azért remélem hamar helyreáll a régi rend :)
No, eldugulok, mert velem van tele az oldal :)
Vendég

Koszi Sinaszi,

Gratula a vizsgahoz :D

Vegulis ket kulon doki volt, de ugyanaz a gep. A ferjem is azzal nyugtat, hogy vegulis a baba U alakban fekszik, es lehet hogy maskepp fekudt, vagy mashogy merte.. hat remelem, tenyleg csak annyi, minden esetre, mozgott a draga laba, es dobogott a szive :D

Egyebkent en is nagyon aggodos tipus vagyok, valamit mindig kitalalok amin lehet aggodni... Ma peldaul ez, de mindig van valami.
Csutortokon lesz a tarkoredo meres, remelem azon minden okes lesz.

Ja, es holnap megyunk eloszor a vedonenihez.

En meg vervetelen sem voltam, szerintetek ha privat dokihoz jarok akkor a korzeti doki ad ra beutalot? Es az eredmenyt ki fogja ertekelni? Ebben az esetben a korzetik tutira tudjak, hogy a 12. hetben mit kell megnezetni?

Kép
zsiraf8

Mégegy: Mágnes,
és semm i jele/egyéb tünete nem volt annak, hogy diabeteses vagy? Tehát csak a vizsgálat mutatta ki?
Vendég

Alma! Jó az, ha írsz! Ezért van a fórum!

Amúgy voltam járőr is, de mostmár irodai jellegű munkám van - volt. Nyomozok! Én csak úgy szoktam mondani, "nyominger vagyok". Ehhez hozzá tartozik az, hogy területre is ki kell mennünk elfogni, házkutatni, vagy akciók során civilben vegyülünk... :)

Egyébként Te hányadik hétben jársz? Csak hogy írod, hogy nem nagyon van pocid! Én ma voltam bent a munkahelyemen, és a kolléganők szerint kerekedek, "pocakosodok". A derékbőségem 62-ről 82-re nőtt...

Édesanyám szerint a fenekem, a cickóm és a pocim is nőtt... ( a melleknek örülök legjobban :P )
Vendég

Zsiraf8! Nyugtatgassuk egymást mi "ideggyengék"! (Félre ne érts!!!:)

Köszi a gratulációt a vizsgához!

Én csütörtökön megyek védőnénihez, jövő héten kedden UH...

Az Uh-nak örülök, mert olyankor megbizonyosodom róla, hogy valóban ott van Minisina a pocakban, és jól érzi magát! A 9. héten bokszolt, biciklizett... Besz.rás volt!!! Imádom. És ezerrel dobogott a szíve! Jaj! Még most is kicsordul a könny, ha RÁ gondolok!!!

Ennél nagyobb boldogság nincs a Földön!!!
Vendég

Mit Földön!??? A VILÁGEGYETEMBEN!!!!
Vendég

Sinaszi, én/mi -de jó ezt írni megint :D :D :D most kezdjük kb. a 10.et.
Szerdán voltam dokinál, egyke bébi; méhen belül, tehát jó helyen, dobog a szíve és 23mm ülőmagasságot mondtak. És pont olyan kerek a buksija mint Apájának és a Tesóknak :D :D :D
Vendég

Mondjuk a pocit vájtszeműek már kiszúrhatják, főképp evés után :D , s minthogy megint kb 50 kg alatttról indítottam, elég hamar kikerekedek.
A család azért nem sejtheti még, mert vidéken lakunk és most is már vagy 2-3 hete nem találkoztunk hosszabban velük. No meg egyenlőre igyekszem lengébb felsőket felvenni. Csak az előzőleg leírtak miatt is(várható negatív reakciók...) szeretnénk húzni egy kicsit a bejelentést és a "lebukást". :)
Vendég

Nos! Nagy gratula Nektek az APRÓSÁGHOZ!

Nekem egyelőre nem hiszik el, hogy a feje a feje, a keze a keze és a lába a lába! :?

Ők nem látták mozogni, ezért nem tudják az "ici-pici poci pacáról", hogy merre van arccal... :) De én IGEN!!!! A többiek pedig mind le vannak ejtve!!! Hi-hi!
Vendég

Ja! Alma! Már akartam írni: egyik gyerkőcötk szebb, mint a másik! Angyaliak!
Vendég

Lányok. én most vagyok úgy hogy nem érzek semmit. se terhesnek semmit. Mert gye tüneteimmegszűntek de a hájam miatt még nem mozog és így semmi.

kébzeljétek el. Holnap benne lesz a gyereknapi fotópályázatra beadott fotóm Baluról a blikkbe. És így bekerült az első 3-ba. Tök jóóóóóóóóóó. Szerdán dől el asszem hogy ki nyerte meg akiknek bekerült a fotójuk a blikkbe.

harivera
Budapest XXI. kerület

hemej!
Szia a nálunk a szülők tudják a nagymamámék még nem (tök ciki nehogy mástól hallják meg).a másik mamának tegnap mondtuk de szinte mintha azt mondtuk volna h "kék az ég"hozzáteszem az első dédi és részemről az első unoka.de már az ismerösök körében is sokan tudják föleg a vendégeim (fodrász vagyok és mondanom kell valamit h miért nem festek hajat).

Alma!
ti ha jól értelmeztem nem saját lakásba/házba laktok?
le a kalappal aki 4 gyereket vállal a mai világban(remélem nem haragszol meg h igy fogalmaztam).igaz a mondás is ugy van ahol 3 elfér a 4.diknek is jut hely.
Mi most az elsőt várjuk és a gazdasági helyzettől függ lesz e kistesó, pedig nincs okunk panaszra mert mi hitelmentesen élünk saját házban.
Szépek a gyerköcök csak igy tovább :)

Sinaszi!
gratula a vizsgához!
Hűha rendőrnő? az nem semmi te is láttál már sok érdekes dolgot ugye?
A méretekről:most néztem a hasam (a 4 hónapos kismamik is megirigylik szerintem vagy csak nekem tünik nagynak mert fentről látom????) hát mi lesz még szerintem gurulni fogok vagy legalábbis a hasamtól nem látok.
A tesóm (22 éves) tegnap megjegyezte h mekkorák a cickóim hu én is nagyon örülök neki szivacsos melltartó mehet a szekrény aljára :lol: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta,

De jo hogy kiderült hogy fodrász vagy :D

Igy szakavatottol kérdezhetem meg: szerinted mennyire gáz ilyenkor a hajfestés?
Illetve a hidrogénes leszivás? Vagy inkább az a gáz ha belélegzem?

A dokim szerint nem, de szeretnék nagyon ovatos lenni a temaban, mert ezek a szerek, azert megsem olyan gyengék..

Azert gondoltam, hogy megkérdezem, mert irtad, hogy most Te sem vállalsz festést..

koszi elore is
Kép
zsiraf8

Szia mindenki!

Bocsi, hogy még nem tettem fel az új táblázatot. Megkaptam a priviket meg minden, de megint nem vagyok túl jól. Tegnap óta visszaköltözött a "gonosz szörnyecske" a torkomba (az a fránya csomó, amit pár hete is éreztem) megint majd szétmegy tőle a mellkasom, tegnap este óta nyomom magamba a savlekötőt, de most nem akar használni. :( Remélem hamarosan jobb lesz, mert ez majdnem elviselhetetlen.

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Olvastam a Salvus víz elnevezésű jóhatású lúgos vízről, az lenne a kérdésem, hogy meg tudja vki mondani, hogy hol kapható ez? Gyógyszertárakban? A korpovit keksz az mitől különleges? Milyen keksz az? Még azt javasolják erre az iszonyatos gyomorsav visszafolyásra. :( Komolyan, ha ez most ilyen durva, el sem tudom képzelni mi lesz velem később. Ha még nyomni is fogja a megnőtt méh... Rossz, hogy nem lehet gondtalan a babavárás.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Salvus: gyógyszertár, Kaisers pl.

Korpovit: rentgeteg rost van benne, terhességi diabnál alapkaja, egyébként meg jó mert eszel belőle néhány darabot és eltelít:)

Plusz Rennie vagy szódabikarbona... (a hideg tej is segít de csak rövidtávon)
Vendég

(voltunk kombinált teszten... az egyik eredmény (kb.) 1: 11.000 (az életkorból adódó 1:600 helyett) a másik 1:90.000 (talán 1:5000 helyett?), tarkóredő 2mm és eszméletlenül jól látszott a baba:) Asszem passzolom a 16. heti vérvételt, nekem elég meggyőzőek ezek az erdemények, inkább a 18. heti genetikai UH-ra koncentrálok:)
Vendég

ja.. a gyomorsavra a pattogatott kukorica is jó (szigorúan olaj nélküli)
Vendég

Sziasztok! (Anyám mennyit írtatok! )
Zsiráf:
Szerintem abszolut nem gond ,hogy ugyanakkorát mértek. Ilyenkor még annyira picik, hogy nehéz betájolni őket, és minden azon múlik, hogy hová kattintanak..:)

verzso:
Gratulálok a jó eredményhez :)

Alma:
Az égvilágon semmi tünetem nem volt, nem voltam szomjasabb, acetonszag sem volt, nem fogytam, nem híztam.. :) Már előre félek, hogy most mi lesz, tuti megint előjön, és én most nem tudom megengedni magamnak egy kislány mellett, hogy hetente egy napra befeküdjek.. :?

Hát az én pocakom is érdekesen alakul, így nem is igazán tudjuk letagadni a családban. Tavaly letagadtuk, a 12. hétig nem mondtuk el. Ennek az lett az eredménye, hogy amikor a 9-12. hétig kórházba kerültem, párom családja kitalálta, hogy biztosan elhagytam őt.. :lol:

Ma du. olyan hányingerem volt, hogy át kellett passzolnom Pannát a keresztanyjának... Kellett nekem annyi palacsintát zabálni... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?