Sziasztok Lányok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a csoportra, Én december 15-re vagyok kalkulálva!
Először is gratulálok mindenkinek és boldog babavárást kívánok!
Röviden Rólam/Rólunk...mi 4 éve próbálkozunk, sajnos előző évben volt vetélésem, így most veszélyeztetett terhes vagyok. Amint pozitív lett a tesztem rohannom kellett a dokimhoz, mert egyből felírt Utrogestan hüvelykapszulát és Clexane vérhigító injekciót, hogy maradjon a baba!
Mi már az 5. hétben voltunk UH-n az előzményekre való tekintettel, akkor már 10mm-es petezsákot látott egy picike embróval. Tegnap voltunk megint UH-n, ahol már 5x4 cm-es petezsákocskában egy 12mm-es babócát talált szívhanggal!
Szóval nagy a boldogság!
Nálam az összes terhességi tünet előjött előbb vagy utóbb, kezdődött a mellfeszüléssel (azóta már 1 méretet nőttem apa örömére), illetve a hírtelen fellépő álmosság, fáradtság! Majd jött az állandó pisilés, az émelygés és a kajaundor, jah és a szuperszaglás!
Ez most a legújabb! Hasfeszülés Nekem is szokott lenni, de jön-megy, ha picit kellemetlenebb veszek be magnéziumot! Én már az 5. héten észrevettem, hogy nehezebben gombolódnak be a farmerek, de az itthonlét nagy előnye a melegítő és a pizsamanadrág!
Én egyből hívtam a főnökömet, miután teszteltem (nem mertem kockáztatni), hogy babát várok! Pasi létére oda-vissza van!
Nagyon örül! Én előtte is home office-ban voltam, csak heti 1x kellett irodai ügyeletet vállalni, de így most nem vagyok beosztva! A kollégák nem tudják kivéve egy kolléganőt, akivel együtt dolgozom!
Mi Budapesten élünk, hát itt elég húzósak az árak, egy UH 25.000 Ft, igaz magánklinikán, magánorvosnál! Mivel veszélyeztetett vagyok nekem 2. hetente mennem kell vizsgálatra, hogy megnézzék odabent minden rendben megy-e?!
Bocsi, hogy picit hosszúra sikeredett!
@szanimanika:
Üdv, ebben a csoportban is!