@trish82:
Én is pont így voltam, biztos ami biztos, két nap eltéréssel kétszer mentem uh-ra, egyszer a kórházba, egyszer az Istenhegyire. Mindkét helyen jó minőségű készülék van, mégis van eltérés az eredmények között. A magán persze sokkal részletesebb volt, mindent megmutattak, elmagyaráztak, ott én is láttam a szerveiket, az orrcsontokat, a végtagokat, mindent. A tarkóredő értékek is mindkét helyen jók lettek. Bár én is azt olvastam, hogy az ikrek miatt nem megbízható a kombinált teszt, azt is megcsináltattam másodjára (a kórházban is megnéték volna). A koromhoz képest jó ereménye lett. Egyik babánál mintha fütyit is láttunk volna. Persze ez még nagyon korai, de a legjobban annak örülnénk, ha vegyes páros érkezne. A két uh közötti nap pedig elmentem a SOTÉra vért vetetni a Verifi teszthez. Kb 1 hét az eredmény, de az orvos, akinél intéztem, két hét szabira megy, úgyhogy nem tudom, addig megkapom-e az eredményt. Azzal kell majd jelentkeznem kötelezően genetikai tanácsadásra. Remélem, tényleg minden rendben lesz és fel sem merül az amniocentézis gondolata.
Nagyon drukkolok neked is, ti melyik vérvételt választottátok?
Az sok pisilés nálam is megvan, és a védőnő nem túl sok jóval bíztatott ezen a téren. Ritkán émelygek, a mellfeszülés gyakoribb. Érdekes, de érzékenyebb nem vagyok. Amikor lassan 11 éve terhes lettem a kislányommal, akkor mindenen elérzékenyültem. Most nem (legalábbis eddig).
Pénteken elmondtuk neki a nagy hírt, először kicsit sokkolta, sírt is, de aztán mondta, hogy nagyon örül, csak nem tudja még felfogni, hogy két kistesója lesz. Azóta már tervezgeti, mit fog velük csinálni.
Annyira drága!