Sziasztok!
Velünk is minden rendben. A cukorterhelésen én is szerecsésen túl vagyok, jók lettek az eredmények (3,6 és 5,8) úgyhogy nyugodtan falom ebben a dög melegben a fagyit
Így 27 hetesen már kezdenek előjönni a nyavajáim. Valószínlűeg amiatt mert a baba jókorát nőtt, elértük az 1 kilót, így a mozgása is jóval erősebb, határozottabb. Nálam is elkezdődtek az ilyen-olyan derék fájdalmak, konkrétan egy hete a keresztcsotnomnál becsípődött egy idegszál, ami sajnos nem múlik. Úgy járklok mint valami hadirokkant, főleg estére, reggelre picit jobb az éjszakai pihenés miatt. Mondjuk mostanában nem sokat alszok, egyrészt a meleg, másrészt pedig egy tücsök miatt ami az udvarba költözött és hajnalig nyomatja teljes erőből a ciripelést...megőrülök tőle!
Az orvosom gyógytornászt javasolt a derékfájdalomra, és megnyugtatott hogy ez sokkal rosszabb lesz, pláne hogy nálunk a családban 3,5 - 4kg körüli súllyal születnek a gyerekek, szóval én is számítok a nagy babára.
30 hetes genetikára mi megyünk, ekkor lesz a 4d is. A genetikai vizsgálat ára ott ahova én járok ugyan annyi mint a szokásos vizsgálatoké, plusz pár ezer forint a 4d.Valaki írta hogy 30 ezer, ezt nem is értem miért ilyen sok...?
Keményedés és menstruációs jellegű görcseim nekem is voltak múlt héten, kicsit meg is ijedtem, mert ez nálam újdonság. Szerencsére minden rendben, zárt a méhszáj, csak a magnéziumot kell emelnem, az eddigi 500 mg-ról 750 mg-ra. MOst béres magnéziumot szedek, de az orvosom ajánlotta a magnesolvot, ez valamivel jobban szívódik fel. Napi 2 az ajánlott adag, lehet áttérek rá.
Mi még semmit nem vettünk meg, a családban szerencsére van bőven cucc amit megörököltünk. Szeptemberben vár még ránk egy fincsi kis felújítás, mire azzal megleszünk, mehetek is szülni