2015.11.23 14:39
2015.11.25 16:46
2015.11.25 21:30
2015.11.26 12:19
2015.11.26 14:05
2015.11.26 16:21
Sziasztok!
Látod Kata, most a munka terén van valami pozitívum, aztán jönni fog més téren is Szerintem ez miatt ne aggódj, dolgozzál, és majd alakul. Lehet, h fél év múlva maradsz babás, dolgozol még pár hónapot pocakosan, és elmész táppénzre. Legalább lesz GYES-ed. Nem tudom most mennyi időnek kell meglennie, h kapjál pénzt, míg babázol. Nyugi, pont jól fog kijönni
Nekem szerncsére p2 a citológiám pajzsmirigy ügyben. De még kedden megyek a másik vizsgálatra.
IKEA? Valamikor utána megyünk még ünnepek előtt! Talizhatnánk! De még mindig nem tudom, h hogyan menjünk Heim Pálba is, meg ikeába is, meg reggel 7-re oda is érjünk...
Írok előtte, ha megyünk, aztán meglátjuk, hogy össze tudjuk-e hozni.
Regi, most neked mit néztek? Vvtel volt?
Na megyek felkeltem Manót, mert még alszik... este buli lesz az tuti, de nem alvás
2015.12.02 10:48
2015.12.02 10:48
2015.12.02 14:29
2015.12.09 18:43
2015.12.10 11:02
2015.12.28 20:47
Sziasztok!
Jó régen jelentkeztem...
Annyi minden volt. Vagyis semmi különös, csak itt az ünnepek, meg rohnás előtte... telórol olvastam, de onnan nem tudok írni valamiért.
Szóval, Regi! Műtét Sajnálom, de bízz az orvosodban!
Amúgy hogy teltek az ünnepek? Nálunk jól! Sikerül nagy boldogságot szereznünk a Manónak, és nekünk ez volt a legfontosabb!
Jesszus mindjárt új év Olyan furcsa Mindjárt (szeptember) ovis lesz! Ha nem jön a tesó, vége a babavilágnak és valahogyan nem tudom elképzelni még, hogy milyen lesz akkor!
2015.12.30 09:11
Szia Bayar,
az unnepek nalunk is hamar eltelltek, sajnos Lassan kell mennem vissza dolgozni ami egyaltalan nincs inyemre , igy teljesen megertem az "aggodalmad" .
Bar biztos osszejon a kisteso nemsokara.
Pajzsmiriggyel mi a helyzet most?
Mano pottyokkel? Mikor mentek Heimbe, vagy mar voltatok?
BUEK mindenkinek!
2016.01.01 23:24
Sziasztok!
Naa senki nem jelentkezik?
Regi, de ha műtenek, akkor kell lenned valamennyit táppénzen is? Azzal el is megy a január... Utána mikor kezdhetitek a baba projektet? Sokat kell műtét után várni? Vagy ilyenekről nem volt még szó?
Most mi is rástrartolunk januártól, már amennyire lehet még megyek egy pm kontrolra 5-én, aztán ha minden ok, akkor nincs akadálya a Tesónak! Tegnap erre koccintottunk Apával, hogy akkor hajrá 2016ra Igaz még nem volt éjfél mert 11kor kidőltünk, de reméljük minden úgy alakul, hogy jó legyen!
Pöttyök vannak... Fel kellene jutnunk, míg él a beutalónk.
Huuu pont tegnap beszéltük Apával. hogy feogunk itthon fegyert tartani... mondtam példának, ha jönne 4 megtermett jóvágású ember, dörömbölne... mikor egyedül vagyok Manóval... tuti használnám ha nem húznának el Erre, ma mondják, hogy tegnap itt a faluban 4 ember szépen bement egy házba, ahol ráadásul otthon voltak... összeszedtek ékszereket... de észrevették őket, meg el is kapták a rendőrök.... Ugyhogy nagyon szuper, ma is éjszakás a Férjem. Tuti nagyon nyugodtan fogok aludni, míg haza nem ér!!! Ma csak 4-ig van, még 4 óra és alhatok
Még jó, hogy rendőrhöz mentem feleségül, pont én aki szörnyen betoji 10 kmre dolgozik, 2 perc alatt itt van, ha hívom, de akkor is
És mit szóltok a hóhoz? Regi te majd csak idén tapasztalod, vagyis jövőre, mert akkor már nagyobb lesz a bébi, hogy milyen nagy öröm a gyerekeknek a hó!
Kata nálatok is esett???
2016.01.02 16:23
2016.01.03 13:32
2016.01.08 22:59
Szisztok!
Megvolt a pm vizsgálat, minden ok, uh elvileg nekiállhatunk! -hu de csúnyán hangzik Új év, új lendület, új baba -marha vicces vagyok 11 kor....
Tegnap jött meg, hamarosan itt lesznek az akciós napok!
Kata! Milyen volt az új munkahylen???
Ez nekem is ijesztő, hogy lassan eltelnek a babaévek... irány az ovi és a munka... kimondani is rossz!
Főleg, h nem tudom milyen lesz az új helyen én kicsit félek. Rengeteget kell készülni munkaidőn kívül, vagyis én nagyon lelkiismeretesen csináltam. De most h itt van Manó, nem igazán tudom, hogyan osztom be majd a szabadidőmet Nem akarok fesetgetni, meg verset tanulni, amikor Vele lehetek. Régen más volt. Apa dolgozott, én meg addig készültem, egyedül voltam otthon senki nem zavart....
Gyúrsz Kata
Nekem is kellene tornázni. Hétfőn majdnem rávettem magamat, h lemegyek, van itt a faluban nagyon jó edzés egy profi csaj tartja. Nem elmaradt Csak el kellene kezdenem, de mindig arra gondolok, h ahh ugyis ha terhes leszk, akkor nem tudok járni, akkor meg minek kezdjem el. Irtó lusta vagyok!!!
Most éppen dino jelnezt hajtok tavaly is bemehettünk az oviba a bölisekhez, idén meg a mini csoportba megyünk farsangolni, hadd találkozzon a leendő pajtásaival, meg persze dinonak fog öltözni kicsi Életem. Csak múlt évben is 100 fok volt, nyitott ablaknál, nem lehetett visszavenni a fűtést... most egy dino egyberuhát ráadok sapkával... hát 5 percen belül el is ájul... lehet h marad a zöld harisnya meg a zöld rövid polo néhány tüskével a hátán amit majd én rábiggyesztek
Regi! Miért lett halasztva a műtét? Miattad, vagy orvoshiány? vagy vannak fontosabb esetek is?
2016.01.10 13:59
2016.01.13 16:25
2016.01.13 19:26
Kata,
orulok hogy a munka " jo", es ezert irigyellek is, es hogy Beni is jol viseli.
Nekem eleg szar, es egyre szarabb, varom hogy kapjak vmi idegosszeoomlast.. Irto nagy a nyomas, nehezenn birom.
Erdekes nekem nem zavart be egyaltalan.. nekem ugyanugy megjott mint elotte, ez jo?
vigyazzatok magatokra!
2016.01.18 20:08
2016.01.19 13:45
2016.01.23 10:47
2016.01.23 17:03
2016.01.23 22:52
Helloooo!
Huuu sokat lógtam, bocsi, de itt vagyok!
Nálunk semmi hír, telnek a napok. Egyre jobban érzem, hogy szorít az idő mármint, hogy én húztam egy határt magamnak, hogy decemberig jó lenne ha megszületne a Tesó... hát van 2 hónapom/unk.
Regi: óvónő vagyok
A göbök minden értéktől függetlenül vannak. Minden értékem tökéletes. Nem tudom, hogy miért lettek...
Kata! Ne is mondd, h sok nő egy helyen..... én már most rosszul vagyok, ha a sok nőre gondolok az oviban Szörnyű, tényleg!
Szóval: Kata!!! Ha azt mondod, h csak Beninél volt ilyen, akkor jó esély van rááááááá, hooogy huuu de szuper lenne!!! Remélem az uh-on a legeslegjobbakat látjátok! Gondolom, ha mész dokihoz, akkor uh lesz! Én nagyon drukkolok!!!
Na nekem volt pé-m. Teljesen érzem azt a 3 napot!
Kicsit úgy vagyok, hogy decemberi legyen! Annyira bebeszélem, hogy addig tuti nem lesz semmi. Aggódom a beszoktatás miatt! Nem lesz egyszerű. 2 hónap alatt meg csak megszokja Manóka
Regi! Kedden műtét Kívánom a legjobbakat! Jövök és lesem a híreket!
Ma voltunk "korizni" a Balcsin. De délutántól folyamatosan esik a hó, holnap szánkózunk
Apa éjszakás uh garantált a hánykolódás ma éjjel
Képzeljétek! Vettünk 2 bringát magunknak. Nekem volt egy ősrégi, Zolinak meg ellopták pár éve.... uh most beruháztunk. Vettünk Manónak gyerekülést rá.... na míg a földön ült benne fülig ért a szája, mikor fel volt szerelve, ordatott, meg remegett, h ő kiszáll, mert fél, hogy elesik..... Na vissza Decatlonba... szerencsére visszavették. Most kajtatok valami használt utánfutósat, tudjátok, azt a kétkereküt! SZóval telnek a napok nem unatkozunk
Egyenlőre ennyi, ígérem nem tűnök el 2 hétre.
Jó éjt!!!!
2016.01.24 06:58
2016.01.26 15:17
2016.01.27 20:46
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|