Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Koszonom, jol vagyunk, azóta nem volt verzes..
Tünetek itt is hasonlóak Szappanka..:/ csak engem most máshogy befolyásol még a hányinger is.. Eléggé aggódom, jo lenne mar menni uh-ra es valami biztatót hallani (dec 8-an)
Üdv az újaknak
:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest

Sziasztok, en is szeretnek csatlakozni a csoporthoz. :) Elso babankat varjuk a ferjemmel, es utolso menstruacio alapjan julius 5-re vagyunk kiirva, tehat most vagyok 9 hetes es 2 napos. Fiunak es lanynak is nagyon orulnenk, mar kivancsian varjuk hogy kideruljon. Kulfoldon elunk ugyhogy elegge hianyzik a magyar tarsasag, ezert is orulok nagyon hogy ratok talaltam. :) Tegnap volt az elso ultrahangunk, es mindent rendben talaltak. Lattuk ahogy a kis babonk mozgatta a kis kezet :)

boginyul

@szappanka: a sok vetelessel kapcsolatban, en kulfoldon elek es itt az a hozzaallas hogy "ha menni akar akkor menni fog" es emiatt az elejen kb ugy kezelnek hogy lehet hogy most terhes vagy de nem biztos hogy jovo heten is az leszel... Tegnap az ultrahang elott szoltam hogy majd szeretnenk kepet kerni, erre az volt a reakcio hogy elobb nezzuk meg hogy van-e bent valami mielott a keprol beszelgetunk :S erdekes hozzaallas.

Itt normalis esetben a 20. (!) heten van az elso ultrahang... Ezzel mondjuk nem tudok egyeterteni, mert mi van ha barmi gond van (mehen kivuli terhesseg, hematoma vagy barmi, esetleg missed ab), akkor az nem derul ki.
Ezt a tegnapi ultrahangot csak azzal sikerult kisirnom hogy eleg rovidek a ciklusaim es tudni szerettem volna hogy mi a terhesseg pontos kora. Nagyon jo volt latni a picikenket :)

boginyul

Szia Boginyul, csak nem Angliaban eltek?  Udv itt es gratulalok a picurkahoz!
Nyuszuli, dec. 8. az mindjart itt van. Kevesebb mint egy het 
Iszonyuan megkivantam a csokoladet, mindenfele csokikremes desszertekrol almodozom Mikor a kislanyommal voltam terhes ehyaltalan nem kivantam az edesseget. Lehet, hogy fiu lesz?
Draga ferjem megy is a boltba a csokikert tisztara mint a filmekben

hoppla

Szia Hoppla! Koszi szepen :-) Kanadaban elunk, de akkor ezek szerint Angliaban is hasonlo a helyzet?
Aranyos a ferjed hogy megy neked csokiert, az enyem is nagyon kis aranyos es ugrik minden keresemre :-)

boginyul

Sziasztok, kitartást a rosszullétekhez.

Nálunk is ez megy, tegnap szó szerint meg akartam már halni a sok hányástól. Ma eddig még csak émelygés van, de ez sem jobb mint a hányás.

Nekem semmi karácsonyi hangulatom sincs, tavaly ilyenkor már díszekben pompázott a lakás, most még adventi koszorúnk sincs :(

Lilypie Kids Birthday tickers
ambruspancsi

@ambruspancsi: Igen, nálunk is ez megy. Túlélés minden nap. De gondoljunk arra, mennyire megéri :) Nálunk sincs se koszorú, se vásárolt ajándékok, se semmi. Ilyenorra már mindenki ajándéka meg szokott lenni. Most semmi hangulat, de máshoz sincs.... :( Mintha depis lennék eskü, közben meg csak hül.e :P ;))))) :D
szappanka

Nekem doki mondta h meheet az aspirin, az első két trimeszterben.
Én jobban, de közben Gordon köhög mint állat, azért nem alszunk... és mintha én is kezdenék vissza esni. 

Nekem semmi, de semmi tünetem... kezd is aggsztani. De nyugtatom magam avval amit anyum mondott, h ő a 3.terhességet kb észre sem vette. 

Üdv mindenkinek! :)

És ha már másban nem legalább terhesgondozásban jó mo... jó pénzért :p

Belső  dekor már kész,. már csak a külső fények kellenek. :) Mindennap ég a gyertya az adventi koszorún is. :) És karácsonyi zene szól. A zene mondjuk csak Gordon miatt, m ő egész nap énekel és kéri. :)

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Sziasztok!

Lányok akik émelygéssel, hányással küzdötök, mikor jelentkezett elöször?

Annyira szeretném ezúttal megúszni! :)

Illetve ki mikor jelnti be a munkahelyén?

Nekem még 2 hét a dokiig! Már nagyon várom! Addig meg próbálom ovatosan csinálni a munkám, de sokszor nem úszom meg a 10-15kg cipelést. Remélem így az elején még nem árt!

honig

Az én fiaim 12-13kgosak.... én is cipelem őket, de szurkál is a hasam, időnként... Szóval gondolom ki van ez találva, h bírja az ember lánya a tesó/doboz cipelést.

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Boginyul, jo messze vagytok! Kanadanak melyik reszen eltek? Szeretitek?
Nalam a tunetek mar a pozitiv teszt elott elkezdodtek  azert is vettem super erzekeny tesztet, 2 nappal a varhato menzi elott pozitiv lett. Szoval nekem nagyon hamar kezdodott az emelyges es faradsag. Aztan jott a mellfeszules majd a gyakoribb pisiles. 
Nalunk is cipelteti magat a kisasszony neha. O is ugy 13-14 kg kozott lehet. Meg is merem holnap  
Karacsonyi keszulodessel en is nagyon el vagyok maradva  az ajandekokat jo lenne jovo heten beszerezgetni. A kicsi lany orvos taskat es babahazat szeretne. Igy neki ezeket hozza majd a Jezuska  
Fatamorgana jobbulast nektek!

hoppla

Jó reggelt!

Micsoda nemzetközi társaság jön itt össze

Tünetek nálam is váltakozó intenzitással jelentkeznek. Munka közben ciki a hányinger...

Mo-i terhesgondozás nem olyan hatékony. Hiába van a sok vizsgálat, mégis sokkal nagyobb arányú a koraszülés, az anyai-magzati komplikáció, mint azokban az országokban, ahol kevesebb vizsgálat van.
Nem vaskalaposan, szemellenzősen kellene ezt csinálni, hanem egyénreszabottan.

Én még mindig nem mentem el Uh-ra. Vérvételi eredményeim vannak, a HCG-m megfelelő ütemben emelkedik.

Karácsonyi hangulat van! Munkából hazafelé mostanában be-betérünk a karácsonyi vásár forgatagába, beszélgetünk, iszunk egy-egy puncsot, forralt bort

Kép
preggowomen

Sziasztok! 

November közepén volt az első UH-nk, most a 9. hétben járunk. 
Az UH előtt vett kenetet a doki, a vizsgálat után volt egy kis barna folyásom, ami a mai napig sem maradt abba, néha egy egy napra abbamarad, van hogy rózsaszínes, van hogy színtelen. 
Van másnak is ilyen jellegű folyása? 
Amúgy semmim nem fáj, nem vérzek, a vérképem tökéletes, úgyhogy eddig nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget. 
Kíváncsi vagyok viszont, hogy kinek milyen tünetei vannak. 

Szép napot, Márti
martas87

preggowomen: Igen elég nemzetköti a társaság én sem otthon élek!

Igen ciki a munkába a hányinger  én nem is tudnék úgy dolgozni,  hajlongani, stb...

Ezért remélem hogy ezúttal elkerül!

Teljesen más volt otthon irdában az utolsó hónapig dolgozni és most, fizika munkával olyan helyen ahhol gyors tempoban kell dolgozni. Mire haza érek eléggé fájogat a hasam, remélem el fog múlni idövel.

Ma habár nagyon korainak találtam, de elmondtam a közvetlen fönökömnek, nagyon pozítívan fogadta  olyan jó érzés volt!  Sajnos mivel sokat kell  mennem wécére vagy azt mondom, hogy hólyag gyulladásom van, vagy le fogok bukni. :D Még 2 hét, ha minden rendben lesz az ultrahangon akkor utánna nem bánom ha megtudják! :)

martas87: nekem nincsen folyásom, mindig azt érzem hogy valami jön, de amikor elmegyek wc-re tök száraz vagyok!

honig

Sziasztok!

Azért van aki otthon él? :))) Mi is külföldön élünk, azért írtam Szombathelyt az adatlapomra mert oda valósi vagyok és ha minden igaz ott fogok szülni. Mi a Közel-Keleten élünk, én itt nem merek szülni, nem bízom annyira ezekben az orvosokban, meg a higiénia stb.. arról nem is beszelve, h átszámítva kb. 1.5-2 millió Ft... 
Úgyhogy a terv az, h a 2. trimeszter végén hazamegyünk 5-6 hónapra és majd ha a kicsi 2 hónapos lesz visszajövünk, addig a férjem otthonrol fog dolgozni. Hál istennek olyan a munkája h meg tudja tenni. Mar nagyon várjuk amúgy, h ujra picit otthon éljünk! A ferjem mar 5 éve van kinn, en 3...

vikka111
Szombathely

Sziasztok!

Kitartast a rosszulletekhez mindenkinek aki kuszkodik. Nekem szerencsere ez annyiban kimerul hogy eleg sok etel van amire ra sem birok nezni, de azert altalaban talalok olyat amit szivesen megeszek (ezek altalaban a kimondottan magyaros etelek :)). Meg nagyon sokszor ehes leszek napkozben, de enni nem nagyon van kedvem. De ez meg mindig jobb mint a tartos hanyinger, hanyas... kitartast mindenkinek! Akinek meg semmi tunet az ne aggodjon, biztos minden rendben :)

En majd januar elejen tervezem bejelenteni a munkahelyen, akkor leszek 14 hetes.

Nalunk mar all a karacsonyfa, barmennyire is korainak tunik :D es megy a karacsonyi zene ezerrel :) Itt december 1 utan mar barmikor all a fa, az nem szamit korainak. Viszont dec 27-en reggel kb le is szedik... sztem nalunk meg maradni fog egy picit. ez mufenyo, ugyhogy nem csinal koszt :)

Fetamorgana, hogy van a kisfiad? Remelem mar nem kohog nagyon, meg azt is hogy te nem nagyon kapod el.

Honig, Hoppla, ti merrefele vagytok? En Torontoban. Nem rossz, de azert nagyon hianyzik az otthon. Meg annyira masok az emberek, hogy ehhez is nehez hozzaszokni :) mas nevelest kaptak mint mi, az biztos. :)

boginyul

Sziasztok
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok :)
Július végére várjuk első csemeténket szóval nagy az izgalom. A szülők még nem tudják. Karácsonyi ajándéknak szánjuk a jó hírt :)
Eddig egész jól birom. Ezen a héten kezdödött h estére nagyon elfáradok és alig várom h vízszintbe kerüljek. A hasam is fájdogál és jön a hányinger...szóval esti rosszulléteim vannak és nem reggeliek.. :? Jaa és az éjszakai alvás sem megy mindig...ezért is írok most :D
Tudom h még korai de már a kombinált teszten gondolkosom..Ti hol csináltatjátok? Ott nagyon fontos h jó legyen a készülék....
Mindenkinek nagyon jó babavárást kívánok :)

Judit
csutak85

Boginyul, mi csak Németországig "szaladtunk"! èn jól érzem magam itt, habár a munkám nem az álmom és az is biztos, hogy az emberek mások mint mi! :) 

Lánoyk én olyan de olyan dili vagyok, beképzeltem magamnak hogy valami nincsen rendben és így folyamatosan aggódok!  Ez így nem lesz jo. Ma is munka végére folyamatosan nyilallot a hüvelyembe alig bírtam lépni, azt mondtam, hogy ha még egyszer le kell hajolnom akkor  szétszakadok.....

Mi az a kombinált teszt? Valaki felvilágosít?

honig

Honig, ne aggodj, biztos nincs semmi baj. neha nekem is szokott nyilalni de aztan elmulik. Ha nagyon kellemetlen, akkor kerdezz ra az orvosodnal. De szerintem ez normalis. Egyebkent Nemetorszagba en is szivesen szaladtam volna, csak nem tudok nemetul :S mar evek ota tervezem hogy el kene kezdeni de meg nem sikerult :S

Csutak85, udv! Biztos nagyon jo meglepetes lesz karacsonykor a hir :)

boginyul

Boginyul: èn sem tudtam, ezért kezdtem mint takarítönö dolgozni és mivel még ma sem vagyok perfekt, így még ma is így dolgozom! :D

Csutak85: Nekünk sem tudja még a család, nalunk is kari ajándék lesz! :)

honig

Honig: szerintem is nagyon jó ötlet a karácsonyi bejelentés.... valószínüleg kisgyerekként vártam ennyire a karácsonyt :D

A kombinált tesztet a 12-13 .héten lehet csináltatni, genetikai rendellenességeket szűrnek ki vele, elsősorban a down kort. Egy uh-t és egy specko vérvizsgálatot takar. Az uh-n a nyaki redő hosszát mérik és ez alapján következtetnek. Természetesen a tb nem támogatja...

Judit
csutak85

Nálunk is karácsonyi bejelentés lesz és Csutak, én is így vagyok vele, h nem tudom mikor vártam így utoljára a Karácsonyt!! :))

Én most a 9+3 napos vagyok (Biginyúl, 3 nappal vagyok mögötted :)) és már most van egy kis hasam, szval picit tartok tőle, h nem fogják-e kiszúrni előbb, mert már 18-án hazarepülünk... De ugyis hideg van otthon, majd jo bő pulcsikat veszek fel :)

vikka111
Szombathely

Köszi csajok,  Gordon már sokkal jobban. Viszont én meg Lázár ramatyul... 
Net se nagyon van, mert készül a fiúk szobája és a kábeleket el kellett vágni, most hétvégén nem melóznak ezért most szo-szo van net.

Üdv mindenkinek! Megyek vízszonetesbe, mert 1 hete alig alszom a köhögőktől.

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Sziasztok Lányok!

Kérlek segítsetek! Olyan szinten elhatalmasodott már ez a hányinger/hányás téma, hogy másról sem szól már a napom. Már éjjel is fel kell kelnem hányni. Sosem az jön vissza, amit eszek, hanem többnyire gyomorsav, borzasztóan marja a nyelőcsövem. Ez a magnézium + B6 kombo napi 3 adagban sem segít már, egyszerűen már semmilyen dolgomat nem tudom elvégezni, csak fekszek és szenvedek. Tudom, hogy ez normális, de úgy szeretnék dolgozni, és csak egy picit enyhíteni ezeket legalább olyan szintre, hogy elviselhető legyen.

Remélem mindenki jól van!!!! :))) Holnap vár rám egy Uh, amin remélem én is hallok már szívdobogásokat. :))
szappanka

Sziasztok!

szappanka, szerintem ha ennyire sokat hánysz, menj el dokihoz, nehogy legyengüljön a szervezeted tőle. Unokatesóm is sokat hányt, és kapott valami hányáscsillapító bogyit rá, hogy tudjon dolgozni. 

Mi végre túl vagyunk a 9. héten is. Tegnap frászt kaptam, mert pisilisnél már nem csak barna folyás, hanem vérzés is jelentkezett. Ma elrohantam gyorsan a dokihoz, aki megnyugtatott, hogy minden rendben van a babával, csak pihenjek sokat, próbáljak feküdni. 
Remélem hamar abbamarad a barnázás is. Mert kicsit rémísztő, hogy sokan arról számolnak be, hogy a vetélés jele lehet. Szerencsére abszolút nem fáj a pocakom, csak egyszerűen kellemetlen. Lehet hogy még a szervezetem szeretne mensturálni, csak nem igazán tud. 

Már számolom a napokat karácsonyig, mert december 27.-én töltjük a 12 hetet! :) 

Szép napot nektek,
Márti
martas87

Sziasztok! Bocsi, hogy csak úgy beírok, de szoktalak benneteket olvasgatni, remélem, nem bánjátok (...)

Szappanka, szerintem ez már nem normális! Beszélj  az orvosoddal, jó lenne, ha tudna erről... ! Üdv. Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Voltam ma orvosnál, uh-n. Majdnem teljesen felszivodott a haematoma, elmúlt a közvetlen veszély (kopp kopp) de azt azert mondta, hogy 12-13.hetig sajnos semmi sem ezer százalék..
Ma vagyok 8hetes, 16mm a babuci es szépen dobog a szíve :)
Nagyon megnyugodtam!

Martas87! Próbálj megnyugodni (en aztan sajnos tudom milyen nehéz), ha megnyugtatott a doki, annak oka volt! Pihenj sokat! Drukkolok!

nyuszuli
Budapest

Sziasztok!

Voltam ma orvosnál, uh-n. Majdnem teljesen felszivodott a haematoma, elmúlt a közvetlen veszély (kopp kopp) de azt azert mondta, hogy 12-13.hetig sajnos semmi sem ezer százalék..
Nagyon megnyugodtam!

Martas87! Próbálj megnyugodni (en aztan sajnos tudom milyen nehéz), ha megnyugtatott a doki, annak oka volt! Pihenj sokat! Drukkolok!

nyuszuli
Budapest

Sziasztok!

Nagyon megnyugodtam!

nyuszuli
Budapest

Bocsi, valamiert többször küldte el :/

nyuszuli
Budapest

:-)épp most voltam a 2. vizsgálaton és ott volt a picike szíve. Nagyon megható érzés volt. 7h 3n, úgy hogy nagyon július vége. Remélem mindenki jól bírja én is megpróbálom. :-) :-) :-) :-)
agaka

Gartulálok nyuszuli, hogy felszívódik a hematómád! :-D Agaka gratulálok a szíhanghoz, remélem csütörtökön én is fogom hallani :-D

Szappanka mi volt az orvosnál?
miyori
BAZ-megye

Sziasztok!

Én is ma voltam UH-n. Nagyon megijedtem, sima hasi UH-val vizsgált a doki, nézegette, nézegette, aztán mondta, hogy megnézi hüvelyi UH-val, ott ő már látott szívhangot (villanó fény). Ez igazából annyit jelenthet, hogy nem túl korszerű a gép ahhoz, hogy halljuk a szívhangot, vagy olyan gyenge, vagy nem megfelelő, vagy ilyenkor mi van?
Nem mertem semmit kérdezni, nem akartam az agyára menő kismama lenni, gondolom csak szólt volna, ha gáz van, nem?? :)
Elvileg mi is 7 hét 3 naposak vagyunk :)
szappanka

Szappanka! Szivhang mint hang az nincs szerintem, hanem csak látható. Hasi ultrahang ilyenkor meg nem szokás, csak hüvelyi, mert úgy látható minden! Nálam a lényeg az volt, hogy azt a ritmusos fényt lássuk. Vagyis ezt mondta, mert akkor a magzat él! Szóval jelen pillanatban ez jelenti a legjobbat. :-)
agaka

szappanka. valszeg a gép meg a doki se volt túl korszerű. :D ilyen idős terhességet sztem hasi uhuval sose szoktak csinálni. :) A hányást kérdezted? kola gyömbér ilyesmit próbáltál? És menj a doki agyára, az a dolga. Jobb h ott voltál de mégse vagy teljesen nyugodt? Én pont lecarom mit gondolnak, én mindent megkérdezek ami nem tiszta . 

nyuszuli hát nagyon ügyesek vagytok! 

Most már lassan mindenki elmegy uhura és jönnek a szívhangok. Ha van uhu fotótok én szívesen elnézegetem.  én csak 19én megyek. 

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

tényleg ilyenkor csak a szívveés létszik még, de nem hallatszik. Hallani mikortól lehet? (már nem emlékszem)

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Közbe magtaláltam a választ: "Szívhangot hallani biztosan csak a 12. hét után lehet hallani, de ultrahangon látni már a 6-7. héttől lehet."

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

ÓÓÓ, köszönöm szépen! Megnyugodtam. Sosem kérdezek, mert nem akarok butának tűnni. :/
A hányást sem mondtam, egyrészről mert nem kérdezte, hogy van-e valami bajom, másrészről mert tegnap már egész jó volt. A védőnővel beszéltem erről, ő is a gyömbér teát mondta, és sok türelmet :D
Minden jót mindenkinek!! Vigyázzatok magatokra, mindjárt jön a karácsony, együtt a család, lassan ideje nekem is ráhangolódnom. :)
szappanka

Gratulálok azoknak akik már túl vannak az UH-on :). Én csak jövő hét csütörtökön megyek...nagyon várom már!! :)

Judit
csutak85

Pont ma kérdezte-mondta a védőnő, hogy akkor hallottad nem csak láttad a szivhangot. Mondom één neeem. Erre ő no akkor nem vette fel a hangot :-D úgy hogy akkor igen van.
agaka

Nekem ma egész nap szurkált a hasam... gondolom jelez, h pihennem kéne. 

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Lehet hogy tényleg gépe válogatja... De nem is fontos. Legközelebb január 5én megyek dokihoz, jaj de hosszú lesz a karácsony. Ti meddig tervezitek, hogy dolgoztok?
agaka

Sziasztok! Lehet csatlakozni hozzátok? Igazából azért választottam a fórumozást, mert szétkürtölni még nem akarom sem a családban, sem a barátaimnak, hogy közel 100%, hogy terhes vagyok. Nagyon új ez az egész nekem, és először nem tudtam mit kezdeni a ténnyel, amikor megláttam a pozitív tesztet. 23 éves fiatal lány vagyok. Párommal terveztük, hogy jövőre babát szeretnénk, és novemberben el is kezdtünk próbálkozni. Ennek az lett az eredménye, hogy múlt héten 2 tesztem is pozitív volt, de még halványan. Aztán hétfőn is csináltam egy tesztet az már erősebben látszódott. A tünetek voltak furák, hogy érzékenyebb lettem a szagokra, folyamatosan mindentől ég a gyomrom, és hát a gyomorégés miatt meg émelygek. Általában kora reggeltől délutánig, utána lecsillapodik. Jah és hát a legfontosabb, hogy úgy kb. 1 hete késik a mensim, és szerencsére semmilyen kisebb vérzés nem volt. A legutóbbi mensim és a múlt hétre várt mensim közt volt egy apró pici vérzés, ami el is múlt, gondolom ez lehetett a beágyazódási vérzés, mert ilyet még sosem tapasztaltam két mensi közt. Szóval ezeket a tényeket így együtt véve, több, mint valószínű, hogy terhes vagyok. Ennek most már elmondhatom, hogy örülök is. :) És ha kiszámolom előre, és nem lesz semmi baj, akkor kb. júliusban születik meg majd a baba. :) Érdeklődni szeretnék, hogy kinek milyen volt az első terhesség eleje? Mit éreztetek, amikor megtudtátok? Volt aki először megijedt, és nehezen fogta fel? Milyen tüneteitek voltak?
Jövő héten fogok menni az első UH-ra, már nagyon izgulok. Annyira félek, hogy valami baj lesz. Néha szokott tompán görcsölni a derekam, és szurkál az alhasamba. De nem durván, és nem folyamatosan. Rettegek, hogy kiderül esetleg, hogy méhen kívüli. Tudom, nem lenne szabad ilyenekre gondolni, az bíztat, hogy nem volt vérzésem, és a tünetek továbbra is fenn állnak. Minden alkalommal rettegve megyek mosdóba, hogy remélem nem fogok vérzést találni....:/ Nagyon aggodalmas ez az időszak, eddig azon aggódtam, hogy velem mi lesz, hogy lesz ez az egész, most meg már azon aggódom, hogy remélem ezeka  tompa fájdalmak nem jelentenek semmi rosszat és most már a babán aggódom. Tudjátok picit előbb jött a baba, mint ahogy terveztük, így nehéz ezt az egészet megemésztenem. Most már úgy érzem örülök neki, hogy így alakult, és azt szeretném, hogy ne legyen semmi baj, és megszülethessen. :) A testem minden kis rezdülésére attól félek baj van, lesz....idegörlő ez az egy hét, ami az UH-ig van :) Addig már nem akarok több tesztet csinálni, ugye felesleges? Jajj csak nincs semmi baj....:(

Kép
lil91
Vác

Szia Lil!
Minden amit leírtál tök természetes  Nekem is ugyanezek  a gondolatok/félelmek kavarogtak a fejemben az első baba előtt. Szerencsés és egészséges vagy hogy ilyen gyorsan összejött a baba. Ha nem védekeztetek akkor azért annyira ne lepődj meg h terhes vgy.  A tüneteid és a teszt szerint is terhes vagy, nyugodj meg és várd az uhut. kalkulátort használtál, h mikorra várható a szülés? 
http://www.szuloklapja.hu/szules-kalkulator.html

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Szia Fatamorgana!
Köszönöm az írásodat, igyekszem ezeket normálisnak venni :) csak nehéz túl lenni az aggodalmaskodáson. Igen tudom, csak azt hittem/hittük, hogy biztos több hónap is kell majd, hogy teherbe essek, ami idő pont elég lett volna a lelki felkészüléshez, ez olyan nagyon gyorsan jött :D de már eljutottam az elfogadás útjára, csak minden olyan furcsa és zavaros.
Megnéztem a kalkulátort, az alapján 2015.08.11-re várható a baba, kicsit elszámoltam magam :) Attól még maradhatok itt a csoportban, nem bánjátok?
Jövőhét 18-án megyek UH-ra, nagyon izgatottan várom már! :) Szurkoljatok, hogy ne legyen semmi gond és minden oké legyen :) Ha tudok valamit, akkor írok! :)
Lil

Kép
lil91
Vác

Én 19én megyek. :) Így a 3. gyereknél már nem kapkodom el, bár a napokban már nagyon bántam h nem előbbre foglaltam időpontot... Én is úgy szeretném már látni. :)  Newkem julius 27et írt a kalkulátor. :) Ha itt jól érzed magad, akkor maradj sztem. :)

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Jujj akkor majdnem egy napon fogjuk meglátni őket :) én is mentem volna előbb, de azt mondták, hogy jövőhétnél előbb ne menjek, elég akkor a 6-7. hét körül. De bár ott tartanánk már, hosszú 1 hét lesz az biztos :) Szerintem maradok nálatok ebben a csoportban. Azt megkérdezhetem, hogy te hány évesen szülted az első babád? Néha azt gondolom talán túl korán van, néha meg már annyira vágyom/vágytam rá. :) Na de azt álmomban sem gondoltam, hogy első próbálkozások után összejön, azt olvastam, hogy ennek kevés esélye van, átlagban 3-6 hónap után jön össze a baba a pároknál, úgyhogy én is ezzel kalkuláltam. :)

Kép
lil91
Vác

Na az már biztos, h nem vagy átlag :D Én most töltöttm a 32. és a nagyfiam a 3at. vagyis 29 voltam. :) Én előbb is szültem volna, de sajna nem volt meg az ideális partner hozzá.  
Amúgy én azért megyek csak 8hetesen uhura mert egy "kész" babácskát akarok látni nem csak egy petezsákot :)

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Értem. :) Jelenleg úgy gondolom, hogy nekem megfelelő a partnerem, de remélem későbbiekben sem változik ez. Szeret engem, meg ő is akarta nagyon a babát, talán jobban mint én.
Nekem meg annyira hülyén jön ki, hogy ünnepekre lennék annyi idős, hogy már jobban látszódana az ultrahangon. Úgyhogy inkább ünnepek előtt megyek el, mert január az meg későn van szerintem, addig semmiképpen nem akarok várni. Jobb előbb, hogy lássam minden rendben, és akkor talán a babó miatt már nem fogok aggódni, meg szeretném, hogy a párom is lássa a "bizonyítékot" :D ne csak egy tesztet, és felfogja, hogy mi van. :) Egyelőre ő is ilyen zavarodott, mint én, szerintem ő sem számított rá, hogy ilyen hamar összejön, és még nehezen hiszi el, pedig igazából egyértelmű. Még úgy látom nem mer örülni, én is így vagyok vele, UH-ig nem merek örülni. Én a köztes vérzés óta tudtam, hogy itt baba lesz, megérzés vagy nem tudom, de éreztem, hogy valami van. Aztán a tesztek beigazolták a megérzésem, na meg a tünetek....mellfeszülés, nagyobbodás, nem jó már a régi melltartó, hányinger, gyomorégés folyton, kis derék, alhas fájás, hangulatváltozás, könnyen elsírom magam...stb. :D nálam szinte minden tünet van :D

Kép
lil91
Vác

Én az első alklommal 6hetesen voltam uhun, szóval megértem :D
És valóban az ünnepek bekavarnak és elmennék a helyedben.
De annyit sikerült most intéznem, h nem kell 19ig várnom, mert 16án lett egy hely 8:30ra. 

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?