Új privát üzeneted érkezett!

Na csajok ma nem letem okosabb,megnézte a szemem a szemész tágtás előtt plusz 3,5  és 0,5 cylinder dioptria mind a két szemem,de tágítás után.6,75 az egyik a másik meg 7 a szemtengely meg a nemtudom mik rendbe vannak annyit mondott nem indokolt a császár de majd a nőgyógyász eldönti hogy melyiket akarja :)
Nálunk szerencsére a párom eleinte csak ujat akart mindenből,de rájött vannak dolgok amiből felesleges és sok használtat is vettünk neki.Nálunk külön szobája lesz eleinte vele alszok majd énis utánna meg szokjon csak hozzá hogy egyedül van,de lehet nem lesz szivem otthagyni :)
Ditty 101,te hogy hgy csak a kötelező ultrahangokra mész?Fogadtál dokit?Mert nekünk 4 hetente kell menni,igaz nekünk van saját dokink és lehet azért hív visssza havonta...Megjött ma a cukorterheléses leletem is,rendben van minden.Lehet kapni ilyen falmatricákat is a kínaikba szokott lenni tök olcsón ditty nézz szét kislányos sok van csak fiús nem volt egyszer se mikor én néztem,és elég olcsók,600-700 körül vannak.legalábbis itt nálunk Kazincbarcikán.Nekem szerencsére a párom mivel tűzoltó bírja a kiképzést...a véres dolgokra gondoltam így őt nemkell majd felmosni :D

Lilypie Pregnancy tickers
wiky22
Bánhorváti

Nekem elég rendszeresen mozog a kis csávó :)
fél 6körül kel,nyomja a bugit egy darabig,utánna 9körül ismét ébren van,utánna dél-1 körül,utánna 4-5 felé,meg este 7től olyan 9ig,meg 11 körül.végülis mondhatni ahogy a picik enni szoktak 3-4óránként fent van.

wiky22
Bánhorváti

Persze hogy megírom,még szép hogy világgá kürtölöm, majd várom a ti eredményeitekwt is.:)
Hát nállunk bonyolult a helyzet. Szoval az orvosom nagyon nagyon jo orvos, nagyon ragaszkodom hozzá de ő nem vállal szülést,nállunk nincs kórház. Ezért el kell menni 45 kmre a korházba szülni BÉkéscsabára vagy Orosházára vagy a környéken valahova. Én csabára akarok. De ott még nem fogadtam orvost mert a védőnől azt mondtak majd most kell keresni. Minden vizsgálatot el tudok itt intézni a sajátomnál. De mivel 22 hetesen voltam 4Dn azt mondták a védőnök ne menjek sürűn. 25 hetesen voltam a cukorterhelésen és azt mondta a védőnők majd mondjak mikor kell legközelebb jönni. Gondoltam elmék magánba megnézni deünnepek előtt már nem lehetett hozzá bejutni és 6. átol dolgozik csak. Igy holnap megyek az amugyis esedékes kötelezőre. Amugy eddig mi is havonta egyszer megnéztük csak most nem ugy jött ki.
Szoval ez van...
Az én párom is bírja a csunyaságokat ő idősgondozásban dolgozik. De nem értem mért nem akar bejönni.
Mi azért leszünk egy szobaban mert Anyosomékkal lakunk egyenlőre, de mihelyt lejár a fundamenta veszünk házat. már nem sok idő. A másik szoba anyosoméké, a harmadik igaz üres de a ház másik végében van és nagyon messze lenne a picinek,nem hallanám ha sír,meg kisseb is mint ez.A konyha fürdő meg itt van a mienk mellett igy minden kézre esik.
Önerőböl elég lassan jut előre az ember de legalább előre haladunk.
Ma pont voltam csájnashopban de eszembenem jutott megkérdezni van e matricájuk.
Holnap hazafelé a dokitol beszaladok a méteráruba, csinaltatok takarót a picinek. egy vastagat meg egy vékonyat gondoltam. Ovis méretűt hogy sokáig használhassa:) szerintetek?
ditty101
Szarvas

Hát igen nehéz manapság önerőből egyról a kettőre jutni,azt hallottátok hogy idén be akarják vezetni a szocpolt duplájára?Nem tduom mi lesz belőle majd kiderül de nemlenne rossz ötlet szerintem.Hát amúgy minden védőnő máshogy gondolkodik,meg másokat javasol,én pl nem nagyon törődök vele mit mond csaka  dokira hallgatok én ez elejétől kezdve hozzá járok,és 16 hetesen fogaduk fel,Igaz nekünk Kazincbarcika közelebb lenne de ott hulladék orvosok vannak így inkébb Ózdot választottuk,és nagyon szép kórház,mega  doki is rendes nagyon.Mi vetünk neki egy ágynemű szettet ami kispárnából,kispaplanból,meg fejvédőből áll,de emellé akarok én is egy nagyonn paplant ami sokáig jó egy véknyat meg egy vastagat.mert ez a szet ujszülötteknek jó csak.Arra gondoltam csajok hogy akik így szoktunk írni egymásnak ha van facebookotok vegyük már fel egymást,
Ott többet szoktam lenni tudnánk beszélgetni többet,de ahogy gondoljátok.

wiky22
Bánhorváti

Sziiasztok:)
Én 5óta megint fent:) 10 re megyünk ultrahangra..Én magándokival kezdtem 19 hétig minden vizsgálat magán jellegű volt... de nagyon rosz tapasztalatunk volt sajnos és rengeteg pénz ezért váltottunk korházat ott fogadtunk fel egy szülésznőt egy orvost /Nő/ velem egy idős de nagyon érti a dolgát és végre kedves...:) Mostanában előfordult hogy 1-2 orvos vérvétel, mellultrahangon bunkó volt de nagyon...na ilyenkor viszakell fognom magam...párszor sírvafakdtam othon ...
Nagyon nem szeretem az orvosokat ritka aki kedves és nem tucatszámba vesz  hanem tekintettel van arra hogy első baba és neked az ez uj még ...én a sotén fogok szülni ott nagyban megy a  babaagyártás:):) van hogy kint várok, 30 perc alatt  6 babaát visznek haza
Már nagyon várom hogy a kezemben legyen  és megismerhessem kis manót:):)
Persze jó ötlet a facebookon keresetek meg vagy én mindegy:) Bakai Andrea néven:)
Ditty101!
Nem baj az ha otlaktok csak az a lényeg hogy van hol és hogy olyan csodának lehetünk részesei amiben sok nőnek sajnos nem lehet..:(
Mennyi ismerősöm évekig próbálkoznak hiába:( 
Ez tényleg egy ajándék kárpótlás mindenért :):) nekünk 2hónap alatt öszejött a picur:)
Nektek csajok?
Remélem ti jól alukáltok még:)
Délután jövök szép napot nektek:)

Bakai Andrea
bandyka84
baudapest

Megjelöltek bandyka :)
Hát nekünk rögtön sikerült egy hetet se kellett próbálkozni :D Igen sietett hála istennek.
Az alvás nemigazán volt jó most vagy 4szer huzta össze a görcs a vádlim.Hát el is hiszem vannak bunkó orvosok,az enyém szerencsére normális ja és persze nem is kér sokat egy alkalom 3000Ft és nagyon alapos,de kifoghattam volna egy idiótát is......Kiváncsi vagyok mi lesz az ultrahangon nektek majd írd meg :) !!!

wiky22
Bánhorváti

Na hát jóreggelt a koránkelőknek, én ma elaludtam majdnem elkéstem és igy most végeztem. ezren voltak előttem. No de a lényeg fejjel lefelé vagyunk és megnőttünk rendesen.
BPD 80mm
FRO 101mm
AC 242 mm
Femur 59mm

becsült suly 1500g.
Megkérdeztem az orvost:
Doktorúr maga szerint hosszu baba lesz? Mint az apja? válasz: Hát lehet....eléggé ugy néz ki...
És doktorúr még mindig kilány ugye? vigyorogva :még mindig igen
Szülés várhato ideje marc.15. Erre én : ó ünnepnapos baba. Aztmondja ez csak becslés attol függ mikor esett pontosan teherbe. Mondom a védőnők is ezt szamoltak menzesz szerint, erre ő : hát akkor valoban ünnepnaposbaba lesz. De a lényeg hogy egészséges legyen. Igyvan...
No hát ezt a párbeszédet követte az orvosválasztásos. Hát mostmár nem tudom kinek higyjek. Az orvos azt mondta befogado nyilatkozat kell csak nem muszály orvost fogadni... De jo a védőnő mást mond.... na akk irány a korház és majd ott megmondják.. Szoval ennyit rolunk.
Na megyek majd irok még.
ditty101
Szarvas

Nekem mamám is március 15.-én született :) Mindegy csak egészséges legyen,
Hát ezzel elsőnek én is így voltama  védőnő mega  doki elentéteket mondtak,de inkábba  dokira hallgatok mégis ő az orvos....Nem muszály dokit fogadni csak ha akarsz,Én azért választottam mert nem akartam hogy mindíg más vizsgáljon meg nézze a babát,meg a leleteket ugye minden orvosnak más az elve.Meg nekünk így nem kell sokat várni mikor megyünk uktrahangra.Meg így én biztonságban érzem magam,meg így ugymond már megbarátkoztam a dokival és nem olyan kellemetlen a szitu mikor bent vagyok,elbeszélgetünk....Szülésznőt már nem választok,Majd aki bent lesz épp..Nem baj az ha nagy baba inább legyen nagy mint olyan pindurka :)

wiky22
Bánhorváti

sziasztok:)

igen láttam viszajelöltelek:)
Mi is ma voltunk ultrahangon és igen jó hogy van fogadott doki mert most is ezren voltak de soron kivül mindig bevisz megvizsgál árat nem mondott de mivel fiatal és kezdő  nem a pénz hajtja majd a végén adunk neki is és a szülésznőnek is:)
Ez az ultrahang nem volt valami nagy szám kb 4percet ha bentvoltam a méreteit megnézte de azt hogy a ciszta felszivodott e azt nem tudta volna megmondani...:S még jó hogy voltunk 4d:)egy kismamára még 5 perc sem jut...:S:( szomorú...volt vizelet vizsgálat véryomás mérés meg méhszájvizsgálat is minden rendben volt:)29 én megint mennem kell kontrolra és akkor beszélünka szülésznővel is mert hizzá is járni kell majd hetente ctg :)
nekünk 1540gramm
BPD:79mm
HC:280mm
AC:269mm
FL:54mm

jól meg nőtt a kislegény:) 5 hete még csak 745 gramm volt.
Te kislánypod is jó sulyban van:) -Nekünk lehet picike lesz én se  és apukája se magas combicsontja 54mm de a te kislányodnak 59 akkor biztosan hosszú combú lesz:):):)

Bakai Andrea
bandyka84
baudapest

Na sziasztok!
Szoval. Azért nem tudják pontosan lemérni. pár mili eltérés lehettséges. De valoban hosszu a combocskája. Valoszínű az apja alakját örökli. Magas vékony. Hosszúlábú. Manöken alkat. Barátnőm aztmondta szerinte 1500g kicsi... dehát mindenhol aztmondák meg irták h ez pont jo. no mindegy. az orvos is aztmpndta korának megfelelően fejlődik. Na mindegy.
Én 169 vok párom olyan 2 m körül. nem tudom pontosan vagy 195 vagy 205 de tuti h 5re végződik. szoval nemcsoda.

bandyka
Neaggodj biztos mondta volna ha cisztát lát,mivel nem látott nem is mondta.

Ma nekikezdek a takaritásnak megint. Elöbb a szoba aztán áttörlöm a babakocsit és ha megszáradt elrakom. Még nem volt hangulatom hozzá.
Jaj ma is akkorákat rukapál. Olyan cuki.
üdv mindenkinek.
ditty101
Szarvas

Persze hogy nem ez csak becsült súly:) 1500 ra nekem azt mondták hogy nagyon szépen fejlődik és hogy tökéletes a sulya..a védő nő is az ultrahangos nő is és az orvosom is ezmiatt nem aggodom:)
Akkor biztosan hosszú kislány lesz ha az apukája is ilyen magas:) 
Neked mikor kell menned dokihoz?
Tegnap mértem magam..50kilórol kezdtem most 65 vagyok:) de szinte csak a pocin látszik..
Ti hány kilónál jártok?
Ma nagyo nyugis a kincsem sokat alszik ..lehet az időő.

Bakai Andrea
bandyka84
baudapest

Szerintem teljesen rendben van az az 1500g meg ugye mi sem vagyunk egyformák így a babák sem.Na most mi ébredtük éjszaka olyan discozást levágott hajnal 1-3ig kb nemlehetett aludni tőle :)kis cuki.Én nemtudom hány kg-nál járok most megyek 11:45re a védőnőhöz hát kiváncsi vagyok mennyit mér,én 55,4kg-val kezdtem és 155 magas vagyok szóval elég picike :),de a párom magas 190körül van ha jól emlékszem,így remélem a gyerek ráüt és nem lesz ilyen kis törpe mint én :D Nekem a fenekemen is látszik a felesleg jó nagy lett,meg a combomon is,cici is megnőtt rendesen remélem az meg is marad,nem bánnám :) Na majd jövök ha végeztem,szép napot nektek !!

wiky22
Bánhorváti

Sziasztok!
Megszeretném kérdezni érdekel-e Valakit Kislány bady.

56-os méret 

56-os méretek: egyben 2000 ft
3 db ujjatlan
7 db r.ujjú
3 db h.ujjú

62-68:
20 db összesen 3000 ft

18 db r.ujjú
1 db ujjatlan
1 db h.ujjú
ha egyben elviszed a 2 csomagot 4700 Ft.

Angelcare 300 Légzésfigyelő  8000 FT(kicsit alkuképes..))

Ha érdekel tudok képet küldeni,többit pü-be megbeszéljük.))

Linus
linus999

Szia linus!

Nekem is kisfiam lesz igy engem csak a légzésfigyelő érdekelne küldenél képet? kösziii:)

bakai4@freemail.hu-ra vagy ide.

kösziii:):) üdv:Andi

Bakai Andrea
bandyka84
baudapest

@bandyka84:

Szia.
Küldtem.)
linus999

Sziasztok lányok!
Linus nekem is kisfiam lesz így nemérdekelnek engem sem,meg már nekünk megvan minden ami kell csak egy két apróság hiányzik.
Bandyka én is 13kg-nál járok,csak nekem ebből 2-3kg víz.Most megpróbálok sokat feküdni,póckolt lábbal ha nemhasznál semmit megyek majd a dokihoz és lehet korház lesz belőle mert erre csak infuziót tudnak adni megfigyelés alatt,De ezt is csak a védőnő mondta de nemkomplettt egy nő,állandóan hasonlítgatja az embert másokhoz,meg okosabb mint a doki... illetve azt hiszi :D

wiky22
Bánhorváti

Van 16 db badym ami kisfiúnak való.))56-62-68

illetve 10 db rugi csomag Kisfiúnak 56-62-68
2 db kocsikabát.)

de ezekre Bandyka elsőbbséget élvez..)

köszi.
linus999

Linus ha tudnád mennyi ruhánk van ebben a méretben.....de azért köszi. Lehet keveset mondok ha két teli gurulos bőrőnddel jellemzem. és ez 56 tol egész 68ig illetve van 1másik táska 1évesig .
Szoval van...
Még koraszülött méretű is van nem tudom az hanyas, ikrekstől kaptam. Olyan kis pinduri rucik. És mindenből 2.

Hát benéztem a párom csak 190. Sogorom a 205 cm. keverem mert a párom volt a nagyobb baba 62cmrel öccse meg 59 volt de mostanra a fejire nőtt.

Én 85 kgmal indultam. lapos has fenekes combos cicis csaj. Most +6kgnál járok. Ebből tuti fele a mellemre jött mert 85C ből előbb 90D set kellett venni és hétfőn muszály voltam ismét venni. Nem hiszitek el de csak a 100 E volt jo mert hiába nem kell csak 90 mell alatt annak nem volt jo a kosara. Jo mi?

Őszintén én örülnék ha ez nem maradna igy. A férjem persze dijjazza de én mar latom előre szülés ill szopi után már nem lesz az a feszes peckes mint volt. :( Igy os nagy volt a cicim sokat fajt a hátam de most...... és milesz ha beindul a tej? jaj...

Én is ugy tudom hogy 1500 az jo. van a neten egy kalkulator ami a combcsontbol megmondja kb milyen hosszu most a baba. 40.89 cmet irt. Szoval....

Amig az orvos nem mondja h kicsi addig nem aggodok.

Voltam ma papirboltban és láttam falmatricákat. Nem birtam megállni és vettem egy virágosat. piros hibiszkusz virág. olyan szép..páromnak is tettszett. Meg majd keresek hozzá lepkéket és csajos dekoracio lesz nem mesefigirás. majd ha eldönti melyik mese a kedvenc akkor lesz mesés is.. Emlékszem unokaöcsémnek timon és pumbás volt felrakva amint elérte lekaparta és széttépte. asszem nem teccett neki.

Sép estët!
ditty101
Szarvas

Akkor neked is van sok kisruha,hát nekünk is rengeteg van,a szekrényébe már most alig férek és pedig 3polcos és nem babaszekrény hanem rendes mint a miénk :)Nekünk is van ilyen koraszülött aszem 40-esek azok de nem biztos.Tök szupi lesz az a falmatrica neki.Igazi csajos.
Remélem tetszeni fog neki a micimackós,de ha nem az se baj kap másikat amilyet szeretne.

wiky22
Bánhorváti

sziasztok!
Szegényke akkor saokat pihenj ha ennyire vizesedsz...csak nem lesz belőle korház...
Na azt a kalkulátort én is megnézem amiből ki lehet számolni a hány centi:)
Nekem nagyon jó fej volt a védőnőm mindig házhoz jött egyszer se kellet bemmeni hozzá minden hónapban jött ott volt félóra órát:) ha bármi bajom volt mindig őt hivtam nagyon segitőkész és kedves volt...most viszont elköltöztünk és pár nap és kiderül ki lesz az uj..:S remélem ő is ennyire szereti majd amit csinál...:)
hétfőn megyünk beszélgetni a szülésznővel..nagyon cuki:) 
Hogy telik az időőőőő már csak pár hét lányok és kezünkben lesz a legnagyobb kincs:)

Bakai Andrea
bandyka84
baudapest

Majd meglátjuk,Igen el sem hiszem hogy nemsokára ittlesz velünk a kis manócskánk,már nagyon várjuk.Szalad az idő rendesen.

wiky22
Bánhorváti

Ne aggodj biztos minden rendben lesz. Ha be is kell feküdnöd gondolj arra hogy jo helyen lesztek bár tudom ez nem olyan mint egy wellness.

Végre megvettük a kiságyat. Olyan cuki. egyszerű fenyő ágy szivacs matraccal.
kaptam csomagot is volt benne egy cuki cumi is.
És az egyik ujságban azt irták a baba a 30.héten 38-40cm és 1200 g. szal ennyit arrol h pici.

Bizony milyen hamar eltelik az idő. El se hiszem. Tényleg mingyárt a kezünkbe lesz.
Joéjt mindenkinek
ditty101
Szarvas

Aggódni nem aggódom mert megbízom a dokimban,csak halálra unnám ott magam :D de ha ugyvan kibírom,majd összespanolok ott a többi kismamival,bittosan lesz más is ott rajtam kívül ha odakerülne a sor.Na szupi kiságyatok van,biztosan tetszeni fog majd neki,Hol kaptad a csomagot?Jóéjt :)

wiky22
Bánhorváti

Sziasztok!

A csomagot a bababoltban kaptam, a védőnök adtak egy "kupont " amit ki kellett tölteni és azt leadva kaptam egy felicitas (asszem) csomagot. Volt benne 1!! db 2-5kg ig pelenka (olyan pici) meg a cuki cumi meg egy mini sudocream, meg egy ilyen innivaló-por 1 éves kortol ami mért is ne áprilisban lejár(szav.id.) igy még csak odaadni se tudom senkinek mert nincs ekkora gyerek a közelemben aki van az meg laktózérzékeny, és ebben van. Meg újságok voltak.

Voltunk ismét shoppingolni apukával, Olyan boldog voltam mikor akciós melszívót találtam mikrós sterilizálóval ami végre elég kicsi hogy beférjen a mikrónkba, meg is vettem. 10E ért...Pedig nem no name, hanem a T.T. nem írom ki a márkáját de szerintem tudjátok... egy melszivó egy cumisüveg egy tárolo doboz meg a mikrós sterilizáló volt egyben. Mondtam az eladónak, nagyszerű, vissza ne tegye a polcra, mert ugy ahogy van elviszem most rögtön. Vettünk apróságokat, meg kapucnis türcsit, meg kifogót...Más most hirtelen nem jut eszembe...

Bocs hogy itt ódázok hogyan vertük el a pénzt, de olyan boldog vagyok, hogy ennyi mindent beszereztünk, főleg hogy mostmár tényleg kezd nehézkes lenni minden. Nőtt a pocak is, és már nehezebben kapok levegőt, észrevettem, illetve csak tökegyenesen tudok ülni. A férjem lánya mindig rosszalkodik és nem hagy aludni..Ilyenkor a "te lányod" jelződ kapja szegény, mert este is már szinte kínzott több mint 1 órán át ugy rukapált, mocorgott hogy szinte fájt, én meg rettenet fáradt voltam, de nem hagyott..

Megkaptam a vérképem, pénteken voltam vérvételen, és ugynézki kezd kevés lenni a vasam, ill a HGB csillagosan kevesebb mint kéne..Magyarul vérszegénység..Láttam én h sötét karika van a szemem alatt meg fáradékonyabb is vagyok. Ugyhogy próbálunk rengeteg Zöldséget gyümit enni már amennyi belémfér, mert hogy a kisasszony annyira fel rukapál hogy alig van hely a gyomromban. Vaspótlás 1000rel. Nállatok is vannak ilyen gondok??

Ja és kezd vizesedni a lábam.. Naccerű. Hát ez az én litániám illetve helyzetjelentésem!

Ti hogy vagytok?

Mit esztek vashiány ellen? MErt nekem a napi terhesvitamin, illetve pluszban napi 1 Vas+folsav pezsi tabi nem hogy segitett kevesebb lett mint volt. Szal meg vagyok lőve..

ditty101
Szarvas

Szia ditty nem baj ha ha beszámolsz mit vettetek ez tök jó dolog hogy így haladtoka  vásárlással,
Én az Elevitet szedem 3naponta egyet meg naponta 1et vas-folsav tablettát és d3at,nekem jók az eredmények kérdezd meg a védőnőt hátha tud rá mondani,javasolni valamit neked.

wiky22
Bánhorváti

Mondjuk nem vészesen alacsony még határértéken belül van 8-30ig jo nekem 11,4 és pont a védőnő szolt ram hogy szedjem mindennap mert azért ez nem sok és jön a szülés meg minden... erre elkezdtem szedni minden nap pluszba még a pezsgőtablettát, erre ma kapom a leletet 11,1 és a hemoglobin csillagozva van már mert a z alacsony. a védőnö vasban gazdag táplálkozást javasolt. ennyi. meg ha dagad a lábam so és füszerszegény étrend. azt hogy asszem elcsattant egy viszerem nem is mondtam már neki...
na hát ezért nemértem. mert elvileg viszem be rendesen erre alacsonyabb. ma azt olvastam hogy c vitamin segiti a felszivodasat szal vettem mérgembe kiwit.
És megvan mért égett annyit és olyan iszonyatosan a gyomrom. Nem hiszitek el.... Lejtett az ágyunk a fejünk felé. 2,5 cmrel kellett megemelni. Jo mi? ugy jöttem rá hogy a 7végén anyukáméknál voltunk és az ottani ágyam egy heverő ami kissé ki van feküdve. és egyáltalán nem égett a gyomrom. oluan jot aludtam. ma mondom a páromnak keressen egy vizimértéket mert nem hiszem hogy hétvégén csak épp szerencsém volt peddig annyi kólát ittam... és igazam volt. lejtett az ágy. na meglátjuk ma este lesz e lángolás....
ditty101
Szarvas

Nemsemmi,Hát én már nem kérek semmilyen tanácsot a védőnőtől mert hülyeségeket beszél,nekem is dagad a lábam és szerintem nekem azért mert picike vagyok és már a csontozatom nembírja a súlyom pedig azért nem vagyok egy dagadt disznó.Nekem is jött a só meg fűszerszegény kajálással,de már ő szerinte én ne egyek semmit csak max egy zsömlét reggelire meg semmi hús,tészta egyebek,csak zöldség na mondjom jó attól amrhára fog fejlődni a gyerek ha fogyókurázok,ugyhogy én leszarom mit mond eszek normálisan nem zabálok de ami jólesik megeszem.Ha valami gond lenne a doki ugyis mondaná ez a hülye picsa meg nemérdekel,egyébként nálunk a faluban senki  nem szereti mert okoskodik csak és hülyeségeket beszél ráadásul,szóval nem vagyok egyedül.

wiky22
Bánhorváti

Mondjuk nekem nincs bajom a védőnőmmel,sőt,nagyon szerencsés vagyok mert rendes,friss tapasztalattal (16hetes voltam mikor viszajött gyesről) csak szerintem már kivan velem a t.ke az aggodalmaimmal.
Még azt is mondta hogy neaggodjak ha a korházban nem megy a szoptatas majd itthon a nyugiba,meg ha kell sűrübben jön ha hivom h mutassa meg ezt v azt vagy csak aggodok valamiért.... De ha minden rendben akkor csak kötelezők miatt jön csak. de elötte mindig hiv. szoval normális. Aztán szülés utan majd meglátjuk ha elb.szok valamit hogy reagálja le.
De mindig mondja hogy a dolgaim leleteim ilyesmi nem vészes a többségnek rosszabb igazán jól állok ....stb. szal bíztat. De én mondtam is neki hogy nyugodtan őszintén mondjon bármit. Akkor tudok változtatni ha valami nem jo. Eddig nem mondott olyat amit hülyeségnek tartottam,nagyjábol hasonló elveink ill elképzeléseink vannak. csak neki már tapasztalata is van meg diplomája....:)
ditty101
Szarvas

Sziasztok. Csatlakozhatok hozzátok? 29 hetes kismama vagyok.

Kép

Kép
csimpu
Gyal

Ditty,Nem baj az ha aggódós vagy,majd belejösz te is ha kint lesz a picurka,meg rájösz majd a dolgok rejtelmeire sok embernek nem volt segítsége mégis megoldották a dolgokat velünk is így lesz,lehet néha kész vicc lesz de sebaj majd beletanulunk :D
De tök jó haa védőnőd normális,és tudsz tőle tanácsot kérni.

Csimpu Üdv a csapatban,Ha ráérsz nyugodtan írj nekünk mostanság eléggé kihalt eza  topik csak páran írunk ide,de ezt biztos észrevetted ha visszaolvasgattál.

wiky22
Bánhorváti

Csimpu!Ja és Gratulálok a kisfiútokhoz!Neked hogy telnek a napjaid,nehézségek vannak már?Mesélj magatokról nyugodtan :)

wiky22
Bánhorváti

Üdv nállunk Csimpu!

wiky: én is erre gondoltam hogy majd belejövünk. Biztos lesz olyan hogy nem tudom sírjak vagy nevessek,de hát senkisem tökéletes bele kell tanulni.

Azon gondolkodom vajon a szülőszobán saját háloingbe kell lenni vagy pucéron esetleg korháziba? mert ha saját akkor keresnem kéne egyet pluszba....hm... na megyek megérdeklődöm valahol..

Azthiszem kerülget valami nyavaja kezd fájni a torkom....
ditty101
Szarvas

na megérdeklődtem,még jo h barátnőm 2 éve ott szült. szal szüléskor nallunk korházit adnak rád aztán fürcsi és átöltözés. Csak ha valaki hasonlo dilemmába volt.
ditty101
Szarvas

Valamiért nem tudok telórol fotot feltölteni,ugyh marad a képfeltöltés.hu. Gondoltam megmutatom nektek én is a pocimat. Poloban ugy néz ki mintha jollaktam volna igy inkabb felhuztam. voala: nem mondanám meg h 31 hét....

http://kepfeltoltes.hu/view/140115/2014 ... es.hu_.jpg
ditty101
Szarvas

Sziasztok lányok üdv Csimpu közöttünk:)

Neked is kisfiad lesz? Hogy vagytok csajok?
Azthiszem kezdek vizesedni ..:S 15 kólot híztam eddig..az nem kevés de nem baj::):)

Ditty:cuki a pocid:) Nekem nagyobb picit de nem a méret a lényeg:):)Csak nehezebb tőle bármit is csiálni..de sebaj:)

Bakai Andrea
bandyka84
baudapest

Hát én is ugy tudom hogy a szülőszobára korházit adnak sőt valahol utánna is abba kell lenni mert számukra az a steril nekem van 2 hálóingem elviszem magammal aztán ha adnak adnak ha nem nem nekem mind1.Bár a sajátomnak jobban örülnék azért ez csak kényelmesebb a korháziak olyan durva anyagból készülnek.Hát nekem nagyobb hasam van facen meg tudod nézni ha van neked.De lehet azért mert kisebb vagyok vagy nemtudom de ez változó mindenkinél,egyik ismerősömnek olyan picike hasa volt és majdnem 4kg-val született a kislánya el se tudom hinni hogy fért el benne :) Szóval ne aggódj amig a baba rendbe van meg fejlődik nincs gond :)

wiky22
Bánhorváti

A férjem ma azt álmodta hogy császárral szültem és mikor kibontották a burokbol a picit akkor kisfiu volt. Én meg azt hogy tettem be a babakocsiba. olyan szép volt, tiszta apja volt,nem volt nagy baba,de nagyon édes volt. csicsikált elötte meg olyan dallamosan sírdogált nem csak óbégatott elaludt a kezembe és beleraktam a babakocsiba. Jaj már alig várom.
Benáthásodtam....:(
én kb 6-7kgnál járok most hogy lebetegedtem remélem nem fogok fogyni. azért kivancsi leszek szülés után mennyi leszek. Nekem picit vizes csak a lábom. de mindenütt. olyan fehér a bőröm ha megnyomom, néha érzem is hogy feszül picit. de csak este/reggel. Kitartás csajok nem sok van már hátra.
Nagyon remélem hogy fejlődik rendesen a pici hasam ellenére. Tegnap mondtam apukának hogy mostantol a napi teendőim listája a köveykező.:O felkelek, reggelizek,babát növesztek, pihenek nassolok közbe a porontyot hízlalom,aztán pakolok majd ebédelek intenzív babanövesztéssel stb.... szoval megprobalok többet enni hátha segit. de ma még egy falat se ment le ugy fáj a torkom.
a második csemeténknél tuti nagyobb lesz a pocakom.
A védőnöm azt mondta ha nagyon bevizesednék tartsak gyümölcsnapot amibe sok az alma és szigoru fekvés az segit méregteleniteni. Probald ki hátha beválik.
ditty101
Szarvas

Hát nekem sajnos nagyon vizesedik a lábam főleg a lábfejem,benyomom és ottmarad az ujjam  nyoma besüppedve mintha egy tortába nyomnám,tegnap venni kellett nekem csizmát de 36os a lábam és 39eset vettem mondjuk jó lett volna a 38as is csak az nemvolt :( ma felhívtam a dokit holnap megyek hozzá.Aztán majd eldönti mi a teendő,Ne idegeskedj a pocakod miatt majd megnő,ha meg nem az se baj,csak a baba legyen jól.Próbáld meg felpóckolni a lábad este igaz nekem már az se segít de neked hátha jó lesz még.

wiky22
Bánhorváti

ó tudom olyat már láttam. az nagyon feszít is gondolom. kitartás...megprobalok pockolni én is.
sikerült felfogadni az orvost. azt mondta a 28.hétig szokott álltalában vállalni de most kivételt tesz. és valóban ő műtőtt áprilisban. felismertem egyből. nagyon rendes volt. 36héten kell visszamennem az első ctgvel. csak az a baj h febr.14-23ig szabin lesz,nem is lesz itthon..szal vagy 13.án vagy 24.én mehetek csak hozzá.
de nagyon szimpi volt. a kevés hízásra aztmondta .lássuk a kilókat...ó nagyszerű... Szoval joljött h keveset hiztam. Mikor bementem hozzáaztmondja adjam oda a kiskönyvet látja van nállam,és mintha terhes lennék.:) mondom neki igen van és mostanság valóban terhesnek érzem magam... :) örülök hogy mindig kifogom a jofej dokikat. a nővérekkel már nem vagyok ilyen szerencsés.... már csak gyerekorvost kéne választani.......de abban nagyon tanácstalan vagyok....
no de majd meglatjuk.
a férjem szerint én minden orvosnál bohóckodom... hát nem tudom. tény hogy a nőgyogyásztol széles vogyorral szoktam kijönni. de a többi... a sebészeten nem merek vigyorogni se a fogorvosnál...szoval cáfolom..:-D
milyen anya leszek igy te joisten. ezt fogja eltanulni a gyerek?megkéne komolyodni..
ja cipők... ne is mond. én nem is merek venni nehogy pont belegyen dagadva a lábam.
ditty101
Szarvas

Sziasztok csajok!
Na ki hogyvan? Változás? Wiky hogy van a dagadásod? Mármint a lábvizesedés...
Megrendeltem az ágynemüt meg fejvédőt a picinek. Ez is kipipálva. Már csak kád,pelenkázo meg pelus kell. Meg be kell pakolnom a táskába. Elkezdtem mosni is. Ti? Hogy álltok? vagy csak én vagyok tulságosan előre szaladva? A férjem szerint ráérünk még..mondenre ez a válasza.
Képzeljétek azthiszem megindult a tejem.... vagyis.. nem tudom este felkeltem pisilni (álmodtam a szüléssel és a hasamra rakták a picit) és észrevettem két nedves foltocskát a háloingemen kb 10 ftos nagyságuakat. az egyik pont a bimbimen volt a masik picit alatta de ha felemeltem a kezem az pont a bimbire csuszott. azon az oldalamon aludtam kissé nyomva a cicim. először azthittem izzadság de máshol nem volt folt. (mostanaban rettentően izzadok este) és most az a cicim nem feszül ugy. szerintetek? még nem tapasztaltam tej szivargast de nagyon örülnék ha az lenne. már azt hittem nem lesz tejcsim..
Még mindig náthás vagyok... de már jobb a közérzetem.
Cjaj ugy varom mar a szülést,bárcsak a kezembe lenne már még 7 hét pár nap!
Jaj csajok közeleg az idő! Juppiiii
ditty101
Szarvas

Sziasztok!:)

Ditty101 Na szupi ha elindult a tejed:) nekem még semmi...majd biztosan lesz:)
Nekünk készülget a szoba..mi tegna voltunk 4d megint olyan jó volt látni:):) kis husika jo sulyban van:):)én is várom már a szülést...és hogy végre ithon legyünk 3-asban :) már csak pár hét:) számolom a napokat!!
Én jol viselem picit vizesedek ha tulhajszolom magam de nemvészes.
A védőnő mondta probáljak kevesebb szénhidrátot bevinni mert sok a 15 kiló hizás...hát eszek ahogy kell nem zabálok de a kis krémesről nem mondok le:):):)
És ti hogy vagytok? Jól visleitek?
Szokott zsibbadni a kezetek?

Bakai Andrea
bandyka84
baudapest

Dejo!És mekkora? kis dundus..de cuki lehetett.Mesélsz?
A párom is szeretne megint menni. De már hova? 2-3 hét mulvára kapunk időpontot,akkor már 36hét és utánna már ugyis látjuk! Én valamiért nem akarok menni megint. Mondjuk biztos az is közrejátszik h 1óra kocsikázás oda meg 1vissza.
Néha zsibog de nem zsibbad. Kedden voltam védőnőknél eddig 6kg hízás. A baba tuti nagyot nött mert a pocim is nőtt és egyre nagyobb mozgásteret követel. Szerintám már kitölti mindenem mindenhol érzem őt. A hidegfront miatt ma meg tegnap nyugis volt,tudtam pihenni.
Jön a hófúvás most mondja a tv. Hát márciusig tombolja ki magát..
ditty101
Szarvas

Sziasztok bocsika hogy eddig nem írtam de mi korházba kerültünl pénteken a vizesedés miatt.Hát lnyegében ez a terhességi mérgezés van nekünk de hàli stennek csqk enyhe vaàltozatban kevés a véremben a fehérje igy ezàlt kilökődött a szövetek közé fehérje dús diétát kapok.ma nèzte a làbam a doki mondta sokat javult de jò màr csak szülès utàn lesz.de minden rendben.Èn márminden kiscuccát kimostam meg livasaltam.Tejem még nekem nincs de remélem lesz majd azért.Már nekünk is csak pár dolgot kell megvenni aztàn lehetne már màrcius vvége hogy a kezembe legyen a kos manòcskàm.mostanàba nekem igemnsokat mozog ma NSTn kárt kezelâba de ott is rendbe mindem.

Aa

wiky22
Bánhorváti

Sziasztok!..:)

Hát igen jo sulyban van a pici...pont most voltunk a szülésznővel beszélgetni mondta hogy tartsak egyhéten egyszer gyümölcsnapot mert sok a 15 kiló amit edig híztam és még csak most kezdődik a java..:S:) Ditty 101 mikorra vagy kiírva? Igen már nemsokára látjuk őket :):) de a korházban ami van ultrahang kb 3 perces és semmit nem látok oylan picike a monitor...ezért is mentünk el 4dre:)
Teszek fel pár képet:)
Nektek mekkora a picur?

31 hét 1838 gramm :) 31 hét 1838 gramm :)

Bakai Andrea
bandyka84
baudapest

Sziasztok Lányok!

Köszi az eddigi vásárlásokat!

maradt még 19 db bady 150/db áron 
kisfiú-kislány ruhák,nagyon szépek,megkíméltek.

Barátnőm megválna a angelcare légzésfigyelőjétől.AC401-es.

Szép napot!
linus999

wiky:ooo sajnalom, de jo ha jobban vagytok. Most is korhazba vagy?

bandyka: nagyon édi,tényleg kis dundus! nagyon cuki. még a végén kedvet kapok a 4Dhez. az a talpacskája? jaj egyemmeg,olyan széparcu....

mikortol kell menni nstre vagy ctgre? 36. héten (tehát 35 plusz pár nap) vagy betöltött 36? pont akkor leszek betöltött 36 hetes mikor a dokim szabin lesz és visszakéne hozzá menni. igy vagy 35 hét 3 naposan ctg és viszem még aznap a doktorbának vagy csak 37 hét x naposan lát....na felhivom a védőnöt sztem.
március 15 a szül.v.id. de a vonalzon nem változtattam meg. szoval ma elvileg 32hét 6 napos apicike.
ma vettem eldobhato bugyit.hát nem is tudom. lehet kicsi lesz. ha igen kell valamejikőtöknek? este felprobalom az egyiket.
horribilis ára van a bimbokrémnek a dmbe....pff...
ditty101
Szarvas

Sziooo ditty101:)

igen az a talpacskája:) köszi igen cuki:):)Meg emlék egy életre:)
Nekem olyan 3hét mulva kell mennem nst-re.  Akkor ti pár nappal előrréb jártok:)? én 31 hét 5 napnál járok.És márcuis 23 ra vagyok kiírva...kiváncsi leszek...Én pamut teli bugyikat vettem L méretet inkább nagyobb legyen mint szorítson:):)
Én nem néztem bimbókrémet még....

Bakai Andrea
bandyka84
baudapest

Mért van az hogy az ember mindig hétvégén van rosszul? Mult hétvégén is meg most is fájt/fáj a hasam.Mire dokihoz jutnék elmulik. A védőnöknek mondtam aztmondtak ha nem mulik jövő keddig menjek el a t.gondozasra. erre csütörtökre elmult most megint kezdi. A hasam bal oldala fáj csak főleg a köldök mellett egy hosszanti sávban,és a baba is mindig oda rugdos, és az már fáj. néha odakapok hogy mindjárt kiszakad. Pedig hogy szakadna már ki. És néha már annyira rugdos a pici hogy az egész hasam belegörcsöl mont menzikor. Pihenésre javul már ha olyan pózt találok ami a kisasszonynak is megfelel. Persze hétfőre tuti elmulik majd megint csak 7 végén jelentkezik.
No de ...
Nővérem a Garmastan kenőcsöt ajanlotta bimbire.
Ti fogtok pólyázni? Én kimosom azt is hátha fogjuk használni. De nem tudom még. Holnap összerakjuk a kiságyat.
A babakocsi megtakarítva,második adag babaruha kivasalva kiválogatva, de lesz még kb 2 adag.Lehet 3 mert ma barátnőm is hozott egy táskányit.
Muszály leszek öblitőt használni mert olyan kis prűdek maradtak a rucik. Pedig nem szoktam. Annyora kemény mostanában a vizünk...

Bandyka: igen akkor picit előrébb járunk, de volt már nekem is márc 20 a szülés ideje szoval bármi megeshet. Én is oriásbuguit akartam venni de gondoltam veszek egy csomag ilyet is, és hát éppen jo. Csak ne hozzak egy dekát se s*ggre. Ugyh vehetek mami bugyit is.

wiky: gondolok ám rátok és szoritok hogy lemenyjen az a fránya víz. Valahol olvastam hogy van rá valami torna és az jot tesz. De szerintem te is néztél mar mindent.

Na megyek elteszem magam holnapra. Sziasztok.
ditty101
Szarvas

Babaágy összerakva! Most annyira élethű az egész szinte látom ahogy a picurkánk benne szuszog érzem a babaillatot. Jaj Istenem! Most igazán elhiszem hogy szülni fogok és anya leszek, nem csak álom! Ajánlom mindenkinek aki nem hiszi el,rakja össze a kiságyat és bizony valósággá válik! (még sirtam is picit)
ditty101
Szarvas

Sziasztok!
Nagyon eltűnt mindenki! Remélem jol vagytok! Holnap megyek az első Ctgre...
Nállatok mi a helyzet? Pocak mekkora? Nekem beindult rendesen. Lassan kifordul a köldököm bár nem nézek ki 36 hetesnek még mindig max 33 nak. De egy picit megrövidült a méhnyak és vannak joslóim. Persze éccaka hogy ne aludhassak. Ti hogy vagytok?
ditty101
Szarvas

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?