Sziasztok!
bdana: szívből sajnálom, de ahogy írtam is a múltkor, jobb így minnél hamarabb művi beavatkozás nélkül.
Minnél hamarabbi bebabásodást kívánok neked, amit remélem hamarosan megosztasz velünk
IR, terhes diabétesz: írtam már, hogy nekem volt terhes diabéteszem is, és szülés után alakult ki nálam az IR. Gyógyszert is szedek rá, és igen diétázom.
Neked is volt, van?
Humanka: hát kiváncsi vagyok a teszt eredménye beigazolódik-e?!
Így ezek szerint lesz még 4.5.6....baba is
, ahol lányokra gyúrtok majd
Suli: csak azért érdeklődtem, elsősorban, hogy ott mire van igény (szakterület terén)
Akkor nincs sok hátra már belőle. És ott is úgy megy a szakdoga, meg az államvizsga mint itt?
Betegség: még mindig nagyon köhögök, annyira, hogy szombaton hánytam is a köhögéstől. Szakad fel még mindig, csak már nem olyan könnyen jön fel a cucc mint 1-2 napja.
Cetebét én is eszem. Mézet én nem ehetem, és nyomatom a kamilla teát....ennek jótékony hatása, hogy a nagydologgal legalább jóba lettem
, és minden nap van sikerélményem.
Pénteken megyek 12. hetes uhra, remélem minden ok bébikémmel
Te hogy vagy?
Dia, Netty: én nekem is el kellett mennem hétvégén gatyát vennem. Mivel melóban űlök egész nap ezért már az övet nem bírtam elviselni magamon, így gumis derekú nyári gatyákba fektettem be
A hétvégén rámkérdeztek ismerősök az utcán, hogy lehet gratulálni, csak nem
, szóval látszik rajtam. Remélem ezt a hetet kihúzom melóban, aztán hétfőn majd bejelentem mi a szitu
Kriszta: én a lányommal 13. héttől voltam otthon, bevéreztem. Majd terhes diabéteszem lett. Szóval én nagyon sok kismama barátnőt szereztem a diabetológián, nőgyógyásznál, illetve a terhestanácsadóban, akikkek szülés után is tudtunk együtt bandázni, gyereket sétáltatni
A nemalvásra meg szerintem úgysem lehet felkészülni
Sétálj sokat, és élvezd, hogy egy csoda fejlődik a pocakodban
Én hétvégén kicsit túlhajtottam magam, ezerrel takarítottam, majd nyomtam egy rövidke erdei túrát a családdal vasárnap, de mivel sokat köhögtem estére bekeményedtem....., vissza kell velnnem kicsit