Sziasztok!
Fatamrgana,grat a gyönyörű uh-os képhez, meg a pulzáló kicsikéhez. Olyan megnyugtató látni,h "működnek", nem?
Gordon mit szólt,h levették a gipszet?
Nok,Húsvét azért jó messze van...a Hepinetnél 6E körül megnézik sima uh-on, de nagyon alaposan. Sztem gondoljátok meg, nehogy méhen kívüli legyen vagy akármi...
Kormi, üdv itt, ha már van csík,akkor vkinek lennie kell!
Én a helyedben elmennék azért a megtámogatásért,bármilyen pici is még a baba, ártani nem árthat alapon...
Mi ma megyünk du. a dokimhoz, alig várom, h ott legyünk, meg h azt érezzem, h most már vigyáz ránk. Tudom, ez ink lelki dolog,de nekem fontos, így érzem magam biztonságban.
Itt is van az ideje,h egy kicsit foglalkozzunk a babával, család mellett egy kicsit háttérbe szorul szegényke,de mindig annyi minden van....folyton listák pörögnek a fejemben, h mit kell épp megcsinálni, de a terhességi elhülyülés már megkezdődött sajnos, úh ma pl. otthon hagytuk a Réka ovis ágyneműjét, pedig kikészítettem, úh szegény ma nem tudom hogy alszik az oviban, majd megoldják.... kocsikulcsot is hányszor hagyom fent a lakásban, aztán mászhatok vissza a másodikra, ha meglesz a baba, csodálatos lesz ez a két emelet, bele sem akarok gondolni....
Nah,mennem kell, rem minden rendben lesz du, mindenki vigyázzon magára!