Sziasztok Lányok!
Én is furcsálatm eleinte, hogy nincs hányingerem, de igazán a 7. hétttől kezdődött. Ma olyan rosszul voltam és mindgi csak estefele jön rám, hogy még feküdni is fájt. borzasztó
. A lányommal a 12. hétig tartott. Én is úgy vagyok a kajával, hogy megfőzöm aztán mikor elkezdem enni, már nme is kell és elkezdek émelyegni, de ez csak a vacsi... ma is bevágtam egy tál fagyasztott málnát cukrozva enyhén, nem tudom nekem most ez a kedvencem. Pókica nem semmi idő van felétek, még jó, hogy nyáron szülsz, mert mi lenne ha hóban elszigetelve maradnátok??? Jézusom, otthon szülés lenne a vége?
. Nálunk az van, hogy van itt ebben a városban egy nagy praxis, oda jár mindenki, én személy szeritn kedvelem, olyan keleties a hangulat meg van egy csomó más programjuk is, akupunktúrás kezelések meg ilyesmi... aztán a lányomnál felfogadtuk a kórház vezető orvosát, aki nagyon lazán bejött akkor amikor ő úgy gondolta, pedig segíthetett volna hamarabb is a vákummal. Nem akarok nagyon durva lenni, de életem legborzasztóbb élménye volt a szülés. Pontosabban attól a pillanattól fogva, hogy a babámra tették a vákumot és kirántotta belőlem a doki, szó szerint. Akkorát reccsent valami és mivel a lányom nem mozgott én meg éltem, hogy azt hittük a férjemmel a feje leszakadt a babámnak, lila volt és mozdulatlan, 2x a nyakán a köldökzsinor .... aztán a szülésznő a hasamra tette és odajött megnézni, hogy vajon tényleg kislány e, de én meg azon gondolkoztam, hogy minek nézi meg ha halott. Eltudjátok képzelni milyen érzés volt??? Aztán kiderült a nagy reccsenés a gátam volt és a végbelem elszakadt, mert gátmetszés az nem volt.... a lényeg Laura szépen rózsaszín lett és rám pislogott, kb hogy mi a fene történik itt??? akkor elkezdtünk sírni a férjemmel még most is belekönnyezek. de laura nem sírt akkor sem. a dokim nagyon jól összevarrt, de hazaengedni csak akkor enged azt mondta, ha tudom szabályozni a székletűrítésemet. Ugyhogy nyugi csajok, nem kell attól félni hogy aztán többet nem tudunk még wc-re se járni. Pont műszakválltás volt és szerencsére a tolófájásoknál már egy tapasztalt szülésznő volt velem. Amit én is megfogadok, hogy szülésznőt választok ha lehet, mert a fiatal kezdőkből elég volt.
Hope gratula a kisbabához, nagyon nagy öröm egy ilyen felvétel már
!
Pókica, valóban majdnem egyidősek a lányok, akkor ismered ezt a korosztályt te is rendesen
. Nem tudom mi lelte szegényemet, de most is egy órája tettem le és már itt áll a lépcsőnél. Szinte óránként kell
. Már 21 hónapos kora óta bölcsis és sose volt gond, ráadásul mostanában szépen aludt, csak 3 . éjszaka ilyen zavart. Nem akarok bunkó lenni, de anyósom vigyázott rá pár órát ezekben a napokban
. Már kisgyereknek is észrevettem, hogy amikor nála voltak látogatóban nélkülem , akkor aznap éjjel rosszul aludt. Mindig megtömi csokival és almalével amitől hasmenése van. Fogalmam sincs mi a baj, de nagyon rossz, mert alig alszunk mi is és ő sem... nah reméljük majd ez is elmúlik és csak egy rossz fázis. én még arra gondoltam, hogy növésben van, ugyanis szeptember óta 92cm kis tökmag... lehet most fog nyúlni egy kicsit, mert sonka az van a combiján.
Én legközelebb 11 hetesen megyek uh-ra, az még olyan messze van, de akkor már lesz igazi dance a pocimban. szerencsére rá 10 napra meg nyakiredő mérés lesz, akkor is láthatom. Mi Lauránál beszereztünk egy szívhangfigyelőt és amikor nagy meleg volt és nem mozgott, akkor nagyon jól jött, hogy ellenőrizni tudtam magam, pontosabban őt. Most van valami új verzió, lehet megrendeljük azt is majd, a párom ilyen szakidani, nekem nagyon megfelel az első is . Nektek van ilyesmitek???