Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bogi!

Gratulálok neked!
Első baba? Régóta próbálkoztok?

Mokibuci: máskor is szokott késni? Lehet el kéne menned orvoshoz, ő többet látna. Azért még reménykedek.

Nekem gyönyörű napom volt. Barátnőmék 2 hónapos babájukkal nálunk töltötték a délutánt!

Többiekkel mi újság?

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Szia Andi!
Tiéd a laptető... :)
mi június óta próbálkozunk. igazából eddig annyira rá voltam görcsölve, hogy minden gondolatom e körül a téma körül forgott. aztán úgy döntöttem, hogy majd jön, ha jönni akar. azért a dokimmal megcsináltattam a hormonvizsgálatot, kb. pont akkor, amikor a pici beágyazódott. nem várt meglepi volt. :)
első baba lesz, ezért extra izgatott vagyok. na és mostmár pláne ezen jár minden gondolatom... :)
Örülök, hogy jó napod volt.
Remélem mindenki másnak is jól telik a hétvégéje!!!
ether
Cegléd

Bogi: nagyon ügyesek voltatok!
A rágörcsölés a legveszélyesebb, na de nem sokat lehet ellene
tenni. Én is feladtam és mással foglalkoztam, amikor sikerült.

Mikor mentek uh-ra?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

ether
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat!
Pont ma egy éve, hogy megszületett a kisfiam és elkezdődött a kálváriánk,de most már öröm és bódoccság van! :wink: :D :D :D :D :D

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Fatamorgana: nagyon boldog születésnapot és gyönyörű életet kívánok a kisfiadnak!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Helló csajok! Jó korán keltetek ma!
Mi majd csak 30-án megyünk dokihoz.
Addig marad az aggódás és az izgalom...

Fatamorgana: isten éltesse a kicsikédet!
ether
Cegléd

FM: Nagyon Boldog Születésnapot a kisfiadnak!!!! :D

Bogi: Üdv itt,és gratulálok nektek! :wink:

Ma reggel megjött :roll: . Nem mondom,hogy búcsúzom mert biztosan nyomon követem majd az eseményeket és írok is szerintem még hozzátok............

:D :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Mokibuci: :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ne menj sehová! Maradj csak velünk.
Ügyeskedjetek ebben a hónapban!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!

Üdv az újaknak és gratula nekik is.

Móki!

Ne menj el szerintem se maradj csak nyugodtan.Igen a pattik pont olyanok mint ahogy leirtad.Fel a fejjel itt az új hónap lehetősége.

Bocs lányok hogy nem jöttem 2 nap csak esküvőn voltunk tegnap és nem volt időm jönni hozzátok!

Én jövőhét pénteken megyek dokihoz.

Andi drukkolok keddre nektek!
gtimi83
Győr

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni ha lehet.:)

Ebben a hónapban kezdtünk próbálkozni,és 23.-a körül kell nem megjönnie..Július legelejére várható a baba születése,de az elsõ 2 gyerekem is 2 héttel elõbb jött,úgyhogy ha minden jól megy akkor június végi lesz.:)

Nekem a 3. gyerkõcöm lesz,de a páromnak az elsõ.:)
Jaaaajjj,remélem összejött... :lol:

Az elsõ fiam egybõl összejött,a kicsire meg egy évet kellett várni..nem tudom mitõl függ,valószínû (szerintem) nem testi,anyagi dologtól...Õ úgy dönt és jön...:)

Lilypie Kids Birthday tickers
leanyzo
Balaton

Szia Leányzó!

Drukkolok neked, hogy egy jó ideig ne jöjjön meg!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Köszönöm Andi,aranyos vagy!:) Én is drukkolok mindenkinek!!!

leanyzo
Balaton

Mokibucinak és FM-nek is sok sikert minél elõbb, és semmi csüggedés! Az újaknak üdv, most már legalább nem csak mi várunk elsõ babát :)
Egyébként semmi hír, hét végén/jövõ héten UH, csendesen, néha elég erõs reggeli rosszullétekkel telnek a napok...
ficere
Miskolc

Ficere!

A reggeli rosszúl létek nekem is ismerőssek az előző terhességből de az jó ha van mert megakadályozza a vetélést a magas hormonszint miatt! :D
gtimi83
Győr

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok!
Ma reggel teszteltem egy pozitívat. Igaz vékony a csík,de ott van.Pár nap múlva majd csinálok még egy tesztet azért. Mondjuk eléggé kitolódott a mensim és a peteérésem is így későbbre esett. ma a 39. CN-on teszteltem ezt a pozit. Csatolok képet,ha nem baj.Így véleményt tudtok ti is mondani róla. :) Nekünk már van 2 kis manónk,úgyhogy ő lesz a 3. babánk.Tüneteim: 3-4 napja nagyon fájnak a melleim,rettentő álmosság,néha émelygés és kicsit érzem a savam. Ja és a derekam majd leszakad.Néha kis petefészek szúrka és sok pisi.
Incifinci! Üdv itt is! :)
A babásoknak gratulálok, akik még nem babások,azoknak pedig drukkolok nagyon,hogy mielőbb sikerüljön.
gtimi! Én is győri vagyok amúgy,bár most nem ott élek,de ott születtem és 2 éve költöztünk el onnan Ausztriába.
Röviden ennyit magamról. Remélem befogadtok!
:D Sziasztok Kép teszt

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Timi!

Nem is tudtam,hogy emiatt van a hányinger...akkor már másképp gondolok rá. :D

Zuzmi!

De szép csíkok!!! Gratulálok!:)
leanyzo
Balaton

Zuzmi: ez a teszt nagyon is pozitív! Gratulálok hozzá! :P :P :P

Sajna igazatok van a hányingerrel kapcsolatosan. Sokkal kevesebb a vetélés azoknál a nőknél, akik az első hónapokban hánynak.

Nekem csak enyhe émelygésem van néha, aggódom is rendesen.

Drukkoljatok nekem a mai uh-ra, hogy meghalljam életem legcsodálatosabb dallamát, a szívhangot és én legyek a világ legboldogabb kismamija!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!
Köszi a gratulációkat! :)
Andi! Drukkolok,hogy a mai uh-n minden ok legyen! De tudom,hogy minden ok lesz! Aztán majd gyere és mesélj ám! :)
Émelygés az nálam is kezdődik.Úgy érzem ez a terhességem is hányós lesz. Gondolom majd a 6. héttől bedurvulnak a dolgok. :)De sebaj.Van miből fogynom,meg hát egyszer úgyis elmúlik! :D
Szép napot nektek!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Sziasztok!

Zuzmi üdv a csapatban!Szóval te is földim vagy!A fogyás témával én is úgy állok ahogy te is.Nekem is van mit fogyni ha esetleg hányós lennék megint. :D A teszted meg szép piros pozi! :D

Andi!

Ne aggódj!Van akinek semmi tünete nincs én pl nem is emlékszem hogy igy nagyon az elején milyen tüneteim voltak Matyival és egyébként ami késik nem múlik!

Leányzó!

Én is drukkolok neked hogy mielőbb babázhass te is.

Nálam csak egy új tünet van és az a cici viszketés meg a bimbóm fájdogál néha.
gtimi83
Győr

Andi!

Drukkolok nagyon! Remélem mindjárt jössz is a jó hírekkel!:)

Nekem mindkét terhességem émelygéssel aztán úgy a 3.hónaptól mással is fokozódott...De elmúlt 2 hónap alatt kb.

Zuzmi!

Én folyton eszek mostanában összevissza mindent...szóval itt is lesz miből fogyni:)

Timi!

Köszönöm!:)

Látom nálatok már a nevek meg is vannak! Szuper!:) Mi teljes tanácstalanságban vagyunk ezzel kapcsolatban...

leanyzo
Balaton

Leányzó,gtimi!
Akkor fogyózhatunk majd együtt szülés után! :lol:

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Vagyis szoptatás után! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Sziasztok!

Andi mi volt az uhun?
gtimi83
Győr

Gratulálok a babásoknak! ;)

Csak nem bírom ki, h be-be ne nézzek ide. :) Jó kis csapat lesz ez már látom!!! 8)

Hoztam egy videót a fiam első egy évéről, 14perc, nagyon hoszzú nem várom el, h megnézzétek, de ha valakit érdekel szívesen osztom meg! :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=M6y06PzbXAA

hanggal érdemes nézni sztem :)

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Zuzmi: ez a teszt nagyon is pozitív! Gratulálok hozzá! :P :P :P

Sajna igazatok van a hányingerrel kapcsolatosan. Sokkal kevesebb a vetélés azoknál a nőknél, akik az első hónapokban hánynak.

Nekem csak enyhe émelygésem van néha, aggódom is rendesen.

Drukkoljatok nekem a mai uh-ra, hogy meghalljam életem legcsodálatosabb dallamát, a szívhangot és én legyek a világ legboldogabb kismamija!

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana

Zuzmi!

Ja hát én csak szoptatás után tudok fogyózni mert a szopi alatt zabálok annyit főleg szénhidrátot hogy az lehetetlen lenne hogy mellette fogyjak. :lol:

Leányzó!

A lány nevünk már akkor is megvolt mikor Matyival voltam terhes annó illetve a Botond név is mert majdnem az lett Matyi második neve.Szóval majdnem Sátor Mátyás Botond lett volna de most ha fiú lesz akkor Álmos Botond csak az Álmos már nem fért oda a vonalzóra. :D
gtimi83
Győr

Sziasztok!

Most már hiszek a laptetőben:
Petezsák: 24,4
Baba: 8,5 mm :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Háromszorosára nőtt múlt héthez képest és szívhang is van :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Szétizgultam magam. Megpróbálok többet nem aggódni, mert csak ártok a babának.
Most már tudom, hogy a tünetek nem mindig egyformán érezhetőek. Egyik nap feszül a cici, másik nap nem. A hő is folyamatosan ingadozik. A hasfájás sem utal rosszra.

Jövő héten már mehetek dolgozni és az előre kifizetett prágai utunkról sem kell lemondani. Persze, megbeszéltük a férjemmel, h nem kocsival, hanem vonattal megyünk.
Áttérhetek a Crinone-ra, holnap kapom az utsó Agolutint.

Nagyon boldog vagyok, habár felfogni még nem igazán tudom.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Juuuj de jó Andi! :lol: :D Gratulálok a jó hírekhez!!! Éreztem én :wink:

Timi!

Mi is 2 nevet szeretnénk a babának,de még egyik sincs meg :D Bár a Júlia tetszik mindkettőnknek..aztán ennyi..egyelőre.:) Mondjuk a kisebbik fiamnak is szinte szülés előtt találtam ki a végleges nevét...A babanaplójában volt ő "minden" a 32. hétig :D Vicces utólag visszaolvasni.:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára leanyzo 2012.10.16 20:20-kor.

leanyzo
Balaton

Andi te kislányt szeretnél? Csak a rózsaszín vonalzó miatt kérdezem:)

És a többiek? :)

leanyzo
Balaton

Leányzó:
Eddig kislány volt az álmom. Most már úgy vagyok vele, hogy mindegy. Mivel az aláírásom is rózsaszín, ezért a vonalzómat is ilyenre csináltam. Legfeljebb majd változtatok rajta.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Értem.:)

Valahogy én is így vagyok ezzel.Mindig is kislányt szerettem volna,és lett eddig 2 fiam.Igazából tényleg mindegy,de örülnék ha most leányzó lenne.:)

Egyébként sajnos nekem most nem sikerült..de majd a következő hónapban....
Azét ha nem bánjátok vissza nézek ide néha.

leanyzo
Balaton

Fatamorgana!

Megnéztem a kisfiad videóját,nagyon aranyos és megható!

leanyzo
Balaton

Sziasztok!

Andi de jó hirek!Ne is aggódj az a picurka ott marad ahol kell neki. :D
Várjuk a képet.

Mi is kislányt szeretnénk most.

Leányzó nagyon sajnálom Majd legközelebb.Engem nem zavar ha jössz. :D

FM én is néztem a videót nagyon ari és szép család vagytok.
gtimi83
Győr

Sziasztok csajok, és persze egy szem fiú!
Üdv az újaknak!
Ki hogy van ma?
leanyzo sajnálom, hogy nem jött össze, de itt a kövi hónap és meg a drukk!
andi örülök a jó híreknek, látod nem kell itt aggódni!
sajna nálam nem ilyen jó a helyzet. tegnap elkezdtem barnázni, úgyhogy jól megijedtem és elmentem a dokihoz. Írt fel duphastont, és két hét fekvésre ítélt. 30-án kell mennem kontrollra, remélem velünk lesz még a picurka, és én is láthatom végre! most néhány napig fel se kelek, az biztos!
tudtam én, hogy nem jó ez a tünetmentesség!
csajok ne bánjátok, hogy az eleje kicsit nehezebb. inkább az, mint ez az aggódás és bizonytalanság!
fm megnéztem a videót. hát ez a kisember nagyon akar élni! vigyázzatok erre a csodababára és nagyon sok boldogságot nektek! :)
ether
Cegléd

Sziasztok Lanyok es Ficere :)

Udv az ujaknak es gratula a pozitiv teszteseknek!

Koszonom az erdeklodes:
En mar tul is vagyok rajta(marmint a mensin), igy a kovetkezo honapban ill ebben ujra indulunk :) Es remelem sikerul.. mert Juliusban legkesobb szulnom kell..Nagyon eros allergiam van Parlagfure es nem szeretnek varandosan gyogyszereket szedni, befulladni..
A heten vettem LH tesztet is! es amint eljon az ideje tesztelek is.
Ma meg megyek fogaszatra amit a mult heten lemondtam, es kapok egy oltast is, ami remelem nem fog gondot okozni..sajnos senki sem tudja ra a valaszt..kullancs elleni vedooltas, ez a 2. emlekezteto oltas, az elsot megkaptam.

Csodas Babavarast! :)
20140211131327

Leányzó: miből gondolod, hogy nem sikerült? Messze van még az a 23-a! Megjött? Mert ha nem, akkor van még esély!!!

Ether: oh, te szegény!
Nagyon barnáztál?
Mit látott a doki uh-n? Mekkora a baba és hol tartasz? Ezek nagyon fontos infók, mert ha a korának megfelelő a petezsák vagy a baba, akkor majd 100% hogy kibírja a barnázást.
Szuper hogy kaptál duphastont. Nem mondta neked, hogy szedj Rutascorbint? Ez egy c vitamin alapú vitaminkészítmény, amitől elmúlik a vérzés. Nekem segített, szerintem nyugodtam szedheted te is. Én mellette még 3x 500 mg c-vitamint is szedtem és úgy tűnik elmúlt a veszély.
Nagyon kemény lesz ez a két hét. Kitartás!!!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!
Andi! nagyon szupi híreket hoztál! Gondolom most a föld felett lebegsz! :)
Ether! ne aggódj! Nem lesz semmi baj!! Csak pozitívan! +++++++++
gtimi! Igen én is csak szoptatás után tudok fogyózni,úgyhogy majd kb 2 év múlva. Sajna én sem tudok fogyni addig amíg szoptatok,de nem is akarok,mert olyankor a babám a legfontosabb,nem a fogyókúra. :wink:
Fatamorgana!
Megnéztem a videótokat és csak gratulálni tudok nektek a kitartásotokhoz! nem lehetett könnyű nektek az elmúlt időszak! A kisfiatok pedig nagyon erős kis legény és nagy benne az élni akarás. Mostanra pedig már gyönyörű nagyfiú lett és hamarosan behozza azt a pár hónap lemaradást is!
Reginand! Akkor hajrá!!! A következő hónap tuti sikerül! ++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Sziasztok!

Ether!

Jajj sajnálom.Pihenj sokat és nem lesz baj.Vigyi magatokra.Remélem már elég erős a babukád hogy kibirja!

Én elég nehezen birom Matyi emelgetését.Több mint 15kg és nagyon nehéz nekem .Ha lent vaggyunk a játszin is egyfolytában ugráltat.Most is.Festeget vizfestékkel és dirakt becsukogatja a dobozt hogy oda kelljen mennem.Fáj a hasam tőle meg a derekam is.Éjféltől meg megyek dolgozni a büfébe.Nem tudom hogy fogom birni.

Reginand!

Drukkolok nektek hogy sikerüljön a júliusi baba. :D

Leányzó!

Miért gondolog hogy nem sikerült most sem.Még csak 17.e van az még 5 nap.Sok idő az. 8)
gtimi83
Győr

Sziasztok!
Köszi az együttérzést és a bíztatást csajok.
Sokat fekszem és vigyázok. Aki tudja, az mindenki hihetetlenül örül ennek a babának! Velünk kell, hogy maradjon. Rossz, hogy máris rákényszerítem az akaratomat, de én már csak ilyen vagyok... :)
Vigyázok rá nagyon!
A doki igazából nem sok mindent mondott, csak hogy ez még egy korai terhesség az 5 hetével.
Amit leírt, azt már megfejtettem, normálisnál nagyobb terhes méh, 15 mm gest. gyűrű. Ahogy olvasgattam ez talán normális. Tapintásos vizsgálat volt, de ott látta a barnázást, ezért gondolom nem akart kínozni hüvelyi ultrahanggal, de hasival megnézte, viszont ez még korai volt ahhoz, hogy többet lásson.
Tehát a terhességet megállapította, és vár két hét múlva, ahol már látjuk, hogy rendesen fejlődik e a baba. Nagyon bizakodó vagyok!
gtimi vigyázz magadra, nehogy túlerőltesd magad!
andi köszi a tippet, holnaptól szedek C vitamint is!
Üdv mindenkinek!
ether
Cegléd

Sziasztok!

Sajnos vagy elszámoltam,vagy korábban jött meg,de 2 napja megvan...:( Nem baj,mert még ebben a hónapban elkezdhetünk próbálkozni,és még akár júniusi babánk is lehet.:)

Ether!

Minden rendben lesz! Az egyik barátnőmmel is hasonló szitu volt és azóta megszületett egészségesen a világ egyik legaranyosabb kislánya.:)

Zuzmi!

Igazad van,ráérünk fogyni.
Nálam egyébként úgy szokott(szokott :D szóval 2-szer) úgy történt,hogy szülés után 2 héttel le is fogytam mindenféle fogyókúra nélkül,mert rajtam víz volt sok.A magzatvíz is sok volt ezt a doki meg is jegyezte...Azóta egy előadásban hallottam,hogy ez a nem megfelelő ételek miatt van.Nem ettem túl egészségesen...most próbálok..mondom így egy nagy bögre kávé után. :D

Nnnna megyek mézeskalács denevéreket festeni :D

leanyzo
Balaton

Sziasztok!
Na megcsináltam ma is a tesztet. Most már erősebb a 2. csík,úgyhogy most már kezdem elhinni. :)
Kép teszt

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Sziasztok!

Zuzmi!De jó!Gratula!

Mondtam én neked. :lol:
gtimi83
Győr

Holnap megyek dokihoz meg uhura.Drukkoljatok!Majd jövök a fejleményekkel.
gtimi83
Győr

gtimi!
Köszi! :)
Drukkolok a holnaphoz! Majd gyere és mesélj!
:)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Helló csajok!
Ki hogy van ma?
Zuzmi nagyon örülök nektek! látod mostmár ideje elhinni, hogy tényleg igaz!!!
gtimi drukkolok az uh-n! majd gyere a hírekkel!
leanyzo várunk a pozi teszttel addig megy a drukk! csak ügyesen!
reginand ti is ügyesek legyetek! várjuk a jó híreket!
andi, ficere, mi újság veletek?
üdv mindenkinek: Bogi
ether
Cegléd

Ether! Köszi! Aranyos vagy! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Sziasztok!

1 db szabályos petezsák látható 8x8 mm terhesség kora 5 hét.Ennyit tudok most azért kicsit csalódott vagyok hogy még nem látszik.

Illetve tudja valaki mi az az YS mert az van oda irva hogy az látható.
gtimi83
Győr

Sziasztok,
Zuzmi, Gratula! :)

Mi meg kihasznaljuk ezt a 4 napot :)
20140211131327

Sziasztok!
gtimi! Ne szomorodj el! a lényeg hogy jó helyen van.Mire legközelebb mész,már látni fogod a szívverését is!
Ezt találtam amúgy: Itt azt írják az YS azt jelenti,hogy szikhólyag
http://www.pocifix.hu/cikkek/235-magzat ... gyarazatai
Én is amúgy azért megyek inkább majd 2 hét múlva,mert nem akarok csalódni! Addigra már biztosan dobogni foga kicsi szíve!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Reginand! Köszi! :)
Nektek meg hajrá!!!!!!!!!!!!!!!
:D

Kép
Kép
Kép
zuzmi