Sziasztok
Sziszianyu persze a Kedvesem segít mindenben, sőt Ő az aki nem is enged felkelni, a mosást is sutyiban indítottam el
de már a Nővérem teregetett ki, jött ma is, és holnapután is, Anyukám holnap jön, szóval igen van segítség bőven, egyébként a Gyerekek is nagyon lelkesek, segítenek sokat, értik, hogy a Kistestvérükkel most feküdnöm kell
Telefon33 jól belehúztatok
szerintem is fordítva vannak az időpontok, előbb a nyakiredő
Tacska én is mutattam Noelnak, és azt mondta, hogy még nem annyira szereti
ő is csúnyának tartotta
Judit0823 Noellal én is 8 hetesen feküdtem kórházba vérzés miatt, de akkor nem volt ilyen erős és darabos (most nagyon ijesztő volt), mondom én, hogy fiam lesz
ezek a Fiúk igénylik a törődést
Tegnap a kórházban az uh-os nagyon kedves volt, sokáig nézegettük a hasam, Kisbogyót cseppet sem zavarta a hematóma, ficánkolt-izgett-mozgott, nagyon édes volt, ééééés 32mm
Sajnos a kórházfelvételnél egy hülye nőt kaptam ki, aki bénázott az uh-gal, semmit nem mondott, csak a vizsgálat végén azt, hogy 99,9%, hogy a Baba elmegy
- na gondolhatjátok mennyire ki voltam borulva... - ennyit arról, hogy orvosok milyen bíztatóak tudnak lenni...
persze nem hittem neki, hülyének gondoltam, és bíztam abban, hogy nem lesz semmi baj. Nincs is
Egy egész zacskónyi "gyógyszert" szedek: progesteron hormont, magneb6-ot, rutascorbint, c-vitamint, terhes-vitamint
(csak attól félek megint óriásbébim lesz - Natasa 4500gr volt
)