Edina
Egyet ertek Krisyvel, szerintem is tul koran mesz, de te tudod....
Krisy
Legalabb van tuneted
Nekem a mellem faj a mai naptol....
Tinus
Ez szerintem nem porkavaras, vagyis en nem akartam kavarni, de 2011.majusi topikban is rogton leptek anyatanyara, es mi kesobb talaltunk ra arra atopikra osszesen 6an csajok.
Mi tovabb irtunk, majd szules utan joval mentunk privatba at, de nem a kepek miatt, hanem mert 6an jol osszezoktunk, es a vegen gondoltunk ha mar mindenki megszult, ugyse kapcsolodik hozzank mar, es jo a csapat...
Nekem is jo lani, mikor rakjak ki az ujszolottekrol a kepeket
olyan cukik akkor a babocak.
De ha zartat csinaltok, nekem jo, de en sajnalom azokat, akik meg siman belephetnek kesobb, mert esetleg azt latjak milyen jo a csapat, es lenne kedvuk megis hozzank kapcsolodni.
De ti tudjatok..
En nagyon szeretek segiteni embereken, tanacsot adni, lelket onteni az emberekbe.
Anno nekem is szukseg volt ra,es tudom hogy orul az ember ha 2 szep szot kap....
Diket En szemely szerint nagyon csipem, nekem rengeteget segitett a terhessegem alatt, akar szoban, akar irasban, es orultunk egymas bebyenek.
En is irok egy par topikban, En is csinaltam egyet, a 2013ban babat szeretnenk, es az is nagyon jo kis csapat
Vannak mar babasaink is, akiknek sikerult teherbe esni, es vannak akikne meg drukkolunk.
Ha zartat akartok csinaljuk,csak a tobbi csatlakozot sajnalom, mert mas zarthoz igy csatlakozni, mint ahogy irtam, hogy jo kis csapat, es En is En is En is szivesen irnek velunk.
Zsof
Nagyon szep a teszted
Puszi!!