Sziasztok!
Bocs a megkésett jelentkezéssel, de kicsit zűrösre sikerült a dokihoz való eljutás.
Múlt csütörtökre volt időpontom a magándokimhoz, de sajnos elmaradt a rendelés, mert sürgősen be kellett mennie operálni. Az asszisztensnő értesített, persze én már akkor Pesten voltam, túl 2 óra utazáson, úgyhogy indulhattam vissza. Ő csak 2 hét múlva tudott volna adni új időpontot, de mondtam neki, hogy az én esetemben nem várhatok addig, próbáljon vele valami korábbi időpontot egyeztetni. Másnap hívott, hogy mivel tudja, miről van szó, és hogy sürgős, kivételes esetben e hét kedden fogad engem a klinikán. Be is mentem, de pechemre épp szülőszobára járkált, mert beindult 1 szülése, úgyhogy csak beszélgetni volt időnk, UH-t nem tudott csinálni. Egy bizonyos probléma miatt egy genetikushoz irányított a Bajcsy kórházba, ahova tegnapra kaptam is időpontot.
Szerencsére ott csináltak végül UH-t, és most már remélem bátran kijelenthetem, hogy van 1 egészségesnek tűnő babánk. Tegnap voltam elvileg 10 hetes, a CLR 35 mm-es, volt szívhang is, és látszott keze, lába. Azért még a 12. hétig aggódom, hogy minden rendben lesz-e, de nagyon remélem, hogy igen.
Elnézést, hogy nem írok semmi konkrétumot, hogy mi volt a baj, és miért nem mertem idáig beszélni a dologról, de nem szeretném kiírni ide, tartok tőle, hogy ismerőseim közül olvas itt valaki, én pedig nem szeretném, hogy ez a probléma bárkinek is a tudomására jusson.
Ha bárkit érdekel közületek, hogy miről is volt szó, akkor pü-ben szívesen leírom, de itt nem szeretném semmiképp közzé tenni.
Ami engem illet, szerencsére már tök jól vagyok, a rosszullétek megszűntek. Nincs émelygés, hányinger, semmi. A görcsöléseim is megszűntek.
Tudom, furcsa és hihetetlen, de már 8. héttől érzem a mocorgást, szinte minden nap.
Kisfiamnál a 12. héten éreztem a buborékszerű mozgást, az is korainak számított, de állítólag 2. babánál meg még korábban érzi az ember.
Kicsit gáz, de már híztam 4 kg-ot, viszont csak hasra, meg kicsit mellre. Akkora a hasam, mint Mikinél a 20. héten. Úgyhogy már csak kismama cuccokat tudok felvenni...
Április 17-én megyünk genetikára, kombináltra az Istenhegyire, addig meg talán még a dokimhoz is, meg laborba is kell mennem.
Többiek, kivel mi újság? Ti is meséljetek magatokról, ha még jár ide valaki!
Szép hétvégét!