Ágnes, nagyon cukkancs a kis denevér.
Móni, üdv, bár még én is új vagyok!
Én ketteskével kezdtem csak fórumozni és nagyon jó volt, könnyebb az egész és volt akihez tudtam fordulni és megértettek, mert tudták, épp ők is azt érezték.
Gyás/gyedben én kedden írtam az openek, mert nekem meg novemberben végleg fölszámolták a cégem, ketteskénél is nehezen ment átpaszírozni rajtuk (ugyan nem értem miért, mikor előtte 15hónapig otthon voltam egyeskével), de akkor azt mondták, ha fölszámolják nem kaphatok semmit. Most kértem egy állásfoglalást írásban, hogy tudjam, jelentsem e be magam vagy sem. Szerintem megérné neked is küldeni nekik. Szívesen megadom az email címüket.
Witch, nem semmi vagy, irigyellek is az erősségedért!!!!
Barbazso, igazából semmit, mert annyi tökéletesek voltak egyeskénél az eredményeim, hogy a doki nem látta indokoltnak, ráadásul természetesség híve is. Ez anno meg is rémített, mert én meg nem akartam szülni se, de mindenben igaza lett. Na, majd most megkérdezem mit ajánl. A zöldség-gyümölcsöktől forog a gyomrom jelenleg, csak a szénhidrát jó nekem....
Köszi a gratut, magamnak csináltam a tortúrát, ha egyeske után nem lett volna rajtam 30kg + nem kéne kínoznom magam.
Kitartás? Hát az nehezen van...
Sajna kaptam a gerincemben anno napokig szteroidokat aminek eredményeképpen föl borult a cukorháztartásom (vagy mim, itt kiakadtam, nem figyeltem), állítólag örülhetek, hogy "röpke" 15kg-el megúsztam és nem lettem cukros.
Így bazi nehéz fogynom, főleg, ha még plussz 15-öt lazán fölszedtem....
Szóval csak a sok karatynak annyi a lényege, hogy magamnak csináltam, most próbálok tudatosabb lenni, hogy ne legyek megint +30-ban, elég a +20 is.
Én meg közben szépen elkaptam egy vírusos gyomorrontásos valamit a nagyobbiktól, jól szívtam is, ma már próbáltam magam összeszedni, több-kevesebb sikerrel. És ma bevágtam végre egy szelet pizzát. óóó, de jól esett. Én nem tudom hogy fogom bírni ezt az émelygéses részt.
Jár valaki az Istvánba? Vagy szült ott már valaki? Én mindkettőt ott szültem, ha jól tudom még "odavalósi" a dokim.