Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Oolong ismerős a helyzeted :( Ráadásul sokszor amit az egyik pillanatban még szívesen megennék, a következőben meg már a gondolatától is rosszul vagyok. Elég nehéz így választani, pláne megtervezni a másnapi menüt :?
Yusz azt szokták mondani, hogy akinek nagy a korkülönbség két gyereke között az olyan, mintha kétszer szülne először. Gondolom ezért kellett kétszer is olyan hosszan szenvedned:( Szerintem ötöske gyorsabb lesz :)
Remélem az én babám nem hagy soká szenvedni, azt tudom, hogy én kb. fél nap alatt lettem meg: reggeli lázmérőzéskor kezdődött, délután fél 5 után lettem meg. Remélem nem követi a példámat :lol:

Zsófi
Kép
bzs88
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! Nagy a boldogság minálunk IS :) :) :)

Szerintem maradok itt, ha nem baj :?

K.

Ui: szeretnétek egy táblázaatot, amiben nyomonkövethetőek a klubtagok? :)
Vendég

BZS! Vonalzó?

A BZS helyett hívhatunk a neveden, ha megadod? A 88 gondolom a szüeltési év. Dejó Neked! :)
Vendég

Sziasztok!
Gratula minden új kismamának :) Nagyon szuper, hogy ilyen sokan lettünk!
Kata neked külön nagyon örülök, nagyon ügyesek voltatok :D
Nálunk semmi extra. A szokásos émelygés és farkas éhség maradt. A tornát egyenlőre feladtam, mert ha éppen nem vagyok rosszul akkor írtó álmos vagyok.
Oolong, puffadás és székerekedés ellen sok kamilla teát iszok, bár írtad, hogy nem bírsz meleg italra gondolni..azért hátha! Én a hétvégi tatárbifszteket sajnáltam de bele se dugtam az orrom :)
A héten elutazunk, most délelőtt indulunk, már nagyon várom :)
Mindenkinek szép hetet!
Évi

Cserfes
Kép
Kép
cserfes
Érd

CSerfes!

Jó utat!
Vendég

Sziasztok!
Csináltam vonalzót. Amúgy Zsófi vagyok :lol: Igen a 88 a születési évem.
A tapasztalt anyuciktól kérdem, Nektek voltak a korábbi terhességek folyamán visszér problémáitok? Azt hiszem nekem lesznek. A hétvégén valamelyik éjjel begörcsölt a vádlim, szerintem emiatt volt. Ma hajnalban pedig arra ébredtem, hogy zsibbad a lábam és fáj. Gyorsan alápolcoltam, úgy már jobb volt, nem fájt, de piszok kényelmetlen úgy aludni :( Szedek magnéziumot is pedig :( Megnéztem a sokat reklámozott kenőcs betegtájékoztatóját, azt írják, hogy terhesek csak az előnyök és a hátrányok mérlegelése mellett használhatják. Hát kösz szépen :cry:

Zsófi
Kép
bzs88
Budapest III. kerület

Szia Zsófi!

Szuper a vonalzód. :) Nekem voltak és vannak visszér problémáim. A teshességem alatt felerősődött és csak kicsit halványult, most kezdtem el homeopátiás szert szedni rá, hátha.
Már gyógyszertári készítményt nem merek a terhesség és szoptatás alatt. Meglátjuk mi lesz. Majd utána injekcióztatom.... ha lehet.

K.
Vendég

Zsófi!

Igen, nekem a 3. szülés olyan volt, mintha első lenne a 11 év kimaradás után.
De ha mérhetném a fájdalmat a negyedik volt a legrosszabb.
Mondjuk mire beértem a kórházba, már 4 ujjnyira voltam tág, de leállt a folyamat, mert beödémásodott a méhszáj és emiatt 3 órán keresztül csak a fájások voltak, de előrébb nem jutottunk.

Az egész terhességben a szüléstől parázok a legjobban, lehet, hogy viccesen hangzik így ötödszörre, de én inkább császárt kérek, de több kínlódást nem akarok. :(

Legalábbis most így érzem. Aztán meglátjuk. :lol:

cserfes!
Jó nyaralást kívánok!

Nekem a székrekedés az összes terhességemet végigkísértette.
Nagyon durva volt, semmi nem használt, ami normális esetben meghatott volna. Félidőtől már nem voltam hajlandó szedni sem terhesvitamint, sem vasat pont emiatt.
Visszér még nem volt, viszont a gyomorsavval is sokat kínlódtam.

Az én keresztnevem Judit, úgy lettem yusz, hogy a nagyobbik lányom, amikor kicsi volt úgy hívott, hogy anyusz, abból lett a nyusz és végül a yusz. :wink:

Vonalzót majd a dokilátogatás után készítek, addig maradok babonás.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!
Nagyon örülök,hogy megtaláltalak benneteket! Én 30 éves vagyok, és a 4. babánkat várjuk! 3 gyönyörű kisfiú boldog édesanyjaként vágyunk egy kislányra. Reméljük,hogy végre lesz egy kislányunk.. Igaz tartottam magától a terhesség első harmadától, de annyira nem veszélyes,mint amilyen rossz a fiúkkal volt.. Legidősebb kisfiam 8 éves lesz, a középső 5éves lesz, és a kicsikénk 3ésfél éves..
Leszámítva a néha rámtörő émelygést,és az állandó fáradságot, már nagyon várom a 11.hetet ahol el kell hogy múljanak ezek a rossz közérzetet okozó érzések..
Barátnőm mindig azzal vígasztal, hogy ő nem terhes és mégis állandóan fáradt.. Én ezt nem bírom, mert pörgős ember vagyok.. Szóval most tapossuk a 9. hetet, és bízom abban,hogy a következő hét vége felé már túl leszünk a nehezén...
Február 13.-ára vagyok előjelezve a szülésre, és ebben az a csodás hogy a nagyfiam is februári, 9.-én született..
Egyébként még nagyon kevesen tudják,hogy babát várunk, és tudom azt is hogy a 4. babához nem mindenki fog pozitívan hozzá állni, de erre fel kell készülnöm még lelkileg, ugyanis lesz valószínűleg harcom a szüleimmel.. A nagyfiam tudja, és Ő boldogan várja a kishugát, mert mi eldöntöttük,hogy lány lehet,és nem más..:D A kicsik pedig nem akarják elhinni, főleg a legkisebb, ő azt mondja hogy ez nem lehet igaz, úgyhogy nem is erőletetem a dolgot egyenlőre,és ha majd tutira tudni fogja mindenki, lassan felkészítem arra,hogy jön valaki hozzánk, akit be kell hogy fogadjanak a szívükbe. Egyenlőre teljen el az 2 hét még, és boldog ember leszek megint:)
humadene
Jánossomorja

Humadene!

Gratulálok és minden tiszteletem a Tiéd is a 4. baba várásához.

Kicsit azt érzem, hogy bizonytalan vagy, és nem teljesen felhőtlen...

+ Az, hogy vágytok egy lányra 3 fiú után, teljesen természetes.
+ Hogy ki mit gondol egy 4. babáról, ne érdekeljen, inkább legyél büszke, hogy a mai világban egyike vagy a bátraknak, akik nem foglalkoznak a felnővés aggályaival...
+ És az a 2 rövidke hét hamar eltelik és túl leszel az első reakciókon, amit a családod és környezeted nyújt majd.
+ És remélem, hogy utána már csak az örömre és a 3 fiúra és apára koncentrálsz és hogy jól legyél!

A vonalzóidat mikor készíted el?

K.
Vendég

humadene!

Teljesen igaza van Katának! Ne törődj másokkal az a lényeg, amit ti éreztek!
Nekem elhiheted, hiszen nálunk ötöske jön és a család ki lesz bukva.

De nem ők nevelik fel, majd akkor szóljanak bele, ha övék a felelősség.

Anyósék lesznek a legjobban kibukva. Na meg a nagyfiam. Neki el sem merem még mondani.
Csak ha már túl vagyok a 12. heti genetikán és egészséges. Vagy ha már látszik rajtam.
Gyanítom, hogy így ötödjére hamarabb meg fog látszani. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

[quote="_gemini"]K írta:_geminiata
nagyon orulok nektek! Ugye te akkor mar marcius elejere esel? Maradsz azert velunk, ugye?
gem

Gemini!Igen, mostmár szerintem mindenképpen maradok, még tettem egy halvány próbát a márciusi topik megmentésére, de hiába. Azt hiszem a bejegyzésem nem kellett volna oda.... Mostmár mindegy. :shock: :( :?

Szóval köszi, hogy velem izgultál és a gratot is. :) :)

K.
Vendég

Lányok!

Találtam egy táblázatot, amiek a B2 mezőjébe kell beírni az utolsó mensi első napját és utószámolja a terhesség 40 hetét és minden hét mellett szerepel, hogy kell-e és miylen vizsgálatra menni.

Íme, csatolom.
Terhességi naptár
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!
Ma voltam először dokinál. 8 hetes a babócánk:)
Febr. 11-re vagyok kiírva. Hallottam a szívhangját is a babónknak, csodás volt!
Legközelebb júl.25-én kell dokihoz mennem, addig kell intéznem a védőnőt, háziorvost, labort.

Röviden rólam: 31 éves vagyok, Óbudán lakunk, és van már egy 2,5 éves kisfiúnk Ákos.
Még csak kevesen tudják, hogy érkezik ketteske. Addig amíg nem látott doki nem akartam elmondani. Csak férjem tudja meg anyósom. Anyósom is csak azért tudja, mert ő vigyázott a kisfiamra amíg dokinál voltam.

Nálam az émelygés és a farkaséhség van napirenden. Már talán nem vagyok annyira álomkóros mint eleinte.

Mindenkinek gratulálok a babóhoz.
Akinek 4. v. 5. babája lesz, hát le a kalappal. Minden elismerésem!

Zsu :D
pipcsike

Én is gratulálok minden kismamának!
Sajnálom Kata, hogy a márciusi topik nem "működik", én is olvasgattam bele, és "kívülállóként" csak azt tudom mondani: az igazság félúton van" :wink:
De itt nagyon jó, és a március eleje lehet február vége is :wink:
Jusz, én nem tartanék a nagyok reakciójától: nálunk talán a legidősebb fiunk örült anno a legjobban a bejelentésnek, és most 20 évesen sem gondolja "cikinek" a kis testvért, sőt!
Magamról röviden annyit: van egy 20 éves, 12 éves és 4 éves fiam, meg egy 14 éves lányom, októberben búcsúztunk el a mi kis angyalkántól, és most sajnos úgy tűnik a kis "szedrecskénk" nem marad meg, bár ki tudja. Hogy érthető legyek egy hete teszteltem pozitívat, de a hétvégén 3 napig vérezgettem, majd e hétvégén derül ki, hogy min is a helyzet velünk. Addig itt nyomom az ágyat, és próbálom meggyőzni a babócát, hogy jó helyen van :wink:
Pussz mindenkinek

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68

Ja, és visszér. Az volt, van nekem is. Első szülésemkor a lábam jobban fájt, mint a szülés :shock:
Én soha semmilyen kenőcsöt nem használtam rá, amint lehetett pockoltam fel a lábam.
A gyerekszám növekedése nálunk is kiverte néhányszor a biztosítékot a rokonságnál, még a baráti körben is :shock: , sőt egyszer egy nagyobb baráti összejövetelen (férjem 40- szülinapján) pohárköszöntő gyanánt a férjem mindenki tudtára adta hivatalosan, hogy a legifjabb nem csak úgy becsúszott, hanem tervezett volt, és még nem álltunk le! Ajánlom a "két fül módszert": nevezetesen: az egyiken be, a másikon falra hányt borsó. :wink:
Pussz, matuzsálem :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68

Sziasztok
probalok majd visszaolvasni, addig is csak mondani szeretnem, hogy voltam ma dokinal. Minden rendben, bar a babot par nappal fiatalabbnak latta a doki, igy most 6+6, es a celdatum 2012.02.12. Szive vert rendesen, es mar kb 1 cm! Ez meg igy a negyedik babaval is hihetetlen erzes! :)
Udv az ujaknak
gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Humadene, Kukucsi, Yusz
Erdekes, hogy ebbe bele sem gondoltam, de valoban ugy van, ahogy mondjatok: az emberek tobbsege kiakad, amikor harom gyerek utan bejelented, hogy jon a kovetkezo. Aztan probaljak palastolni a megdobbenesuket, majd halkan megkerdezik, hogy terveztuk-e, vagy csak ugy becsuszott. Hat terveztuk.

Szoval mashogy gondolkodnak ok, es mashogy mi. Es akkor jonnek a kovetkezo kerdesek: de akkor most nagyobb hazba fogtok koltozni, ugye? Es bizonyara nagyobb kocsi is fog kelleni? Bevallom a frankot, tenyleg nem dozsolunk a helyben, de azert panaszra sem lehet semmi okunk. Es szerintem nincsen abban semmi rossz, ha egy gyereknek osztoznia kell a szoban, es mas egyeben is. A kocsitemat meg targyaljuk a ferjemmel, de nagyon affele hajlunk, hogy maradunk a mostaninal, vegtere is beferunk, csak nem tul kenyelmesen.

Patricia,
Igy, hogy engem par nappal visszatoltak, majdnem egy napra lettem kiirva veled. Hajra, mar csak ketszazharmincvalahany napunk van hatra :lol: :?

Zsofi
udv kozottunk!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Tudom, miről beszélsz :wink:

kukucsi68

Sziasztok kismamik!

Humadene, Zsu, Udv itt es gratulalok!

Na, ma volt itt a vedono. Aranyos volt nagyon. Megmerte a vernyomasom(amire azt mondta tokeletes :) ) Vett le vagy 5 ampulla vert, kert vizelet mintat es feltett egy rakat egeszsegugyi kerdest. Vicces volt ulni a kertben mikozben vert vesznek :lol: Az eredmeny het vegere lesz meg de csak akkor hivnak,ha valami gond van. Ha nincs, akkor majd a legkozelebbi talalkozokor adjak ide a terheskonyvvel egyutt. Ja meg adott kismillio brossurat meg termek mintat. Szoval matol hivatalos kismama vagyok :wink: Nyilvan vagyok tartva :D Az UH 28-an lesz. Mar "csak"3 es fel het. Remelem minden rendben lesz. A vedonovel legkozelebb a 16. heten talalkozom.

Koszonom a tppeket rekedessel kapcsolatban. Ma sikerult megszabadulni a salaktol :lol:

Tenyleg nem latszik a vonalzom? En latom :shock: A 9. hetben vagyok, 8+4 szereny szamitasaim szerint.

Kata, meg szep,hogy maradsz itt! Te inditottad a topicot!!!

Olyan jo, hogy ilyen sokan vagytok nagycsaladosok. En is midig 4 gyerekrol almodoztam de igy 31 evesen mar orulok ha lesz ketto.

Kukucsi szoritok, hogy veletek maradjon a baba! Pihenj sokat!

Olyan jo nektek akik mar voltatok UH-n es lattatok, hallottatok a babacskat. Az en UH-m meg olyan messze van :(

Lilypie First Birthday tickers
oolong
Gyula

oolong-te hol laksz, hogy neked házhoz megy a védőnő a vérvétellel?Nekem is kell.Így sokkal kényelmesebb lenne, minthogy én menjek a 4 éves kisfiamat hurcolva magammal mindenfele, ugyanis nekem nincs kire bízni, mert a legközelebbi nagyszülő 500km-re lakik.
Én is hívtam ma a védőnőt,és elmondtam neki a nagy hírt.Az volt az első kérdése, mikor tudok bemenni.Mondom még nem,mert előbb dokihoz megyek,majd 7-8 hetesen.Addig nincs hova sietni.Majd akkor megyek, mikor a férjemnek szabad napja lesz, hogy a kicsit ne hurcoljam magammal oda is.
Tényleg nem látom a vonidat csak valami kódot...

Ma voltunk Gyulán.Megnéztük a várat.Voltam még jó pár évvel ezelőtt is, de most valahogy másként mutat.Túl mű az egész...na mind1.A játszótérről a kocsi fele sétálva egy méhecske felmászott a nadrágom szárán, fel a combomig,ahol beszűkült a nadrág és én nem tudtam Őt másként kiszedni, csak ha lehúztam mindenki előtt a gatyámat.Nem szégyelltem magam, mert tudtam soha többet nem fog engem senki sem látni közülük.Sajnos sikerült belém döfnie a fullánkját.Itthon szedtem ki, de nagyon fáj és be van dagadva a combom...Most tettem rá ecetes borogatást.Elképesztő.2 hete darázs csípett meg...csak a másik combomat,előtte 1 héttel viszont ugyanezt a combomat egy másik darázs.De a darázscsípés kutya füle a méh mellett...Nagyon fáj...Vigyázzatok magatokra csajok és a gyerekekre.Sok a darázs és a méh az idén.Anyum szerint nem leszek reumás...hehe...

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Oolong
32 multam par nappal, amikor Rebeka szuletett. Szoval szamitasaim szerint meg nektek is belefer egy par gyerkoc... :lol:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

No, akkor én már nem is nyilatkozom a koromról! :shock:
Szerintem is belefér még a korba...

kukucsi68

Sziasztok!
Szia zsu! Üdv köztünk!

Kata!
Jó a táblázat! El is mentettem, nem árt, ha kéznél van.

kukucsi!
Én idén töltöttem a 40-et és bevallom a korom miatt félek a legjobban.
De egy jó barátnőm 41 volt, amikor szülte a legkisebbet, szóval szerintem ha a genetika rendben van, akkor menni fog.
Nagyon drukkolok, hogy megmaradjon a baba. Csináltál azóta tesztet? Vérzel még?
Lehet, hogy pont ezért kellene elmenned a dokihoz, adna gyógyszert a vérzésre.
Négyeskével én pont így jártam. Elkezdtem pecsételgetni, két pozitív teszt után.
A doki nem hallott még szívhangot, de felírt gyógyszert, amitől elmúlt a vérzés.
A sárgatest elégtelenség szokott általában ilyenkor vérzést eredményezni.
Mire visszamentem már volt szívhang is! :lol:

Oolong!
Látod mennyien bizonyítjuk, hogy belefér még baba! :lol:

timcike!
Jaj, szegénykém de peches vagy! Még szerencse, hogy nem vagy allergiás a csípésre. Akkor nagy baj lehetett volna! :(

gemini!
Gratulálok a szívhanghoz! Már én is nagyon várom, hogy halljam! :wink:
Mi négyeskénél cseréltünk kocsit, 7 személyes, szóval ötöske is belefér.
A lakással nagyon kínlódunk, van egy építési telkünk, amit el szeretnénk adni (mivel építkezni nem fogunk) és van egy lakásunk, amit szintén szeretnénk eladni. A kettőből kellene összehoznunk egy kertes házat.
Szóval jelenleg nem vagyunk hely bővében, de remélem a sors majd ebben is segít. :D

Én azon szoktam mosolyogni, amikor csak a két kicsivel megyünk vásárolni, sokszor megállnak idegenek nézik és dicsérik őket. Na akkor közlöm, hogy van még kettő ebből a típusból és a legnagyobb 18 éves.
Látványosan tátva marad a száj, leesik az áll. Rögtön jön a megjegyzés, hogy de bátrak vagyunk, a mai világban ennyi gyereket nevelni...

Hát, bátraké a szerencse ugye?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Humadene és Pipcsikével 22 főre nőtt a létszám. Alakul.... :)

Pipcsike üdv és gratulálok. Dolgozol vagy otthon voltál a kisfiatokkal?

ÓÓÓÓ, micsoda korok, megáll az ész. Apa nővére májusban töltötte a 41-et 0 baba, és most próbálkoznak.... Egy 1 éves kapcsolatban, ez a tuti bátorság, bár ebben a korban nem vaccilálnak annyit, hogy kinek, meg hogyna, meg ki fogja felnevelni.
Nem is tudom mi lesz, ah megtudja, hogy nálunk jön a második én 28 éves vagyok....

K.
Vendég

Kukucsi!!! Akkor áruld el, hogy mennyinek érzed magad??? :) :) Biztos 25-nek!
Vendég

Timcike, Londonban elunk es Gyularol szarmazunk :lol: Nem tetszett a var? :( Voltatok a Szazevesben? A legjobban ez hianyzik otthorol, a finom cukrasz sutemenyek :cry: Hogy tetszett a varos? Augusztus vegen megyunk haza, mar ugy varom. Darazscsipes, szegenykem :( Remelem jobban vagy.

4 gyerek, hat nem tudom. Majd meglatjuk mit hoz a jovo :wink:

Vonalzom meg mindig nem latszik?

Lilypie First Birthday tickers
oolong
Gyula

Oolong, nem tudom miről beszéltek a vonalzó kapcsán, de nekem az elejétől látszik, virágfűzér és egy kismama jelölőd, angolul van írva alul a szöveg... Nem?
Vendég

Afonyabogyo már 3 hete nem jeletkezett. :( :( :(
Vendég

Miszimaszi is csak a legelején.... :( :( :(
Vendég

oolong-hát nekem a vár azért nem tetszett most, mert túl fel van újítva, nem hagyták meg a régi látszatot...az ágyúgolyókat kiszedték, a lukakt betömték...nem kellett volna...Nem voltunk a cukiba, mert a méh csípés után, bevallom őszintén nem volt már kedvem sétálgatni...Mára jobban, köszönöm.Picit lelohadt a duzzanat, de még mindig fáj és viszket.Hála hogy nem vagyok rá allergiás.
Én nem tudom én nem látom a vonidat, de a tiedet [b]beleki
....mármint az Ádámét látom, csak az újat a minimanóét nem...és a naptáradat sem tudom letölteni...
[/b]

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kata!

Az a furi, hogy mostanában nagyon sok 40 év körüli kismamával találkoztam. Ezen belül is a két véglet dominál, vagy a negyedik-ötödik jön, vagy az első. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!
Olyan jó, hogy ennyi nagycsaládos van itt ebben a fórumban. Igazából én is 4 gyereket szerettem volna mindig, de hogy ilyen nehezen jött össze ez az első terhesség, hát nem tudom, mi lesz. Én 29 vagyok, és mindig úgy terveztem, hogy 30 éves koromig már legalább 2 gyermekes anyuka leszek. De látva titeket, visszatért a remény, hogy lehet még sok gyerekem, akár 40 évesen is lehet szülni! Szóval köszönöm nektek! :)
Egyébként minden oké, múlt héten voltam orvosnál, hivatalosan kimutatta a terhességet, kaptam beutalókat. A héten elmegyek vérvételre, és jövő héten felkeresem a védőnőt. Addig lelkileg felkészülök a sok ampulla vérre...

Lilypie Second Birthday tickers
lilly

Szia Lilly!

Örülök, hogy újra írtál. És gratulálok, Neked már bizonyítékod is van. :)
Ne törj le, számít, hogy 30 vagy 31. A 31-re még esélyes vagy! :)
Mióta próbálkoztatok, hogy írod, hogy sokára jött össze.

Doglozol? Merre laksz, ilyesmi, amit magadról írnál. :) Ha van kedved. :)
Vendég

Kérlek világosítsatok fel, hogy akkor mikor kell menni először vizsgálatra 6 vagy 8 hetesen?

Az elsőnél mi csak 9 hetesen tudakoltuk meg, hogy van-e pocaklakó. :)

Lilly! Hüvelyi uH volt?
Vendég

Bár mindegy abból a szempontból, hogy amelyik orvost választottam a szakrendelőben ezen és jövőhéten szabin lesz, így legelőbb csak 18. -i héten tudok menni vagy 25.-in, mert csak hétfőnként rendel, akkor meg 6+3 vagy 7+3 lesz.
Vendég

Mi több, mint 3 éve próbálkoztunk. Azt hittem, nem lesz gond, mert sosem voltak nőgyógyászati problémáim, ha elmentem vizsgálatra, általában azt mondták, végre egy egészséges nő!
De aztán csak nem jött össze, és elkezdtek kiderülni dolgok, pl hogy inzulinrezisztens vagyok, meg felmerült a PCO gyanúja is, bár azt a mai napig nem tudom, hogy végül van-e nekem vagy nincs. Szedtem clostilbegytet, meforalt, medrolt, férjem mindenféle vitamint, ginsenget, semmi nem segített. Aztán idén tavasszal rászántuk magunkat, hogy ha nem akar ez magától összejönni, akkor keressünk fel meddőségi specialistát. Ő azt mondta, próbáljuk meg az inszeminációt, mert szerinte nincs semmi akadálya, hogy összejöjjön. És mindenféle stimuláció nélkül megcsinálta az inszemet, ami elsőre pozitív tesztet hozott...
Ennyi a rövid sztori. Amúgy budapesti vagyok, itt is dolgozom. Bababarát cégnél, úgyhogy remélem, nekem nem lesz gondom, ha bejelentem a dolgot. :lol:
Én 5 hetesen voltam először dokinál, nagyon akart látni, ő is nagyon örült a babának. Csinált hüvelyi UH-ot, de akkor még csak a petezsák látszott. Mondta, hogy menjek vissza egy hét múlva, megnézi akkor is. 6 hét egy naposan voltam legközelebb, és akkor már pulzált a kis magzat.
Szerintem bőven ráérsz 6+3-kor vagy 7+3-kor elmenni, előtte úgysem nagyon tudna mit mondani. De vannak itt nálam tapasztaltabbak is :wink: !

Lilypie Second Birthday tickers
lilly

Lilly! Köszönöm, hogy leírtad a történeted, szerintem 7+3 nál fogok menni, addig kihúzom valahogy. Nálad érthető volt a nyors látogatás, gondolom ez az orvosnak is siekrélméyn, bár nem először éli át. :)
Vendég

Beleki
en is inkabb 7+3-kent mennek!

Lilly
orulok, hogy te is itt vagy!

gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Lilly-őszintén gratulálok a picurhoz.Nagy az öröm biztosan!Ne aggódj a kor miatt.Még ráérsz a 2-dik babával is.Én azt mondtam 35 éves koromig szülök,utána már nem.Attikámat 25 éves koromra terveztem, be is jött,és a tesót meg 30-ra.Hát Ő is bejött.A férjem még szeretne egy kisbabát,én még gondolkodok rajta.Majd elválik.Most örülünk a tesónak egyenlőre.Reméljük nem lesz semmi baj.Én is majd csak 7-8 hetesen megyek dokihoz.Majd szeptemberbe megyünk nyaralni, remélem nem lesz baj a repülőn, hisz Attikámmal is sokat repültem,még 8 hónapos terhesen is, igaz az csak 45 perces út volt, de nem volt semmi baj.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vonalzót én is láttam első perctől :wink:
Mindenkiét.
Pussz

kukucsi68

Sziasztok!!

Számításaim szerint nekem is ide kell csatlakoznom hozzátok :D

Gratulálok mindenkinek a pocaklakóhoz!!!
És lám egy ismerős YUSZ :wink:

Nálunk a 3. bébi van útban, remélem minden oké lesz!!!
Jövő héten tervezem a dokilátogatást... most 6+4-nél tartok azt hiszem :)
Vendég

beleki, itthon vok. gyesen a kisfiammal
sztem elég ha 7+3-nál mész, én tegnap voltam először dokinál 8+1-már hallottam a szívhangját

lilly-szívből gratulálok én is, nem lehetett könnyű éveken keresztül
Én ketteskénkre 9 hónapot vártam, de már ez is rengetegnek tűnt,már nagyon szerettük volna. Sajnos februárban volt egy vetélésem, de végre most itt van már a pocakban a babóca
:D

Én is szeretnék vonalzókat, de a beillesztésnél elakadtam, nem tudom hova kell bemásolni a kódot.
Segítsetek légyszi,köszönöm!
pipcsike

Sziasztok!

Ér még csatlakozni? :)
Február elejére várom első gyermekem, 9+4 vagyok ma.

Én simán a hozzászólás aljára illesztettem be a vonalzós cuccot.

Kép
babeck
Budapest

babeck!
Gratula neked is!!! Gondolom megengedik a csajok hogy csatlakozzunk :D

pipcsike!

Felül rámész a profilra és ott látsz olyat hogy Aláírás és egy üres helyet, oda bemásolod a kódot és utána elmented. Aztán akárhányszor írsz mindig automatikusan meg fog jelenni :D
Remélem segítettem..
Vendég

Sziasztok!

Újra itt vagyok. Olvastam, hogy valaki írta, hogy az ultrahanggal meg tudják állapítani pontosabban a baba korát (a terhesség heteit). Hogy van ez pontosan? Én most voltam ultrahangon. Hétvégén sajnos erõs szúró fájdalmakat éreztem a méhemnél, meg egy kicsit barnáztam is, egy másfél napig. Persze megijedtem, kaptam is idõpontot ultrahangra.

Ma voltam. Minden rendben szerencsére, habár hasi ultrahangot végeztek, de így is látható volt a szívhang. :)

Az utolsó menszi óta eltelt idõ szerint ma léptem be a nyolcadik hétbe, viszont az ultrahang és a baba nagysága alapján csak 6 hetes és 2 napos. Ez így rendben van? Ki mit tud errõl?

Köszi, és gratula az újaknak! :D
csekom
Zsurk

Igen, az UH a megbízható adat. Az utolsó mensi alapján meghatározott adat csak hozzávetőleges, nem mindenkinek van pont félidőben peteérése, viszont az első 12 hétben a magzatok növekedése azonos, így ezután csak akkor szomorodj el, ha nem fejlődik a babócád.
Kitartást, pihenj sokat.
Adtak valamit a vérezgetésedre?
Pussz

kukucsi68

Szia kukucsi68!

Nem kaptam semmit a vérezgetésre. A probléma az, hogy jelenleg Angliában élünk a férjemmel. Itt sajnos nem kötelezõ az ultrahang egészen a 12. hétig. Most is csak azért utaltak be, mert már volt egy vetélésem és fájásaim voltak, meg vér...
Szülésznõ is csak a 8. héten fog látni, amikor vért vesznek de semmi egyéb.
Néha azért aggódom, hogy mi van, ha mondjuk vmi olyan probléma lép fel, amit még korai terhesség idején lehetne orvosolni és nem vezetne vetéléshez, de nem veszik észre, vagy nem csinálnak tesztet, és így nem derül ki. Pl. sárgatest hormon elégtelenség... mert vérezgetni attól is lehet, nem?
Úgy néz ki, hogy abbamaradt a vérzés, szerencsére.

Köszönöm a gyors válaszod! :)
csekom
Zsurk

Szia Kirus!

De rég hallottam rólad!! :lol: Ezek szerint a következő babáink is egyszerre "készültek"? :oops: :lol:

csekom!

Nekem a negyedik terhességem pont a sárgatest elégtelenség miatt kezdett pecsételgetni a 6. hét környékén.
Kaptam rá Utro-t és szépen elmúlt. Most itt rohangál és az idegeimet cincálja. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Nekem a dokinő azon az állásponton volt, hogy nem ad semmit(rutascorbint leszámítva), ha mennie kell, hát menjen :shock:
Az eszem is uezt mondta, de a szívem!!!!
Még várunk, ha nem lesz semmi, biztos mindent megteszek, hogy "benn maradjon" az elkövetkező.

kukucsi68

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?