Sziasztok!
Szia zsu! Üdv köztünk!
Kata!
Jó a táblázat! El is mentettem, nem árt, ha kéznél van.
kukucsi!
Én idén töltöttem a 40-et és bevallom a korom miatt félek a legjobban.
De egy jó barátnőm 41 volt, amikor szülte a legkisebbet, szóval szerintem ha a genetika rendben van, akkor menni fog.
Nagyon drukkolok, hogy megmaradjon a baba. Csináltál azóta tesztet? Vérzel még?
Lehet, hogy pont ezért kellene elmenned a dokihoz, adna gyógyszert a vérzésre.
Négyeskével én pont így jártam. Elkezdtem pecsételgetni, két pozitív teszt után.
A doki nem hallott még szívhangot, de felírt gyógyszert, amitől elmúlt a vérzés.
A sárgatest elégtelenség szokott általában ilyenkor vérzést eredményezni.
Mire visszamentem már volt szívhang is!
Oolong!
Látod mennyien bizonyítjuk, hogy belefér még baba!
timcike!
Jaj, szegénykém de peches vagy! Még szerencse, hogy nem vagy allergiás a csípésre. Akkor nagy baj lehetett volna!
gemini!
Gratulálok a szívhanghoz! Már én is nagyon várom, hogy halljam!
Mi négyeskénél cseréltünk kocsit, 7 személyes, szóval ötöske is belefér.
A lakással nagyon kínlódunk, van egy építési telkünk, amit el szeretnénk adni (mivel építkezni nem fogunk) és van egy lakásunk, amit szintén szeretnénk eladni. A kettőből kellene összehoznunk egy kertes házat.
Szóval jelenleg nem vagyunk hely bővében, de remélem a sors majd ebben is segít.
Én azon szoktam mosolyogni, amikor csak a két kicsivel megyünk vásárolni, sokszor megállnak idegenek nézik és dicsérik őket. Na akkor közlöm, hogy van még kettő ebből a típusból és a legnagyobb 18 éves.
Látványosan tátva marad a száj, leesik az áll. Rögtön jön a megjegyzés, hogy de bátrak vagyunk, a mai világban ennyi gyereket nevelni...
Hát, bátraké a szerencse ugye?