zsenka Honnan szerzel akciós e-mailes kuponokat? Ez nagyon érdekel
Sport babakocsi az „esernyőre csukható”? Na, olyat majd én is beszerzek, ha a csaj már stabilan ül, remélem az őszre már jó lesz! A mi kocsink 3 kerekű túragép, ami kell is, mi kirándulunk is vele (melegben nem bírja a kendőt vagy kengurut), de a gondolat, hogy felszálljak vele a buszra
ede Hát, még egy kis bénázás a kórházban az időponttal, és már a következő gyerekkel együtt csinálják azt a szűrést
Pelusokat én is a dmkuponokkal próbáltam végig, de nekünk pl a liberó kiveri a kis popóját meg ilyen vattaszerű kis göbök maradnak a kis hurkák közt
Pedig sűrűn cserélem. Kakit pl azonnal jelzi (üvölt)
Ha az ember éveket tölt meddőségi kezeléssel, simán fizet a nőgyógyásznak bármennyit, csak mert elege van a személytelen aktatologatásból.
tamara Üdv köztünk! Szopi+vérzésben saját tapasztalatom nincsen, én szülés után 5 héttel már véreztem :tvisted: Anyám viszont nem vérzett nővérem és köztem, mi 21 hónap korkülönbséggel születtünk, és bár ő állította, hogy én a nővérem első szülinapján fogantam, a dokik nem hitték el, és meg akarták indítani a szülést májusban (aug 1-jén születtem) mert szerintük már túlhordott. A mázlim az volt, hogy elküldtek az ország egyetlen ultrahangjára (igen, akkor még csak 1 volt), anyám ugye 6 hónaposan az 1 éves nővéremmel sorban állt (nem volt szék) fél napot, majd közölték vele, hogy ne hagyja, h megindítsák
Amúgy ő a velem való terhességet a tünetek miatt ismerte fel, pedig velem nem hányt.
Lili Mi a másik Kováts-hoz járunk a Kaáliba
Jó hogy mondod a hosszú várólistát, mi januárban szeretnénk a beültit, akkor augusztus körülre kérek időpontot. Citológiát a nődokim úgyis akar csináltatni a nyáron, az 1 éven belüli lesz a beültihez képest.
Huh, nem lehet egyszerű, hogy apával van baj
ahogy a férjemen látom, őket talán még jobban megviseli a meddőség, mint minket. Pedig nálunk nem derült ki, ki vagy mi a ludas.
Vizsgálatok:
kb azt írtam le, amit te, de aztán kitöröltem és nem mertem elküldeni
Pont ugyanígy voltunk mi is, bármit találnak, marad a baba, ezért nem is izgultam. Mivel a nénészem amúgy is az Istenhegyin van, ő mondta, h automatikusan csinál mindent, meg hát apa már „idős” (38). Én meg azt gondoltam, ha baj is van, ne a szülőszobán tudjam meg, fel tudjak készülni, utána tudjak olvasni, ne akkor kelljen elfogadnom, hanem már így várjam az érkezését. De a második babánál pont azt vallom, mint te. Itt már Szaffi élete, egészséges lelki fejlődése és hosszú távú jövője is kérdés. Persze, minden vizsgálat mellett lehet gond, de amitől lehet, meg szeretném óvni. Persze, lehet, ha ott leszünk még meggondolom magam
Mi apával előre megbeszéltük, hogy a vizsgálat eredményétől függően mit teszünk majd, hogy ne akkor ott kelljen dönteni.