Sziasztok!
Georgia: abban biztosan igazad lehet, hogy ott könnyebb, mint idehaza.....
Mi alapjában elég nemzeti érzelműek vagyunk a férjemmel...de egyre többször felmerül, hogy érdemes-e itthon szétgürizni magunkat erre a bizonytalanra ami itt egyre jobban alakul??!! Pont tegnap kezdték el riogatni a népet, hogy öregségünkre nem lesz aki eltartson és egy 120 ezer nettós átlagfizetés (kérdem én tényleg ennyi lenne????), szóval aki átlagban ennyit keres és fizet mindent, az jó esetben öreg éveire egy 40 ezres nyugdíjra számíthat.... fasza...
Ha eléred az öregkort, jobb is ha felkötöd magad, vagy mit akarnak ezzel
Persze mondják, hogy takarékoskodj... Köszi... És akinek már eddig is megélhetési problémái voltak, az hogy tegye félre a jövedelme 5-10%-át 30 éven keresztül???... Na inkább bele se folyok ebbe.....
Bea: Én úgy tudom, hogy a 18. hét környékén van ez a második genetikai ultrahang. Nekünk ugye most a 12. hetesen is volt, elméletileg már itt is elég sok mindent lehet szűrni...de a 2-ról mondták nekem, hogy az nagyon fontos. Ha nincs jó uhuja a dokidnak, érdemes elmenni fizetősbe (akár Istenhegyi, akár Bolgárkerék u.... vagy máshova is... A G1-et én nem ismerem).
Az én férjem szerencsére nagyon jól áll a babaváráshoz. De nekünk ugye van egy több, mint 4,5 éves - várakozással teli - előéletünk... csomó kivizsgálással, inszeminációkkal, lombikokkal...Ez azért nem elhanyagolható
Rajó, a férjem idáig nagyon jól vizsgázott, már azokban az időszakokban is, mikor a vizsgálatok voltak, soha nem húzta az orrát, vagy morgott ha menni kellett, hát mentünk, végig támogatott, a beavatkozásokkor mindig ott volt velem... (ne tudjátok meg, hány pasiról tudom, hogy mekkora probléma egy ilyen tortúra végigcsinálása!!!)
Most pedig, amióta tudjuk, hogy jön a baba, gyakorlatilag a fellegekben jár. Az első uhukon ugyan nem volt ott velem a melója miatt, de most a 2 utolsón igen, és ezután is igyekszik úgy szervezni majd a melóját, hogy a vizsgálatokkor ha teheti ott lehessen. Számunkra nagyon fontos, hogy mivel ennyit vártunk RÁ, együtt csináljuk végig ezt az egészet, ne legyen Ő semmiképpen se kirekesztve a dolgokból. Természetesen apás szülésre készülünk...