Gabolino: hát jó búlást, próbáltad már SINUPRET-et? Trehesség alatt is szedhető, babáknak is lehet adni már csepp formájában is. Nagyon jó szerintem, felszakítja a slejmet, pik-pak meggyógyulsz tőlle.
Érdekes én amikor terhes vagyok sosem voltam beteg, egyszerűen jót tesz nekem a terhesség, amugy beteges vagyok. Most simán megiszom a hütőből kivett tejet, fagyit eszek, hideg italokat iszom és nem fájdul meg a torkom.
Mi hétvégén Aggteleken voltunk barlangászni és ott néha kirázott a hideg, féltem a felfázástól, de nem történt még azóta semmi. Nagyon picit fájt a torkom, de szerintem az csak a kiszáradástól volt, alig ittam.
Zizi: drukk az AFP-hez!
Petcsilla: kb 1 hét az eredmény, ha a kórházban csináltatod az orvosod beutalására, akkor neki fog menni és ő lecsekkolja, majd amikor mész megmutatja.
Ha körzetihez mész beutalóért, akkor a körzetihez megy az erdmény, szintén ott megérdeklődheted 1 hét múlva kb, hacsak nincs benne különböző pl: rubeola, toxoplazma védettség elleni vérvétel, mert akkor több hét.
Nekem a rubeolám 5 hetesen vették le, és majdnem a 12 héten tudtam csak meg ez erdményt, ültek rajta, még jó hogy már átestem rajta, csak nem tudtam. A toxoplazmán viszon tmég nem estem át, pedig állatokkal foglalkozom
de most azt is lekértem.
Nem kaptál képet? biztos már jó nagy a baba, hány cm?
Én ugyahogy már jól vagyok, alig volt mostanság hányingerem, szaglásom is kezd jobb lenni, már nem undorodom annyira sok mindentől, fáradtságom is kezd elmúlni, na persze éjszaka nem mindig tudok aludni, már fűt a gyerek belülről.
Érdekes hogy minden terhesség más-és más. Nálam az elsőnél 17. hetesig hánytam napi többször, de viszont megszépültem.
Most kb eddig 5-ször hánytam, és pattanások vannak rajtam.