Ranita amikor elolvastam rosszul lettem:( Most jöttünk fel a vacsiból és az egész mindenség felfordult bennem ettől a rossz hírtől:(((( Annyira sajnálom!! Nem tom, hogy mit monhatnék Neked, ami vígasztalást nyújthat, mert engem most semmi az égvilágon nem nyugtatna:(((Szívemből kívánom Neked, hogy könnyen feldolgozd és hamar összejöjjön a baba. Néha annyira érthetetlen, de aztán kiderül, hogy minden van vmiért, csak nehéz kivárni, hogy ez ugyan miért történt. Most annyira meg vok én is ijedve:( Lehet én is beleélem magam és ugyanebben a cipőben járok, hiszen egy betegségünk van......
Ranita minden jót kívánok Neked
Henó én is így jártam ám a Hippel.A normál ára 990,- Ft lenne, én az Auchenben lévő gyógyszertárban meg is vettem 1500,- Ft-ért, hihetetlen. Sztem sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, egyszerűen nekünk kell figyelnünk, hogy hol mennyiért tudjuk megvenni.Kiváncsi leszek, hogy mit válaszolnak viszont vissza.Nem adtad vissza, hogy máshol megveszed akkor???A vaterán néztétek??Ott minden olcsóbb, én is az elevitet és magne B6ot is onnan rendeltem, amit nem szedek, mert nem tom lenyelni:)
De az ovu teszteket és terhes teszteket is onnan rendeltem, dbja 80 Ft volt szállítási ktsg-gel.Nem mindegy!!!
Ma fürödtem a Balatonban és borzasztóan jól esett.Csak támaszkodtam a matracon és majd elfolytam:)Aludtam délelőtt, majd délután aludtam a strandon és mikor visszaértünk a hotelbe estefele is ledőltem. Szerintetek??:)
Zsaklin hátha átmegy rajtad ez az egész, de sztem a meleg is hozzásegít ehhez a rosszulléthez, nem??Én klímában annyira jól vagyok, melegben pedig szédelgek és levegőt sem kapok.Sőt esténként már nem is merek úgy zuhanyozni, ahogy szoktam, mert a gőztől rosszul érzem magam.Marad a langyos víz.
Sziszi jobban vagy?Elsőpocaklakó mi egy idős/napos terhesek vagyunk:) Nagyon várom a holnapi élménybeszámolót, de részletesen ám!!:)Nekem 23án kellene mennem a dokihoz, de most hogy Ranitával ez történt azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha elmennék egy 4D-s ultrahangra hamarabb???Ott is nőgyógyász vizsgál végig, nem???Szerintetek mit csináljak????