Új privát üzeneted érkezett!

De jó,örülök hogy sikerült!Nagyon ari lett a tiéd is.
Valijja
Nagyon hasonló a terhességünk,ugyan úgy vagyok én is mint amit leírtál,csak annyi a különbség hogy 178 cm-vagyok és hát most nem túl nádszáll karcsú,hogy szépen fejezzem ki magam.D
e nem baj,majd babóca születése után visszafogyok.
És mikor az első fiam született,a tesómmal együtt voltunk terhesek,és egymás mellett szültünk.Egy napon születtek a gyerekek három óra különbséggel.Mind a kettő fiú.Jó mi? :lol: Csak nekem lett még egy fiam,na meg a mostani következő babócánk.Neki csak az az egy fia van,és nem is akar többet.Elég egyedi eset voltunk,de szerintem ez amúgy is ritka.

Kép
Kép
Kép
reni78

Sziasztok!

Szépek az új vonalzók!! :wink:

Reni! Ez tök jó lehetett hogy együtt szültetek :D Biztos nagyon jóban van a két fiú!!

Tünetek: Hát tulajdonképpen nekem nincs is olyan durván. Alkalmanként felfordul a gyomrom valamitől, meg rákívánok valamire, de különben semmi vészes... Egyedül ez a folytonos álomkór... Reggel 7kor kel a fiam, kapcsoltam be mesét és 8ig aludtam tovább :oops:

Lehet hülye kérdés: Nektek nő már a hasatok? Mert nekem már rendesen látszik... Persze még csak elhízásnak tűnik de akkor is van, és reggel amikor felkelek akkor is van egy pici, pedig olyankor általában befele szokott horpadni...

Ekriszta! Mi is terveztük csak nem ilyen koránra... de így alakult majd megoldjuk valahogy :D :wink:

Már csak 18 nap dokiig :D

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Sziasztok!

Először is most jöttem az uh-ról ,köszi a drukkokat, magamra vettem! :)
7 hetes vagyok, 11 mm embrióval, ép szikhólyaggal, SZÍVHANGGAL! Ja és kaptam fényképet is! Jövő hét csütörtök védőnő, kapok kiskönyvet. Tök jó lenne már ha lenne kiskönyvem! :)

Mieza:drukk neked a csütörtökhöz! Érdekes lesz dupla szívhangot hallani!

Momi: én a rákszűrés eredményéért mentem,amikor vittem a két csíkos hírt is. Hát nézett is ám nagyot a doki! Nem a beutalót írhatta a meddőségibe, hanem a terhességet kellett megerősíteni! :)

Nalla: magnézium mellett is van hányingered?

Reni: Hű! Ez a kevés uh rosszul hangzik…vagy mi vagyunk nagyon elkényeztetve. De kitartás! Tudod, amíg nincs vérezés vagy sokáig tartó görcs minden rb van odabenn! Reni: szülinapi ajándéknak mondjátok el a babót?

Valijja: Hű, de jó messze vagy te is! Szimpatikus a dokid, jó fej lehet! A barátnőm pocakosan ment repülővel (pontosabban nem is tudom mennyi idős volt), őt 1 hét után nem akarták hazaengedni,akkorát nőtt a hasa! Lehet – vagyis abből gondolom- hogy csak az utolsó időkben nem szabad repülni?
Nálam is ezek a tünetek vannak! :) És hányás nincs (kopp-kopp-kopp)

Vickany: üdv köztünk! :)

Ekriszta:Le a kalappal előtted! Mai világban 4 gyerek!

Tecaaa: jobbulást! Nekem nem látszik a pocakomon semmi….igaz, párnázott is egy kicsit…. Annyi, hogy feszül nagyon, mintha megettem volna 3 tányér nagy szemű bablevest rántott karfiollal!
:lol:

Nálunk még nincs név. Mi még ott tartunk,hogy ez egyszerűen hihetetlen, de nagyon jóóóó! :) Ti elmondtátok már valakinek? Párom már világgá kürtölné, de én egy kicsit tartok tőle. Benne még itt van ez a 12. hét előtti para. Ha meg valami baj történik,csak sajnálnak meg mittudoménmi....vagy ez így hülyeség?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág

nagyon gratulálok nektek a picihez,tök jó lehetett az ultrahang.Irigykedve hallom mindig az ilyet.Mert nagyon türelmetlen vagyok,a másik kettővel is az voltam,pedig egy csomó ultrahang volt,most meg semmi.Nagyon neeeem fogom bírni így :cry:
Igazából nem szülinapi ajándék lesz a hír mert a terhesség végéig nem akarom senkinek mondani.Ugye mi nagyon messze vagyunk mindenkitől,és nagyon nem akarom otthonról az állandó aggódást meg prédikációt meg stb....,számítógépen el tudom rejteni ami akarom.De tényleg szülinapi ajándék lesz a bébikénk születése,mert a párom február 9.-ei,és akkora vagyok kiírva :lol: Kíváncsi leszek.

Kép
Kép
Kép
reni78

Sziasztok!

Ördögök alszanak :lol: Végre jó idő van, kimentünk dagonyázni a kertbe és beájultak. Rég volt ilyen, már azt hittem megőrülök a feles energiájuktól :shock: :oops: Nem tudom mi lesz télen :shock:

Rita!
Hátha kislány lesz!! Drukkolok hozzá! Érdekes, hogy Dóri babának hívta... egy másik fórumon is Dóji babázott az egyik anyuka nagyobbik gyereke :lol: Amúgy öcsire vágysz vagy mindegy?

Reni!
Jók a vonalzók! :D Ügyi vagy! :wink:
Én is fájok, főleg ha nem pisilek és tartogatom. Meg alap hangon is sokszor olyan mintha felfáztam volna... még jó hogy írtad a problémád mert már gondolkodtam egy házidoki látogatáson. De így akkor tuti a terhesség miatt van :)
Szép neveket választottatok!! Nálunk apa szerint József lesz. Hülyét kapok ettől a névtől, hát nem tudom, szerintem ha nem egyezik bele hogy máshogy hívják hát majd a szülészobán mást mondok be :shock: :twisted: Ez csak vicc, de nem akaródzik beleegyezni, jó sokat kell majd puncsolnia :shock: :lol: Ha lány lesz akkor Boglárka a szívszerelmem :D

Mieza!
Sajnálom az egész napos álomkórt viszont a vukk elüldözést jól csinálod :wink: :D Remélem távol is tartja majd magát :wink:
Bőgni én is tudok minden hülyességen, a Csiribirit már százszor bőgtem végig, vannak reklámok is amitől sírhatnékom van, de ma pl a Ricsi kibányászta az orrából a cuccot és ahogy oda dugta az enyém alá, háááát majdnem megtalált az elkergetett vukkod :shock: :lol:
Közben olvasom, hogy neked is van ilyen pisivisszatartás-fájás gondod... akkor most már tuti hogy a terhesség miatt van :D

Ani!
Az szuper ha szimpi a védőnő, fogtok párszor talizni :wink: Az enyém is jó fej, főleg hogy sose jön, és sose osztja az észt :lol: :lol: :lol: Remélem megtartja jó szokását :!:
A ti neveitek is szépek! Aisával még nem találkoztam de egyre gyakrabban választják ezt a nevet :) Hogy lehet őt becézni?

Vickany!
Gratulálok és gondtalan pocakosodást kívánok Neked!
Amiket írtál tüneteket, mind-mind jellemző kora terhes tünet! Ne aggódj! :wink: :D

Ekriszta!
Gratulálok mind a négy gyermekedhez!!!! Gondtalan pocakosodást kívánok neked is! Szépek a lányneveitek, a Beatrix nekem jobban tetszik :oops:
Én pesten az Áekben fogok szülni, fogadott dokinál, Szabó Györgynél és program császi lesz a 36. héten :wink: És te?

Tecaa!
A Viktória nagyon szép név, és lehet nem is kell fiú mert Viktória hercegnő lakik a pocidban :wink: :D
Jobbulást! Megfáztál vagy allergia?

Valijja!
Ha itthon vagy szerintem majd mindenféle képpen menj el uh-ra!! Én tuti elmennék sőt lehet egy magyar dokihoz is... bár téged már látott doki így nem biztos de egy uh jó gondolat és anyud is nagyon örülni fog az biztos!
Jó lett a vonalzód!
Szegeden még nem voltam, a szüleid városában sem :oops: Amúgy hogy kerültél ki Írbe? Gondolom repülön :lol: Régen álmodoztam hogy majd kimegyek külföldre szerencsét próbálni aztán pestről eljutottam egész százhalombattáig :shock: :lol: :lol: Szerintem már sosem megyek ki élni, maradok és álmodozok :lol:
Húgodnak gratulálok a szeptemberi babához! Anyud nagyon fogja élvezni az év második felét :wink: :D Első unokák érkeznek majd?
Neveitek gyönyörűek, mind nagyon tetszik!! A Péter szuper választás, a mi petink áldott jó gyerek csak ne lenne a tesója... elrontja :lol:
46 kiló, apám én szerintem többel születtem :shock: Én súlyom már három számjegyű :oops: le sem merem írni épp elég lesz a védőnő pofiját bámulnom majd ha megmér :twisted: :oops:
Pisilést sajnálom, egy hajóban evezünk...

Mennem kell madj folytatom, sziasztok!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Momi

A József nálunk is érdekes volt,mert az én párom is az meg az apja is.És mikor össze kerültünk mondta is hogy a fia is az lesz.Na mondtam is egyből,lehet csak az akkor nem én fogom szülni. :lol:
Aztán ez elkopott időről időre mert belátta hogy úgy sem lesz az én fiam az.Még mindig nevetek a Botikámon,meg sokszor mondom is neki.Gondold el úgy kiabálnék a gyereknek hogy Jocika csere ide, :lol: nagyon gázzz.Bocsánat attól akinek ez fontos név,vagy esetleg tetszik.Csak az én véleményemet írtam. :oops:
Én elképzelhetetlennek tartottam.Én mérges vagyok ilyen dolgokért mert,ez a név nagyon nem divat már és a gyereknek életen át hordani kell,vagy max megváltoztatja.Az meg a szülők szégyene.Szóval én ezt is szem előtt tartom.De lehet az én nézeteim,nem jók.Ezért vagyunk különbözők
:)

Kép
Kép
Kép
reni78

Napvirág-nagyon gratulálok!:D
További gondtalan babavárást!

Nálam is jelentkezett pocak,de sztem az a hízás jele! :oops:

Nem lehet becézni az Aisát-de én nem is szeretném!nem vagyok oda a becenevekért!:D

na de most megyek,később jelentkezem!

Kép
ani983

Reni!
És karácsonykor? Akkor már látszódni fog a pocak. ;) Vagy akkor nem jöttök haza? Na szééép lesz! Februárban olyan körömrágások lesznek itt,hogy az csak na! Majd rukkolunk,hogy egy nap legyen! :D Jaaaj, tök jó izgis lesz! :)
Egyetértek a névválasztással. Szerencsére az a kor már elmúlt,amikor apáról fiúra száll a név! De amúgy is, annyi sok szép név van, tök fantáziátlan! Nálunk a volt férjem volt vidéki és hát ott ezt még sajnos nagyon komolyan vették....szerencsére nem született gyerekünk. ;)

Momi!
Ne is mondd a jó időt! A héten szabin voltunk (vettünk egy elég lepukkadt házat, azt szeretnénk elkezdeni rendbe hozni - de nem ott lakunk még) és semmit nem tudtunk szinte csinálni. Párom ma már ment dolgozni, reggel idegbajt kapott,hogy sütött a nap! :evil: Én még az uh miatt itthon maradtam, kicsit próbáltam volna kertészkedni, de érdekes módon nem jó, ha hajolok vagy guggolok. Nyomódik a hasam, hamar elfáradok és alig kapok levegőt. Persze abba is hagytam,miután éreztem,hogy nem jó. Érdekes dolog....ha most itt tartok nulla súlynövekedéssel, mi lesz később? :lol:

ani983!
Na már én is figyelem a pocakom.....de én nem vagyok mérvadó,mert képes vagyok beképzelni dolgokat...de az tény,hogy kényelmetlenek a ruháim és a súlyom meg nem nőtt. :wink:

KépKép

Kép
napvirág

Momi: Köszi a gratulát. :) Én a Margitba fogok szülni Óbudán , de nekem nem lesz fogadott orvosom.

Kép
ekriszta

Napvirág

Hát nem tudom meddig tudom majd titokban tartani,majd kiderül.Remélem nem veszik észre.Nem nagyon járunk haza,ritkán csak én szoktam,de most a baba miatt nem is fogok egy darabig.
De igazad van,nekem eszembe sem jutott mi lesz itt februárban :shock: Hát lesz izgulás egymásért na meg hogy ki mikor fog szülni.Szerintem tök jó ez a topik :D
Te mikorra vagy kiírva?

Kép
Kép
Kép
reni78

Momi: Elfelejtettem kérdezni, hogy miért lesz 36-dik héten császárod? Lehet, hogy korábban írtad, de nem győzöm olvasni a beszélgetéseket.
Most fórumozok először :roll:
Nekem csak annyiban volt "tervezett" szülésem, hogy az elsőt meg a harmadikat indították.

Jó pihenést mindenkinek.

Kép
ekriszta

Szia Vickany :D )) mi már ismerjük egymást
Ekriszta, üdv közöttünk!!!

Teca, ne légy irigy, olyan voltam, mint az őszi légy :) Ma már semmi bajom, csupa ideg vagyok a holnapi vizsgálat miatt. Nekem még nincsen semmilyen hasam, csak szorulós :)

Reni, ez a story teljesen hihetetlen a tesóddal :oops: Ezt az összhangot :!:

Napvirág, rakd majd fel a képet :) Jaj, már én is úgy várom :)
Nekünk a legszűkebb rokonok tudják: anyum, apum, anyós, após, 2 legjobb barát. Várunk a 12. hétig. Szóval nagyon mondanánk már, főleg a 85 fölötti nagyiknak, akik teljesen fittek még és iszonyú jó fejek :)

Neveket még nem tudunk, megvárjuk, hogy milyen és hányat kell választani :) Viszont elég sok feltételnek kell megfelelnie, mert a párom külföldi. Olyan nevet keresünk, mint a Petra, ami minden nyelven ugyanolyan leírva és kiejtve is és bármilyen vezetéknév mellé teszed, mindenhol akár ’itthoninak’ is tünhet. Pl. a férjem fura vezetéknevével egy ritka név olyan lenne, mintha nem is magyar lenne a baba :)
De a Petra nagyon nem tetszik, ezt csak példaként írtam. Lánynak a Kamilla és a Zora tetszik, pasinak a Kornél és a Donát, de majd kiderül egyszer :)
És legyen rövid, kevésbé becézhető név. Nekünk nagyon hosszú nevünk van mindkettőnknek.

A pipiproblémámmal megnyugodtam, látom többen szenvedünk ebben :)

Én a Jánosba szülök majd :)

Momi, mi több helyen is éltünk külföldön, most itt nagyon jó, de szerintem mi megyünk még tovább is :) Szeretném ha több helyen élnénk, hogy nyitott kozmopolitan gyerekek legyenek :) ))
mieza

Jó reggelt!

Hű mennyit írtatok, de jóóó :D :D Vissza olvasni sajnos most már nem tudok, fiúk keltek de

Mieza! nagy drukkok mennek a mai uh-ra!!

És ha még megy valaki akkor annak is!!!

most megyek is sziasztok!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Új vagyok köztetek,régóta olvasgatlak titeket,de nem akartam addig jelentkezni ameddig nem biztos a baba.Tegnap voltam dokinál és 5 hetes vagyok.
Rólam annyit,hogy nekem sajnos nem természetes úton jött a bébi,hanem második próbálkozásos lombikkal.5 éve várjuk a bébi érkezését.
Kicsit fura eset vagyok.(Állítólag)a doki szerint,mert nincs sárgatesthormonom egyáltalán.De kapok egy csomó pótlékot és elvileg nem kell aggódnom.Pihennem kell,úgyhogy itthon vagyok betegállományon.Élvezem.Hallottatok már ilyenről?

Gratulálok mindenkinek!!!
pöcök24
Dunakeszi

momi: Bocs a betolakodásért, én nem szülök még jövőre (bár még az is lehet:) ). Csak neked akartam írni. Én is Szabó dokinál szültem és imádom a palit. Jó választás. És a kórház is tetszett, kivéve a csecsemősöket, velük nem voltam nagyon megelégedve.
vicky79
Budapest III. kerület

pöcök24 üdv. köztünk.Mit kapsz pótlásként?Pihenj sokat.
Vendég

Mieza!
Drukk!!!!! Kívánom,hogy lásd és halld amit én csak duplában! :)

Reni78!
Én február 04-re.....ugye csajok nem én fogok elsőnek szülni a hónapban???? Legyen má' valaki előttem! :oops:

Pöcök24!
Üdv köztünk! Nagyon nagyon gratula a pocakodáskoz!!!!! :) Gondolom neked is elég nehéz elhinni ezt az egészet. :wink: Mi kb.2 évet vártunk rá, az is elég soknak tűnt, hátmég 5 év....Pihizz sokat!

Én a Bajcsy Kórházban fogok szülni Mosonyi dokinál.
Tegnap nem bírtam tovább apával, el kellett mondani a szülőknek. Hát volt nagy sírás! Mindkét oldalon első unoka. :) De nagyon publikálni én sem akarom még.

KépKép

Kép
napvirág

Mieza!!
Drukkjaim küldöm, jó híreket!!!!

07.02 első UH /BMC/, már nagyon türelmetlen vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.24 09:37-kor.
Vendég

Szia!
Köszönöm az üdvözlést!
Duphastont, fólsavat, femibion 800 és Utrogestan.
PihenekNéha kicsit szenvedek mert már több mint 3 hete ezt teszem.Még jó hogy a terhesség fáradtsággal jár együtt,így tudok napközben is aludni.Egyébként már szét unnám magam itthon egyedül.Férjem reggeltől estig dolgozik.
pöcök24
Dunakeszi

pöcök24

Üdvözöllek én is közöttünk.És nagyon gratulálok a babócához.Nagyon vigyázzatok magatokra.
Lenyűgöz mikor ilyen eseteket hallok.Nagyon nagy kitartás van benned.És a többi nőben akinek ennyit kell várni a babóért.Nekem elsőre sikerült mind a három,na jó a második a második hónapban :oops: Ezért el sem tudom képzelni milyen rossz lehet ennyit várakozni.Szerencsésnek mondhatom magam,remélem mellettem is marad.Na meg minden kismami mellett!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
reni78

Reni 78
Köszi,köszi
Őszintén nehéz volt,de most már így hogy tudom hogy már itt van szinte el is felejtettem milyen nehéz volt.

Napvirág
Köszönöm,Pihenek mert nagyon fontos számunkra!Ha végre megérkezett vigyázok is rá!

Nekünk két éve volt az első lombikos próbálkozásunk és amikor az nem sikerült akkor volt nagyon nehéz...De túl vagyunk rajta és már mindegy!!
Itt ez a kis Tündér!!! :D

Hozzászólok az előző témákhoz.
Én a kalkulátor szerint február 18-ra vagyok számolva,de a doki még semmi ilyet nem mondott.Nektek mondta a doki vagy ti is itt számoltatok a kalkulátoron.

A névvel mi is úgy állunk hogy ha fiú akkor tudjuk hogy mi lesz a neve ha kislány akkor még nagyon ki kell találnunk.
Fiú névvel kettővel is készültünk,a lombikból adódóan nem tudtuk mennyi fog megmaradni,így a két név:Kristóf,Patrik.
Kislányból tetszik:Csenge,Fanni,Laura.
pöcök24
Dunakeszi

Üdv pöcök :)
Nem vagy egyedül, én is lombikos vagyok, nekem is a másodikra sikerült :) Én is utrózom és 4 hete fekszem, pihenek. Vickany is lombikra gyúrt, de a lelkecske hamarabb akart jönni :)

na, itt vagyok, 2.nak hívtak be, jó fejek voltak, mindenki vigyorgott. Aztán megláttuk az egyik babót, szép erős embiónak mondta és láttuk a kisszívét pulzálni, 140-nel. 6 mm. 6 hetesnek írta, mert ma léptem a 7. hétbe. A másik babónál már nem vigyorgott annyira. Ő még csak 4 mm, ezért nem is volt még szívhangja. Azt mondta, hogy az 6mm korában látszik először. Szóval, még minden lehet, akár be is hozhatja a nagyobb tesóját
Nagyon szomorúan jöttem ki, nem is tudom miért. Talán mert szinte semmit nem aludtam éjszaka és annyira elfáradtam, és mert megint egy hét stressz és már nagyon rosszul viselem, hogy mindig aggódom. Mindig csak majdnem minden van rendben. Pedig az volt, hogy ha most hallom a szívhangot mindkettőnél, akkor szép kiegyensúlyozott kismama leszek. De most megint nem kicsit fogok egy hétig igzulni, mert mégiscsak megfogant ott az a kis élet, és akkor már maradjon velünk.
(lehet, hogy később tapadt meg. szerintem lehet, hogy a hematóma kicsit elnyomta, vagy pont amiatt lett későbbi, de pont az a babóca, aki mellett (felett) volt a hematóma.

Szóval, most nagyon kell koncentrálnom, hogy ne a pici miatt aggódjak, hanem nagyon örüljek, hogy itt egy igazi kemény nagylegény és a picur ha szeretne maradni, akkor van rá esélye, mi szeretettel várjuk. (könnyű ezt így leírni, de agyban annyira a kicsi jár a fejemben, hogy légyszi-légyszi maradjon velük és érje utol a nagyot.)
Meg kicsit depi vagyok a stressztől, szóval most le is fekszem majd aludni.

Tudom, hogy Angliában először csak a 12. héten néznek meg és 2 ultrahang van végig és... de én már alig várom a jövő csütörtököt, be is jelentkeztem.
Elfelejtettem megkérdezni hogy mennyire pihenjek, de azt mondta, hogy nem kell a terhes vitamin mellett semmit sem szednem. pedig én szedek plusz folsavat és néha magnaB-t. akkor hagyjam abba szerintetek?

Hallottatok ilyesmiről, hogy az egyik babó lassabb? Ugye be fogja hozni?
Már annyit álmodoztam ikrekről és ott van és ragaszkodik és megküzdött egy 3x nagyobb hematómával is, szóval még szurkoljunk neki!!!
mieza

Napvirág, szerintem az ikresek beelőznek, ott kicsit hamarabb meg szokott indulni :)))

Van közöttetek, aki RH negatív? Ez miben jelent nagyobb macerát? olyasmit olvastam, hogy havonta vérvétel, meg minden.
mieza

mizera

Én meg szeretnélek nyugtatni,hogy szerintem nem lesz semmi gond a picivel.Elkezdett fejlődni és az a lényeg!Az első terhességem,vagyis az első fiamnál ugyan ez volt,csak ő egyedül volt.Annyira kicsi volt hogy 7 hetesen 2mm-volt és több mint egy hétig volt sötét barna folyásom.Bent is kellett lennem a kórházban egy hétig,hogy figyeljék hogy megindul e.Nem biztattak sok jóval,de én kitartottam.Pár nap múlva elindult a növésbe,kaptam gyógyszereket ami erősítette és utána semmi gondom nem volt.Ő a 9 éves Erik fiam.
Szóval a te kisebbik picurkád még nagy adatokkal szolgál.Szorítok nektek!!! :wink:
Én RH pozi vagyok meg a párom is,de a negatívoknál úgy tudom olyan gond van hogy felléphet valami összeférhetetlenség,ezért szurit fogsz kapni te is meg a pici is,úgy tudom szülés után.
De nem tudom pontosan.Azt javaslom nézz utána a neten,tuti hogy találsz róla sok helyen magyarázó oldalakat,ahol megtudod hogy működik.
Sok negatív kismama és nő van ne aggódj.Ezzel nincs gond.

Kép
Kép
Kép
reni78

Még az előzőhöz hozzá tenném,hogy annyira pici volt a fiam,nem is tudtak megnézni sima ultrahanggal csak hüvelyivel 7 hetesen.Rá pár nappal mikor megindult már volt szívhangja is :)

Kép
Kép
Kép
reni78

Sziasztok!

Valami van a levegőben, ma voltunk ultrahangon, és mi is ikreket várunk! :D :D :D Ha jól számolom, akkor a februári topikban én vagyok a 3. ikres kismami? :-)
Mindkét babugyi gyönyörű, szépen ver a szívük, anyáé meg a meghatottságtól és az izgalomtól! Apának még kell azért a hideg borogatás...:-)))

Mieza, Pöcök, nem számít, hogy lombik, ugyanolyan kismamik vagytok, mint bárki!!!! *ölelős szmájli*
Mieza, éppen hogy az a gyakori, hogy a két babu nem egyforma! erre legjobb példa barátnőm, aki egy hónapja szült ikreket, egy kisfiú-kislány párost és sosem voltak egyforma nagyok! A kisebbik bogyóból lett a kislány, kb. 700 grammal lett kisebb, ha jól emlékszem:-)

Nevek: nekünk egy kanyi sincs, a fiamnál is az utolsó trimeszterben találtuk:-) valószínű most is így lesz!

Napvirág, a magnézium jó a hányingerre? Akkor szuper tippet adtál, köszi! van itthon MagneB6.

Kép
Kép
nalla

Újra itt vagyok, sziasztok!

Tegnap nem tudom hogy hagytam abba a vissza olvasást, így lehet valamire duplán reagálok :oops:

Reni!

Azta, ez nem semmi, így össze hozni a babákat és még egyszerre is szülni, egy helyen, egy időben :shock: :D :D

Nem fogsz azzal megbántani embereket, hogy egyáltalán nem mondod el hogy terhes vagy? :shock: Gondolok anyudra, apudra... mondjuk nem tudom milyen a kapcsolatotok és nem is szeretnék beleszólni, csak ez jutott hírtelen eszembe hogy vannak akik vérig vannak sértva ha nem tudják már az elejétől, főleg a szülők... :oops: Tényleg nem bele vau, remélem nem bántotalak meg :oops: :oops:

Február 7 a párom szülinapja és febr.7 a Ricsi szülinapja :D :D Nálatok is bejöhet! :wink:

Jocikaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: áááááá, még a hideg is kiráz tőle :shock: Engem meg majdnem Piroskának hívtak csak anyám kiverte a cirkuszt hogy márpedig Móni lesz. Még csak az kellett volna, Piroska :shock: Aztán találtam volna Farkas Józsefet magamnak :shock: :twisted: :lol:

Tecaa!
Nekem is nőtt, még kövérebbnek tűnök :lol:
Meglepetés babátok van? Csak hogy nem mostanra terveztétek... :P

Napvirág!
Gratula a szívhanghoz!!! :D
Hééé, a képet ne titkold!!! :wink: :D Persze ha akarod akkor titkold :twisted: én imádom nézegetni még ezeket a kis pacákat is, olyan hihetetlen hogy pár hét múlva már lesz keze, lába, formás feje és ott fog integeti :lol:
3 tányér nagy szemű bablevest rántott karfiollal! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ááá elképzeltem a hatását :shock: :lol:

Még senkinek nem mondtuk el. Én szétkürtőltem két fórumon de amúgy senki sem tudja :oops: Majd, a vetélés egy kicsit vissza húz. Elég gáz volt utána magyarázkodni, még hetekkel utána is jöttek gratulálni meg kérdezték hogy fiú e vagy lány... pedig akkor sem mondtuk el szinte senkinek csak láttak a dokinál :twisted: Anyós-após páros meg akkor kiakasztott, hogy minek gyereknek nevezték a harmadikat és csak örömtáncot nem jártak amikor elvetéltem. Így még várunk de már párszor elszóltam magam, de nem vették a lapot :lol: Együtt élünk, egy házban, így nehéz a titok tartás de majd jól pofára esnek ha mégsem vetélek el megint :twisted: :twisted:

Uh, sajnálom hogy nem haladtatok, de legalább sikerült egy kicsit pihennetek... nézzük a jobbik oldalát :P Merre felé van az a házikó, ha nem titok?
Kertészkedés: én leteszek egy párnát és rátérdelek. Így sem az igazi de legalább kiszedtem pár vödör gazt a gyerekek részéről... tudnám minek nő :shock: Messziről szép zöld volt, mikor kiszedtem a gazt alig maradt pár szál fű :shock: :twisted: :lol:
Pocak: most nyom, a végén... inkább nem részletezem... nem hiába terhesség a neve :shock: :lol: :wink:

Én lehet jan. végi leszek a 36. héttel :wink: :D

Ani!
Nem baj az ha nem lehet becézni egy nevet! Vannak nevek amik úgy jók ahogy vannak! :wink:

Ekriszta!
Szeretem a margit kórházat, ott születtem :D :wink: Arra felé is laktok? Szoktuk járni békásra...
Az első program császi volt két okból: egyik hogy faros volt a Ricsi, a másik hogy toxémia közelében álltam már... mire beértünk, mert a megbeszélt 7-én délután helyett hajnalban elfolyt a magzatvizem, szóval mire beértünk kialakult a toxémia, sőt egyre súlyosabb lett percről percre így sos betoltak a műtőbe. A másodiknál megúsztam a toxémiát, ugyan volt vizesedésem és magas vérnyomásom. 36. héten mindenféleképpen szülni akart a doki, így 6+0-án "megpiszkálta" a méhszájamat, tágított az egy újjnyin, így még ott vizsgálat közben repedt a burok sapak... :lol: Egy napig vajúdtam otthon, és csak felet nyíltam hozzá, viszont a császi hegem fájt, és én paráztam... kértem a császárt még aznap este... Most is 36. hét a vége a vérnyomás gondom miatt, fél a doki a toxémiától nagyon, és mivel harmadik császi lesz így adott a császár. Hu jó részletes lett, bocsi 8)
Túl hordtad az első és a harmadikat vagy miért indítottak?

Pöcök!

Üdv itt! Gratulálok Nektek és gondtalan pocakosodást kívánok!
Még jó hogy a mai világba születtünk! Nekem sem lenne Ricsim duphaston nélkül :wink: :D
Elhiszem, hogy unatkozol! Én végig feküdtem az első terhességem... de megérte! :wink:
Én kalkulátor szerint számoltam, majd a doki is fog valamit számolni, aztán majd módosítja az uh-kon :lol: :lol: Anno a Ricsivel 3 szülési kiírásom volt, 14,20, és még valami azt hiszem 22. Ezt egy orvos hozta össze :shock: :twisted: :lol: A 18 . heti genetikain mondta egy kórházi szonográfus hogy 9.-e és ő nyert mert 7.e lett :lol:
Szép neveket választottatok! Ezek szerint kettőt kaptatok vissza hogy kettőt vártok? Bocsi, nem igazán értek ehhez csak már olvastam hogy hármat ültetnek ilyenkor max vissza... remélem nem írtam bődületeset 8)

Vicky!
Ránéztem Barbus lapjára... tündéri kislány! Gratula hozzá! :D
A dokit én is imádom, bár néha elég érdekes a humora :shock: :lol: Az első kettőt is vele csináltuk végig, nem kérdés, csak őőő :wink: A kórház, hát én szültem még a régi mávban is, ott a csecsemősök tündérek voltak viszont a szülőszobai időtöltésem pocsékra sikeredett. Az áekes szülésem, szülőszeti része fantasztikus volt!!!! EGytől egyig tündér volt mindenki, még ennnyit nem nevettem pedig fostam ezerrel a műtét előtt :shock: :lol: A csecsemősök hááát, kb le sem szartak minket, igaz én sem őket... jobb is hogy békén hagytak :lol: Viszont a régi személyzetből kaptam a műtősfiút, több nővért és mind mind ugyan olyan fantasztikus, kedves volt mint anno mávosként! Nem szívesen szülnék máshol, itt már ismerem a dörgést és nekem kell ez :wink: 8)

Mieza!

A nagyobb babához gratulálok! A picinek meg szúrkolok hogy kapaszkodjon és nőjön szép nagyra!!! Van ilyen, hogy van köztük különbség és ha marad ez a különbség és nem csökken, akkor valószínű hogy nincs vele gond. Viszont sajnos esélyes hogy felszívódik és csak egy babátok lesz... Drukkolok nagyon neki!!!!
Ha nagyon stresszelnél, stedatif pc-t szedhetsz és szépen lenyugtat! Homeos bogyó, én szedtem végig a Petivel mert ha orvoshoz megyek rosszul leszek az izgalomtól és kiakad a vérnyomásom... Alkalmanként ha nagyon stresszeltem kettő szemet elszopogattam és megszállt a nyugi :wink: A legrosszabb a stressz, nagy ellenség! :(
Amit szedsz, szedjed tovább, folsavat szokták ajánlani a 12. hétig, magneb6 meg nem árt, én is eszem :wink:

Én 0+ vagyok, de úgy tudom, ahogy Reni is írta, hogy a negatívaknál ellenanyag termelődhet így szurit fogsz kapni. Fognak nézni minden kismamánál vércsoportot nem sokára és ellen anyagszűrést kötelezően a 12. hét előtt. Utána lehet neked többször nézik majd hogy termelődik e ellen anyag, gondolom én... Ha többször vesznek vért, majd többször tudod hogy minden rendben van! Én is havonta fogok járni vérvételre... :wink: Bár nem hiszem hogy neked majd havonta kell ezért, de ki tudja :roll:

Ennyit írni :shock: de végig olvastam, éljen-éljen :lol: :lol: Tegnap már megkaptam apánktól hogy állandóan babanetezek :twisted: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nalla, na neeeee :shock: :lol: :lol:
Óriási gratula nektek!!! Ez hihetetlen, apát felmostad már??? :lol:

Hű mennyi babánk lesz :shock: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vagyis, nem na neee, hanem apáááááám :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hhhúúú.
Annyira jó olvasni titeket annyira aranyosak vagytok.Ez a sok biztatás,komolyan mondom még az is megnyugszik aki nem ideges!
Mieza
Ne szomorkodj az a kis bébi mindent érez!Semmi gond nem lesz hidd el!!Nem lehetnek egyformák!Ő is fejlődni fog rendesen, mint a nagy tesó.Majd ő vigyáz rá!

Nalla
Gratulálok! az ikrekhez.Ez fantasztikus!Gondolom ti is örültök!!tudom hogy mi is ugyan olyan terhesek vagyunk mint más,de én úgy érzem hogy mégse.
Annyira félünk mindentől,bár az is félhet aki term.úton esik teherbe de nálunk valahogy az elejétől kezdve mindig csak az izgalom van.

Vagy mindenki fél?Nem tudom ez az első terhesség??A második már jobb nem???És a harmadik már rutinból is megy??

De attól függetlenül én nyugodt vagyok mert úgy vagyok vele,ha már itt van és ennyi mindenen keresztül ment akkor ő már itt is marad.

Momi

Igen kettőt kaptunk vissza és ezt is csak úgy ha aláírtam hogy ha bármi bajom lesz mert túlstimus voltam,akkor minden az én felelősségem.Na mindegy.Túl vagyunk rajta és semmi baj nem volt.Csak a doki ijesztgetett. :cry:
És igen azt is jól tudod hogy max 3-at raknak vissza.
Tulajdonképpen persze szerettünk volna kettőt mert akkor megnyugodtunk volna mert két gyereket szeretnénk és akkor már nem kellett volna aggóódnunk hogy mikor jöjjön a másik vagy egyáltalán jön e vagy csak megint lombikkal,bár lombik után nagyon esélyes a rendes terhesség,de azért mindig van az emberbe egy kis félsz. :D :lol:
pöcök24
Dunakeszi

Mekkora hízásra számíthatok a terhesség alatt?

Vida Agi - Hízás, Terhesség - 2009 06 23 | 18 komment

A legtöbb szakkönyvben és cikkben azt írják a terhesség végére ideális esetben 12 kilogramm hízásra lehet számítani. Ez azonban nem egyenletes ütemben kúszik fel rád, hanem a terhességi harmadok között más-más arányban jelennek meg a plusz kilók. Erről fogunk most beszélni.

Az első harmadban nagyjából 1,5-2 kilogramm plusz megjelenésére számíthatsz. Van aki egyáltalán nem szed fel semmit, akik pedig krónikus hányásban vagy étvágytalanságban szenvednek ilyenkor még fogyhatnak is, ettől azonban nem szabad megijedni, a magzatban nem teszel kárt vele.

Az második harmadban nagyjából heti negyed kilogramm hízásra, tehát kb. 3 kilóra számíthatsz.

Az utolsó harmadban a heti fél kilós hízás a normális, tehát nagyjából 6 kilogramm a hízás átlagos mértéke ebben a harmadban.

Az értékek a korábbi életmód és az alkatod miatt ettől eltérhetnek.

Ha a terhesség előtti fél-1 évben fogyókúráztál, vagy kiegyensúlyozatlanul táplálkoztál, akkor a várandósság során rohamos súlynövekedésre számíthatsz, a szervezeted túlkompenzálhatja a leadott kilókat, különösen, ha még hirtelen a rendszeres testmozgást is abbahagyod.

Ha előzőleg vékony alkatú voltál, akkor a 20 kilós vagy afeletti súlynövekedés sem jelent gondot.

Ha közepes testalkatú voltál, akkor a 10-15 kg közötti hízás tekinthető normálisnak (és itt nem arra kell gondolni, hogy esztétikai szempontból mi a normális, hanem, hogy a túlzott hízás megnehezítheti a szülést, terhességi cukorbetegséget okozhat, megterheli az izületeket, fájhat a derekad és a hátad, és túlterheli a szívet)

Ha eleve súlyfelesleggel indultál, akkor mindenképpen ügyelni kell a táplálkozásodra a terhesség alatt. Kerülni kell az édességeket, a nehéz, zsíros ételeket és inkább többször, kevesebbet enni. Nem az a cél, hogy koplalj a terhesség alatt, de érdemes a legfeljebb 12 kilogrammos súlygyarapodást nem túllépni. Ha jelentős súlyfelesleggel indítasz, akkor az 5 kilogramm alatti hízás is normálisnak tekinthető.

KépKép

Kép
napvirág

na, megyek, visszaolvasok......kíváncsi vagyok az uh-ra.... ;)

KépKép

Kép
napvirág

Mieza!
Igazából én nem tudok semmit mondani, mert nekem ez az első terhességem és nagyon nem értek a dolgokhoz, de józan paraszti ésszel azt gondolom,hogy ez a babó ott marad! :) Amogy írtam,hogy egy hemoval is meg kellett küzdenie....figyeld meg a következő uh-ra utoléri! ;)

Nalla!
Üdv közöttünk! De jó, mennyi ikerterhesség! :) Ez annyira jó,mert így legalább egymás tüneteiben tudtok egymásnak segíteni! :)
Igazából a B6 vitamint szokták rókaűzőbe, a magneB6 tökéletes, én is azt szedem......aztán ki tudja, lehet,hogy még nem is lenne hányingerem.... :wink:

Momi!
Párom ugyanígy gondolkozik,mint te. ;) Ő is azt mondta,hogy ne fosszuk meg legalább a szülőket ettől az örömtől, ők is tudják,hogy veszélyes az első 12 hónap, végülis ők is szültek :D

Pöcök24!
"De attól függetlenül én nyugodt vagyok mert úgy vagyok vele,ha már itt van és ennyi mindenen keresztül ment akkor ő már itt is marad. "
EZ a tökéletes hozzáállás! :)

A képet megpróbáltam lefényképezni, hát elég kis bénácska, semmit nem látni :( De a következőt ígérem felrakom! :wink:

KépKép

Kép
napvirág

Momi.
Nem baj,hogy részletes voltál. :) Így érthető a császár.
Igen túl hordtam őket. Az első lusta volt, úgy kellett kipasszírozni belőlem, a harmadiknál meg vaskos volt a méhszáj.
Békáson lakunk, és mind a 3-at a Margitba szültem.

Pöcök24 és Nalla üdvözöllek titeket én is.
Gratula a pocaklakókhoz.

A pihenés nem árthat, majd tevékenykedünk szülés után. :wink:

Kép
ekriszta

Lányok!

Mindenkitől kérdezném ezt.
Olyan szúró érzés vagy görcs jelentkezik néha a hasam aljában két oldalt.Általában mikor fekszek és egyik oldalról a másikra fordulok.De ma napközben is éreztem.Olyan érzés mint amikor a vádli begörcsöl,csak nem annyira erősen.Nem tudom nem e felfázás okozza.Vagy olvastam még a hátrahajló méhről is,mert nekem is az van,hogy rövidebbek a szalagok és ahogy nyúlnak ez okozza.Nem tudom.Nem tetszik ez a pisi ügy sem.Nálam valahogy abnormálisnak tűnik.Úgy döntöttem ma elmegyek a körzetre és megkérem hogy küldjön el a nődokihoz.Mert itt ugye túl egyszerű lenne ha csak simán el lehetne menni nődokihoz.Ezek itt nagyon béndzsák :roll:
Azért kíváncsi vagyok valaki találkozott e már ilyen problémával.

Kép
Kép
Kép
reni78

Reni, ezek szuper hírek, köszönöm :) És az is, hogy ilyen kis harcos a kisfiad!!!

Nalla, ezek szuper hírek, igen, te vagy a 3. ikres!

Csak a többieknek írom, hogy a terhesség legkorábbi szakaszában a terhességek 35%!-a ikerterhesség, sokan nem is tudják, hogy az volt, mert mire a 8. héten ultrahanghoz érnek, már felszívódott. Mivel nekünk még nincs szívhang, bármi lehet, de egyébként utána is.
Boldog leszek egybabás anyuként is, de nagyon örülnénk ha szeretne velünk maradni, hisz olyan kis harcos, már megbírkózott egy nagy hematómával is :)
És hosszúkás petezsákja van, ami a doki szerint ritka, de semmiben sem gond, csak vicces :)

Momi ne aggódj, rendben lesz. Anyósék miatt meg ne stresszeld magad. Rossz lehet így együtt lakni :(
Köszi a tippet mOmi, holnap beszerzem :) Csak vasárnap jön haza a párom és nem szoktam egyedül lenni, nem tesz most túl jót. a barátnők/szülők váltják egymást, de sajnos mától szombatig barátnőmnek most meghalt a nagypapája, az előbb írt. Szombaton eltemetik... Sajálom őt és egyedül is leszek.

Pöcök, mi annyiban különbözünk, hogy mi már a fogantatás előtt egy hónappal görcsölünk azon, hogy minden rendben legyen és heti több doki, napi több szuri, fájdalmak és félelmek és ezer stressz. de a végeredmény mindent megér :)
Nekem mondjuk azt mondták, hogy azért kell feküdnöm, mert 4x-es veszélyeztetettnek számítok, az ikrek és a lombik miatt. Nem baj, végigfekszem, csak ne legyen már üres a gyerekszoba :)))

Napvirág, köszi a biztatást. Reméljük :) méretben nincs akkor a különbség, csak fejlődésileg tünik még most úgy ebben a korai szakaszban, hogy az egyiknek pont van, a másiknak még nincs szívverése. Hát, drukkoljatok majd a picurért :)
mieza

Reni, nekem is húzódik a hasam, nem tudom, hogy ez ugyanaz az érzés-e, mint amit kérdezel. És nekem a méhem szurkál, főleg ha idegeskedem, akkor jobban, szóval nyugimiezanyugimieza...
Majd meséld el Reni, hogy mit mondtak!

Szülők: nincs itthon a párom és anyut vittem el ma magammal és ő annyira megkönnyezte, hogy látta a kis szívverést :) olyan édes volt!
mieza

Mieza

Így van!!A végeredmény a lényeg,hogy mennyit szenvedünk érte az mindegy.Nők vagyunk,mi bírjuk!!!! :lol:
Mindent megérnek!
Ne aggódj mindkettő ott marad!Nem leszel egy gyermekes anyuka!

Reni
Szerintem is nyugi.Én is azt olvastam hogy normális a szurkálódás.Nekem is van.Én is megijedtem amikor éjszaka a nyilamló fájdalomra ébredtem és utána néztem meg a neten hogy mért van.És úgy van ahogy írtad.Nyúlnak a szalagok.Sokáig érezhetünk majd ilyet.

De ha megnyugszol nézesd meg magad!Vagy kérdezd a dokit.Nem tudom melyik egyszerűbb neked.

Nekem az a legfurább most az egész terhességbe,hogy nem vagyok rosszul...kopp..kopp
2napig küszködtem hányingerrel és kész.Csak Egész nap annyira éhes vagyok.Nekem is folyamatos farkaséhségem van.Megpróbálok nem enni sokat mert túlsúllyal kezdtem és nem szeretnék sokat felszedni.Főleg hogy még feküdnöm is kell.Majd szeretnék kismami tornára járni.Az hátha segít valamibe.
CSak nem tudom az is mikortól ajánlott vagy lehet.
pöcök24
Dunakeszi

Sziasztok!

Iszonyúan sokat írtatok!:D
Gratulálok az ikrekhez!Őrület!:D megirigyeltem tőletek!

Azt szeretném kérdezni,ha gond lenne a babával odabent akkor az hogy mutatkozna nálam?lenne jele biztosan ugye?
én annyira parázom.....biztosan az előző vetélés miatt!

Ma voltam vérvételen,vizelet vizsgálaton,de csak jövőhéten lesz eredmény!:(

Kép
ani983

Ani
Az előző vetélésednél éreztél valamit?Vagy előtte?Nekem még nem volt de akárkivel beszéltem mindenki azt mondta hogy iszonyatos fájdalom.

Miért gondolod hogy baj van a babával???Ne aggódj!!!! :lol:
pöcök24
Dunakeszi

Persze éreztem,volt vérzés,és görcs is!
nem arra gondolok állandóan,nem érzek semmit,csak szerintem az előző eset miatt félek!

Kép
ani983

Ani
Ezt megértem.Azt hittem érzel valamit.De akkor szerencsére nem.Ez a lényeg!Akkor 6 hetes voltál?Ha igen akkor már túl vagy rajta szerencsére.Tényleg,azt tudni hogy miért ment el?
pöcök24
Dunakeszi

Na megjöttem.Voltam a körzeten.Egy indiai dokinő volt.Itt elég gyakori,de rendesebb volt mint a múltkor az angol.Az olyan pokróc volt hogy sírva fakadtam mikor kijöttünk.Néha úgy néznek az emberre mint valami holdlakóra. :shock: Aztán mikor mondja a párom hogy nem a holdról csak magyarból jöttünk,és amúgy is ő mentőtisztként diplomázott az USA-ban akkor váltanak hangnemet.Gusztustalanok.Na mindegy.A lényeg.Hogy csinált vizeletből vizsgálatot és az minden jót mutatott,semmi abnormálisat.
Meg megtapizta a hasam arra is jót mondott.De szerintem fingjuk nincs semmiről.Nődokitól olyan messze tartanak,mintha minden kismama vagy az orvos leprás lenne.Mindegy azért megnyugtatott legalább a vizelet.Gratulálok az ikrekhez.Amúgy van annak valami jele ha valaki ikreket vár.Vagy előbb mutatja ki a teszt,vagy valami?
Olyan szerencsések vagytok,mindig csodáltam az ikreket,jó lett volna ha nekem is valamelyik terhességem az lett volna,de két gyerek után most már inkább az egy is elég lesz.Azért örülnék neki most is :wink:

Sok pihenést minden kismamónak!

Kép
Kép
Kép
reni78

Reni78!
Nálam ezek szokásos tünetek és nekem is hátrahajló a méhszájam. Állítólag ez a terhesség során majd beáll rendesre. Nekem ezért mondta a doki a MagneB6-ot. Azt sem lehet nálatok vény nélkül kapni? Pisi dolog....hát az éjszaka lefekvés előtt elmentem (11 körül)....aztán éjszaka 1x...és reggel (1/2 6-kor) úgy ébredtem,hogy nem bírom tovább. De ha úgy érzed,hogy te akkor lennél igazán nyugodt,ha a doki azt mondja,hogy minden rb, akkor minél előbb menj el, mert az a biztosabb és nyugodtabb leszel, ami most mindennél többet ér. :)

Mieza!
Mikor kell újra menned uh-ra? Meddig izgulunk? (tudom, írtad, de olyan sokat írtunk,hogy lusta vagyok visszakeresni és nem emlékszem rá....) Bár igazából nem is izgulunk, drukkolunk a kicsikének,hogy érje utol a tesót! A legtöbbet akkor tudod tenni,ha te is ebbe éled bele magad. Tudod,akarni kell, mert az erőt ad neki,mert érzi rajtad. :) Nálunk is olyan aranyos volt anyu! Úgy sírt,mikor meglátta a képet! :) Érdekes,hogy a szülők szerintem jobban örülnek az unokáknak,mint amikor terhesek,nem? Vagy idősebb korukra sokkal érzékenyebbé válnak az emberek? :roll:

Ani983!
Én is nagyon félek,hogy nem marad velünk,mert nekem is esélytelen lett volna a spontán. De nem szabad erre gondolni,mert ezt a baba érzi. Nekem a doki azt mondta, ameddig nincs vérzésnek nyoma vagy nagyon erős, szűnni nem akaró görcsölés, addig nincs semmi gond. Ne gondolj erre! :) Bár tudom,könnyű mondani...én tudod mit csinálok? Minden pisilés után alaposan megnézem a papíron, hogy nincs-e valami vérzésnyom és mosolyogva jövök ki és boldog vagyok. Mire megint rámtörne egy pánik hangulat megint kell pisilnem... :oops: :lol: A vv és vizelet vizsgálatra nekem is 1 hetet mondtak. Ez valami összetett vizsgálat,ami elhúzódik.

KépKép

Kép
napvirág

Reni!

Azért ezek nagyon jó hírek bármennyire is pokróc volt a nő! :) A has tapintásból is lehet érezni,ha fel lennél fázva. De jó,hogy voltál, legalább így nyugott, mosolygós kismamivá váltál......ugye? :wink: Ha nem, szólj, megnyugtatunk! :)

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág

Igen igazad van egy kis időre megnyugodtam.Néha azon gondolkodom,te jó Isten lehet hogy mi nők mindet kibírunk,de hogy borzalmas hisztis picsák tudunk lenni az tuti.Néha már én sajnálom a férjem.Gondolom mennyit tud röhögni rajtam magában. :lol:
Mondjuk az biztos hogy mindent meg is tesz értem meg a gyerkőcökért is.Imádom az apát!Gondolom ti is így vagytok vele.Mármint a párotokkal.Csak nem mi vagyunk a gyerekek soha hanem őőőők :lol:

Kép
Kép
Kép
reni78

Nekem is vannak ilyen szurkálós érzéseim, ez (sajnos) normális, a méh méret változása miatt is van. A harmadik terhességemnél jelentkezett bár már ha jól emlékszem félidőn túl voltam amikor rendszeresen fájt a hasam alul, ugyanilyen érzések voltak,csak erősebben és főleg hosszabb utak vagy nagyobb megterheléskor jelentkeztek. Akkor folyamatosan magnéziumot szedtem,a vége felé naponta 3x1 tablettát.
Remélem nem ijesztettem meg senkit. Én az első két terhességemet meg se éreztem, semmilyen eü. problémám nem volt, de a harmadik megnehezítette az életemet. Remélem ez az állapot is nyugodt lesz, de ha nem legalább felkészült leszek. Tudom, hogy a külföldön élőknek más a terhesgondozása, de ettől függetlenül azt tanácsolom mindenkinek, ha bizonytalan a tüneteket, érzéseket illetően inkább keresse fel a dokiját (még ha a végén kiderül,hogy feleslegesen), de megnyugszik, és az a legfontosabb a mama és a baba/babák számára.
Remélem nem tűntem okoskodónak,mert nem is szeretnék az lenni,csak a tapasztalataimat illetve a gondolataimat osztottam meg veletek.
Vigyázzatok magatokra :) megyek,mert egy ültő helyembe elalszom,de még vacsi meg fürdetés :x Jó hosszúra sikeredtem ,bocsi :oops:

Kép
ekriszta

napvirág-nagyon aranyos vagy,és hasonlóképp vagyok én is a pisilésnél!::S,és boldogan jövök ki!

pöcök24-sajnos nem tudom miért ment el,de nagyon remélem most minden rendben lesz!:)

Kép
ani983

ekriszta

A 3-szor 1 magnézium az mennyit jelent mg-ban?Én egyet szedek300mg-ost,meg mellé folsavat.B6-ot meg nem adtak a patikában.,ma meg elfelejtettem kérni a dokitól.Nem baj jövőhét csütörtökön megyek haza aztán veszek ott.
Szorítsatok hogy az utazás alatt minden rendben legyen majd,mert egyedül utazok és nem szeretném ha rosszul lennék.Minden éjjel az a rémálmom hogy pont előtte jön majd elő a hányásos dolgaim.De akkor már 8 hetes múlok szerintem akkor már csak nem jön elő ha eddig megúsztam nem?Majd kiderül.
Nem tudom ti hogy vagytok a gyümölcsökkel,de én kórosan sokat eszek.Mindig szerettem,de most nagyon durva.A hétvégén 10 féle gyümit vettem és már nincs is belőle.A másik terhességeimnél nem tapasztaltam ennyire.Na nem mintha mást nem ennék ha kell ha nem :lol:
Viszont az édesség annyira nem megy.Néha megkívánok egy kis sütit,vagy csokit,de nem jellemző.Ti hogy vagytok ezzel.Már aki tud enni :wink:

Kép
Kép
Kép
reni78

Reni.
Én nem a magne B6-ot szedtem, mert az drágább,hanem ezt:
Inkább nézd meg a linket,mert egyszerűbb,mint leírni a nevét :)
http://pirulapatika.hu/210211972/adatlap
Szerintem nem lesz már hányásod ilyen étvágy mellett
Remélem segítettem.

Kép
ekriszta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?