Újra itt vagyok, sziasztok!
Tegnap nem tudom hogy hagytam abba a vissza olvasást, így lehet valamire duplán reagálok
Reni!
Azta, ez nem semmi, így össze hozni a babákat és még egyszerre is szülni, egy helyen, egy időben
Nem fogsz azzal megbántani embereket, hogy egyáltalán nem mondod el hogy terhes vagy?
Gondolok anyudra, apudra... mondjuk nem tudom milyen a kapcsolatotok és nem is szeretnék beleszólni, csak ez jutott hírtelen eszembe hogy vannak akik vérig vannak sértva ha nem tudják már az elejétől, főleg a szülők...
Tényleg nem bele vau, remélem nem bántotalak meg
Február 7 a párom szülinapja és febr.7 a Ricsi szülinapja
Nálatok is bejöhet!
Jocikaaaa
áááááá, még a hideg is kiráz tőle
Engem meg majdnem Piroskának hívtak csak anyám kiverte a cirkuszt hogy márpedig Móni lesz. Még csak az kellett volna, Piroska
Aztán találtam volna Farkas Józsefet magamnak
Tecaa!
Nekem is nőtt, még kövérebbnek tűnök
Meglepetés babátok van? Csak hogy nem mostanra terveztétek...
Napvirág!
Gratula a szívhanghoz!!!
Hééé, a képet ne titkold!!!
Persze ha akarod akkor titkold
én imádom nézegetni még ezeket a kis pacákat is, olyan hihetetlen hogy pár hét múlva már lesz keze, lába, formás feje és ott fog integeti
3 tányér nagy szemű bablevest rántott karfiollal! ááá elképzeltem a hatását
Még senkinek nem mondtuk el. Én szétkürtőltem két fórumon de amúgy senki sem tudja
Majd, a vetélés egy kicsit vissza húz. Elég gáz volt utána magyarázkodni, még hetekkel utána is jöttek gratulálni meg kérdezték hogy fiú e vagy lány... pedig akkor sem mondtuk el szinte senkinek csak láttak a dokinál
Anyós-após páros meg akkor kiakasztott, hogy minek gyereknek nevezték a harmadikat és csak örömtáncot nem jártak amikor elvetéltem. Így még várunk de már párszor elszóltam magam, de nem vették a lapot
Együtt élünk, egy házban, így nehéz a titok tartás de majd jól pofára esnek ha mégsem vetélek el megint
Uh, sajnálom hogy nem haladtatok, de legalább sikerült egy kicsit pihennetek... nézzük a jobbik oldalát
Merre felé van az a házikó, ha nem titok?
Kertészkedés: én leteszek egy párnát és rátérdelek. Így sem az igazi de legalább kiszedtem pár vödör gazt a gyerekek részéről... tudnám minek nő
Messziről szép zöld volt, mikor kiszedtem a gazt alig maradt pár szál fű
Pocak: most nyom, a végén... inkább nem részletezem... nem hiába terhesség a neve
Én lehet jan. végi leszek a 36. héttel
Ani!
Nem baj az ha nem lehet becézni egy nevet! Vannak nevek amik úgy jók ahogy vannak!
Ekriszta!
Szeretem a margit kórházat, ott születtem
Arra felé is laktok? Szoktuk járni békásra...
Az első program császi volt két okból: egyik hogy faros volt a Ricsi, a másik hogy toxémia közelében álltam már... mire beértünk, mert a megbeszélt 7-én délután helyett hajnalban elfolyt a magzatvizem, szóval mire beértünk kialakult a toxémia, sőt egyre súlyosabb lett percről percre így sos betoltak a műtőbe. A másodiknál megúsztam a toxémiát, ugyan volt vizesedésem és magas vérnyomásom. 36. héten mindenféleképpen szülni akart a doki, így 6+0-án "megpiszkálta" a méhszájamat, tágított az egy újjnyin, így még ott vizsgálat közben repedt a burok sapak...
Egy napig vajúdtam otthon, és csak felet nyíltam hozzá, viszont a császi hegem fájt, és én paráztam... kértem a császárt még aznap este... Most is 36. hét a vége a vérnyomás gondom miatt, fél a doki a toxémiától nagyon, és mivel harmadik császi lesz így adott a császár. Hu jó részletes lett, bocsi
Túl hordtad az első és a harmadikat vagy miért indítottak?
Pöcök!
Üdv itt! Gratulálok Nektek és gondtalan pocakosodást kívánok!
Még jó hogy a mai világba születtünk! Nekem sem lenne Ricsim duphaston nélkül
Elhiszem, hogy unatkozol! Én végig feküdtem az első terhességem... de megérte!
Én kalkulátor szerint számoltam, majd a doki is fog valamit számolni, aztán majd módosítja az uh-kon
Anno a Ricsivel 3 szülési kiírásom volt, 14,20, és még valami azt hiszem 22. Ezt egy orvos hozta össze
A 18 . heti genetikain mondta egy kórházi szonográfus hogy 9.-e és ő nyert mert 7.e lett
Szép neveket választottatok! Ezek szerint kettőt kaptatok vissza hogy kettőt vártok? Bocsi, nem igazán értek ehhez csak már olvastam hogy hármat ültetnek ilyenkor max vissza... remélem nem írtam bődületeset
Vicky!
Ránéztem Barbus lapjára... tündéri kislány! Gratula hozzá!
A dokit én is imádom, bár néha elég érdekes a humora
Az első kettőt is vele csináltuk végig, nem kérdés, csak őőő
A kórház, hát én szültem még a régi mávban is, ott a csecsemősök tündérek voltak viszont a szülőszobai időtöltésem pocsékra sikeredett. Az áekes szülésem, szülőszeti része fantasztikus volt!!!! EGytől egyig tündér volt mindenki, még ennnyit nem nevettem pedig fostam ezerrel a műtét előtt
A csecsemősök hááát, kb le sem szartak minket, igaz én sem őket... jobb is hogy békén hagytak
Viszont a régi személyzetből kaptam a műtősfiút, több nővért és mind mind ugyan olyan fantasztikus, kedves volt mint anno mávosként! Nem szívesen szülnék máshol, itt már ismerem a dörgést és nekem kell ez
Mieza!
A nagyobb babához gratulálok! A picinek meg szúrkolok hogy kapaszkodjon és nőjön szép nagyra!!! Van ilyen, hogy van köztük különbség és ha marad ez a különbség és nem csökken, akkor valószínű hogy nincs vele gond. Viszont sajnos esélyes hogy felszívódik és csak egy babátok lesz... Drukkolok nagyon neki!!!!
Ha nagyon stresszelnél, stedatif pc-t szedhetsz és szépen lenyugtat! Homeos bogyó, én szedtem végig a Petivel mert ha orvoshoz megyek rosszul leszek az izgalomtól és kiakad a vérnyomásom... Alkalmanként ha nagyon stresszeltem kettő szemet elszopogattam és megszállt a nyugi
A legrosszabb a stressz, nagy ellenség!
Amit szedsz, szedjed tovább, folsavat szokták ajánlani a 12. hétig, magneb6 meg nem árt, én is eszem
Én 0+ vagyok, de úgy tudom, ahogy Reni is írta, hogy a negatívaknál ellenanyag termelődhet így szurit fogsz kapni. Fognak nézni minden kismamánál vércsoportot nem sokára és ellen anyagszűrést kötelezően a 12. hét előtt. Utána lehet neked többször nézik majd hogy termelődik e ellen anyag, gondolom én... Ha többször vesznek vért, majd többször tudod hogy minden rendben van! Én is havonta fogok járni vérvételre...
Bár nem hiszem hogy neked majd havonta kell ezért, de ki tudja
Ennyit írni
de végig olvastam, éljen-éljen
Tegnap már megkaptam apánktól hogy állandóan babanetezek