Na, végre elaludt a csajszim is.
Nálunk meg kisasszony 3 napja lázas, felsőlégi meg légcsőhurutja van egyben. Tegnap délután 39 volt neki, éjjel 'csak' 38,7. Aludni közénk vettük, mert annyira köhög, épp csak meg nem fullad.
Nagyon 'kellemes' így 'négyen' összeizzadni...Plusz ha épp nem wc-re megyek, akkor lázat mérek, hűtőfürdök, kúpot adok, stb, stb... Nappal ugyanez a móka, csak mindezt egyedül, s elég nyűgös a csak, ölber akar lenni, a sok szirupot meg miegymást kiköpködi, a orrsziporszinak rá kell ülnöm lefogni. Szóval kész katasztrófa a napom. Mellette főzök is, meg teszem a többi dolgot. Segítségem nulla. Teljesen egyedül vagyok vele egész nap. Minden nap. Férjem reggel 6kor elmegy, este fél 7kor jön. Hulla fáradtan. De teszi ő is a dolgát a ház körül. 1500 nm-es a telek, ott a kert, akad tennivaló bőven. Belefogtunk melléképület épülésébe is, most épp betonozzák a koszorút.. Hogy le nem szédülnek ilyen melegben onnan.
Egy szó mint száz: Hulla vagyok, pedig épp most kéne még kicsit feltöltődnöm. Na, mindegy. Addig úgysem jöhet a kisöcsi, megbeszéltem vele, míg nővérkéje meg nem gyógyul.
Hab a tortán: Idáig ebéd után fél-1 körül mindig elaludt a csöppöm. Úgy másfél-2 órát. Mostanában viszont egyre később tudom letenni, nem fárad el, vagy nem igényli a nappali alvást, és van, hogy 4-fél 5 körül bóbiskol el. Persze felkelteni meg alig lehet (max 1 órát hagyom ilyenkor), mert akkor csak sír. Így viszont az esti móka csúszik meg rendesen. 'Régen' fél 9 körül le tudtuk tenni. Most 10 körül, de a rekord negyed 12 volt.
Ja, és az is aggasz, hogy az én mindenevő csajom 3 napja se eszik se iszik.
Egyáéltalán semmit. Na jó, egy fél banánt evett tegnap. Ma meg egy nektarint. ENNYI: Ivás tegnap 4 dl, ma 1,5nél tartunk még csak. Persze, se reggeli, se esti kakaó se. Már nem tudom, mit csináljak.
Nem lesz így jó vége.
Aprooka, jó nyaralást nektek!!! Irigykedem rendesen én is.
Andicsiga, engem nem zavar a meleg. Az éjjeleimnek amúgyis lőttek. De tényleg, legalább szokjuk a nemalvást.
Igigig: SZabadság!!!!
Szerencsére, itt sem mehetnek be a rokonok a szobába, sőt, még a férjed se. Ez mondjuk durva. Viszont a jó kis huzatos folyósóra kitolhatod a babádat a millió nép közé ( ha ki bírsz menni), télen-nyáron.
Várjuk a babaszobaképeket tőled is!
Na, megyek, ledőlök kicsit,. Talán még van egy fél órám.
Zita, jó babázást nektek! Várjuk a híreket!!
Írjatok majd csajok! Puszi!