Sziasztok!
Tegnap reggel véreztem picit, de nem akartam itt kelteni a feszkót, ugyhogy gondoltam, csak akkor írok nektek, ha már beszéltem az orvosommal.
Szóval reggel volt egy "adag" kis piros és utána napközben barnázás lett belőle. Fura volt, de nem kapott el a frász. Elég jók a megérzéseim, szóval nem is paráztam rá. Úgy éreztem, hogy nincs gond.
Ma tudtam elérni a dokim, akinek az volt az első kérdése, hogy előtte együtt volt a férjével?
Hát, mondom- igen. Megnyugtatott, hogy akkor tuti amiatt volt és akkor most két hétig nincs szex, mert kicsit vérzékenyebb a méhszájam.
Úgyhogy ennyi. Ezt valahogy be tudom tartani
) Megnyugodtam. Bár inkább azt mondom fellélegeztem.
Most épp a fogyasztható ill javasolt teaféléket kutatom, keresem. Palástfű, cickafark.. ti miket isztok?
Szonce: szép a csikod, gratulálok! A medencédnek vmi gyógytorna vagy úszás nem tenne jót? Próbáltál már vmit?
nizs te egy nagyon bátor nőci vagy, szimpatikus ahogy hozzáálsz a nehézségekhez! hogy tervezed ezt a pacemaker-csere dolgot? és egyátalán hogy megy az ilyesmi? nem teljes részletességgel értem, de nem nagyon tudom elképzelni hogy mit kütyüznek a sziveddel.
dr nonóörülök, hogy ilyen változásokon megy át a férjed is. azért így támogatással, minden "teher" kicsit könnyebb. Az én férjem is nagyon cuki, mindig megkérdezi, hogy na, mit tehetek még értetek?
De vizsgálatokra egyelőre nem viszem. Majd ha már igazán fejlett lesz a bébi és/vagy látjuk az arcát vagy ha úgy érzem segít ha ott van velem.
trompipinekem is 26.ra van UH időpontom.
köszi a videót!!