Sziasztok.
claire:
dehogy akarlak riogatni a János Kórházzal. Biztos, hogy mindenhol vannak előnyök és hátrányok, szerintem nincs tutiszupi ami az ember minden igényének megfelel.
Csak hogy jót mondjak, nagyon szép a szülőszoba részleg, tényleg igényes körülmények között lehet az ember, nem annyira kórházas...
Gondolom nem engem kérdeztél a babák közötti különbségről, így a 13. hétben nem hinném, hogy ez annyira mérvadó...
vovanda:
Az én kisfiam is nagyon gondoskodó tud lenni ha akar és ezen van a hangsúly...
. Biztos, hogy nagy odafigyelést jelent majd, hogy az ember a nehézségek ellenére kellő figyelmet biztosítson.
Szerencsére, mivel anyukám mindennapos segítség lesz nekem és a férjem is sokat lesz itthon, szerintem meg tudjuk oldani a dolgot.
Olyan szerencsésnek érzem magam a magasságom miatt...egyelőre még csak úgy nézek ki mint aki jóllakott, nem is látszik, hogy babás vagyok, nemhogy kettővel. Annyira elférnek bennem, mondta is a dokinő, hogy örüljek, hogy a fiam, aki ugye nagyon nagy volt, megcsinálta nekik a helyet.
Kíváncsi leszek mennyire fogok szenvedni, de szerintem azt is majd csak a vége fele már...bár ha rugdalják a gyomrom akkor mindegy mennyire férnek majd el...
Olyan jó UH felvételt csináltak róluk, nagyon aranyosan rajta vannak, meg külön-külön is pózolnak, sokat nézegetem őket...mindig mikor kicsit elbizonytalanodok és szarabb a hangulatom...erőt adnak.
Olyan szép idő volt a hétvégén, remélem mindenki a szabadban töltötte.
Mi a Margit-szigeten voltunk sétáltunk meg minden, de én annyira kivagyok, mintha legalább hegyet másztam volna. Nem tudom ez normális, hogy ennyire fáradékony vagyok és ilyen keveset bírok???
SZilvi