Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!
Kép
Hányinger csillapításban nem vagyok jó, mert Sárával is csak émelyegtem.

Heydie!
Adataim:
Nonóka
1971.02.14.
Heves megye
2009.04.27.
Gyöngyös
Kistesó
2010.01.07.
fiú
Sára

Nonóka
Kép
nonó-ka

Nem, én Gajdoshoz járok.

Nektek van már favorit-név az apróságnak? Mármint anyakönyvezhető. Bár a Buborék is tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nekünk még nincs neve, csak Pöcök. :D Ez sem anyakönyvezhető. :mrgreen:

KépKépKépKépKép
uxi

Most nézem, nálatok is kis korkülönbség lesz. Az enyémek között 21 hónap van, nálatok még annyi sem lesz. Az eleje kemény, de aztán hamar összenőnek.

KépKépKépKépKép
uxi

Jaj, Uxi, ne rémisztgess :lol: :lol: :lol: Így is be vagyok tojva, hogy hogy fogunk sétálni menni hármasban, hogy mit csinálok, ha pont felváltva alszanak majd, mert akkor aludni nem tudok majd napközben... hogy hogy lesz el Marci, amíg kórházban leszek, mert mástól nem igazán fogadja el a kaját, max az apjától. És még sorolhatnám :lol: De inkább nem, mert megfogadtam: STRESSZMENTES ÉLET :lol: :lol: :lol:

Mielőtt Marcit vártam, napi 12 órákat dolgoztam. Mikor pozitívat teszteltem, felálltam az asztaltól szigorúan fél 5-kor, és semmi nem tudott visszatartani. Ez most nem kivitelezhető, de próbálok annyit pihenni, amennyit csak lehet

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi Nonó, mindjárt beteszlek téged is!

Brigi - ha hiszed, ha nem, az előbb zuhanyzás közben kezdtem el gondolkodni a neveken :D de egyébként semmi, jelenleg a bőség zavara áll fent...tiszta ciki, de fiú nevek még csak eszembe sem jutottak :oops: lányból meg nagyon sok van, ami egyelőre tetszik, de még a jelentésének sem néztem utána, meg semmi...majd szép lassan :) addig marad Buborék, és ennek rövidített formái - Bubó, Bubi... :D

A Pöcök is aranyos :D

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Most látom a privit, köszi Uxi - beteszlek rögtön téged is :wink:

Most h este lett, nem vagyok álmos...fiúk a tv előtt nyomják, Chelsea-Barcelona, lehet, h beülök közéjük 8)

Kép
heydie

Brigi, ne aggódj, még rengeteg idő van addig, Marci majdnem dupla annyi idős lesz, mint most.

Emi nagyon jó elvolt, meg az Istvánból kidobtak két nap után, úgyhogy nem vészes.Én is azon paráztam, hogy nem fog enni, de evett. :D

Mi testvérkocsit vettünk (Graco Stadium Duo), nagyon szerettem, volt, hogy egyszerre aludtak benne.Majdnem egy évig használtuk, aztán 1 óra alatt sikerült eladnom.
Most is gondolkoztam rajta, de szerintem nem veszek, 2 év 5 hónap lesz a két kicsi közt, talán már nem kell.Ha mégis, akkor meg majd kölcsönkérek valahonnan.

KépKépKépKépKép
uxi

Csajok - felteszem a táblát, eddig ilyen :) ha majd eljutunk odaáig, h kiderül a baba neme, akkor az egész sor fog szinesedni, most egyelőre csak az a kis rublika, amelyiket most is látjátok. Aki nincs benne, az feltétlenül küldje az adatokat, ha szeretne bekerülni!!! :)

Kép

Kép
heydie

Heydie!

Hozom az adataimat, nem ám kimaradok :D

Editke
1981.06.12.
Fejér megye
2009.04.28.
Szent Pantaleon
???/János
2010.01.04.
mindegy
nincs
editke28

Jó reggelt!

Editke - köszi az adatokat, betettetelek :) egyre hosszabb lesz ;) remélem tetszik mindenkinek, ha nem, szóljatok ám :)

Ma valamennyivel jobb éjszakám volt...de most rohanok is tovább készülődni, vár a vizsga, csak bekukkantottam. Szép napot nektek, du. jövök!

Kép
heydie

Jó reggelt!

Hédi, szupi a tábla, köszönjük :lol: Egy kalappal mára, majd mesélj, hogy sikerült

Azt néztem, hogy most vagyok 5 hetes. Tehát holnaptól a 6. hétben vagyok. Afra kedvéért, hogy mi is történik a következő 1 hétben:

van már nyaka, teljesen kezdetleges agya, és a feje helyén egy dudor. Hamarosan jön a has- és mellüreg. Fejlődik a szív, de még csak 2 ürege van a 4 helyett.
Kezd kialakulni a köldökzsinór. A hét végére kialakul a baba vérárama, működő vérkeringéssel. Teste sarkain parányi végtagkezdemények tűnnek fel.

A hét végére eléri a 6 mm-t

Ma csavargós napunk lesz, remélem nem alszik pont indulás előtt Marci :? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.05.07 06:22-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jaj de jó, már van nyaka is :D .Azt hittem ezek csak később alakulnak ki.Tegnap kérdezte a férjem, hallja-e a baba a zenét, én meg mondtam, hogy szerintem még nincs feje sem, nehogy füle... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Jaj, és a méretet lefelejtettem. Hogy egy helyen legyen, megszerkesztem az előző HSZ-emet.

Uxi, a fül majd csak a 10. héten kezd el fejlődni.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Akkor addig nem kell zenét hallgatnom vele :mrgreen: A férjem szorgalmazza, hogy hallgassak komolyzenét, mert az jót tesz neki. Ami igaz is, csak ugye ahhoz hangulat is kell, s neki mindig akkor jut eszébe, amikor nekem pont máshoz lenne kedvem.

KépKépKépKépKép
uxi

Utánanéztem,a 15. hétre írja, hogy kezdjen el dalolni anyuka a picinek. Emlékszem, én Marcival mindent kipróbáltam. Itthon komolyzene (persze csak a könnyebb fajtából, Bach azért nem volt :wink: ), munka közben lágy dallamok (pl. Elton John). És amikor már rugdosott, mindig akkor indult be, ha Edda volt a rádióban. :lol: :lol: :lol: Innen tudtuk, hogy kisfiú. (Marci előbb mozdult meg, minthogy a neme kiderült volna)

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Csatlakozhatok? A teszt szerint úgy néz ki, hogy itt a 3. baba a pocakomban.
Már van két csodás kisfiam... a harmadik pedig remélem, hogy kislány lesz... Ahogy én most számolom a mi napunk december 31-e lesz (az már majdnem január :) ), de majd a doki megmondja...

Kép

miniliza

Szia Miniliza!

Persze, hogy jöhetsz. Szilveszteri baba? De jóóóóó :lol: Gratulálok a két nagyhoz is, és a tesztedhez is! Mikor mész dokihoz? Mikor lesz (orvos szerint) pontosabb dátumod?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok lányok!

Hékás!
Marci Márton? Ugyanis a férjem egyre többször emlegeti ezt a nevet :lol:
Sárának anno énekeltem, de mihelyst megtanult beszélni megkért, hogy ne tegyem :oops: , úgyhogy most nem erőltetem, nehogy sérült izlése legyen a babámnak :lol:

Uxi!
Szép becenév a Pöcök! :D
Nálunk én vagyok a nagy komolyzene rajongó, de mostanában nincs kedvem hozzá.

Heydie!
A VILÁG LEGSZEBB TÁBLÁJA!!!3,5 éve várom, hogy bekerülhesesek. Köszönöm, hogy beleírtál.
Várlak a vizsgaeredménnyel! :wink:

Editke!
Nekem nagyon tetszik a János név. :)

Afra!
Hogy vagy ma?
Téged is várlak! :wink:

Miniliza!
Kép
De jó, hogy itt vagy! Gyönyörűek a fiaid! Szorítok, hogy lányod legyen!
Valahogy olyan érzésem van, hogy én sem várok és még decemberben megölelhetem a babámat :D

Nonóka
Kép
nonó-ka

Köszönöm, lányok!
Dokihoz jövő hét pénteken megyek. Tényleg poén lenne Szilveszterkor szülni, vagy néhány perccel éjfél után... :lol: De nem hiszem, hogy túl sok esélyem van rá, mert a fiúk mindketten hetekkel korábban érkeztek (Gergő 36-37, Máté 35 hetesen), de hátha ezzel a babával szerencsém lesz, és végig tudom hordani.

Éneklés: én mindkét terhességemet majdnem végigénekeltem, kivéve, amikor kórházban voltam, de akkor is rengeteg zenét hallgattam, komolyzenét is. Amikor picik voltak a fiúk olyan csodálattal néztek rám, amikor énekeltem, aztán tavaly Gergőtől megkaptam, hogy ne kiabáljak :lol: , de mostanában megint szereti, ha énekelek, Mátétól viszont mostanában kapom a kispofonokat a produkcióimért.

miniliza

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :P ami persze nem baj, sőőőt! Tegnap délután-estefelé már leginkább csak a tanulással, pihenéssel voltam elfoglalva, úgyhogy elnézést, h nem voltam

Miniliza, Gyöngyi! Isten hozott benneteket! GRATULÁLOK A CSÖPPSÉGEKHEZ!!!
Csodálatos, problémamentes babavárást nektek :)
Gyöngyi! Azt hiszem, te írtál a hányingerről. Nekem nincs (még), de a témának nagyon utánajártam, mivel sajna fóbiám van és próbálok felkészült lenni :D No, "tanulmányaim során" a kismamik az esetek többségében ezekre esküsznek:
1. sokszor keveset enni
2. ha reggel, ébredésnél is rádjön, akkor készíts az éjjeliasztalodra néhány kekszet, és még fekve rágcsálj el 1-2-t.
3. gyömbéres dolgok - állítólag ez is jó hányinger ellen
4. limonádé sok cukorral
5. éés legutóbb pár napja azt írta nekem a barátnőm, aki a 6.hétben van, h neki a mangó vált be - ergo ha a fent felsoroltak nem jönnének be esetleg, akkor próbálkozz tovább, mert lehet, h neked valami más jön be
6. jaa igen, a kólát is mondták, h az is jó..jéghidegen :wink:
Miniliza! Wow, jó időpont! Még az is lehet, h karácsonyi baba lesz a Picúr :wink: Aranyosak nagyon a gyerekeid
Vivi! Naaaa? Teszteltél????
Heydie! Nagyon-nagyon szép lett a táblád :D Köszi neked :D
Jaaaa, a baba nevénél az ideiglenes becenévre gondoltál!?
Leginkább Pötyi :D
Sok sikert a vizsgádhoz!
Nonó-ka! Aranyos vagy :) Köszönöm mára már jól vagyok, kutyabajom...de persze most már tudom, h jobban kell vigyáznom magamra...fogok is. Te hogy vagy ma?
Hékás! Azt hiszem te írtad, h a Gajdos E. az orvosod...amíg otthon laktunk, nekem is ő volt! Annyira szerettem :D Remélem itt is kifogok egy spanyol Gajdost :lol:

Mennem is kell...suli...vizsga :shock: Délután jövök
Sziasztok

afra.h

Sziasztok! Örömmel láttam a topic címét!
Szabad csatlakoznom hozzátok?
Az első lombikunk sikeres volt és most már majdnem 5 hetes kismami vagyok. Nagyon boldogok vagyunk:)
Vendég

Voltatok már UH-on?
Én eddig teszteltem és vérvételen voltam. Az ET + 13. napon a HCG-m 638 volt, az orvos szerint ez szép erős terhesség.
Mi több mint 10 évet vártunk a babóra és nagyon féltjük, nehogy baj legyen.
Nektek hogyan sikerült a babóca?
Vendég

Sziasztok lányok!
Afra, áááá még csak 19 napos vagyok. Nincs az a teszt, ami kimutassa... Talán hétfőn, de sztem még az is korai. Az a 23. nap. De sztem nem merem akkor se.
Vendég

Twist!
NAGY NAGY GRATULA!!! :D :D :D :D
Bekukkantottam a blogodba is! Jól gondolom, hogy azért lett ily hamar poz. a teszted, mert a beágyazódás a lombiknál sokkal előbb van, hiszen nem kell egy hétig vándorolni a sejtnek, hanem egyből oda teszik? És így egyből be tud ágyazódni? Lehet, rosszul gondolkodom. És lehet, hogy ikrek lesznek akkor? Mire számítasz?
10 évet vártatok? Úgy érted 10 éve próbálkoztok, vagy 10 évet vártatok a babával?
Vendég

Te mikor mész uh-ra?
Vendég

Szia Vivi:))
Hát, igazából csak 1,5 éve fordultunk komolyabban orvoshoz, addig otthon próbálkoztunk (húztuk az időt csak).
A lombiknál úgy van, hogy a beültetés utáni 10-11. napon már szép pozitív tud lenni a teszt. (De nekem már ET + 8. napon halványan poz. volt).
Hát az is lehet, hogy ikrek, nem tudom még........(de klassz lenne:)))

UH csak május 20-án lesz, amikor már majdnem 7 hetes leszek. Nehéz kivárni, nagyon izgulok!

Neked milyen kezelésed volt?
Vendég

Micsoda pörgés volt itt :D a drukkokat mindenkinek nagyon köszi, sztem jó lett, kicsit puskáztam is :oops:, hát majd kiderül...nem tudom, mennyit kell várni az eredményre. Remélem hamar meglesz! Holnap is van egy vizsgám, arra ma még tanulgatok, bár annál a tanárnál könnyű puskázni... :P

A tábladicsiket nagyon köszönöm, igyekeztem vmi kicsit eredetit összedobni, nagyon örülök, h elnyerte a tetszéseteket ;) Nonó - az pedig külön nagy boldogság számomra, h 3,5 év után én írhattalak be egy ilyen tábliba :)

Na most felfelé olvasva reagálnék...először is: Twist, Miniliza - én is üdvözöllek titeket, örülök, h egyre többen vagyunk! Gratula a babához!!! Ha szeretnétek bekerülni a táblázatunkba, küldjetek adatokat.

Vivi - én se mertem egyből teszteltelni, igazából csak kedden akartam, aztán hétfő (bár hivatalosan vasárnap este) lett belőle...azzal az egy nappal már úgy voltam, h nem oszt, nem szoroz...szóval maximálisan megértelek.

Twist - én még nem voltam UH-n, majd 18-án megyek először. Azt én is akartam kérdezni, h számítotok ikrekre? Mi élesben január óta próbálkoztunk, de már november végén és decemberben is volt olyan, h nem védekeztünk.

Afra - hogy sikerült a vizsgád?? Neked meddig tart a vizsgaidőszak? Nem érzed magad fáradékonyabbnak tanulás terán? Eddig is leszívta az agyamat a sok elmélet, de nem ennyire... :shock: akkor a táblában átírom a babanevet :D

Brigi - nagyon köszi, h leírtad a fejlődéses dolgot...annyira csodálatos, és hihetetlen...teljesen szerelmes vagyok ebbe az egész állapotba, pedig még csak alig pár napja tudom :oops:

Zene: én mindig hallgatok vmit, olyan nincs, h itt ne menne zene, ha én itthon vagyok :D nem tudom, h a babának ez mennyire tetszik majd...nem metál, vagy ilyesmi :lol: mai zenék inkább...persze későbbre terveztem hallgatni én is egy kis komolyabbat is. Meg a babazenén is gondolkodtam...ti vesztek majd olyan CD-t?

Kép
heydie

Dejó!!! Én valami kalkulátor szerint már hétfőn tesztelhetnék, viszont a mensi, ha nem vagyok terhes, csak csütörtökön lenne... még egy hét múlva :( viszont nem akarok pofára esni, hogy hétfőn tesztelek egy negát. ÁÁÁÁÁÁÁ
Hány éves vagy? Én 31
Vendég

Jah, hát én annyit ültem a hozzászólás felett, h már válaszoltál is az ikres kérdésemre, Twist :D nem félnél két babóval? Én megmondom őszintén, eléggé be lennék tojva, ha kiderülne, h ikrek... :oops:

Kép
heydie

Mililiza, Twist, üdv itt!

Miniliza, majdnem egyidősek a fiaink. Beni is 2007 júliusban született volna, csak túlhordtam, s augusztus 1 lett belőle.

Twist, tényleg, nektek még ikrekre is van esélyetek, hátha azok lesznek!

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok! Picit én is félek az ikrekkel való gondoktól, ugyanakkor nagyon szeretnék iker babákat, mert imádnék két babóval élni!:))) A lombikozásban ez mindig benne van ám...
Ja, én már 37 éves vagyok. Tényleg itt volt az ideje a babának már.

heydie, gratula a vizsgádhoz! A puskázás nagyon hasznos dolog:)) :wink:
Annyira szuper, hogy természetes úton lettél babás, hatalmas élmény lehet:)))

Mikor érdemes saját orvoshoz menni? Nekem még a Kaáliba kell mennem UH-ra és csak utána bocsátanak el. Addig orvost is kell még találnom.
Vendég

Twist, ha megnézik uh-n, s minden rendben, szerintem elég a 12. héten menni legközelebb. Ha kibírod addig :wink: .

Én úgy tervezem, hogy kb. 8 hetesen megyek, utána már csak a tarkóredőnél, meg a kötelező vizsgálatoknál. Persze szívesen nézegetném sűrűbben is, de nem lenne olcsó mulatság... :roll:

KépKépKépKépKép
uxi

Sztem is elég legközelebb a 12. hetire menni. Én megyek majd egyszer - először 6 hetesen, az lesz a 18.-i, és utána már csak a 12. hetire. Feltéve, ha lesz szívhang, és nem kell majd visszamenni...mert ahogy Uxi írja, nem olcsó sajnos, meg én úgy hallottam, h a babának sem feltétlenül tesz jót, ha annyit "zaklatják"...

Kép
heydie

Hát én, ha terhes vagyok, ha nem, június elején megyek egy rákszűrésre, és ha netán terhes lennék, akkor betöltött 6. héten leszek akkor, és így uh-ra 7 hetesen megyek legelőbb. De mivel az hüvelyi uh, így nem fogok sietni uh-ra, csak legközelebb a 12. héten, utána már legalább hasi uh van...
Vendég

Na lépek, babám felkelt (a nagy kétéves), megyünk anyáknapi ünnepségre oviba, majd vendégségbe... 8) csomó programot kéne kreálni, hogy ne a tesztelésre gondoljak folyton és gyorsabban teljen az idő. Talán holnap de. el is megyek a kiscsajjal bicajozni!
Este leszek.
Vendég

Sziasztok!Nagyon köszi a szives fogadtatást és a sok tanácsot.
Citromos fanta vált be folyton ezt kivánom és használt a hányingerre is!!!
Pontosan nem tudom hány hetes vagyok majd jövöhét csüt.derül ki én kb 4 hétre saccolom.Azt már mondta a dr.nő hogy nem a középidőben fogant.Hallotatok már ilyet?Kicsit furcsa ...de remélem ez miatt nem lesz baj...
gyöngyi-30

Sziasztok!
Örülök, hogy gyarapodtok :)
gyöngyi:
az én kisfiam a 28. ciklusnapon, a várható mensi napján fogant :) Semmi gond nincs ebből, annyit veszel esetleg észre az egészből, hogy a mensi alapján várható értékek helyett ultrahangon kicsit kisebbnek mérik majd a mensi szerinti koránál. Na és nehezebb betájolni a szülés időpontját (nekem volt 5 időpontom,egyiken sem született meg..) :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tényleg, más is megy rákszűrésre mostanában?
Nekem már egy éve kellett volna menni, de mindig halogattam. :oops:
Most már muszáj lesz.

KépKépKépKépKép
uxi

Na, a citromos Fantát én is folyton kívánom, pedig évek óta nem ittunk már ilyen szénsavas üdítőket. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Megjöttünk a nagy csavargásból. Totál elfáradtam, de nem bírok elaludni :twisted:

Nonóka, Marci Marcell. Nekem a Márton nem jön be, a Marci igen. Így lett belőle Marcell.

Afra, milyen véletlen! Egyébként én is imádom őt, annyira emberi. Miatta még a várakozás is megéri, pedig egy katasztrófa a magánrendelése...

Szia Twist!!! Persze, hogy jöhetsz! Gratula a pozitív teszthez. És akkor drukkolok, hogy ikrek legyenek, jó? Én azt hiszem, belehalnék... :lol: UH-ra én jövő csütörtökön megyek.

Nekünk harmadik próbálkozásra sikerült most is, csakúgy mint Marcival. Apa biztos is volt benne, hogy most sikerült, mert szerinte a "3" mi számunk. De remélem gyerekben csak a "2" :lol: :lol: Mármint összesen :lol:

Vivi, még tényleg nagyon korai lenne. Inkább ne csináld még meg. De még drukkolunk!

Azt nem tudom, mikor érdemes saját orvoshoz menni. Én évek óta ugyanahhoz járok, szóval engem az első pillanattól ugyanaz lát. Persze a lombik után más...

Gyöngyi, nekem sem középidőben fogant Marci, hanem hamarabb. Minden UH korábbi időpontot adott ki, végül már a kiskönyvemben is módosította a védőnő a dátumot :lol: A doki számítása szerint nekem pénteken megjött, és következő csütörtökön meg is fogant Marci :lol:

Uxi, nálunk a rákszűrés kötelező terhesség esetén. A 6 hetes kontrollon voltam utoljára, júliusban kellene mennem megint. A doktornőtől függ, hogy elfogadja-e a júliusit, mert 1 évnél korábbi rákszűrés kell majd. Marcinál elfogadta, nem csinált újat. Jövő héten okosabb leszek.

Én nem kívánok semmi ilyet :? Sőt, semmilyen tünetem nincs :? Tuti, hogy terhes vagyok??? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó hogy írjátok a rákszűrést, utána kell néznem, h van-e, bár gondolom van...utánakerestem az itteni vizsgálatoknak is, sok különbség nincs, talán összesen annyi, h itt nincs a 16. héten AFP. Amit őszintén szólva nem is bánok, annyi mindent hallottam már róla...

Nekem ápr. 5-én volt meg utoljára, a kalkulátor szerint 19-én fogant a baba, a ciklusom nagy általánosságban 28 napos...az elvileg a közepe, hát nem tudom...valahogy így számolom én is.

Kép
heydie

Brigi - én is mindig úgy vagyok vele, h amikor lehetőség lenne rá, h aludjak, akkor vagy nem vagyok álmos, vagy nem megy :? most megint a tanagyag felett tudnék bealudni, úgyhogy gondoltam benézek egy kicsit, az biztos felélénkít :D

Hál' istennek megjött a jó idő, ma már felénk is 20-21 fok van, úgyhogy lehet, h elsétálok lassan anyu elé a munkahelyére, aztán vissza :)

Kép
heydie

Köszi...akkor nem törvényszerü a középidő..hát én ugy számoltam hogy mesi elött 4-5 nappal foganhatott.
Szed valaki köztetek duphastont,és miért?Nekem a korábbi vetélésem miatt kell de olyan hülyeségeket olvastam rola hogy félek töle de azért szedem mert a dr.nő mondta.
gyöngyi-30

Gyöngyi, én Beninél szedtem Duphastont, mert véreztem a 8.héten.
Sárgatesthormon, ha esetleg a vetélésnek sárgatest elégtelenség lenne az oka, azt kiküszöböli.
De a vetéléseknek csak kis részének ez az oka, mindenesetre szokták felírnia biztonság kedvéért.

Az étkezésre figyelj oda, én 8 kilót szedtem fel vele 6 hét alatt... Igaz, túlzottan nem is figyeltem oda. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

És egyébként vmi terhesvitamint szedtek, vagy megvárjátok, h mit mond a doki? Ilyenkor látszik a tapasztalatlanság... :oops:

Kép
heydie

Jó sokat írtatok! volt mit visszaolvasni, de az csak jó! :)
Twist gratulálok a pozitív teszthez, akkor én is szorítok, hogy ikrek legyenek! :wink: Én mondjuk nem szeretnék ikreket, nagyon félnék, hogy nem tudnám őket végighordani... Már így is van egy korababám (hála istennek baja nincs).
Uxi, igen, én is felfigyeltem rá, hogy nem egész 2 hét különbség van a fiaink között, csak nálunk pont fordítva volt a helyzet, mi augusztusra vártuk.
Gyöngyi, nekem mindkét fiúnál volt egy hét csúszás a mensi és az UH szerinti számítás között. Kíváncsi leszek, hogy ennél a babónál mennyi csúszás lesz...
rákszűrés: én is már egy éve halogatom :oops: . félek is, hogy mit fog hozzá szólni a doki.
Heydie, akkor én küldöm az adatokat:
Nevem: Eszter
Születtem. 1978.10.13
Lakhely: Baja mellett
poz teszt: május 4.
szülés várható ideje: most még azt mondom, hogy december 31.
baba neve: most még csak "Zsebike"
lányt szeretnénk
tesók: 2 báty: Gergely és Máté
Minent leírtam?

miniliza

Sziasztok lányok!

Kicsit alszik az ember és máris mennyit írtok! De jóóóóóóóó!

Twist!
Kép
Nagyon örülök neked! 4 inszem után nyáron mi is lombikoztunk volna, de SZERENCSÉRE SIKERÜLT A SPONTÁN BABA! :lol:

Szerintem a 638-as hcg az nagyon ikergyanús. :D

Heydie!
2 főiskolát puskáztam végig :lol: Puskázni is tudni kell :wink:

Hékás!
Tuti, hogy terhes vagy!!!
Nekem a mellfeszülésen, álmosságon és hasszurkáláson kívül nincs más tünetem.

Nekem április 2-án volt meg utóljára és utána voltam rákszűrésen. Lehet, hogy szerencsét hozott a dokim keze :oops: Hétfőn jött meg a P2-es eredmény. :D

Képzeljétek!
Hívtam a dokimat és HOLNAPRA :shock: rendelt be UH-ra! Kíváncsi vagyok, hogy mit fog látni :wink:

Nonóka
Kép
nonó-ka

Gyöngyi!
Én szedek Duphastont is a korábbi vetéléseim miatt.

Heydie!
Femibion 800

Nonóka
Kép
nonó-ka

Én Elevitet szedek, az előzőnél is azt szedtem. Azóta szedem, mióta pozitívat teszteltem.

Nonóka, holnapra??? De jóóóóó. Én holnap a melóhelyemre megyek be megbeszélni, hogy inkább táppénzen lennék, nem GYED-en :lol:

Miniliza, megkérdezhetem, hogy mekkora volt Máté, mikor született? Mármint súlyra, mert hétre 35, azt írtad. Ugye ő volt a korababa?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?