Micsoda pörgés volt itt
a drukkokat mindenkinek nagyon köszi, sztem jó lett, kicsit puskáztam is
, hát majd kiderül...nem tudom, mennyit kell várni az eredményre. Remélem hamar meglesz! Holnap is van egy vizsgám, arra ma még tanulgatok, bár annál a tanárnál könnyű puskázni...
A tábladicsiket nagyon köszönöm, igyekeztem vmi kicsit eredetit összedobni, nagyon örülök, h elnyerte a tetszéseteket
Nonó - az pedig külön nagy boldogság számomra, h 3,5 év után én írhattalak be egy ilyen tábliba
Na most felfelé olvasva reagálnék...először is:
Twist, Miniliza - én is üdvözöllek titeket, örülök, h egyre többen vagyunk! Gratula a babához!!! Ha szeretnétek bekerülni a táblázatunkba, küldjetek adatokat.
Vivi - én se mertem egyből teszteltelni, igazából csak kedden akartam, aztán hétfő (bár hivatalosan vasárnap este) lett belőle...azzal az egy nappal már úgy voltam, h nem oszt, nem szoroz...szóval maximálisan megértelek.
Twist - én még nem voltam UH-n, majd 18-án megyek először. Azt én is akartam kérdezni, h számítotok ikrekre? Mi élesben január óta próbálkoztunk, de már november végén és decemberben is volt olyan, h nem védekeztünk.
Afra - hogy sikerült a vizsgád?? Neked meddig tart a vizsgaidőszak? Nem érzed magad fáradékonyabbnak tanulás terán? Eddig is leszívta az agyamat a sok elmélet, de nem ennyire...
akkor a táblában átírom a babanevet
Brigi - nagyon köszi, h leírtad a fejlődéses dolgot...annyira csodálatos, és hihetetlen...teljesen szerelmes vagyok ebbe az egész állapotba, pedig még csak alig pár napja tudom
Zene: én mindig hallgatok vmit, olyan nincs, h itt ne menne zene, ha én itthon vagyok
nem tudom, h a babának ez mennyire tetszik majd...nem metál, vagy ilyesmi
mai zenék inkább...persze későbbre terveztem hallgatni én is egy kis komolyabbat is. Meg a babazenén is gondolkodtam...ti vesztek majd olyan CD-t?