Sziasztok!
Törpi,és megtudhatjuk mik a neveitek?
Nálunk mivel egyik babánk tuti fiú,ő Balázs lesz...nem túl ritka név,de talán nem is a legfelkapottabb manapság...és tetszik mindenkinek.
Másik fiú nevünk nem igazán volt,aztán valamelyik nap apa azt mondja,ha három fiúnk lenne,akkor lehetne Sándor,József,Benedek...persze csak úgy viccesen...aztán felcsillant a szemem,és mondom,Benedek
ezaz.Aranyosan lehet becézni,Beni,Bende,Bendus...
Lánynévvel sokkal jobban álltunk,nekem évek óta a Ramóna név a favorit,de sajna apa neve r betűre végződik,így kilőve,nem hangzik olyan jól...így esett ki a Renáta is,ami szintén nagyon tetszett,Reni,Rencsi,Rena,aranyos a becézése.
Aztán jöttem a Szonja névvel,becézve Szoni,Szonjus,sokáig ez volt a befutó,bár felvetődött a Noémi is,de apa azt elöszőr nem akarta...de mostmeg azon rágta a fülem,legyen mégis Noémi...itt szintén a becézése ami tündéri,Nono,Noncsi...úgyhogy egyenlőre így állunk,Balázs és Noémi.
De ami lánynevekből még tetszik,leírom,hátha valakinek segít...
Nelli,Lejla,Dorina,Norina,Amira,Daniella...hű,most ennyi jut eszembe...
Nekem fontos,hogy ne úgy legyen becázve,hogy -ka,-ke,én nem szeretem...már most rászólok mindenkire,hogy nem Balázska,hanem Balázs vagy Balu vagy Bazsi...