Drága Kismamik!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szülinapi köszöntést,olyan jól esett!
Hát el sem hiszitek de tegnap sikerült megkapnom életem legszebb ajándékát,kicsi babám szívhangját láthattam,hallhattam.
Hát csajok ennél felemelőbb érzés aligha van,sírtam mint a záporeső.Mindenkinek ezt a csodás pillanatot kívánom mielőbb!
Szezso!
A táblát nem én csináltam,sajnos nem tudlak berakni,de ha manószigetet megkéred,biztosan szívesen beteszi a szül. évszámodat.
Manósziget!
Jó a tábla,tök szuper lesz sztem,remélem jó sokan leszünk és mindenki marad a 40+0-ig.
Ma már jobban vagyok,de nagyon hányingerem van többször is,persze nem nyavajgok,erre vágytam már rég és nagyon nem bánom ám!
Móka!
Az utrót a vetélések miatt kell szednem igen,azért hüvelyit mert az jobban használ állítólag,egyből és ott fejti ki hatását és persze nem roncsolja a májikákat,amire remélhetőleg a későbbiekben még szükségünk lehet.
Azt hiszem minden lombikos kismami is ilyet szed,legalábbis nekem ezt kellett volna ha marad a lombik és a barinőm,aki ikrekkel terhes lombikos,neki is kizárólag csak ezt engedte a doki bácsija.
Kérdeztem én is,hogy lehetne-e néha orált bevenni és nem volt elragadtatva a nőgyógyászom,tehát biztosan van benne némi igazság.
Persze azért az orál is épp úgy használ,sőt jóval kényelmesebb is,ez a hüvelyi cucc horror.
Szép estét mindenkinek!