Sziasztok!
Bejelentkeztem, hogy csatlakoznék, aztán pedig jól eltüntem.
Bocsi, de nem rajtam múlt.
Ahogy írtam nagyon sokat vártunk erre a picire/picikre. 7 év, rengeteg vizsgálat, 6 inszem 1 lombik után az első fagyibabás beülti sikerült. Ez 07.18-án volt.08.01-én volt az 1.vv, ahol a hcg 205 volt, majd 08.07én a 2. kontroll vérvétel, Itt már 2452 volt a hcg szintem. Sajnos szombat reggel arra ébredtem, hogy vérzek, s amikor kimentem a wc-re egy nagyobb darab
alvadt vér is távozott. Nagyon megijedtem, férjem dolgozott, próbáltam hívni a dokimat reggel 6-kor, de szabin van, s ki volt kapcsolva a telója. Így a szomszédom vitt be a kórházba, ahol bent is tartottak. Egy doki megvizsgált kézzel, majd meg akartak vizsgálni uh-val, de az elromlott, s legközelebb csak hétfőn volt ugyanolyan nagy felbontású gép. Nem csináltak semmi mást velem. Én szigorúan feküdtem. (még ezt se mondták.) A dokim visszahívott 8-kor,megnyugtatott, felemelte a gyógyszeradagaimat, s mondta, szigorú fekvés. Most szerdán fogok vele talizni, s megnéz uh-n.
A kórházban hétfőn megnéztek, találtak egy szabályos 6 mm-es petezsákot. Viszont ezek után sem akartak hazaengedni, ezért ma saját felelősségemre hazajöttem, s itthon pihenek. Holnap majd írok, hogy mit mondott a dokim, s utánna többet fogok jönni. AMúgy ha hamarabb tudok a dokimmal beszélni, nem mentem volna be ebbe a kórházba. itt olyan egy tuskó dokit fogtam ki.
Mindegy, azbizti, hogy ide többet nem megyek vissza.
Jó éjt, holnap jövök.