Sziasztok!
Olyan jó, és főleg megnyugtató olvasni titeket, hogy szeretnék csatlakozni hozzátok.
Először én is, mint szerintem sokan mások is, csak a problémáimra kerestem választ a társalgóban.
35 éves, szegedi vagyok.Július 9-re vagyok kiírva,és van már egy csodatündér 11 éves lányom is, Vivien.
Sajnos nagyon sok zűrös dolgon mentünk keresztül(pokoli válás, menekülés az országban ide-oda...), de szerencsére úgy tűnik,lezártnak tekinthetjük az életünk azon szörnyű szakaszát.
Visszaköltöztünk Csornáról Szegedre, és miután már azt hittük, végleg egyedül maradunk, találkoztam egy csodálatos emberrel, aki az életünk egy új fejezetét nyitotta meg számunkra.
Kicsit azért aggódom, nem hagytak-e túl mély és maradandó sebet a történtek a lányomban!
Szerencsére a tropára ment egészségemet is sikerül helyrehozni, és 2 évi próbálkozás után novemberben kiderült, kisbabát várok.
Hát abban a pillanatban én voltam a világ legboldogabb embere
Remélem lesz újra családom, nekem ez az egyetlen álmom!
Dióhájban ennyit rólunk, megpróbálok majd képeket is feltölteni, csak most rakták helyre a gépem, és eltüntették a fótós programjaimat, így nem tudom, h. tudnám lekicsinyíteni
Nem tudjátok, hol tudnék biztonságosan letölteni egyet a net-ről?
Szerintetek nem gáz, h. nekem már a múlt héten levették az AFP-t?Még csak 15 hetes voltam. Kicsit félek az eredménytől, mert betöltöttem a 35-öt, és sokan rémísztgettek ezzel
Az amny-ot nem vállaltam, a vetélés kockázata miatt,és doki bátyám is azt mondta, h. a genetikai UH lesz a mérvadó.
Tök rendes a dokim, mert meg is csinálja azonnal, ha megvan az AFP eredményem.Az eddigi erdmények jók lettek, a nyaki bőrredős is.
Már nagyon izgulok!
Na nem untatlak benneteket tovább,
további csodaszép kismamis napot mindenkinek!
Remélem nem baj, h. írtam Nektek, olyan egyedül van néha az ember a gondjaival!És én amúgy is nagyon zárkózott lettem az utóbbi időben, még sétálni is távol a nyüzsgéstől, a Tiszaparton..
Örömmel olvastam, h. Dittke is szegedi, és majdnem egy időpontra vagyunk kiírva. Lehet együtt szülünk?
Évi