Hát Lányok, én direkt nem írok, hogy ne paráztassak senkit, de úgy látom megy ez magatoktól is!
Most nálam ez a figyelemelterelő módszer vált be. Éppen a tetőtérben végzünk majd egy kis átalakítást, a tetőablakokat kiszedetjük /amiket utálok/ egy kicsit átalakítatjuk a tetőt, és most ezzel úgy jól elvagyok, éppen árajánlatokat kéregetünk.
Mpatr! Én is kapok utrot, de ezt semmilyen vizsgálat nem előzte meg, tehát nem is biztos, hogy kellene. Februárban volt egy vetélésem, és már akkor mondta a doki, hogy ha lesz újra egy pozitív tesztem, akkor mielőbb jelentkezzem, és kapok majd progipótlást!
Ha még nem akarsz dokihoz menni, és ez téged megnyugtatt, akkor fel tudok neked ajánlani egy nevemre szóló, de dátum nélküli utros receptet. Ha kell, akkor priviben küld el a neved és a címed, és holnap elsőbbségivel fel is adom, és azt már elvileg holnapután meg is kapod!
Jaj lányok, olyan messze van még 11-e! Mint egy kisgyerek számolom, hogy addig még hányat kell aludni!
Kérhetnék még előbbre időpontot, de valahogy nem akarok. Úgy vagyok vele, hogy akkor már 8+6 leszek, akkor már tutira azt látom, és hallom amit szeretnék. Ha meg baj van, akkor legalább később tudom meg, de nem lesz semmi!!!! /de könnyű ezt így leírni/
Az a baj, hogy nem emlékszem, hogy Bencével milyen tüneteim voltak. Akkor még dolgoztam és nem is foglalkoztam ilyenekkel, és dokihoz is csak a 8 héten mentem el. Meg se fordult a fejembe, hogy valami baj lesz. Aztán utána kezdődött a hányás, ami már nem kerülte el a figyelmemet.....
Volt olyan, hogy rohantam hazáig a busztól, és egyből a budit céloztam meg. Még szerencse, hogy nem a buszon jött ki!
De azt, hogy feszült e a cicim vagy nem, már nem tudom. Nincs túl nagy cicim, lehet ezért se veszem észre, hogy nőne /a párom szerint viszont nőttek/, és én most azt várom, hogy olyan legyen, mint amikor szoptattam, és olyan érzékenyek is legyenek, és ezért fel se tűnik, hogy változik.
Még valami! Szed valaki Elevitet? Nekem még van egy levél /10 db ha jól emlékszem/, és szívesen odaadnám valakinek. Még novemberbe vettem és kezdtem el szedni, de már akkor is hányingerem volt tőle, pedig még nem is mentek a dolgok élesben!
Akit érdekel szóljon!