Húh lányok, hogy ti mennyit írtok, alig tudom visszaolvasni
Gyorsan pár gondoloat amíg alszik a kicsim!
Háziasszony szerep! Jó is az, amíg nincs melletted egy kis bébi, akitól örülsz ha a wc-re eljutsz
De különben én se csináltam semmit amíg otthon éltem, aztán egyik napról a másikra elköltöztem, és azóta is én főzök, meg csinálok mindent és tényleg szeretem
Dolgozni visszamenni...hát ha csak nem vagyunk nagyon pénz szűkébe akkor én ugyan nem megyek vissza amíg a második csöppség is nem kerül oviba! persze a gyes már nagyon kevés (huszonezer) tehát lehet, hogy kénytelen leszek két éves kora után visszamenni, de amíg csak lehet én ugyan itthon leszek
Nem lehet annyira fontos egy munkahely se (szerintem) hogy amiatt én a gyerekemet bölcsibe vágjam és ott neveljék, ahelyett, hogy én nevelném
Egy fontos dolog! Ha már itt szó esett a versengésről! Sok topikba sajnos ez megy! Még a babás topikokba csak igazán (én egy helyről már el is jöttem emiatt) Kinek a gyereke mit csinál már és kinek mit nem, és jujj akkor a tied biztos nem olyan okos mint az enyém...
Szóval remélem ez itt nem lesz, és ami miatt ez most eszembe jutott, az az, hogy nem akarok itt nézeteltéréseket! Én a SAJÁT véleményemet mondom el mindig, ezért oda szoktam írni, hogy szerintem, vagy valami hasonlót! Ugyhogy remélem itt nem lesz ilyenekből vita, mindenki elmondja a véleményét meg a tapasztalatát,és nem versengünk, nem köpködünk !
Elmodani nem mondani! Én csak a legközelbbi embereknek mondtam el! Anyuka apuka (nagyszülők) meg akit minden nap láttam! Azoknak rögtön hajnalba a teszt után elmondtam, annyira boldog voltam
De a többieknek mi az esküvőn jelentettük be, akkor voltam majdnem 12 hetes terhes, az egy jó alkalom volt, hogy ne kelljen 100smst elküldenem!
Én tartottam tőle, hogy mi van ha történik valami, nem akarom mindenkinek elküldeni a következő smst, hogy sajnos storno...
Ja, és még egy jó tipp...
Most olvastam az egyik lapba, hogy egy nő aki a második gyerekét várta, mindenkinek egy héttel későbbit mondott a születési dátumra, mert az előző is később jött, és nem akarta, hogy mindeki kérdezgesse, hogy na egyben vagytok még meg, hogy na, nem akar kijönni?
Én tuti ezt fogom csinálni, mert nálunk Kyra 8 nappal később jött, és már mindenki halálra szekált!
Na megyek!