Sziasztok!
Viszonylag új vagyok, az eleján pár írtam pár kérdést és sajnos most sem tudok többet, ezért SEGITSÉG
Mi ma voltunk a másik UH-n, elöször csak a petezsák látszott, am pedig már a szívdobogás is. 18mm a babánk:)
Fentebb olvastam, hogy a terhesség megállapítása után nem kell vizitdíjat fizetni. Nem haltam bele a 300 forintba, de nekem senki sem szólt erről, pedig már a múltkor túl voltunk a megállapításon...
A kérdéseim a következők lennének:
A legutóbb az SZTK-s doki megállpította a terhességet és adott időpontot UH-ra, de nem mondott semmit. Ma az UH után elmondta a doki, hogy minden rendben és kaptunk képet. ENNYI, aztán egy szót sem, én kérdeztem meg, hogy akkor most mi a további teendő?? nem is kaptam se terhes könyvet, semmit, azt se mondta legközelebb hova-kihez menjek. Bocsánat mindenkitől, de kissé kiadatam, hogy menniyre nem informálnak semmiről.
Kérdésemre mondott valamit, hogy keressem fel a kerületileg illetékes háziorvost és/vagy védőnőt, de annyira izgultam, hogy nem sikerült megjegyeznem mit is mondott pontosan........
Segítség, hova is kell mennem? ki mond el mindent részletesen??
Sajna egy ismerősöm sincs, akinél most baba jött volna, vagy jönne és nincs kitől kérdeznem.
Dokiválasztásról - úgy terveztem onnan választok dokit-neten található vélemények alapján, amelyik kórházba majd szülnöm kell, ez egyébként a János Kórház lesz...Még nincs dokim, ezért mindenki ajánlását szívesen veszem...
Nagyon köszi mindenkinek!!