Sziasztok !!
Linus üdv. itt köztünk! Talán jobb is ha lazább lesz a hangulat az ünnepek alatt! Eü-s létemre tudom, hogy mindenki még boldogabb a munkahelyen, kórházban dolgozókra értem, ha ilyenkor új élet érkezik! Semmi gond nem lesz!
És persze mi is it leszünk veletek, persze ha tudunk, de remélem igen!!
Nyafikám! Nagyon örülök a sikeres vonalzódnak! Tudod mi bebiztosítottuk magunkat! Itthon is van dokim, és lesz Pesten is! A mostani dokink csak a lombikkal foglalkozott, és a 16. hétig járunk hozzá, majd a szülészhez járunk majd! Jobban szeretnék Pesten szülni, de télen tényleg ki tudja milyen telünk lesz, és mennyire siet ki hozzánk majd a pindurkánk, tehát a helyzet nekünk még kérdéses! Pesten a Szent Jánosban jóval több pozitív dologgal ismerkedtünk meg, mint a saját itthoni kórházunkban! Tehát megy a dilemma még!
Sunny tehát te nem doliztál eddig, igaziból ezt nem értettem, de hidd el alanyi jogon jár a gyes, és gyed is mindenféleképpen, de akkor kevesebb talán, milel ez fizetés függő még jelenleg, vagyis a fizu X százaléka!
Zsu drága írígyellek, de hidd el nem lesz gond Krisztoffal, hugomék is picurostul voltak minden évben, vagyis már kétszer, és először pár hónapos volt, de szuperül érezte magát! Nagyon kellemes időt nektek, és jó pihenést, ne idegeskedj, tudod nem tesz jót a babókának!
Meliz hidd el érdekes volt! A dokink kb. 10 percig UH-ozott, mivel fincálkolt a kis drágánk, és meg is jegyezte, hogy most már elég legyen ebből! Na mikor megmérte a teljes hosszát édes pofijával mintha rám, ránk nézett volna! Megszólaltam de gyönyörű, és a pofija is drága, ekkor még egy ficánka , és mondta a doki Timike ez már a popsija, mondtam mindegy, az is gyönyörű!
A dokinő meg mondta, ha jól érzi magát, őt se piszkálja senki, tehát szuper élmény volt, és feldobott hangulat!
Nem is tudom ki írta a videófelvételt! Kérdezzen rá nyugodtan a dokitól mikor érdemes, de mi csak a 4 Dimenziósat vennénk fel, az egy álom lesz!!-
Jesszus mennyit írtam! Egyébként mi a savanyúra vagyunk rákattanva! Mindegy mi, de savanyú legyen!!
Puszi nektek!