Sziasztok!
Tontica!
Örülök, hogy jobb a kedved
egyébként én is így vagyok a mensi küszöbén, elég nehezen szokott beindulni, mintha gondolkodna, hogy kezdődjön-e vagy sem
ilyenkor én is szörnyen feszült vagyok, nem is nagyon tudom visszafogni magam, sajnos
bár igyekszem
aranyosak lettek a vonalzóid
Edina!
Ne aggódj, minden rendben lesz, számodra ez volt a helyes döntés, ezért mondják azt, hogy ilyen kérdésekben mindenki csak maga dönthet...
legfeljebb igazoltan pihenhetsz, lustizhatsz, olvass egy jó kis könyvet
lennék a helyedben
tényleg jó dolog, hogy kicsit mi is átélhetjük Veled a babavárást
és a Te babád lesz az első topicbaba és mindannyian izgatottan várjuk
virtuális kersztmamaságot vállalunk
tegnap végre megkaptam az első Gynevac szurit
kicsit féltem tőle, mert olvastam, hogy fáj, csíp, többen belázasodtak, rosszul voltak utána
nos, én REMEKÜL vagyok
az az ovis anyuka ( intenzív osztályon nővér ) nagyon ügyesen adta be, a beadáskor valóban csípett, de utána semmi bajom nem volt...
biztosan hülyeség és placebo hatás, de máris jobban érzem magam odalent
mostanában ugyanis gyakran volt folyásom, és néha mintha enyhe viszketést is éreznék ( ez akkor is megvolt, mikor még Kismanó velem volt, de azt hittem ez nem gáz, mert olvastam, hogy kismamáknál ez előfordul, főleg többedik terhességnél)
most már nem gondolom, hogy ez normális dolog volt, hiába volt színtelen-szagtalan a váladék
ezért gondolom, hogy v.mi fertőzés/gyulladás okozhatta a vetéléseket...
ha így van, akkor a Gynevac meggyógyít, remélem...
nekem az utolsó két terhességnél már 6
hetesen gömbölyödött a pocakom
érdekes, mert amúgy nincs hasam, sokat edzem a hasizmaimat...de hát 4. és 5. terhesség /lett volna/
Tündér!
Milyen ez a hormonvizsgálat?
Meghatározott napokon kell vérvételre menni?
Azért kérdezem, mert Czeizel doktor engem is elküldött a II.sz Női Klinikára, hogy nézessem meg magam, bár Ő sem , és én sem gondolom, hogy ez lett volna az ok, de ki akarjuk zárni...
nem szívesen futok felesleges köröket, és elég macerás is nekem Győrből Bp-re menni vizsgálatokra, de azért felhívom a dokit, akit Czeizel ajánlott és elmegyek majd hozzá.