Sziasztok!
Szeptember óta nem írtam ide, ami miatt kicsit röstellem is magam.
Végülis kiderült, hogy 2 baba lett volna, s a 2 között volt egy haematóma és amiatt véreztem 6 hetesen..
A pihenést itthon is betartottam, majd amikor már "könnyebbnek" éreztem magam, felkeltem és laza munkákat végeztem csak
Tartott is a jó állapot egészen a múlt hét szombatjáig, akkor megint vérezni kezdtem, azonnal kórház, de csak vizsgálat volt, méhszáj teljesen zárt - újra "nagyobb" lett a haematóma - másnap látták is UH-n, de nem volt túl nagy, így azt mondták nem lesz gond.
Teltek a napok, feküdtem, szedtem a No-Spát, Pipolphent, C-vitamint, szinte nem is keltem fel, csak ha nagyon muszáj volt, aztán pénteken hajnalban ismét elindult a vérzés, kezdetben csak szivárgott, majd de. 8 körül éreztem, hogy "folyt".. Párom pont Bécsbe ment aznap hajnalban, így nem mertem felhívni, mert tudom abból mi lett volna.
Végülis barinőm vitt be a kórházba, szerencsémre aznapra volt a 12 hetes UH-m időpontja
- ott mindent rendben talált a doki, nem látott haematómát
, a baba jól van, mindene megvan és fickándozott odabent
, a méhlepény mellső fali. Beszéltem az orvosommal is, aki szerint a vérömleny távozott.
Azóta is fekszek, és hol átvált barnázásba a "folyás", de ma éjjel megint volt kis friss vérezgetés.. Nem tudom.. érzem minden rendben, de azért parázok is kicsit - a fekvés már nem esik jól, de próbálom magam túltenni rajta
mert azért a gézengúzért odabent megéri
Ma vagyok pont 13 hetes és csak reménykedem, hogy hamarosan már nem kell nap-nap után feküdnöm.
Bocsika a hosszért
Kívánok mindenkinek nyugodt pocakosodást
Ki mivel tölti a hosszúhétvégét?