Köszi a köszöntéseket!
Gio, Judit, a védőnő nekünk is javasolta a babauszit, és itt van egy uszoda a közelben, ahol van is. Egyik védőnő kolléganője csinálta korábban, de most más, így bővebb tájékoztatást nem tudott adni, én meg még nem hívtam fel és érdeklőstem meg. Azt tudom, hogy babának mamának egyaránt kell orvosi igazolás. Ez az Erzsébet királyné útjánál van a Széchenyi úti felüljáró lábánál. Majd ha tudok bővebb infókat, megírom.
Judit, nálunk is van ökölrágcsa ezerrel, ahogy az a videón is látszott. Szerintem csak újszülött korban jelzték így ha éhesek, most már nem. Zéti ha éhes bújik a cicihez ha olyan pózban van, hogy ezt meg tudja tenni, és tátog, illetve szopis mozdulatokat tesz a szájával. Tegnap tegnapelőtt próbáltam vizzel itatni. Hát nem kellett neki, így megmondtam anyósomnak ezzel a témát le is zártam, nem erőltetem. Szerinte ez annak a jele, hogy nem fogja az új ízeket csak nehezn elfogadni. Hát nem tudom, szerintem csak nem kell neki és kész. Egyébként mikor adtam neki, elfordította a fejét a mellemhez, és cuppogni kezdett és nézett rám a nagy szemeivel, hogy te hülye, miért adsz mást, mint amit én szeretek, nekem ez kell!!
Férjemmel majd megzabáltuk.
Gabi, a madártej recetet én is kipróbálom majd.
Meli, odavagyok a fotóitokért. Nagyon profiknak tűnnek, némelyik olyan mint egy képeslap. Ja, ezt Melindának is akartam írni, hogy az iwiw-en az egyik kép Noelről szintén képeslapnak is beillő.
Csajok! = kg körüli súlyok??? Hogy bírjátok a csemetéket?
Tegnap itt volt egy barátnőm. Ismét kiderült, a dokik abszolút nincsennek képben a dolgokkal, egyik ezt mond a másik mást. Dokim azt mondta ne igyak rostosat, napi 2 dl tej a max, amit ihatok. Barátnőmnek a rostos Capytől volt sok teje, folyton azt ivott, és rengeteg tejterméket, főleg túrót etetett vele a gyerekorvos szintén a sok tejcsi miatt. Hát így legyen okos az ember. Nekem meg úgy hiányzik a tejtermék. De a napi tejeskávémon kívül mást nem eszek, max. pici sajtot.
Hogy Zéti 3 hónapos lett, ma zöldbabfőzelék lett a menü. Kíváncsi vagyok, okoz-e bajt. Remélem nem.
Zéti újra csak ölben alszik el. Hát nem erőltetem. Mindig megpróbálom, hátha, de max. 20 percig erőltetem a dolgot, illetve sírásig. Nem tudom mi történt.