De régen jártam itt!!
Annyi mindenre reagálnék, de mire végigérek az olvasásban, elfelejtem...
Hozzátáplálás:
védőnő szerint 6 hónapos kor után, anyósomék meg azzal traktálnak hogy már nemsoká etessem mellé... Na meg persze a teáztatás is vesszőparipa.
Mindegy, nem foglalkozok senki véleményével. Egyelőre (főleg hogy van tejem) nem érzem úgy hogy bármi szilárd táplálékra volna szüksége, szerintem majd féléves kora körül, vagy ha nem lesz tejem neadjIsten, akkor elgondolkozok.
Hasfájás:
én már nagyon régóta mindent eszek. Van, hogy sír Réka a pukiknál, de ez változó. Inkább az aggaszt hogy szopi vége felé elkezd sírni. De holnap megyünk UH-ra, csak kiderül, ha refluxos. Annyira rettegek az UH-tól!!! Enyém gyerek előszeretettel ordít különféle szituációkban, tuti ott is ordítani fog. Főleg hogy én már most feszült vagyok, mert 15.30-ra kell menni, és mióta eladtuk a kocsimat, azóta be vagyok itt zárva (nem vagyok egy nagy BKV-zós, ezt már biztos levágtátok
), szóval anyósomék fognak vinni, ráadásul pont a délutáni nagyalvás kellős közepén, az egész napirendünk full felborul. És amiatt is stresszelek hogy mindent jól csináljak, hogy anyósom se találjon kivetnivalót a "munkámban" (pl. hogy miért nem vastagabb sapit adok rá stbstb), és a dokinál is jól tudjam csinálni a dolgokat -hol mikor mit...
ÉÉÉÉÉs közben réka végig sír... Csak legyünk túl rajta.
Ma volt a védőnő, apa is itthon volt mert beteg (tudom hogy ez morbid de úgy örülök neki, mert így legalább láttuk őt egész nap!!
Holnap már sajna meló). OLLLLYYYAN sziinten felidegesített minket a védőnéni, hogy még mindig nem tértem magamhoz. Alszik a gyermekem édesdeden a mellkasomon a szupi kis kendőben, persze hogy fel kell költeni, mert hogy 3 hónapos státusz ugye... 6 nap múlva lesz 3 hónapos, mindegy. Kiveszem a drágát a pelenkázóra, persze keservesen sír, hogy a meleg jószagból kikerült a placcra, meg hideg, meg ébredés, tudjátok. Erre beszól a nő hogy hogy sír ez a gyerek. Még jó hogy sír szerencsétlen, épp most költöttük fel miatta!!
Aztán hasra fordítja, Réka fekszik szép nyugisan (kb félálomban), vár 20 mp-et, erre: "hát nem emeli a fejét" megfordítja, húzza a kis kezecskéinél, úgy sem emeli a fejét, erre elkezd paráztatni, hogy ezt már tudni kéne, meg hogy így kénytelen lesz ezt beírni a státuszba hogy nem emeli a fejét, meg szól a doktornőnek, meg készüljünk mert ez baj, és majd biztos beutal a doktornő valahova, stbstb. Csoda hogy a férjem nem rakta ki a házból! Nagyon uralkodott magán, láttam.
Még jó hogy emeli a fejét, csak nem 1 perccel a brutálébresztés után!
Azt elismerem, hogy nem lelkesedik túlságosan a fekvő helyzetben történő fejemelgetésért, viszont függőleges helyzetben teljesen önállóan tartja a fejét.
Én nem tudom, miért kell így minden gyereket egy kaptafára méregetni!! Szerintetek úgy néz ki Réka, mint aki nem fejlődik rendben???!!!
Huhh kidühöngtem magam.