Sziaszotok! Csak egy gyors bejelentkezés, mert babó most nyugodott le reggeltől és mennék főzni.
Szóval éjfél körül beájult és reggel 7-ig aludt.
Biztos érezte, hogy anya már nagyon kivan. DE! Ma egész nap nyüglődött, sírt, ha 10 percre bealudt akkor utána olyan keserves sírással ébredt, hogy mostanra már mindketten kikészültünk apával.
Volt amikor mosolygott és következő percben már égtelen ordítás, vörös fej, levegőt sem vett.
Alig tudtuk megnyugtatni, szinte csak cicin (2 óránként) volt csöndben. Levetkőztettük meztelenre, nézegettem az oltás helyét vagy egyéb dolgokat, de semmi ami miatt így kéne sírni. Gondoltam a kaka miatt, mert szerdán volt utoljára, bár nem az erőlködős nyüglődés volt, de azért adtam laevolacot. Én okos míg meztelen volt addig itattam vele, ne ragadjon a ruhája össze, zsepi a nyakába, szépen itta, mikor elveszem a zsepit a nyakában fénylik a szirup.
Még jó, hogy előtte kentünk be Johnson nyugtató testápolóval...mentünk fürödni, aztán megszoptattam és talán most bealszik.
Még jó, hogy itthon maradtunk, hogy végre nyugiban hármasban legyünk és ne csak ide-oda rohangáljunk, erre végigordítja a napot.
Ha holnap is ezt csinálja felpakoljuk és megyünk a nagyikhoz.
Kiütések bepanthen után elmúltak. Norit baby folyékony mosószert használok és Gabi babaöblítőt. Eddig is ezekkel mostam, bár most a Norit flakonja megváltozott, lehet a tartalma is?
Köszi a tanácsokat lányok!
Azt hiszem sok volt ez a hét PistiBencének és most jön ki rajta: hétfőn brutál vérvétel, kedd este kórház fejébe tű, csütörtökön oltás. Lehet, hogy küzd a beadott rota vírussal...
Manócskák, ügyesek a fiúk nagyon!
Büszke lehetsz rájuk!
Póki, Tündinek jobbulást kívánok!
Olga, az ecetből mennyit tegyek? Nem lesz ecet szaga?
Az nem baj, ha nincs illata.
O'hara, cumi alatt még soha nem volt piros és mikor hanyatt feküdt akkor a nyaka is kiütéses lett ahol hozzáért.