Mindenkinek köszönöm a támogatást!
Vaya, nincs a dokimnak magánrendelése, de ha lenne sem a pénz a gond, mert itt is ugyanúgy odaadom neki átlagban a tizest. Gratu a 1,5 kilóhoz!
Amióta babás vagyok, a napokban fordult elő ELŐSZÖR, hogy éjjel nem mentem ki pisilni, egyébként 3-5 alkalommal megyek.
Kinga, Flórának jobbulást!
Nennaaa, szia, gyere gyakrabban.
Rodi, tök jó a káros szenvedélyed!!!!
Hát én úgy vettem észre a védőnőm nem macskapárti, annyit mondott, hogy macska inkább csak távolról.
Na jó, könnyi ezt mondani egy olyan embernek ahol a cica családtagnak számít. Vörösöm most jött be, csupa víz, mintha zuhanyozott volna!
Szerintem se aggódj, ha az Istenhegyin nyugalomra intettek!
Majd megérdeklődöm, nálunk adnak–e valamit az önkormányzatnál, főleg ikrekre, majd kisírok valamit. Apropó ikrek, elég pozitív, de ikreknél az anyasági támogatás magasabb gyermekenként, a kettőre 171.000 Ft lesz.
Dejó.
Receptek - vissza fogok térni arra az étrendre, ahogy akkor ettem, míg dolgoztam. Kenyér minimális, max teljes kiőrlésű; cukor, édesség minimális. Reggel, délelőtt sok gyümölcs, tízórai valami könnyű; ebéd zöldség, saláta, szárnyas husi; uzsi valami könnyű és vacsora gyümölcs, zöldség. Valami ilyesmi, de figyelek arra, hogy minden tipusú élelmiszerből menjen naponta elegendő, ami a babáknak kell. Én is sok szénhidrátot ettem az utóbbi hetekben.
Eclipse, irigyellek a mozgolódás miatt
(és a többieket is, akiknek már érezhető), már én is nagyon várom!
A paprikáscsirkés puszi nagyon édes…
Én nem tudom, hogy a dokik miért nem figyelnek, és nem értem minek ez az AFP
, mikor mindenki tudja, hogy sorra fars eredmények jönnek ki.
Aranyoska, jó Balcsizást!
itt sincs jó idő,én is szívesek ücsörögnék a kertben
Sziszka, remélem nálam kétszínű lesz a tábla, egy ilyen, egy olyan csík, vagy csak rózsaszín. A két kék ördögtől egy kicsit félek, de persze ha az lesz, akkor is bátran állunk elébe.
Ne izgasd magad a matek miatt, majd a pótvizsga sikerül!
Rabbe, nem is csodálom, hogy nem tudsz a munkára figyelni. Most belegondoltam, mi lenne ha dolgoznék, háááát biztos tojnék mindenre, de így meg az én munkakörömben nem lehet, mert irodavezető vagyok/voltam egy tanácsadó cégnél, na abban a munkakörben napi 10-15 órát toppon kell lenni, nem lehet ábrándozni, úgyhogy így a legjobb, hogy táppénzen vagyok.
Dorka, uradnak jobbulást! Várjuk a fotót!
Ebba, szép lehetett a műsor!
Gyancsi, üdv itthon!
Jó hogy írod, hogy HK a Praxisban is rendel, nem tudtam. Már tájékozódtam, mert csak 4 hét múlva kell mennem következő UH-ra és közbebeiktatnák egy fizetőset, úgyhogy ide fogok menni, és csakis hozzá. A honlapon nem látok árakat, van infód róla????
Csatolok sztárfotót a két cicusomról
: