Sziasztok Lányok!
De jó hogy jöttetek!:)
Betegségeket sajnálom és mindenkinek jobbulást kívánok!
Voltunk ma Dévény féle tornán. Jobban viselte Zoé, mint amire számítottam, mondjuk persze volt sírás így is, de azért néha-néha még mosolygott is.
Főleg mikor vége lett és felöltöztünk.
Szóval a gyógytornász szerint nincs nagy baj az izmok letapadását illetően, ezért is volt pl. hogy nem mindig sírt. Két hét múlva kell menni újra.
Mostanában a térdeplés a menő, mindenhol felhúzza magát aztán elengedett kézzel tapsikol és örül magának
8-10 hónaposan kell kúszni, felülni, mászni, 9-10 hósan térdepelni felállni, oldalazva lépni. Úgyhogy ebben még minden baba benne van.
Mindenkinél eljön az idő, nem egyformán fejlődnek. Ez látszik a két gyerekemen is, Gréta ilyenkor már mászott, felállt.
Saci,
Levinek hanyadik fogacskája jön? Nekünk továbbra is csak kettő van.
Anett,
Grétának az utolsó nagyörlő fogak 23 hósan bújtak ki, úgyhogy addig még van idő
Jaj, nem sokára szülinap!!!!
Emlékszem mi Grétánál totál lázban égtünk. Ő maga választotta az ajándékát, a játékboltban beleült egy rózsaszínű triciklibe, és nem lehetett kiszedni belőle
Abban feszített végig a Plazaban, aztán otthon eldugtuk tőle, és csak a szülinapján kapta meg, de azt a boldogságot az arcán nem lehet elmondani
Tejtermékkel kapcsolatban én is úgy gondolom megvárom a 10 hót.
Én vegyesen adok neki üvegeset és saját készítésűt is, mert jó ha nincs időm főzni, vagy megyünk valahová, akkor jó ha elfogadja az üvegeset is.
Én sem bonyolítom túl: megfőzöm a krumplit, külön a husit, a krumplihoz hozzáadom a többi zöldséget, turmixolom az egészet, készítek egy pici rántást, tápszerrel felengedem és ezt hozzákeverem. Most már próbálok majd picit darabosabbat, egy kis krumplit villával összetörni és úgy hozzáadni a püréhez.
Zöldfűszereket (petrezselyem, oregano, bazsalikom, kakkukkfű, stb.) lehet használni, van amikor a rántásba teszek vöröshagymát is, hagy szokja az ízeket.
Köszi a felfázással kapcsolatos infokat, már jobban vagyok. Tegnap vette én is áfonyát azt eszegettem.
Mindenkinek szép hétvégét!
Üdv
Timi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.06.14 07:24-kor.