sziasztok
még "élek"
álmosnak még álmos vagyok, de nem annyira feszült, talán a napsütés miatt
tegnap ki is gyalogoltam magam, mert gyelog mentünk anyukámhoz ami olyan 45 perc volt, bár egy csomót álltunk a zöldre várva de jól esett
Anett, sajnálom a betörést, utálom az ilyeneket, még jó hogy "csak" a biciglit vitték el, de már a tudat is rossz lehet
nemsokára szülinap
lesz nagy buli?
Andi, Balázsnak gratula a fogakhoz na meg hogy ilyen ügyesen mászkál már, nem tudom miért mondják hogy a lányok előbb csinálnak mindent, én úgy veszem észre hogy a fiúk
én kieggyeznék a 8 órás keléssel, nálunk újabban 6 fél 7-kor van a kelés
Timi, ne aggódj, hosszú távon nem lesz semmi baj, én is ebben a helyzetben vagyok, bár még nem jutottunk el a dokihoz, de sokat nézegettem ezügyben a neten és én is azt veszem észre hogy nem világos hogy lehet ültetni vagy sem, még ugyanaz az orvos is össze vissza mondja, nekem is lelkiismeret furdalásom van hogy hagyom ülni néha, de úgy érzi jól magát, amúgy meg a babakocsiban simán felül, akkor mit csináljak, szíjjazzam le? na meg etetni nem is szabad fektetve, tiszta hülyeség, majd kérdezd meg a tornán, bár ott is hallottam már 5 percen belül mindkettőt mondták
mondjuk az is érdekes hogy eddig nem vették észre hogy le vannak tapadva az izmai? azt hiszem ebben van egy kis üzlet is, már mindenkit elküldenek tornára és ha jól tudom a Dévényi féle nem ingyenes, viszon hamar behozza a lemaradást, ami nem is lemaradás de mindegy
mi majd a jövő héten megyünk a régi neurologiára, ahová azért kerültünk mert összenött a kutacsa, bár még mindig kicsit nyitva van, és nézték a fejét hogy nem deformálódik e el, persze ott is nézték a mozgást is, de eddig nem volt semmi, na majd kiderül, aztán 28-án a másikhoz, azt még nem tudom melyikre hallgassak majd? gondolom mindkettő elküld tornára, na érdekes lesz
amúgy még mindig nem igazán próbálkozik a hasonmaradással így nem igazán fog kúszni, ezt is csak azóta erőltetik hogy kitalálták hogy aki nem kúszott az diszlexiás lesz, amire simán tudok cáfotalot is, persze én se szeretném ha emiatt baja lenne így maradnak a dokik
Saci neked is puszi, csak most nem tudok visszaolvasni a túloldalra nehogy elszálljon amit írtam
süt a nap, sétáljatok, mi már vettünk napernyőt a kocsira
iagz még nem teszem fel, vagy nem ciki feltenni ilyen korán?
valahogy bejelőlgethetnénk egymász facebookon meg iwiwen csak a facebookon nehéz megtalálni valakit, küldjétek el privátban a neveteket megpróbálom összehozni, esetleg azt is milyen kép van a névhez
szép napot mindenkinek
Ildi