Hellóka lányok!
jottem kicsit bagolykodni.....holnap enyém uram is megy dolgozni sajna........... olyan hamar elteltek ezek az unnepek.....kibírtam volna még pár napot
olyan jó volt hármasban...
Hason altatás: egy az egyben ugyanazt tudnám leírni, amit
MrsParis írt!!!
ugyanez a helyzet nálunk is
Hajhullás: nekem is hullik......teljesen normális velejárója /sajnos/ a szulés utáni idoszaknak! Terhesség alatt megdúsult a hajunk, nem hullott egyáltalán és most ez a "felesleg" hullik ki! Nem kell aggódni, általában magától rendezodik a dolog, persze lehet rasegíteni vitaminokkal vagy valamilyen hajápoló szerekkel!
Baba-mama tali: Mi sem vagyunk beoltva H1N1 ellen, hiszen Szlovákiaban eddig nem volt védooltás, de pánik sincs akkora, mint Magyarországon! Mi járunk bevásárlókozpontokba, MO-n is és itthon is
.....Es erre a talira is okvetlenul elmentunk volna
, szal mi készulunk.....nem gond a távolság! De ha a tobbség azt mondja, hogy legyen csak tavasszal vagy nyáron,okés, csak ne húzzuk sokáig, mert minél nagyobbak lesznek a babák, annál nehezebb lesz veluk szerintem az ilyen kiruccanás:oops: .....
Alakváltozás: szeretnék még sokáig szoptatni, még ha így kombinálva is, de alig várom már, hogy kezdhessek járni valamilyen tornára+ diéta, ugyanis piszokmód zavar, hogy semmilyen ruhám nem jon fel rám, se nadrág, se szoknya, se blúz.....egész ruhatárat cserélni meg nem szeretnék!!!!
Szerintetek amúgy lehet járni fitneszbe szoptatás alatt is?? Vagy inkább ne?
Bogianya, nagyon orulok, hogy "lettél" nekunk
Gratulálok a 3 gyerkochoz!
Tilli, Bobó, konnycsatorna mosásokat nagyon sajnálom
Kicsike, Nita, szuperek a videók!!!
Hol lehet ilyen videókat csinálni? Már olyan régóta szeretnék, csak nem tudom hogyan kell
...van rá valamilyen program???
Kenéznek boldog 2. hófordulót és
Fédrának pedig boldogságos 3. hófordulót!
Szép álmokat!