Új privát üzeneted érkezett!

De jó Évi, nagyon örülök, akkor most már nem kell annyira izgulni...:):):)

Ilus

KépKép
badzsulka

Clarika szerintem kislány...

Dia,biztos szép lesz!!
Pakisztáni sztori:g-mail.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, de jó

Bakker 15 cm??? :shock: Megnyugodhatsz... :-) Most már ne növeld az árvizet bent... :-)
Lubickol az a gyerök :wink:

szilvás76

Szilvi ja ja jövő héten befektetnek h.sok a víz :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Szuper hírek!!!!!!!! :P
limo73

Limo,nálad pedig epegondok? :(

evilany

[quote]L írta:imo,nálad pedig epegondok?

Ááááá, nem újdonság, csak már nagyon régen kapott el!
limo73

Mai medence
Kép

evilany

Évi: pocid nagyon szupi, árvíz is oké, kis Tapsifüles biztos hallotta a híreket hogy idekint is tombol a víz! A kérdés-megjegyzésekből pedig csak a jókat tartsd meg!!! :)

Clárika: nem vagyok nagy szakértő, és csak ugye kettőből lehet választani, mert más nem lehet, így max 50% amit elbukok.... de szerintem lányka :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clarika, én fiúra tippeltem!

maccs01

Holnap 3/4 4-re mehetek képekért 4d-re :)

evilany

Évi: szuppppeeeeeeeeeeeeeeeerrrr!

Clárika: sztem lány lesz. Vagy fiú :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kössünk fogadásokat. A vesztesek vesznek a nyerteseknek egy fagyit. Én Maccsal leszek párban, mert már jövök neki egy kávéval.

Kép
xtina75

Jó akkor én Ilussal állok párba ő fiút mondott.
Tényleg,Ilus,akkor jössz Pécsre?
Ircsi te átugrasz hozzánk ha itt lesztek a közelben?

evilany

Tina, anytime :):):) Már alig várom a szuperfincsi kávémat :)

maccs01

Anyuval most beszéltem pont a taliról...azt mondta, majd suli után, de szerintem az júli eleje lesz valahogy majd, az jó? De majd úgyis pontosítunk még...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus biztos jó.2 hetente vannak a randik.Dátumot majd mondok.

evilany

[quote="evilany"]J írta:evilanyó akkor én Ilussal állok párba ő fiút mondott.

Okés...:)
Pont most meséltem anyunak is, hogy micsoda fagyikat szoktatok nyomni, aztán mondta, hogy hát ő tudja, viszonylag gyakran jár le a barátnőjéhez...:)

Ja, kicsit off...(amúgy meg most normális volt anyu)...mondta, hogy tegnap levitte sétáltatni a kutyust este, aztán egy nagy németjuhász odarohant hozzájuk, kis Macikutyát a gerincénél el is kapta, csak úgy vagdosta a földhöz, a hasán is megharapta, meg a lábán is, anyu meg szegény próbálta elhajtani, de őt is kicsit megkapta, persze az emberek csak bambultak, hiába kiabált, egy másik kutyás volt, aki odament segíteni, de annak is elkapta a kutyusát a nagy...pedig volt gazdája annak is, marhára figyelhetett a kutyára, ha simán szétkap más kutyákat...
Szegény kutyi tök vérzett a hátán meg a hasán...otthon anyu megtisztogatta, meg bekente aloeverával, de azóta a kutya se apuhoz, se hugihoz nem hajlandó odamenni, sétára nem tudják rávenni, és egész éjjel sírt anyunak az ágy alatt...szegénykét úgy sajnálom...olyan édes kutyika, remélem nem lesz baja...anyunak meg kölcsönadom a paprikasprémet szerintem, én úgyse járok sehova egyedül...ő viszont sokszor sétáltat egyedül...

Ilus

KépKép
badzsulka

[quote="evilany"]I írta:evilanylus biztos jó.2 hetente vannak a randik.Dátumot majd mondok.

Ok, majd megpróbálom ahoz igazítani...:) Tök várom...olyan messze van tőlem, és még sose voltam ott, na meg veled/veletek se taliztam még soha...

Ilus

KépKép
badzsulka

Na eldőlök a kanapén.Majd még jövök...

evilany

Évi szuper hírek! de most már elég mert a végén meg majd kibökik, hogy háááát kissé több a magzatvíz.....és kitalálnak mindenfélét.
Kispapák: :twisted: Enyém férj nem szokott kísérgetni - mindig olyankor dolgozik vagy egyéb elfoglaltsága van. Azt mondta ő úgysem látja hiába mutogatják neki, majd igazi apuka lesz ha megszületk. Neki akkor lesz valóságos a dolog. Bencénél is így volt...
Pocak szuper!

Clárika én nem tippelek. Nem tudom, ilyeneket meg nem tudok megszakérteni. De egy biztos vagy fiú lesz vagy lány. :lol:

királylány

Ilus szegény kutty... :cry:

királylány

Én is kicsit el...már nagyon fáj a hátam...később jövök...

Ilus

KépKép
badzsulka

Itt meg esett az eső vagy 5 percig :shock:

királylány

Ajaj Dia, Medárd van... ;-) :D

szilvás76

Évi, szép pocikád van!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvi tényleg! Akkor most 40 nap?

királylány

Akkor 40 napig esik... 5 percig mindennap... az úgy jó is!!!

Kép
xtina75

Tina ezzel a felállással kibékülök :lol:

királylány

Clárika, én kisfiúra tippelek.

szilvás76

Sziasztok, mentem.

szilvás76

Évi, szuper 15 cm!!! Ez a mérési dolog nálam is volt!
A lényeg, hogy Tomival minden ok.
Aranyos a pocakod!

Tina, szép a bölcső!

Ircsi, otthon vagy. Az szuper!

Clárika, várom a 4D híreket!

Lányok nekem is elkezdett bedagadni a lábam. A bokámnál vette észre a férjem. Mindig azt nézte régen, hogy átéri, hát most éppen csak. De nekem csak akkor van ez, ha melegben vagyok, reggel teljesen olyan, mint régen.
Ma én is rá mertem állni a mérlegre és 57 kg voltam reggeli után. Azért jönnek a kg-k az tuti! :D

Na megyek pakolni és elnézek a kismamatornára. Ingyenes itt nálunk. Kíváncsi leszek milyen. 8)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hú mennyit írtok... :D :D grafomán kismamák :D

Visszaolvasok... ha sikerül :shock:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Tina már csak pár nap, de izgi :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca, igen, izgi, épp ezért semmi kedvem dolgozni.... :roll: :lol:

Kép
xtina75

Ircsi, tök jó, hogy már otthon vagy, és minden rendben.

Évi, magzatvíz szuper :D bejött a napi 5 liter.

Clárika, én sztem fiú (de annó kristófot lánynak gondoltam)szóval lehet az is hogy lány :D :D de valamelyik tuti.

A lábam nekem is dagad kicsit, főleg a bokám, úgyhogy most hetente járok vizelet, súly, vérnyomás mérésre, de egyelőre jó minden. Vérnyomásom 110/70 volt és 7 kilónál tartok. Vizelet negatív. Pocak 110 cm, na az jó nagy :D

G-re akartam babasarkos képet tenni, de nem sikerült. Majd legközelebb.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Na aludtam egyet. Flexek őrizték édes álmom :)
Szamóca én pocim is 110,legalábbis múltkor annyi volt.

Woody hej ha én 57 kg lennék :roll: :roll:

Medárd? Hűű...bár itt nem esett.

Na Clarika már tudja a nagy titkot!!!!De izgi.

Francba felfedeztem hogy amit iszok(amire rászoktam...Lidl-s)szörp,aszpartámot tartalmaz...azt meg mégse kéne inni...jön újra a limonádé :? :?

evilany

Ja igen az új kormány 29 napirendi pontja közül egyik se szól a 3 éves gyesről.Se hasonló témákról. Végighallgattam. Erről ennyit.

evilany

Szép napot Kismamák és leendő Kismamák!

Végre, végre meleg van, süt a napocska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Élvezem... Kezdek élni!
Komolyan fontolgatom, hogy valami melegebb éghajlatra kellene költöznünk... én ilyenkor kezdem jól érezni magam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag
Nem én voltam ilyen okos... a guglival kerestettem meg a dalt... :wink:

Clarika
Anyós :cry: :evil:
Ha te vagy kövér, akkor rám mit mondana??? :roll: :?
Azért teszek róla, hogy ne érj utól :wink: (más alkatúak vagyunk... nekem szélesebb a csípőm... ahogy a képeket nézem...)

Szilvás
Barátnőd babájához gratulálok!

Évi
Hurráááááááááááá!!!!!
Tomi is olyan, mint Katus... játszik anyja idegeivel...(szivat :wink: )
Pocakformánk szerintem hasonló :lol: :wink: (pedig különböző nemű a lakója :lol: :lol: :lol: )
Ha megyünk Harkányba, akkor igen! Tervbe van egyébként is egy pécsi kirándulás :wink: (vannak ismerősök, akkikkel jó lenne találkozni)

Badzsulka
Kutyus :cry: :cry: :cry: :cry:
És a német juhász gazdája???? Simán fel lehetne jelenteni....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi igen hasonlóak vagyunk,testalkatra is,így nekünk nem dinnye nőtt hanem szép gömb,de ki bánja milyen formájú. Imádom.

Tali:szuper :wink: :wink:

evilany

Évi
Kormányprogram :evil:
Minimálbér megadóztatása :evil:
Adójóváírás eltörlése :evil:
Viszont lehet pálinkát-főzni :lol: :wink:

Hát én egyre jobban vágyok zöld kártyára... és Obamára fogok szavazni... :wink:

Clarika????????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Adójóváírás eltörlése??? Biztos nem figyeltem eléggé,ilyen is van?? (bakker akkor lehet jövő tavasszal nem leszek gazdag,mert én nem kértem...vagy mikortól is lesz ez?)

evilany

Két év alatt egykulcsos családi adózást vezet be a kormány, ez idő alatt megszüntetik az adójóváírás lehetőségét is.
megvan...

evilany

Bevezetnék az egykulcsos, családi jövedelemadót két év alatt, ez alatt 1 millió 300 ezer munkavállalót vonnak be és kivezetik az adójóváírást.

Ezen háborogtam még én:
Ingatlan bérbeadása esetén a bérbeadónak ne kelljen vállalkozóvá válnia.
(akkor az albérleti díjak az égbe fognak szökni... :cry: )

http://www.vg.hu/gazdasag/adozas/ime-or ... 318315?p=2

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát, nem is bíztam benne, hogy valami jól sülne el ezügyben, csak szegény babánkat sajnálom majd 2 évesen a bölcsibe vinni...:(
Bár addig még sok víz lefolyik a Dunán...remélem gyorsan folyik amúgy, mert igencsak el akarja árasztani a szüleim telkét...tegnap is apu reggel a szomszédokkal homokzsákot pakolt...

Ilus

KépKép
badzsulka

Kép

Dell jó dolga... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kutya gazdája amúgy valószínűleg fel lesz jelentve, csak beszélnek vele, már negyedszerre ment neki a mi kutyánknak idén, és számtalanszor a többinek...ahogy elengedik, megőrül...hugom mondta, hogy viszik dokihoz a kutyust, valószínűleg össze kell varrni a pociját...:(

Ilus

KépKép
badzsulka

Kép

Katusnak készült...

Ezzel szórakoztam délelőtt....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Badzsulka
Szegény, szegény kutyus :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én is sajnálom nagyon...olyan kis édes...
A nyuszi aranyos lett...biztos szeretni fogja majd lányzó...:)

Én meg gyorsan bevédtem a dokimat...bár nem mindenkinek lehet tökéletes, de az egyik anyuka vérezni kezdett ikrekkel, és elkezdte hívni, hogy bemenjen-e vagy ne...
Persze nem tudta éppen elérni (amúgy napi X - sok szülése van a dokinak), ezért máris dokit váltott...
Mondjuk nem biztos, hogy tudja, hogy most kissé gázos bent a szitu, de ez van...

Ilus

KépKép
badzsulka

Valami könnyűt kéne csinálnom vacsira, de nem nagy kedvem van főzőcskézni...bár Gábor edzés után tuti éhes lesz, ahogy szokott...
Nincs valami ötletetek?
Gyümilevesre gondoltam...nem tudom, mennire díjazza, mondjuk az jó hideg...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?