Új privát üzeneted érkezett!

Csillag ahogy én...érzésre :)

Hát igen az állómunka az utolsó hetekben nem tesz jót az biztos...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én 10re megyek UH-ra,utána meg be a melóhelyre.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggeét!

Csillag...tükörrel? Máshogy nem megy sajna...

UH-khoz drukk mindenkinek...:)
Clárika, remélem kiderül a neme...

Engem megint a köcs@g madár keltett :evil:
De most már meghozták az ebédet is, úgyhogy lehet bealszom mindjárt...na jó, azt talán mégsem, de délután tuti szunyálok egyet...

Ilus

KépKép
badzsulka

Jó reggelt!

A lábam ugyanolyan mint tegnap... nem lenne gáz ez, csak feszít egy kicsit....
Itt ülök most az irodába, s becsempésztem az asztalom alá egy kartondobozt, s lejjebb engedtem a széket, így frankón felteszem a lábam.... :)

Még 7 óra és UH! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika csokit küldj le a babának UH előtt :) vagy fagyit :)

Én ha ma viszonylag normális magzatvíz eredményt kapunk,szintén bejelentkezek a Medisonba visszamegyünk képekért(ingyen csinálnak,mert múltkor egy se sikerült) főleg ha már a múltkori 30 perc helyett 10-et voltunk bent :?

Jáj már előre félek a "barátnőmtől"nehogy behívjon orvul a másik rendelőbe...(doki mondta h.ő szeretne vizsgálni és valahogy én is ezt szeretném...)

evilany

Igen, Ca-t is szedek.

babaimádó
Kép
babaimado

Ilus!
Ekkora tükör nincs a világon :) :D :wink: :oops:
Pihenj helyettem is...4 óta fent vagyok :( és csak mászkálok a hatalmas lakásban :(

Évi!
Az lesz...majd találomra :D

Clárika!
Jól csináltad...ezért csak nem szólnak.
Uh :)

Apa nem igen halad...még csak ma vakarja le a szoba utolsó falát... :( még vissza a mennyezet...a glettelés és a festés...jáj...Holnap meg már megy dódozni :(
Jövő hétre marad :(
Látom szomorú sorsomat :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976

:?: :?:

evilany

Évi!

Ne hagyd magad!
Mond meg neki, hogy a Dr. Úr mondta, h ő szeretne vizsgálni!
HATÁROZOTTAN!

Babám már így is nagyon elemében van, napok óta a köldököm környékénél akarja kidugni a kis lábát..... ott kicsi neki a hely... :D
De azért tudod, nálam alap az édesség.... :)
Terhesség előtt nem voltam édesszájú, lehet, hogy utána se leszek, de most megeszem az életem során megehető édesség adagomat.... :)
(egy tábla csoki/nap alap.... :roll: )

Nem is mondom mennyit híztam már.... :D
De nem érzem magam daginak... :roll:
(bár anyósom, mikor mondta neki a párom, hogy nem megyünk a vásárba, mert nem tudok már oda elsétálni, akkor azt mondta, h persze, h nem, hisz kövér.... :lol: )

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika hát ez lesz...én se jókedvemből járok oda...

Anyós: :shock: :shock: :evil:

evilany

Sziasztok, Vagyok.

Clárika, sztem a nyugodt tempójú séta nem árt. :-) No, nem 35 fokban, mert az annyira nem komfortos, hanem úgy alapban. Ha sétálok, nem dagad a bokám, de ha pl egész nap ülök, akkor igen. AZt csinálom, hogy ha van dolgom, ha nem, fél óránként fölállok, és megyek egy kört... :-)
Persze a legjobb a felpolcolt láb... De ez még egyelőre nem megy...

Képzeljétek, ma jött egy sms egy régesrégi barátnőmtől: megszületett a kisfia, 3400 gr-mal és 54 cm-rel... A szomorú előzmény: 3 éve halt meg 8 évesen az első kisfia leukémiában.
Én annyira örültem a kisbaba-hírnek most reggel, itt bőgtem. :-)

szilvás76

Szilvás de jó,isten hozta a kisfiút a világban!

evilany

Évi!

Ne hagyd magad!
Mond meg neki, hogy a Dr. Úr mondta, h ő szeretne vizsgálni!
HATÁROZOTTAN!

Babám már így is nagyon elemében van, napok óta a köldököm környékénél akarja kidugni a kis lábát..... ott kicsi neki a hely... :D
De azért tudod, nálam alap az édesség.... :)
Terhesség előtt nem voltam édesszájú, lehet, hogy utána se leszek, de most megeszem az életem során megehető édesség adagomat.... :)
(egy tábla csoki/nap alap.... :roll: )

Nem is mondom mennyit híztam már.... :D
De nem érzem magam daginak... :roll:
(bár anyósom, mikor mondta neki a párom, hogy nem megyünk a vásárba, mert nem tudok már oda elsétálni, akkor azt mondta, h persze, h nem, hisz kövér.... :lol: )

Clárika
Kép
clárika

Na öltözködök(itt ülök fehérneműben mint azt tegnap taglaltam h.addig se izzadjam szét a friss zuhanyzást :) )

evilany

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976

:?: :?:

vagy nem tudunk elsejével költözni...vagy kezembe kell vennem a dolgokat (festésben való segítség .... rendezkedés...stb)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

izzadok mint egy ló :( :evil: :evil: :evil:
megyek zuhanyozni újfent :(
Évi...sok sikert!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika,

Anyósod egy szemét, már bocs. Sokan szeretnének olyan "kövérek" lenni 32 hetesen, mint Te!!! Ezt tartsd szem előtt. Ha vékonyabb lennél 10 dekával, akkor meg azt mondaná, hogy nem adsz meg mindent a gyereknek, mert vékony akarsz maradni, hiú vagy. Aki akar, beszól - talál okot. Nem kell vele foglalkozni.

Lányok annyira drukkoltatok, hogy most meg már 33-36 fok lesz hétvégén :D

Ircsi, látom beléptél a grafomán kismamák klubjába :twisted: :twisted: :lol: 8)

Kép
xtina75

Jó reggelt!!

CSillag: festés dolgot megértem, mi kész, de uram és 64 éves apósom csinálták, és még így sem volt 1szerű, párod előtt le a kalappal... Írtás ügyben: én csak úgy emlékezetből csinálom, meg tapogatom, hogy még hol lehet :) aztán ha a dokinak nem tetszik hát ez van :)

Tündi: lehet nekem is bejön majd a cukros lötyi, főleg hogy én sem eszek nagyon édeset, csak sósat, meg ugye a fagyi :)

Clárika: nekem vékony a bokám, de délutánra simán bedagadt térdtől lefelé, vagyis én látolm, hogy az nem az én lábam már! Mondják rá a mozgást is, kis terhes torna, de egy-ket hete en is hanyagolom, talan mosdt visszaállok.. meg a lábak lógatása, állás sem jó, még nem terhesen is bedagadt nekem néha a melegtől! Mai UH-hoz meg szorííítok :)

Ilus: madárka madárka, csak már maradna csöndben :)

Évi: UH-hoz sok jó eredményt kívánok!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Festés:még előttünk áll az összes ablak körül,gletteléssel,ha végre kiszárad.Lehet már itt lesz a baba mire neki lehet állni :(

Tina,hát ha sok kismama drukkol egyszerre:)

evilany

Na mentem :)

evilany

Tina!

Nem is veszem fel....csak nevetek rajta....
Mielőtt teherbeestem akkor voltam 52 kg, a fenekemen nem tudtam ülni, mert kilógott a csontom és fájt.... (itt azt mondta irtó ronda vagyok, h kilógnak a csontjaim)
Azelőtt fél évvel még 64 kg voltam (akkor b@szogatott, hogy ennyi idősen hogy nézek ki....)

Most elárulom : 71 kg vagyok és jól érzem magam így 32. hétben....
Ircsi mondtam én, lassan utolérlek! :) :wink:
Ezért nem foglalkozok ki mit mond, bár negatív kritikát csak tőle kapok.
Lehet mert más nem mert rosszat mondani :lol: :lol: :lol:
:wink:

Clárika
Kép
clárika

Clárika: barinőm mindkét terhességénél 25 kg-ot hízott és utána bomba alakja lett. Te baromi kevéssel kezdted !!Ahogy uram szokta mondani: ez most eloszlik rajtad! A g-mail-en a 30 hetes képedre szerintem senki nem azt mondaná, hogy sokat híztál! És te nagyon, szemtelenül fiatal vagy, simán leadod ha kell!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szilvi: szép történet!

Clárika: sztem egyetlen kismamára sem szép azt mondani, hogy kövér!! Főleg ha nem igaz akkor meg ..... brrrrr hogy az emberek miért ilyenek?!?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika, le kell sz@rni. Irígy, sztem tök csini vagy, csak a kis "Görögdinnyéd" dudorodik elől... Ha meg van rajtad máshol is, eloszlik, vagyis egyáltalán nem szembetűnő...

Szopizik egy pár hónapod a Babácskád, és megint olyan csontos leszel, hogy nem bírsz ülni...

Annyira rühellem az ilyen rosszindulatú embereket... Jó, hogy nem veszed a szívedre, nem érdemes... :-(
Rám azt mondaná az ilyen, hogy Mammut, de pont letojom... :-(

szilvás76

Azért olyan csontos nem szeretnék lenni, nem is szándékosan ment le, csak akkor még együtt éltem anyóssal, s az idegtől folytak le a kg-k....

Clárika
Kép
clárika

Szilvás, mamut... hááát... nagyobbat már nem is tudnál volna mondani.... :oops: :roll: :)

Itt mindenki gyönyörűséges kismama és pont.

Kép
xtina75

Ne is legyél Ropi... :-) Egyszer jártam úgy, hogy a stressztől (!!!) 49 kg-ra fogytam. Orvoshoz akartak már vinni (2 hónap alatt sikerült ez a művelet) majd pár hét alatt visszajött az "elvesztett" 15 kg-om , meg kb mégegyszer annyi. Valami megborult "bent"... Azóta sem megy le... 85 kg-ról indultam, szóval ha normál súlyról kezdtem volna (70 kg) akkor már én is szépen gyarapodtam volna. Így amit összeszedtem MOST az nem sok, de az alappal együtt közel 20 kg...

És még csak a 32. héten járunk ;-)

Csini vagy, a kortársaidra halgass, ne az irígy "vénasszonyokra"... :-)

szilvás76

Tina, hirtelen nagyobb "jószág" nem jutott az eszembe. De az ilyen jóindulatú emberek észjárásával mérve meg sem állnék addig... :-)

hehe.

Egyébként én MOST jól érzem magam a bőrömben. Ha nem várnék babát, zavarna, de így vhogyan nem. Majd szépen lemegy, két gyerkőc mellett (gondolom) nem lesz megállás... :-)

szilvás76

Clárika, tényleg csak irigyek...nekem anyukám mondta mindig, hogy gebe vagyok, tény, hogy 50Kg voltam, amikor terhes lettem, de engem nem zavart...most már én is 64Kg vagyok...ami nem igazán látszik, csak én érzem, hogy nem vagyok már olyan könnyű...meg Gábor mondja mostanában, hogy milyen aranyos kerek lettem...de legalább tetszik neki, más nem izgat...mondta is, hogy ha lehet, akkor annyira nem fogyjak majd vissza...na előbb várjuk meg, hogy egyáltalán fogyok-e majd... :wink:

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

No megpróbálok reagálni az írottakra, de nem biztos, hogy mindenre emlékszem... :roll:

Clárika drukkolok, hogy kiderüljön kék vagy rózsaszín. Lábdagadást sajnálom, biztosan nem tesz jót az állómunka, Ircsi jó tanácsokat írt le.
Anyósod meg kapja be....Kép

Bekri mi ez a pakisztáni dolog a dédinél??? Lemaradtam valamiről?

Tünde nagyon aranyos az a kiságyféle vagy bölcső vagy mi a neve....

Évi drukkolok az uh-hoz.

Csillag nagyon tetszik a fiad tablóképe. Le sem vakarhatja majd a csajokat magáról. Uh-hoz neked is drukk. Kíváncsi vagyok mitek lesz.
:wink:

Ircsi úgy látom jó lesz neked otthon. Most már te is rá fogsz érni napközben is írni :D

Ilus ne bosszankodj a madáron. tegyél párnát a fejedre. Nálunk is csipognak vagy éppen füvet nyírnak... :roll:

Szilvi mammut :lol: hehe max az állatkertben

Tina akkor most szorítsunk, hogy legyen kicsit hűvösebb? :lol:

Limo tarts ki!

Nálunk apa tegnap leglettelte az ablakok alatt a falat, fel is takarított nagyjából, így miután hazaértem nekieshettem, de kb egy óra alatt rendet/tisztaságot vágtam. Csütörtökön lefesti és attól függően hogyan halad nekiugrik a tapétázásnak is. Ha más nem a jövő hétre marad. Még az ablakokat kell majd rendbe kapni, remélem a hónap végére készen leszünk ezekkel a felújításokkal. Utána már csak a gyerkőcnek kell összeszedni a dolgait.

királylány

Már le sem merem írni, hogy jó reggelt! :oops: Az éjjel picit rosszul voltam: epebajok! Csak miután kijött minden tudtam elfeküdni!

Évi! Magzatvízet tényleg nézett, csak én centiben kerestem, de az van, hogy normál. A lepény érettségben biztos voltam, hogy nem, arról csak annyi van, hogy hátsófali, a belső méhszájtól 3,3 cm-re (tudod figyelni kellett hol tapad, de Bercóka felhúzta egy kicsit)

Csillag! Dzsungel ügyben megértelek, én a hétvégén csináltam, háááát... elmondtam közben egypárszor, hogy én bíz' ezt így többet nem, majd megcsinálják odabent. Borzalmasan hosszú idejűnek tünt, és nem is sikerült tökéletesre. :D :wink:
limo73

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Tina akkor most szorítsunk, hogy legyen kicsit hűvösebb? :lol: [/color]

neem, jó lesz már ez így... tulajdonképpen tök mindegy. Az esőre felkészültem ernyőkkel, a napra ott a légkondi a kocsiban meg az étteremben, otthon meg majd legfeljebb medencepartiba fullad a buli :D Mivel nem lesz többórás fotózás pl tűzőnapon, meg egymásba torkolló házasodók (óránként van 1), csak nem kell sehol szobrozni...

Kép
xtina75

Szilvi barátnődnek gratulálok! És persze nagyon sajnálom a tragédia miatt.

királylány

Tina medenceparti: :lol: el bírnám viselni most....

királylány

Na, leettem a hasamon a pólómat... kezdődik... :-) :wink: És ez még csak a reggeli volt... :D

szilvás76

Dia...majd kipróbálom a párnát, bár ez nem kedves csiripelés, hanem kb. mintha felxszel vágnának valamit...majd egyszer felveszem...

Tina, szuper idő lesz biztos...a meleg jobb, mint az eső...tavaly a mi esküvőnk napjára mondták azt, hogy az évszázad vihara...5 percen múlt, hogy beértünk, ahogy az utolsó vendég is megjött, leszakadt az ég...de minden szupi lesz...:)

Kpzeljétek, tegnap kaptam Gábortól (megint, mostanában rászokott) egy szál rózsát, a szájában volt, amikor bejött...olyan aranyos volt...:) a kis drága meg is kérdezte az eladót, hogy mit kell vele csinálnia, végülis csak virágkötő volt a felesége...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Szilvi...:)
Én is mindig meg tudom mutatni a menüt, és a leggázabb, hogy fel se tűnik sokszor...:P

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus: micsoda lovag párod van!

Dia: és a tapéta akkor milyen lesz?

Limo: vigyázz te is magadra!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Pénteken meg is kérem a majdnemférjemet, hogy hozza le a felfújható medencét a padlásról... :D

3 méter átmérőjű :lol: 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Mares hát háromféle szín lesz, holnap délutánra ígérték. Alul lesz narancssárga némi citromos csíkkal, mellette zöld, fent pedig napossárga, középen a dekorral- Hát így leírva borzalmasan hangzik és csak remélni merem, hogy jól fog mutatni, mert emberem leharapja a fejemet. Akkor ott összerakva a mintákat jót mutatott.

Szilvi: Kép

királylány

Színileg nem olyan vészes azért...a végeredmény tuti jó lesz majd...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Clarika, drukk az uh-hoz, már megvan a tippem :)

Évi, ha a "barátnőd" szól, hogy mehetsz a másik dokihoz, akkor mond meg neki, hogy Te az XY doki vizsgálatára vársz, mert megbeszéltétek. Ha üti tovább a vasat, akkor kérdezd meg tőle, hogy "mit nem ért"?

Melltartóval kapcsolatban azt olvastam, hogy a merevítős elszorítja a tejcsatornákat.

Na mék, most csak ennyire volt idő, sok pussz!

Tina, a jóból (jó idő) úgy látszik most sokat kaptok :):):)

maccs01

Clárika, hú de kedves ez az anyós :twisted: :evil:

babaimádó
Kép
babaimado

Clarika, ja, anyóstól már kérj egy képet, hagy lássuk, ő milyen volt várandósan :):):)
A gyerektől meg ne sajnálja azt a pár kilót, amit magára szed, ugyanis rajtad semmi más nincs!

maccs01

Dia: elmonda sem gáz, de élőben sokkal szebb lesz tuti!

Tina: medence :) :lol: :lol: ez jóóóóóóóóó

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nagyon remélem, hogy a végeredmény magáért fog beszélni....

királylány

Hű....Maccs.... :D
Ha az mind a gyerek, jól meg fogok szenvedni a szülőágyon.... kinyomni egy 19kg-os bébit....ejjjjj :shock: :shock: :shock: :lol:
Anyós több mint 30 kg-t hízott.... :lol:
Mi a tipped?

Tényleg, kérek szépen tippeket! :)

Aztán lehet, hogy nem mutatja meg.... :evil:
Akkor mondom a dokinak, hogy én innen addig ki NEM megyek, amíg nem tudom a nemét!!!! :lol:

Clárika
Kép
clárika

Kép
15 cm vizünk van,kész árvíz!! Baba jól van,igaz 4 mm-el kisebb BPD-t mért mint múlt héten de azt mondja ez rugalmas,meg mérési eltérés csak,31+4-nek megfelelő méret.Súlya 1800 körül.

Most hívom is a Medisont időpontért :)

evilany

Az én tippem...hmmm...gyorsan megnéztem a képeidet...szerintem fiú

Ilus

KépKép
badzsulka

Ja hálisten barátnőmet nem láttam. A sok keményedésre azt mondta a doki napi 10-nél több ne legyen,ha mégis,akkor hívjam,vizsgálatért,egyébként hétfőn megyek a rendelőjébe.
hazafelé meg is jutalmaztam ezt a roppant ügyesen pisilő Tomikát egy Lidl-s jégkrémmel.

Egyébként elképesztő mennyien voltak ma UH-n...és hát,tudom én h.fontos h.apukák ottlegyenek(nálunk is)meg biztosan fáradtak is,de azért vagy 5-en álltunk nagy hassal,ők meg ültek..mindegy...megálltam az ajtó közelében mert ott járt a levegő és a tömeg láttán fel voltam készülve arra h.min.2 órát várok...mondom beadom a papírt addig itt állok aztán keresek nyugis helyet..erre épp h.10 óra lett(addigra voltam írva)és behívtak,papír beadása nélkül :shock: na ilyen se volt még. 10:10-re kint voltam :)
Aztán melóhely,ott 12xválasztoltam a mikor fogsz szülni kérdésre,bólogattam a has-dicséretekre,3xvűlaszoltam a mennyit híztál kérdésre :evil: 1x meghallgattam h.akkora lettem mint egy ház(igaz...) és többször h.gyönyörű vagyok :)
Sz'al ezt kell beosztani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.08 11:01-kor.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?