Új privát üzeneted érkezett!

Ma be akartam ide másolni a táblát de nem tudtam elbánni vele :? :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,igen,remélem nem lesz hamar III.belőle...holnap kiderül.

NEM LESZ! Majd 3-4 hét múlva!!!!!!!!

Egyébként: az összes adatot EGYÜTT kell értékelni! (magzati méretek, lepény szerkezet, méhtevékenység).

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]M írta:evilanya be akartam ide másolni a táblát de nem tudtam elbánni vele :? :(

Excelből át kell másolni PAINT-be... jpeg formátumban menteni... átméretezni... és úgy tudod berakni.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:wink:
(próbáltam de nem volt hajlandó kimásolni,majd még igyekszem)

Hívhatna már a Miki h.indulnak haza :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nekem a "barátnőnk" az UH-n nem is nézett olyant, hogy lepény érettség ill. magzatvíz mennyiség! :(
limo73

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, még vagy 2,5 oldal, de ez a rész azért felejthetetlen volt!!!

"Felmerült bennem egy őrült szexi jelenet,Évi este vetkőzik:ledobom a kismamafelsőt,a hasban bevágós gumijú kismamanadrágot,majd ott állok szoptatós melltartóban,bálnabugyiban és nylon térdzokniban... Lezt muszáj volt megosztanom!! Hát ezért tanácsolt el a doki a keksztől!! Laughing ez nem a vágy villamosa
Elképzeltem Mikit
Jah,az is felötlött bennem hogy jó jó lehet csinálni de úgy hogy ne essen túl jól...fel akartam hívni a dokit,hogy mégis melyikünknek???? (hátha Mikire gondolt Ircsi UH társa alapján talán azért nehogy terhes legyek ) "----> Évi, kész vagyok ettől a dumától!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag jóképű pasid van :wink: 2d-n is lehet sok mindent látni, régen csak az volt és a dokinak a szeme jól látja azon is amit kell, még a nemét is. Ne aggódj. Mi végül nem mentünk 4d-re férjem nem akart, azt mondta látja ő így is. Én meg nem bántam, mert akkor, kellett volna keresnem egy 3. dokit, magánba és nem volt kedvem keresgélni. Akit ajánlottak nagyon sokan vannak nála, idegenhez meg nem megyek, azt sem tudom milyen doki vannak még :roll:

Na én is lassan lelépek, megyek férjemmel randim van, megyünk valamit bekapunk, mert ebbe az órában nincs kedvem még főzni is.

Holnap azt hiszem megrendeljük a bútort a kicsinek, bár itt nem csinálnak kiságyat azt máshol kell vegyek :cry: de azt néztük legyen szép is de főleg olcsó. Végül a zöld+fehér+barna vázba maradtam, kiságyat meg amit láttam az üzletben zöld oldalt+fehér rácsokkal. Mivel PAL mind remélem a színek sem lesznek más árnyalatban. Kollégám azt mondta holnap beszél valakivel, hátha olcsóbban megkapom az ágyat, mint amit az üzletben kinéztem :wink: Már meg kell vegyek mindent, úgy eltelt az idő :shock: :shock: és hónap végén 26.-án lagziba kell menjünk Szatmárnémetibe, így nagyimék leszünk, anyáék is és azt hiszem már nem jövök vissza hanem megyek anyáékkal hozzájuk. Még 1-2 hétre nem zötyögök 300 km-rt. Azért 35. hét után már jó lenne orvos közelben lenni :roll:

Kép
Kép
melisch

Évi
Megnyitod a g-n... fájl... letöltés másként...Excel-formátumot választod... mentés....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ja,úgy már értem... :oops: :wink: nem így próbáltam.

Mares :wink:

Melisch de jó lassan nektek is meglesz minden.

evilany

Csajok!
Nincs meg véletlenül valakinek a Búcsúdal című szám.
Lagzik,bálok végén szokták játszani...

Feljött az esti csillag, igen, elmúlt a nap.
Eljött a búcsú perce, csak egy emlék marad.
talán-talán egy szép napon megint találkozunk,
Ha hívsz, ha vársz, mi visszajövünk, s újra szól dalunk:

Rajta hát! Gyere velünk! Búcsúdalt énekelünk.
Míg a dal hangja száll, búcsút int a kezünk már.
Őrizd jól meg a nevünk, mi is rád emlékezünk,
Míg a dal hangja száll, búcsúzunk, az út vár...

stb,stb

Köszike előre is :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mentem...kiviszem a Bubut :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi: örülök, hogy már otthon vagy!

Dia: nagyon kemény amiket idéztél a régi IM-ből :)) itt vinnyogtam a röhögéstől :))))

Clárika: szép széttárt lábakat kívánok neked holnapra , hogy a kis drágaság szépen megmutassa magát!Hányra mész?

Csillag: ez igaz, az új pasid nagyon dögös :)

Bátyám kisfiának tegnapi aranyköpése: "Juci, mutasd a hasadat, aham, elég nagy már, és hol fog kijönni a baba, a fenekeden??" - kész voltam, de próbáltam nem röhögni! 8 éves a drága, éppen szülinapi szúrja volt :)

Kriszti, Melisch, ide neketek akartam valamit de elfelejtettem :) na mindjárt megnézem :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares hát ez jó lehetett :)

evilany

sziasztok!

köszi a hiányolást! :lol:

jaja, megvolt a terhelés... lehet, hogy most komplett hülyének néztek, de nekem ízlett a lötyi... :) lehet, hogy azért, mert 2 hete semmi édességet nem ettem, és már krónikus édességhiányban szenvedek! :wink: :lol: :lol: :lol:
szóval a bökőnéni nagyon kedves volt, facsarta helyettem a citromot, hogy ne legyek tiszta trutyi... bár minden eü dolgozó ilyen kedves lenne!!! :lol: :lol: :lol:

eredményem jövő kedden lesz, akkor megyek a dokihoz kurkászásra... :lol:

kész a babaágy, tettem g-re képet! :lol: persze ez csak az első fél évre jó csak, de annyira gyönyörűséges, hogy nem volt szívem visszautasítani a felajánlást, hogy megkapjuk!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

most küzd a mosógép az utolsó adag babaholmival... szerdától nekiállok vasalni, és akkor lassan lassan... bár még sok dolog van, de legalább körvonalazódik a helyzet!

most csak ennyi volnék, mindenkinek jó pihit! és tényleg pihenjen, aki tud!!! :)

csókok!

Kép
gtunde75

Tündi,jövő kedd? De durva...és addig diétáztatnak,holott lehet nem is kéne szenvedned...?No,mindegy remélem az eredmény jó lesz.Nekem is ízlett a lötyi,én meg addigra majd éhen-szomjan haltam...úgyh.nyeltem mint a kacsa.
Vasalás: :? én is haladok lassan...
Ágyat nézem.

evilany

Tündi
Nagyon jó az a bölcső :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi,jövő kedd? De durva...és addig diétáztatnak,holott lehet nem is kéne szenvedned...?

ez az idióta dokim hülyesége ám... na mindegy, nem idegesítem magam rajta... az biztos, hogy ha megvan a baba, többet nem lát! megyek, és keresek egy normálisabbat... lehet átpártolok a Tiédhez! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde hmmmm hát az enyém nem aggódja szét magát ezen az biztos... :lol: :lol: de ki tudja melyik a jobb.

Gyönyörű a bölcső!!

evilany

Tünde!
Nagyon szépike :D
Lötyi... :D azért még egyszer nem innám meg ha nem muszáj :D
Mares! Köszikeeeeeeee

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nincs meg a zene nekem :(

evilany

Na leléptem...jó volt veletek :D
Mindenkinek szép,nyugodt éjszakát.Jó pihenést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Köszike....
Nem tudom sehonnan letölteni :( :evil:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976vi!
Köszike....

Nem ajánlasz fel valami díjat???? :wink:

http://www.freeweb.hu/west-egyuttes/
(Multimédia----West CD)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Holnap fél4től kérem a kezeket csuriba tenni, hogy ne szégyenlősködjön a lelkem :)

Igen, néha elég sok mindent csinálok, de muszáj....
Én nem tudom mi ütött belém, de iszonyat rend és tisztaságmániás lettem.... :shock:
Pedig egyáltalán nem volt rám jellemző...... sőt.... :roll: :D

Kérdés....
A lábam úgy néz ki mint az elefánté.... a bokacsontomat ki se tudom tapintani :shock:
Ha benyomom, akkor pár mp híján 1,5 perc mire visszajön a luk....
Mit csináljak az éjszakai polcoláson kívül? :roll:
Mindenkinek ennyire vizes a lába?????

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika, holnap drukkolok...
Meg akinek még nem mutatkozott meg babó neme...a miénk persze állandóan széttett lábakkal van, mindig szól is a doki, hogy most ne nézzünk oda, ő sem tudja mindig kikerülni , de ez biztos ilyen törvényszerű...aki tudni akarja, alig látja, aki nem, annak meg mindent elkövet a babája...
Ez is az egyik oka volt, hogy nem mentünk 4D-re, ott tuti megláttuk volna...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok hmmm mennyit írtatok!!!!

Mindent elolvastam de az agyam szita!!!

Ircsi jó,hogy otthon vagytok pihentek legalább!!!!Aranyos a kép Katusról és rólad is:)

Évi szexi jelenet hát nagyon jó lehet,de szerintem Mikinek úgy is tetszenél!!!!

Csillag jó hogy jobban vagy!!!Holnapra drukk neked is!!

Clarika te sem pihensz sokat holnapra jó kukucskát!!!

Dia.Szilvás örülök,hogy jöttetek gyerek nevelés,hát nálunk én vagyok a keményebb.

Tündi eredmény meglehetne hamarabb is nekem kész volt akkor nap kb rá 3 órára ezt nem értem miért huzzák,szegény te!!!

Én ma nem sok mindent csináltam,van egy nagy fehér szőnyegem ki akartam slagolni jó meleg volt ma,de nem volt itthon a slag olyan mérges voltam,párom mindig kiviszi a másik házhoz,kimostam az ajándék kocsit jó lesz anyáéknál majd,kapunk kombi ágyat hát elfogadjuk és valahogy átt alakítjuk a szobát mert azért arra sem kell költeni és kókuszmatrac van benne.Hétvégén lehet festés én még sehol nem tartok és ez kiborít néha,maga a tudat nem vagyunk még kész.Nah most megyek meglocsolom a virágaimat a teraszon és az ablakban vettem tápoldatott hiányzik már nekik!!!!Gyomrom nekem is fent van rendesen ülni nagyon nehéz félig fekvő helyzet a kényelmes,és sajnos a szemölcs nem javul fuu nagyon elvagyok ettől keseredve csütörtökön doki,megvárom a két hetet,és az csütörtökön jár le,4 nap alatt kialakult még 2 db szemölcs most már 3 van viszket nagyon és folyás is van,tuti mütét lesz vagy már nem tudom.Majd locsolás után lehet megleslek még titeket!!!!

Kép
bévi

Clarika megy a drukk és nagyon pihenned kellene ilyen lábbal szerintem,ez nem természetes az enyém is elefánt láb de sajnos nekem alapból ilyen,próbálj meg pihenni és mond meg a dokinak is.SZERINTEM!!!!!

Kép
bévi

Clarika
Ha nagyon vizesedik a lábad, akkor vérnyomás-, vizelet ellenőriztetés... (toxémia????)
Ha nem, akkor
-sok folyadék
-sószegény étkezés
-sok fehérje fogyasztása
Holnapra drukkolunk!
Beszéld meg a picurkáddal, hogy mutassa meg magát! :wink:

Bévi
Te nem férsz a bőrödbe!!!! :? :? :? :? :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A vérnyomásom 90/59/110.... mint általában mindig.
Nem lehet h a melegtől lett ilyen?
Mondjuk az igaz, h kb 1l-t iszok egy nap, ha van annyi....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika! Minimális só! és ugorj be a védőnőhöz egy vizeletkukucsra! Valószínű a melegtől lesz, de jobb félni, mint megijedni. Ahogy Ircsi is írta toxémia! Egy hete nekem is bedagadt a lábam, akkor volt olyan meleg, a vérnyomásom normális volt, kellett a hétvégi pihenés, hogy újra "normális" legyen.
Félek ettől a melegtől, ma ugyan ki sem mozdultam, de ez nem lesz mindig így!
limo73

Hormonhatásra ilyenkor a szövetek jobban megkötik a vizet.
Ha többet iszol, a szervezet önszabályozó mechanizmusa fokozza a vizeletképzést...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na találtam okosságot:

A terhesség utolsó harmadában a kismamák jelentős része megismerkedik az vizesedéssel.

A vizesedés oka általában a terhesség alatt megváltozott hormonháztartás, ilyenkor a testünk több vizet raktároz mint alapesetben. Ezen felül az egyre növekvő méh is egyre nagyobb nyomást gyakorol a medence visszereire, amitől a vénás vér áramlása lelassul, és a lábban felgyülemlő vérből a folyadék a lábfej szöveteibe kerül - így alakul ki a vizenyő. A terhesség alatti vizesedés általában a szülés után szinte azonnal megszűnik.

Lehetséges gyógymódok:

- sok pihenés, felpolcolt láb - jó magasra! Ez serkenti a vénás vérkeringést.

- hideg vizes zuhany a lábaknak

- csalántea (semmiképp sem folyamatos fogyasztásra, csakis akkor ha határozottan vizesnek érezzük-látjuk magunkat). 2-3 dl forró víthez egy teáskanál teafű, napi 1-2 alkalommal maximum.

- krumplidiéta: reggel főzzünk meg 1-2 kiló krumplit (héjában főve ízletesebb), mindenképpen só nélkül! A krumplinap alatt ez legyen a reggeli-ebéd-uzsonna-vacsora :) Másnap aztán igen sűrű látogatói leszünk a toalettnek, szépen kihajtja a vizet.

- almadiéta: a krumplinaphoz hasonlóan egész nap alma, korlátlan mennyiségben.

- sómentes-fűszermentes étkezés: ha nem akarunk ennyire radikálisak lenni, együnk bármit, de korlátozzuk a sófogyasztást minimálisra. A só ugyanis nagyon visszatartja a vizet (9-10 gramm só - kb. egy pici kávéskanálnyi - 1 liter vizet megköt!).

- természetes vízhajtók: zeller, petrezselyem, borsó, póréhagyma, alma, krumpli, paradicsom, szilva (szilvalekvár!), kígyóuborka

- igyekezzük a napi folyadékbevitelt 1,5 liter körülre korlátozni (nagy melegben nyilván több), és ez a folyadék lehetőleg ásványvíz legyen

- homeopátis bogyók is a rendelkezésünkre állnak, hogy megszűntessük a vizesedést:

*
BOVISTA (9CH napi 2*5 bogyó) - Az ujjak duzzadtak, éjjel zsibbadnak.
*
NATRIUM CHLORATUM (9CH napi 2*5 bogyó)- Fáradékony, sovány kismamáknál. A vizesedés gyakran a bokánál, a szemhéjon, vagy a kézen, ujjakon jelentkezik.
*
NATRIUM SULFURICUM (9CH napi 2*5 bogyó) - Telt, hízásra hajlamos kismamknál. Lábakon, bokánál vizesedik, csípőnél narancsbőr képződhet.
*
PHOSPHORUS

FONTOS!

A lábak vizesedése a toxémia, vagyis a terhességi mérgezés egyik alaptünete is lehet. Ezért mielőtt bármilyen gyógymóddal is próbálkozunk, győződjünk meg róla, hogy nálunk nem erről a súlyos terhességi szövődményről van e szó.

3 alaptünete:

- ödémás, vizes lábak

- magas vérnyomás (140/90-nél magasabb)

- fehérje a vizeletben

Clárika
Kép
clárika

Megjöttem Clarika Ircsi ő jobban tudja mit kell tenni,de nem játék a vizesedés,szerintem jelezd a dokinak vagy védőnőnek,élőben könnyebb megmondani mitől is lehet!!!

Meglocsoltam a virágokat és raktam be még egy adag ruhát,párom halász nadrágait és rövidnadrágjait frissen mosom,így szépen kiterítem megszárad válfára teszem és nem kell vasalni,a pólói plucsijai is mind azon vannak.
Jó pihenést jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
bévi

Hát lehet h nem jó, hogy ilyen melegbe sétálok 2 x 30 percet a munkahelyre, meg vissza.....

Clárika
Kép
clárika

Megyek fürdök, aztán nyomatok rá egy kis hideg vizet...aztán ha holnap nem lesz jobb, felhívom a védőnénit....
Bár evvel a nővel sokra nem fogok menni.... :S
Ez is csak azért van, hogy legyen.... :? :? :? :?

Clárika
Kép
clárika

Nem a séta a sok, hanem a köztes... gondolom, amíg fodrászkodsz, nem ülsz.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ez még jó lehet...

Fordítson napi 3-5 percet ezekre a gyakorlatokra! Ha kialakul a vénagyulladás, annak kezelése sokkal több időbe kerül, nem is beszélve a fájdalomról és az életminőség romlásáról.

A visszérbetegségnek csak kis része a fájdalom, tehát a jéghegy csúcsa. A vérmozgató tornával a felszín alatt megbúvó „jéghegyre” kívánunk hatni, ezért nem elégedhetünk meg a fájdalom elmúlásával

1. A lábujjak „marokba” szorítása (1/2 perc)
Feküdjön hátra, és lábát fektesse magasra (tegyen például párnákat vagy összehajtott pokrócokat a láb alá)! Szorítsa össze és nyissa szét az ujjait olyan gyorsan és erősen, ahogy csak bírja! Képzelje el, hogy egy odatartott ceruzát kell minduntalan megfognia és elengednie. Ha nincs lehetősége hanyatt feküdni, akkor a gyakorlat munkahelyen, sorban álláskor, buszon, tehát mindenütt végezhető.

2. Lábkörzés (1 perc)
Hanyattfekvésben húzza fel a térdét, emelje fel alsó lábszárait, és körözzön gyorsan két lábszárával egymással ellentétes irányban. A lábkörzés után – mely körülbelül fél percig tartson – tegye le e lábát, és többször egymás után hajlítsa be, majd ismét nyújtsa ki térdét!

3. Párna összeszorítása (1/2 perc)
Feküdjön továbbra is felpolcolt lábakkal! Szorítson össze lábfejeivel egy párnát, emelje meg, majd ismét eressze le!

4. A vér kipréselése a vádliból (1/2 perc)
Továbbra is fekve maradva hajlítsa be az egyik lábát csípőben és térdben! Kulcsolja át ujjaival a behajlított láb bokáját, majd lassan nyújtsa ki a lábát, közben kezeit engedje feljebb csúszni. Ujjaival préselje végig a lábát egészen a lágyékig. Végezze el ugyanezt a gyakorlatot a másik oldalon is, majd még 3-4-szer mindkét lábával! Ezt a gyakorlatot különösen a lelkére kötjük. Adott esetben ülve is elvégezheti, de ne mulassza el.

http://www.haemostasis.hu/betegtajekoztato.aspx

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Toxémia - magas vérnyomás, nem a 140/90-et kell figyelni, hanem az alap vérnyomáshoz képesti emelkedést. Azt mondta a védőnő, ha 20-30-at emelkedik a vérnyomás, már figyelni kell. Mert ha egy alacsony vérnyomásúnak emelkedik 30-40-et lehet még a határ alatt marad, de neki mégis magas.
limo73

Na mutatom a lábam:

Kép

A belső része a dúrvább szerintem....
(telefonnal készült, bocs a minőség miatt)

Na lefekszem! :)

Jóéjt! :)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Na, melltartót nem hoztam, nincs erőm elővenni a fényképezőgépet... bocs.

Viszont Clárikának megnéztem a lábamat :lol: Nekem nem vizesedik. De Ircsi gyakorlatai tök jók! És a napi séta szüléskönnyítő, szóval, szerintem, amíg nem terhel meg nagyon, csak hajrá!

Mi bankban voltunk, meg egyéb ügyintézésen, azt se tudom, hol áll a fejem és ez csak rosszabb lesz. Voltunk anyósoméknál, felköszöntöttük apósomat stb. És már ott vannak a pakisztániak a dédinél. Én azt hittem, már túl vagyok az egészen és nem hat meg a dolog, de még most is, ahogy bevillan az arca a pasinak, meg ahogy húzza a bőröndjét maga után be a házba... Hát, érzem, ahogy összeszorul a szívem, és megy föl a vérnyomásom... Jó, igyekszem nem gondolni rá... :roll: :oops:

bekri

Szilvás, szülésznőt szeretnél választani? Doki azt mondta, ha lesz "saját", akkor a kórházba kell menni CTG-re, ha nem lesz, akkor hozzá. De akkor azért külön kell fizetni megint hetente, ugyebár, gondolom, vizsgálat is lesz minden alkalommal. Kórházban meg ügyeletes doki vizsgál meg?
Rákérdezel erre is, hogy mi a gyakorlat? Köszi!

bekri

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Kép alapján annyira nem vészes a lábad (lesz még dagadtabb is :? :wink: )
Viszont: TESSÉK LASSÍTANI!!!!!
Nem neked kell megváltani a világot!
A 32. hétben jársz, össze-vissza időjárás van. Ezek megviselik a szervezetet.
Vigyázz magatokra!!!!

Bekri
Nem egyszerű a családod :cry:

Katus Alient játszik. Most éppen azt próbálgaja, hogy a hasfalamon jöjjön ki...
Megreggeliztetem, utána még visszafekszünk aludni!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Én is egy jókora púppal ébredtem a jobb oldalamon...na az a gyerök :) vicces. Korán keltem mert még el kell készüljek UH előtt,zuhany,ilyesmi.De kaptam ágyba reggelit,mert panaszkodtam Mikinek hogy éhes vagyok,hozott be nekem kávét és szendvicset :)

Clarika,leapadt a lábad?UH-hoz nagy drukk!!

Limo akartam még tegnap írni,az nagyon durva lenne ha a barátnőnk nem nézett volna vizet és lepényt,mert ennek az UH-nak egyik fő célja az...a baba adatai alatt kell legyen a leleten olyan hogy AFI és lepény...nincs ott semmi?
látod Ircsi itt Pécsett megadják a módját...nem mintha nem lenne most elég orvos aki vizsgálhatna...

Összevissza álmodtam marhaságokat,elmentem UH-ra és ott néztük a képet,egyik képen mindkét kis talp látszott jól kivehetően,aztán mondta a doki nézzek feljebb ott az arca és hogy pislog a baba,és feljebb néztem egy ufo/alien fej volt ott és tényleg pislogott és engem nézett,mindenki lelkendezett hogy micsoda kép,én meg féltem tőle csak nem mertem mondani h.nem akarom nézni meg ilyenek :?

Tegnap meg azt találtam hogy a farfekvésnél gyakori a csípőficam,na ezt eddig nem tudtam(bár én is az voltam,mindkettő) remek...

evilany

Jó reggelt!

Remélem, nektek jobb éjszakátok volt, mint neked. Folyamatosan zsibbadt/zsibbadtak a kezeim (ez hetek óta jelentkezik, de most már gyakori kezd lenni, dokim szerint a torna segítene), illetve tegnap óta 4* görcsölt be a lábam, ebből éjjel 2*. A talpam és a vádlim. Még mindig fáj azóta is. Magnerotot szedek 3*1-et a dokim utasítására. Tehát Mg hiány sem lehet.

babaimádó
Kép
babaimado

Clárika, tényleg gáz a lábad. Esetleg vizes törcsi rá?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,ismerős,nekem a lábam zsibbad le sokszor,de görcsöl is.
Calciumot nem szedsz?

evilany

Jó reggelt!
Kedves KOLLÉGÁK!
KÉSZ VAGYOK!
NINCSEN IDŐM VISSZAOLVASNI 5 OLDALT!!!

:) :) :) :) :)

REMÉLEM MINDENKIVEL MINDEN RENDBEN VAN!

Szaladnom kell a támadónyanyához (hmm, itt nincsen hányós ikon)

Szép napot mindenkinek!
szilvi35

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976vi!
Köszike....

Nem ajánlasz fel valami díjat???? :wink:

http://www.freeweb.hu/west-egyuttes/
(Multimédia----West CD)

Wooooooooooooooow...te egy ISTEN vagy!!!! :oops: :wink: :) :) :) :)

Nagyon szépen köszikeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Milyen díjra gondoltál? :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép Jó Reggelt!!!

Ircsi még egyszer köszönöm szépen a linket :oops: :oops:
Clárika...durva a lábad :( nekem is ilyen ha sokat állok... UH-hoz drukk :wink: ,hogy megtudd albérlőd nemét :wink:

11-re megyek dokihoz...
előtte dzsungel nyírás :(
jááááááááj nekem...hogyan csinálom mge...látatlanban? :oops: :?
Na majd lesz valami :)
Kiviszem a Bubumat...csórikám reggelre bepisilt...nem csinált még ilyet :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?