Sziasztok! Megvagyok ám én is, csak nem voltam itthon, meg nem volt sok időm írni.
Köszi a hiányolást!
Anita, nagyon sajnálom a kicsikéteket!
Katica, nem, nem dolgozok, nem jött össze a fejvadász cég, pedig már lebeszéltük, csak az uccsó pillanatban a Bp-i nagyfőnök kitalálta, hogy inkább HR-es társkollégát kellene felvenni. Igazából örültem is neki. Pannának marhán nem ment a bölcsiben alvás, mindig sírt már reggel, aztán ebédet már nem is evett, mert stresszelt, hogy aludni kell, majd 1 óra sírás, és fél óra alvás következett. A szívem szakadt meg. Így most visszatértünk a délelőtti bölcsizésre, amit imád. Nem ajánlották, hogy kivegyem, mert jól érzi magát, sokat tanul, és barátnőzik. Már 4 barátnője van, akiket mindig emleget. Így mondja, ha kérdezzük ki a barátnője, : A Ágika, a Lucus, a Kata meg a Polli.
Olyan kis cukik.
A héten írtam alá a közös felmondásomat a Philips-nél. Tök jól jártam (najó, annyira nem ,mert megszünt a munkahelyem), de kifizettek 3 hónap szabit, egy hónap állásidőt, plusz 2 hónap végkielégítést. Ritja manapság az ilyen korrekt elszámolás. Ha valamelyikőtök olyan vállalatnál dolgozik, ahol tudható, hogy nem tudnak munkát adni, vissza kell kérni magát munkába. A cég köteles visszavenni, de ha nem tud elhelyezni, akkor állásidőre tesz, ami alatt jár a rendes fizu kb 70%-a. Én is ezen voltam miután lejárt a szabim.
Emellett elkezdtem grillázstortákat gyártani, a facebook-ra tettem fel pár képet róluk.
Most bocs, hogy csak magunkról írtam, igyekszek visszapótolni mindent.
Évi, Lilla egy gyönyörűség!
Kata, Kevin szívdöglesztő!
Ilba, Berci huncutka, és kész, mekkorát ugrik! Beni meg kérem egy általános sport virtuóz!
Anya, felcsigáztál, de én is arra találgatok, miont Erika! Kincső is nagyon szép nagylány.
Ja, erről jut eszembe, hogy nagylány. Pannának 2 hétig volt valami vírusos hasmenés szerűsége. Tudjátok hány kg.ra fogyott? Neeem, annál kevesebb! Neeem, annál is! 8,2 kg! El bírjátok képzelni hogy nézett ki? Nem túlzás, az össze bordája kilógott, a hátán, hasán. A csípőcsontja kiállt, a hasa beesve, az arca összeesve, a hatalmas kék szemek virítottak csak. Félelmetes látványt nyújtott. Aztán elmúlt, olyan étvágya lett, mint még soha. Másfél kg-t hízott vissza 1 hét alatt! Most visszaállt a normális alig eszekre, de legalább bennt marad, kicsit talán jobb az étvágya mint azelőtt.