Új privát üzeneted érkezett!

gaby. meg nincs kesz nekunk se a mosas. majd csak november utolso heteben foglalkozom azzal, amikor mar kesz a babaszoba es osszevannak szerelve a butorok. (nekem valahogy megsem fordul a fejemben, hogy elobb szulnek) :lol: :lol:

cili. jo a pingvined! ugyi vagy!

KépKép
KépKép
mush589

GabI!
Tényleg jó sok rucitok van! :lol: Nekünk szerintem nincs ennyi...

Amúgy a Homeopátiás javaslatok topikban van minden nagyon részletesen leírva, annak akit érdekel.
Én már el is döntöttem, hogy málnalevél teát fogok inni és Caulophyllumot szedek majd. Hátha gyorsabban tágulok! :D

Van valaki, aki ugyancsak fog homeos szereket alkalmazni?? :roll:
susy75

Laura! Remélem apa rendben lesz! Fincsit főztél... És gratula, hogy holnap kezdheted a 36. hetet! Ehhez a csapathoz én is csatlakozom! :lol:

BB! Azért csak várd ki a Miku bát! Pihenj sokat!!!!!

Csaki! Jobbulást! Hagyd hagy jööjön ki aminek jönnie kell... utána jobb lesz! Egy kis segítséget is kérnék... most hogy kinn vagyok, fogalmam sincs. hogy milyen papírt meddig kell leadni... nekem játszik a táppénz meg ilyenek? És lévén hogy a munkahely kifizető a gyes, gyed gyás cuccal mit kell csinálni? (azt tidom, hogy családi pótlékot meg gyedet a MÁK-nál kell kérni, de az anyasági segélyt meg ilyeneket?)

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

[quote="csakegy"]j írta:csakegyaaa... félreolvastam... most akkor maradt a régi... éééértem... viszont arra figyelj, hogy a bizalom iszonyú fontos a szülésnél, tényleg meg kell bíznod az orvosodban különben nem tudsz majd magára a szülésre koncentrálni!

hát ezel teljesen egyetértek.... sajnos én szívtam... ha épp nincs bennt, vagy nem ügyel, akkor az éppen bennlévőnél szülök. Lehet olyannál akit egyszer sem láttam, és mindez hagyján... van köztük egy olyan mogorva fickó, hogy hajjaj.... :roll:

bkatalin

Sziasztok nagyon fáradt vagyok,csak életjelet adok most magamról.Az ultrahangon 3 órát vártam ma mire sorra kerültem,az NST-én másfelet,meg a dokira egyet.Képzelhetitek hogy érzem magam.Utána két helyen bennt voltam sapit venni,újszülöttre sehol sem volt,na mondom jól van húzok haza.
Ráadásul egyre sűrűbben jelentkeznek jósló fájások... :roll:

Magzatom koponyavégűen fekszik,
BPD(feje):89 mm
AC(haskörfogat):279 mm
Becsült súly 2200 gramm
Placenta hátsó fali,II-es
kevesebb magzatviz
AFI:16,10,21,9.(ez fogalmam sincs mi)
Aorta folyamatos,Kzs folyamatos.

Nst rendben(reaktiv),vérnyomi jó(110/70),vizeletfehérje negativ.

Holnap este meg nődokihoz megyek.Remélem már utoljára...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hogy én milyen büszke vagyok magamra! :D Tökre egyedül mentem ma délután tescozni. Azt hiszem ez hiányzik már. Hogy ne legyek rászorulva senkire, élhessem a magam életét és ne legyek ágyhoz kötve. Annyira várom már a végét, hogy Noel a karomban és ne a pocakomban legyen. Annyira jó lesz!!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="susy75Csajok, szerintetek ha apa horkol az mennyire zavarja majd a picurt?? /quote]

Elképesztő, hogy meg tudják szokni... az enyém még arra sem ébred fel, ha nagyszülők itt vannak és akkor horkolás koncertet ad a család.... én persze nem tudok aludni olyankor... :)

Mági! Szupi hírek pajzsmirigy fronton! Sör, ropi! Hmmm...

Tényleg! Ha colat iszom az árt a babának? Néha iszonyúan kívánom, de nem tudom nem okoz-e problémát....

Cili! Egyáltalán nem agresszív a pingvin! Szerintem nagyon cuki! A streilizálásos főzés min. 5 perc, de inkább 10 (nekem ezt mondták) utána kiszeded a vízből és úgy hagyod kihűlni....

Manna! kITARTÁS! A bacik adják fel hamarabb ne te! Küldök egy kis energiát! sugárrrrrrozzz....

Mush! Itt sincs ctg! nem értem én sem....

Niki! Éljen! Mondtam, hogy ne aggódj! Báűr ilyenkor dumálhatnak...ezt én is végigcsináltam.... :) És akkor ma még boldog nem születésnapot! :) :wink:

Húúú.. Gabi nem semmi mennyiségű ruha... nekünk elég kevéske van. Az előző csemetémről igyekszünk mindent megmenteni, de mivel pont ellentétes évszakban született, valszeg mindent újra kell majd venni... amíg nem tudom miből menniy, addig nem vettem...

Csaki! Hurrá cukkkor jobbulás!

bkatalin

[quote="dcili81"]n írta:dcili81em mondtak semmit, hogy esetleg meg tudják fordítani, illetve menetirányba tudják fordítani?

Azt mondta a dokinő, hogy várunk. Nem forgatják, és a forgatós tornát ne alkalmazzam, mert a nyakára tekeredhet a zsinór, ami problémát okozhat... úgyhogy marad a meggyőzés :roll: asszem este bevetem apa tudományát, aztán jön a zsarolás.... :)

bkatalin

Sarmon jó pihenést! Rádfér!!!!

Aida csak így tovább, lehet ezeket előbb kellett volna!!!!!

Fincsi a banánturmix!!!!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Visszaolvasgattalak titeket, örülök, hogy mindenki egyben, rendben.

Én nekem bár azt hittem múlóban a rohadt nátha, egyfolytában kiver a víz, pedig nem vagyok lázas. Olyan mintha a szervezetem így próbálná eltávolítani a bacit. Tele van a tököm, szerettem volna az utcsó hetekben pihenni, vasalgatni, sétálni, ezek helyett otthon szenvedek egy hülye megfázás miatt. Frankó.

Na nem akarom sajnáltatni magam, de tényleg, megyek hátha tudok aludni egy kicsit.

manna
mannababoca

Sármi! Pihizzél egyet!

A banántumix is tutin hangzik, de én lenyúltam az ötletet Zölditől, és csináltam bundás almát.... asszem tele vagyok.... :oops:

Köszönöm lányok a biztató szavakat! Bizakodom ezerrel.... :roll:

bkatalin

Elálmosodtam, de nagyon... asszem alszikálok egyet...

bkatalin

Kati a héten én is ittam kólát, mert iszonyatosan kívántam... az más dolog, hogy nem kellett volna, mert eszméletlen gyomorégésem lett! Dani viszont felébredt tőle... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

ma már megnéztem 3 filmet ,megfejtettem 1 rejtvényujságot, de annyira nem találom a helyem!

Cili: cuki a pingvin!
Gabi: ez aztán a ruhakupac!! :D
Manna, Csakegy: jobbulást!

Sarmon: AFI= magzatviz mennyisége, nekem 180mm szokott a papiron lenni.

A homeós bogyókat ti egyeztetitek ilyen dokival vagy elég egy ügyes gyógyszerész aki ért hozzá?
engem a doki majdnem lebeszélt róla, meg a málnalevél teáról is.. :roll:
azt mondta ihatom ha akarom nem árt, de nem is bizonyított h használ..

Aida: azért csak óvatosan
BB: te is pihenj sokat ám!!

a kólát én is nagyon kívánom most,, :? de be kell érnem almalével..

vigasztalónak készül a sült husi és petrezselymes krumpli... nyamii
aztán megyek vissza feküdni :(

Kép
eszterke24

Kati!
Na akkor tuti az én picurim is megszokja majd apát!! :lol:

Nyugodtan igyál kólát. Persze nem napi két litert,de én is szoktam néha egy-két pohárral inni. :wink:
susy75

Eszter kitartás!
Én a múltkor voltam így de most én is leülök a tévé elé, és fekszem... kicsit fájdogálok, de nem vészes!

Hát án nem értem az én uh leletemen csak a bpd, az ac, meg a combcsont szokott rajta lenni... fura, de nekem hétfőn mondták meg azt is, hogy súlyban kb hol tartunk...

Kép

Kép
dcili81

suzy. en szedek majd homeos bogyokat. majd elolvasom a homeos topikot, de meloban azert azt nem lehet.

sarmi. gratula a szep eredmenyekhez! mivel nekem nem nezne semmi ilyesmit, en mindig a te eredmenyeidhez gondolom, hogy kb az en babam is ekkora, mivel csak 1 nappal utanad vagyok. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Remekül telt a délutánom! A Gastroyal nevét imába foglalom! Régebben is rendeltem tőlük kaját, de most extrán jó tud lenni, hogy csak kinyitom a hűtőt és ott vár a fincsi ebéd! :-D Ebéd után meg alukáltam egy órácskát.

Mush!
Nem semmi babaruha kupac!

Bkatalin!
Nem jó hír ez a harántfekvés. :-(

Sarmi!
Nem semmi napod volt! Nem csoda, hogy jósolgatsz össze-vissza! Pihizz!

Manna!
Elhiszem, hogy tele a hócipőd az egész megfázással!!! Kitartás!!!

Kép
Kép
lbernuska

Eszter akkor ezek a számok mit jelenthetnek az én AFI-m után???

Néha én is iszom kólát...sztem ugyanannyi mintha kávét innál,csak szénsavas...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na én is idejutottam ma! Fuuu hulla vagyok. Délelőtt körmösnél voltam, aztán vásárolgatni, kimostam egy adag ruhát, meg most összepakoltam a nem vasalni valókat a tegnapi nagy adagból. Vasalni viszont nincs hozzá energiám. Közben asszisztálok apának a kandallónál. Hát szegénykém nagyon megszívta, mert ennek a téglának nem olyan egyszerű a fúgázása. Tegnap este 11-ig csinálta, meg ma is kb. 2 órát de készen van.
Én már teljesen bizonytalan vagyok, hogy merre fekszik a kisfiam. Bár ő már 24. héten menetirányba fordult (amit éreztem) de olyan furcsa "alkatrészeit" nyomja ki, hogy elbizonytalanodom hogy milyen merre van! :lol: :lol:

Aida: kelbimbó! Én csináltam rakottat is! Isteni. Ugyanúgy darált húsival rétegezve és tejföllel a tetején mint a káposztának. Annyi hogy a kis bimbókat előre megfőzöd és félbevágod.

Sarmi: szép számok! Kitartást még egy kicsit!

Na megyek, majd még jövök!
Vendég

Friss pocifotók:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Horkolás:

Az én férjem néha iszonyúan tud horkolni. De erre még soha egyik gyerek sem kelt fel. Képzeljétek én néhány hónapja a kétéves fiammal alszom egy franciaágyon. Ha éjszaka felkelek pisilni, ő is ébred, ha megfordulok, ő is mocorog. De ha apa alszik mellette és összeér a fejük, és a feje mellett apa iszonyatosan horkol, na akkor meg sem mozdul. (A földszintre lehallatszott apa horkolása )Értitek ezt. Ugyanígy volt a nagyfiammal is még régen. Lehet, hogy meg kéne tanulnom horkolni, és akkor nyugodtan aludna éjjel a gyerekem???

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Lányok! Nincs valami tippetek, hogy hogyan enyhítsek a köhögésemen, úgy fáj már a fejem és félek, hogy Domi sem komálja a dolgot.

Valami jó kis népi trükk kellene...

manna
mannababoca

bkatalin! Ne szomorkodj emiatt! Még irányba is fordulhat, de ha nem akkor is az a legfontosabb, hogy a baba egészségesen megszülessen és veled se történjen semmi baj!

Gabi! Szép kis ruhakupac! Az elkövetkezendő napokban biztosan nem fogsz unatkozni!

Én a ma délelőttömet a HÁDÁ-nál töltöttem. Mindkét gyerkőcnek vettem egy halom ruhát. Olyan szépek és nagyon jó áron voltak.

Susy! Én is szeretnék homeós bogyókat szedni, de előb megkérdezem a dokimat mi a vélemeeénye neki erről.

Sarmon! Jó sokat kellett várnod! Nem lehet időpontra menni? Én annyit nem bírnék ki! Egyszerűen nem tudok ezeken a korházi padokon ülni.

Manna! Jobbulást!

Aida! Aranyos a pocid! Rajtad tényleg nincs semmi elesleg! Mennyit híztál terhesség alatt?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, eddig 5 kg van plusszba. Talán picit több.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Helyzetjlentés: 2 napja se ülni, se állni, se feküdni nem tudok. folyamatosan fáj a medencém :? :cry:
Éccaka nem tudok aludni. Napközben annál jobban.
Nem vészesen de én is elkezdem dagadni. :?

Zsebi:
Köszike a linket!
Nagyon tetszik az oldal, szerintem fogok más számomra érdekeset is találni.

EDA: nálunk nem kell előre szólni. Állitólag mindig van doki.

Cili:
Nagyon jó lett a pingvin!!!

BB:
Pihizz sokat!

Bocika:
Nagyon szép a szopipárnás ágynemű. Nekünk is onnan van. Én ugyan baldachint nem rendeltem. Nekem az nem jön be. :roll: De helyette szopipárna lett. Tényleg nagyon jó.

Suzy:
Nagyon szép a szoba! Már csak bele kell költöznie a babónak! :)

gabilany!
Nem semmi mennyiség!

Sarmi!
Jó kimeritő napod volt! Jó pihit! Deszépek az értékek. :)

Kati!
Nem lesz semmi baj ne aggódj!
Én ritkán szoktam colát inni, de az utóbbi időben 1-2 x én is iszonyatosan megkivántam. :roll

Én nem szedek homeós bogyókat. De a teát már elkezdetm inni.

Manna:
Jobbulást!

Bocsika ha nem reagáltam mindenkinek! :oops:
Vendég

Juhéjjjjjjj!!!!!!
Már csak 30 nap!!!!
Vendég

Tegnap alig éreztem Danit, de ma bepótolja... hála istennek!
Kezdtem aggódni, hogy baj van, de most már jobb!!!!

Kép

Kép
dcili81

Solya: én rendeltem szopipárnát is. Remélem hasznát veszem. Kitartás, már nem sokat kell kibírni. Talán majd jobb lesz a helyzet!

Cili: ezek a pasik már csak ilyenek. Az én kisfiam is egyik nap egyfolytában bulizik, a másikon meg pihizik! :lol:
Vendég

Musi, megjött a Grobag Egg :D
Na, ez a jo része.

Viszont mivel áramról megy, USA csatlakozó van rajta. Szóval kellene nekem hozzá egy US átalakito a konnektorhoz...
Van valami ötleted hol tudok itthon ilyet szerezni?

Kép
Kép
zsiraf8

Hopp, találtam is a vaterán :D
Remélhetőleg nemsokára be is tudom kapcsolni :roll:

Kép
Kép
zsiraf8

Kati: Szurkolok, hogy jó rányba forduljon be!!!!! Intéznivalók: Ha jól emlékszem a gyedet a G.Á intézte, nekem semmi dolgom nem volt (vagyis volt, be kellett vinnem a születésit), az egyszeri anyaságit meg a családi pótlékot meg lehet postán át a MÁK-nál, az összes papír letölthető a honlapjukról (Ceglédre kell beküldeni)! G.Á tutira segít ha valami papír kellene, szerintem mindent ki is postáz neked... (vagy szólj és utánanézek pontosan a dolgoknak)

Manna: Köhögésre nekem a propoliszos méz jött be egyedül terhesen (az viszont nagyon... mi kevertük be, sima mézbe néhány evőkanál propolisz). Kipróbáltam a Stodal szirupot is (a homeóst) de az nem volt olyan jó. Plusz homeós bogyók plusz Salvus vizes inhalálás! (nem terhesen a kakukkfüvet ajánlanám de az terhesen tilos)...

Aida: Ugyanaz az Ovomaltine. Itthon ugyanez a neve és lényegében mindenhol kapni. Ovomaltine csokit meg a Decathlonban árulnak.
Vendég

Aida: az alkatodhoz képest azért neked is szép kerek a pocid :D szerencsés vagy, hogy gyakorlatilag csak oda "híztál".

Én a szopipárnának már most hasznát veszem (1-2 hónapja), könnyebb vele aludni, és a kanapézáshoz is jó, mert így nem fájdul meg a derekam, és baromi kényelmesen el lehet benne helyezkedni...

Apa is nagyot nézett, mikor meglátta itthon száradni a sok pici ruhát :)

Bevágtam vacsira két szelet vajas kenyeret kolbásszal, de már bánom, érzem, hogy kicsit sok volt...
Védőnéni "aranyos " volt, bemegyek, rámnéz: Úristen, mekkora pocak! Mit csinál ez a gyerek?
Szerinted? Ami a dolga, te nagyon profi.

Kép

Kép
gabilany79

Aida szerintem sehová se hízott, amit látunk az nettóban a baba, a magzatvíz és a lepény :)

(én 12,5 kilónál tartok egy napos hasmars után... mennyi lehettem előtte?:)))))))
Vendég

Ezért tettem idézőjelbe a "híztál" szót :D

Egyébként kb. én is ott tartok, ahol te :)

Kép

Kép
gabilany79

[size=12Lányok mindenkinek nagyon köszi a drukkot vérnyomás témában, és a javaslatokat is :D[/size] [/size]

Azóta vadul mérek naponta többször, ming 1o5-12o a felso és 65-8o az alsó.

Este és tegnap este is tök furin érzem magam, kicsit a fejem mintha huzna, gyanakodtam a vérnyomira, most mértem, és 1o5/65,pulzus 74. Most meg alacsony lenne? Nekem mondjuk ez a normális, de napok ota nem ittam koffeint, mert ugye azt hittük magas.. :shock:
Cukrom okés, mi lehet még? Valami vitamin hiány? A vashiányra mi utal a vérképben? Melyik értéket kell nézni?
Két napja megint szedem az Elevitet...

Kép
Kép
zsiraf8

zsiraf: Nem lehet, hogy terhes vagy?:)))))))) (én ilyenkor vérnyomást nézek és cukrot. Ha mind a kettő OK akkor ez van... többet kell pihenni :) )
Vendég

:D
Csaki, de, de lehetséges. :D :D :D

Csakhat eddig semmi bajom nem volt soha, dehát most mégiscsak a vége felé járunk, ez megterheli biztos a szervezetet. Mindenestre kortyolgatok egy kis KVt.

Csaki nagyon köszi Neked is külön a támogatást cukor témában, egy kérdésem még van, irok privit :roll:

Aida, nem semmi a pocakod :D Hol van benned ez a baba? Hány kilo voltál terhesség előtt?

Kép
Kép
zsiraf8

Fúú tisztára kivagyok!
Olyan sírógörcs jött rám. Már rég bőgtem ilyet. Kicsit jól is esett. Apróságok jöttek össze, de nagyon. Biztos a hormonok miatt "fújtam" fel ennyire.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

zsiraf, előtte 46 kg voltam. De amúgy nem ez a versenysúlyom mert ált. 50 kg környékén voltam. Nem tudom hogy sikerült 46 kg-ra lemenni, de az tuti h annyival kezdtem a terhességet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

berni. az a nagy kupac gabye, nem az enyem! :lol: :lol: de nekunk is van legalabb ennyi.

jo volt a szuloszobalatogatas, meg a felvilagositas a fajdalomcsillapitasrol. az agyak marha jok, ossze-vissza lehet mozgatni oket. meg egy fotel szeruseget is tudsz belole alakitani.
epudiralist barmikor lehet kerni, itt valami masina folyamatosan nyomja beled, miutan bekotottek. en nem szeretnem ezt kiprobalni, remelem kibirom nelkule. nem volt szimpi amiket mondtak.
viszont majd berelek egy TENS gepet, ami elektromos hullamokat bocsajt ki. a hatra kell 4 kis bigyot ragasztani, es azon keresztul.
1 medences szoba van, de allitolag nem hasznaljak sokan. vajon miert? ezen meg gondolkodom, hogy szuljek-e abban a szobaban, vagy inkabb ne.

egy fogfajashoz kepest mennyire fajnak a fajasok?

gabrielldaniell. mi tortent?

KépKép
KépKép
mush589

megettem 5 konyakosmeggyet vacsi utan. nagyon jol esett.

megyek zuhanyozni.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. phytolacca a neve.

KépKép
KépKép
mush589

Köszi Musi!

Kép
zölddisznó

Hú, ma nem voltam valami aktív ...legalábbis itt.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek!

Jobbat mint nekünk!
Hányós.hasmenéses periódusban vagyunk..Az éjjel a fiukat lestem, melyikkel kell futni a wc-re-... :?
Én is elkaptam...Eddig 3 kg ment le rólam csak.... :x

Bocsika, hogy nem olvasok vissza, mindenkit puszikálok!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

céééép jo reggelt!!!

22 éves lettem:Dés lányom már nyomja nekem az alma együttestők a :ma van a szülinapom dalocskát.

aida:csini a pocakod.és most már tényleg látszik hogy hozzád képest ez is nagy,és ha jol látom kifordult a köldököd?

apum és anyum szokásos programja hogy ilyenkor 5-kor hivnak:Dimádom őket..:D

mush:egézségedre.bár én nem szeretem a konyakos meggyet.

szorsolya:gratula.már nincs sok hátra:Dféllábon is kibirod.:D

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt Csajok!

Ma remek napom lesz!!! 8 órára megyek a védőnénimhez (azt ígérte, hogy októberben meglátogat itthon, nem tette... :evil:, most jól odamegyek a nyakára), aztán délután 4 órára megyek a dokimhoz a magánrendelésére.

Manna!
Nekem régen anyukám kiskanál mézre cseppentett pár csep citromlevet és ezt adta köhögésre. Elég sz*r volt együtt a kettő, de hatott! Ha meg nem szakadt fel a köhögés, akkor éjszakára bekente zsírral a mellkasom és azt tekerte be fóliával. Elég undorító volt, de ez is hatott. Dokiddal beszéltél már, hogy ő mit ajánl? Nem kéne valamilyen gyógyszert szedned???

Zsiráf!
Tök jó, hogy ennyire remek a vérnyomid!!! Az Elevitet hogy hogy elkezdted újból?

Aida!
Nem semmi a pocid! Nem csodálom, hogy Noel minden mozdulatát érzed! Kíváncsi leszek, hogy szülés után hány kiló leszel! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Márti!
Jobbulást nektek!!!

Niki!
Naggggyon boldog születésnapot! :-D 22 éves lettél??? Öregszel! :-D :-D

Kép
Kép
lbernuska

Niki:

Boldog szülinapot!!! Azta, milyen fiatal vagy még :wink: :lol: